Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הבנטלי הזו מזוייפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן חבר בא אליי בהתלהבות "ראיתי פרארי בכפר מעש" - אני "כן בטח" - "צילמתי" - עכשיו הוא מראה לי תמונה של פיאט קופה כחולה... עם סמל של פרארי

כנראה שזה עובד :roll: הלכתי לשים סמל של פורשה על הפיאט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן, זו קרייזלר 300C.

נא לדייק, זוהי לא C300 אלא סתם 300 מסכנה.

ההבדל הוא בגודל ותצורת המנוע.

ה300 מגיעה עם 3.5 עצל וזללן.

הC300 מגיעה עם V8 5.7 HEMI

רכבים שניקנו בארץ קיבלו גם הם את האות C למרות שבארץ היא שווקה רק עם המנוע הקטן.

תן לי את ה-300 בכיף על פני הבנטלי.

רכב חלומותיי.

מניסיון של שנתיים עם C300 ונהיגה של פחות מחצי שעה על בנטלי GT אני יכול להגיד לך בפה מלא, אין בכלל מקום להשוואה (לטובת הבנטלי כמובן)

לבנטלי אני מוכן לתת כליה+ריאה+אוזן אחת.

לC300 לא הייתי מוותר על שום איבר בגוף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
להרגיש שאתה "עשיר" למרות שאתה נוהג ברכב של "עמידים" :p

*אמידים:-)

הג'אנטים האלה הופכים את הסטטוס של הרכב מ"רכב יוקרה של אדם מבוגר אמיד" ל"רכב יוקרה של ילד של אדם מבוגר ואמיד שחיי בסרט שהוא ראפר".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נא לדייק, זוהי לא C300 אלא סתם 300 מסכנה.

ההבדל הוא בגודל ותצורת המנוע.

ה300 מגיעה עם 3.5 עצל וזללן.

הC300 מגיעה עם V8 5.7 HEMI

רכבים שניקנו בארץ קיבלו גם הם את האות C למרות שבארץ היא שווקה רק עם המנוע הקטן.

לא ידעתי את זה.

דומני דווקא שה"300" זה דגם אחר של קרייזלר, וה-C מתייחס לצורה הספציפית הזו.:oops:

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%9D-2000-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%A8-300-nb23289.jpg

מניסיון של שנתיים עם C300 ונהיגה של פחות מחצי שעה על בנטלי GT אני יכול להגיד לך בפה מלא, אין בכלל מקום להשוואה (לטובת הבנטלי כמובן)

לבנטלי אני מוכן לתת כליה+ריאה+אוזן אחת.

לC300 לא הייתי מוותר על שום איבר בגוף

לא הייתי מתנגד לקבל בנטלי, אבל אני לא מתכנן לעבוד כל החיים\למכור איברי גוף בשבילה.

300 זה אחלה בשבילי. יותר ממספיק טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשתראה בנטלי, לא יהיה לך ספק שזה בנטלי :)

המצב בקאנטים...

contiimg_0005_450.jpg

129029164148391167.jpg

HyndaiBentley.jpg

hyundai_chome_bentley_3.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה לא ברור? כמו שאנשים רואים קרייזלר מסריחה עם סמלים של בנטלי וחושבים שזו בנטלי,

כך גם אנשים מסתכלים על הסמל של היונדאי על הבנטלי הזו ואומרים לעצמם עוד היונדאי מגודלת וממשיכים לדרכם.

נראה לי שהבעלים של הבנטלי דווקא שיחק אותה, לעומתו מה שיש לי לומר לבעלים של הקרייזלר:

son-i-am-disappoint.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לא הייתי מתנגד לקבל בנטלי, אבל אני לא מתכנן לעבוד כל החיים\למכור איברי גוף בשבילה.

300 זה אחלה בשבילי. יותר ממספיק טוב.

הרכב בתמונה שצירפת הוא קרייזלר 300M.

פורסם

הסמלים של בנטלי על הקרייזלר עוד נסבלים איכשהו, אבל לאף אחד,לאף אחד ,אין זכות לשים ג'אנטים כאלה על קרייזלר אלא אם הוא עובד למחייתו כסרסור וחבר באיגוד הסרסורים. :lol:

V5

• תוכן חדש...