Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מגדיל לעשות ומשנה את כותרת התרד הנוכחי, או שפשוט פותח שרשור חדש ונפרד ומעביר לשם את ההודעות הרלוונטיות.

אם תתקיים פה הצבעה על שרות צ'מפיון מוטורס, אני די בטוח כי התוצאות יהיו לרעתם, ובניגוד גמור לכותרת התרד הנוכחי.

כנראה שבשביל לקבל שרות תקין במדינה הזאת חייבים לעשות רעש תקשורתי גדול, ולכתוב מכתבי אהבה מעורכי דין.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד מקווה שהתשובה שלהם תיהיה חיובית ולא שלילית , זה פגם בייצור ויש אחריות .

לגבי עורך דין - אני אשמח להצטרף (עדיין מחכה ל-1000 שקל שסיאט לא החזירו לי ).

פורסם

אם לא הייתי כ"כ עסוק לאחרונה, הם כבר מזמן היו מקבלים מכתב.

להבטיח שזה יעזור ? שום דבר לא בטוח, בטח שלא עם צ'מפיון.

פורסם

וואי וואי כמה שאתה ממורמר ,וכל זה בגלל המבצעים שסיאט מעלים כל הזמן שפוגעים לך במחיר הרכב לזמן הקרוב.

לגבי כל התלונות אז אולי תפנה לגורם רציני פעם אחת ואז תראה מהי דרך טיפול (ואתה מוזמן לפנות לגל מזור שהוא מנהל המותג-הוא לא מאכזב).

לגבי הג'אנט שנדפק,

צר לי (ולא בגלל הקשר שלי לצ'מפיון ) אך בגלל עסק מפגר שלא יודע לעבוד צריך ללכלך על זה ששלח אותך?,

אילו היו שולחים אותי (כמו שכבר נעשה ברכבים שהיו ויש לי) אז אני כמובן אדאג לג'אנטים,לכיסוי כל מקום שעלול להתכלך וכל מה שצריך כי אגם אני פדנט וחולני אך כמובן שאם תהיה פאדיחה אז זה ששלח ידע טוב מאוד על הגורם החיצוני שלו ועל הפאדיחות .

לגבי עניין המצלמה,

קח עצה ידידות ואל תתקרב למותגים גרמנים (פורשה,מרצדס,BMW) כי גם הם חראות וסתם מצלמים .

נו בחייאת ....

הצילום נועד באמת לטפל בבעיות של רכב מול היצרן ותו לא!!!!

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

והנה עוד תגובה אידיוטית קלאסית מעובד צ'מפיון, כמה מפתיע!!

זה שצ'מפיון פוגעים במחירוני המכוניות של לקוחותיהם חדשות לבקרים זה כבר מזמן אינו סוד, אך אתה מחטיא ובגדול! לא נאמר פה דבר וחצי דבר בנושא הזה, אז אנא ממך! אל תנסה לסובב את הדברים! כולם מבינים שאתה נאמן למקום העבודה שלך, אבל החוצפה הזו והניסיון לסובב את הדברים נגד לקוח מפניי שצ'מפיון לא יודעים לתת שרות זה ניסיון עלוב וכושל מצידך, שרק מסב נזק נוסף למקום העבודה שלך וגם לך באופן אישי אגב...

הצילום, כפי שנוכחתי כבר לדעת על בשרי, נועד לכסתח ולהציג מצגת שווא ותו לא! חודש וחצי חיכיתי לתשובה מהם, ומעניין שביום בהיר אחד בו טלפנתי למוסך ונעניתי (שוב) כי עדיין לא התקבלה תשובתו של היצרן, שעה לאחר מכן שוחחתי עם נציג צ'מפיון שהעלה בשיחת ועידה את מנהל המוסך, שבאורח פלא מסר כי יש תשובה מהיצרן וכי היא שלילית!

בשיחה הנ"ל ניסה הנ"ל להתנער מאחריות בכל מאודו, ורק לאחר צעקות והלבנת פניו באוזניי נציגת השרות שהאזינה לשיחה, הוזמנתי למוסך (שוב) שם הוצע פיצוי במקום אותן שריטות ונאמר בפרוש שאין אישור להחלפת החלקים השרוטים.

באותו היום בדיוק נשלחתי לכיוון פרונט! באותו היום בדיוק חזרו הג'אנטים עם מספר שריטות קלות (פציעות ממפתח הגלגלים ככל הנראה).

כאשר התלוננתי על השריטות בג'אנטים ניסו קודם כל להתנער ולומר שזה לא הם, ורק כשהתעקשתי התחילו לספר לי סיפורים שאין מה לעשות ושזה קורה ושככה זה ושאני כנראה לא בסדר, אני פשוט פדנט מידיי! באמת סליחה!:roll:

אגב, כאשר התלוננתי שהכיוון פרונט לא מוצלח, אמרו לי שהייתי צריך להגיע לאחר 2000 ק"מ ושהגעתי מוקדם מידיי, זאת לאחר שהוזמנתי בפרוש ע"י אחראי השרות במוסך שהיה מודע למצב הקילומטרז' שלי היטב לפניי שהתעקש שאבוא לכיוון.

אז בבקשה ממך! אל תספר לנו פה סיפורים ותנסה לקחת את זה לפסים אחרים, זה לא נראה טוב, לא מבחינתך ולא מבחינת צ'מפיון בה אתה עובד!

אפרופו גל מזור! האיש עזר לי מאוד עם הרכב הקודם והחלפתו (איביזה FR), אך נראה לי תמוה שבכל דבר ועניין אני צריך לפנות ישירות למנכ"ל ולהציק לו ולהטריד אותו בהודעות וטלפונים, כפי שקרה עם הרכב הקודם.

העובדה שנאלצתי לפנות אליו ישירות, והעובדה שאתה בעצמך אומר לפנות לגל מזור, רק מחזקת את הטענות כי שרות צ'מפיון לקוי מיסודו! לא ייתכן שבכל פיפס אני איאלץ לפנות ישירות למנכ"ל ולהרגיש שאני מטריד אותו ומציק לו, איפה אנשי השרות?! בכל עניין פעוט ניאלץ לפנות למנכ"ל ?

פורסם

דדי, אני מקווה שצ'מפיון לא משלמים לך תמורת זה שתגיב בשם החברה בפורומים. אני מציע לך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה כותב תגובות אומללות כאלה ללקוחות שמשאירים אצל המעסיק שלך את מיטב כספם.

ורק כדי להעמיד דברים על דיוקם: גל מזור הוא מנכ"ל חטיבת סיאט ואינו מנכ"ל צ'מפיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רובכם בטח מכירים את סאגת התלונות שלי על השירות בצ'מפיון - אז אני ממש לא כאן כדי לסנגר עליהם...

יחד עם זאת, כן נחמד לראות שיש לפחות בן אדם שכן טופל כראוי...

אגב, למי שראה את השרשור שלי "איך קיבלתי לאון קופרה חדשה עם ג'אנט שרוט" ראה גם שאחרי טרטורים רבים והתעקשות רבה מצדי (שמוטב והייתי יכול להמנע ממנה) כן לבסוף הוחלף הג'אנט והצמיג לחדשים!!

אז לא לוותר על מה שמגיע לנו - בסוף מקבלים.

רק עוד נקודה אחת מאוד חשובה!

כיון פרונט / ג'אנט שרוט / פלסטיק שרוט / ידית הילוכים פרומה וכל שאר ירקות שנמסרו עם הרכב כחדש בכלל לא צריכים להיות כלולים באחריות היצרן...

אלו תקלות של היבואן ועל אחריותו לתקן אותם ללא כל קשר לאחריות היצרן על הרכב!

היצרן לא שלח את הרכב עם ה- Swirl marks מגרמניה או ספרד או לא משנה מאיפה, והיצרן לא שרט את הפלסטיק אלא צ'מפיון עשו זאת במכונת השטיפה ורדיו מילאנו עשו זאת בעת ההתקנה וכו' וכו' ולכן אין כאן קשר לאחריות היצרן אלא אחריות (אישית!) של עסק בישראל שצריך לדאוג ללקוחות שלו.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
לגבי כל התלונות אז אולי תפנה לגורם רציני פעם אחת ואז תראה מהי דרך טיפול (ואתה מוזמן לפנות לגל מזור שהוא מנהל המותג-הוא לא מאכזב).

אני ממתין כבר שבועיים שאדון מזור יועיל בטובו לחזור אלי.

השארתי לו מספר הודעות אך הוא כמובן עסוק.

חבל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
רובכם בטח מכירים את סאגת התלונות שלי על השירות בצ'מפיון - אז אני ממש לא כאן כדי לסנגר עליהם...

יחד עם זאת, כן נחמד לראות שיש לפחות בן אדם שכן טופל כראוי...

סיכמת את השירות העלוב של צ'מפיון במשפט אחד, מתוך ים התלונות על השירות שלהם יש בן אדם שכן טיפלו בו וכנראה זה היה בטעות, הם לא התכוונו.

ומה שיותר עצוב שחלקכם כבר משלימים עם זה.:?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
והנה עוד תגובה אידיוטית קלאסית מעובד צ'מפיון, כמה מפתיע!!

זה שצ'מפיון פוגעים במחירוני המכוניות של לקוחותיהם חדשות לבקרים זה כבר מזמן אינו סוד, אך אתה מחטיא ובגדול! לא נאמר פה דבר וחצי דבר בנושא הזה, אז אנא ממך! אל תנסה לסובב את הדברים! כולם מבינים שאתה נאמן למקום העבודה שלך, אבל החוצפה הזו והניסיון לסובב את הדברים נגד לקוח מפניי שצ'מפיון לא יודעים לתת שרות זה ניסיון עלוב וכושל מצידך, שרק מסב נזק נוסף למקום העבודה שלך וגם לך באופן אישי אגב...

הצילום, כפי שנוכחתי כבר לדעת על בשרי, נועד לכסתח ולהציג מצגת שווא ותו לא! חודש וחצי חיכיתי לתשובה מהם, ומעניין שביום בהיר אחד בו טלפנתי למוסך ונעניתי (שוב) כי עדיין לא התקבלה תשובתו של היצרן, שעה לאחר מכן שוחחתי עם נציג צ'מפיון שהעלה בשיחת ועידה את מנהל המוסך, שבאורח פלא מסר כי יש תשובה מהיצרן וכי היא שלילית!

בשיחה הנ"ל ניסה הנ"ל להתנער מאחריות בכל מאודו, ורק לאחר צעקות והלבנת פניו באוזניי נציגת השרות שהאזינה לשיחה, הוזמנתי למוסך (שוב) שם הוצע פיצוי במקום אותן שריטות ונאמר בפרוש שאין אישור להחלפת החלקים השרוטים.

באותו היום בדיוק נשלחתי לכיוון פרונט! באותו היום בדיוק חזרו הג'אנטים עם מספר שריטות קלות (פציעות ממפתח הגלגלים ככל הנראה).

כאשר התלוננתי על השריטות בג'אנטים ניסו קודם כל להתנער ולומר שזה לא הם, ורק כשהתעקשתי התחילו לספר לי סיפורים שאין מה לעשות ושזה קורה ושככה זה ושאני כנראה לא בסדר, אני פשוט פדנט מידיי! באמת סליחה!:roll:

אגב, כאשר התלוננתי שהכיוון פרונט לא מוצלח, אמרו לי שהייתי צריך להגיע לאחר 2000 ק"מ ושהגעתי מוקדם מידיי, זאת לאחר שהוזמנתי בפרוש ע"י אחראי השרות במוסך שהיה מודע למצב הקילומטרז' שלי היטב לפניי שהתעקש שאבוא לכיוון.

אז בבקשה ממך! אל תספר לנו פה סיפורים ותנסה לקחת את זה לפסים אחרים, זה לא נראה טוב, לא מבחינתך ולא מבחינת צ'מפיון בה אתה עובד!

אפרופו גל מזור! האיש עזר לי מאוד עם הרכב הקודם והחלפתו (איביזה FR), אך נראה לי תמוה שבכל דבר ועניין אני צריך לפנות ישירות למנכ"ל ולהציק לו ולהטריד אותו בהודעות וטלפונים, כפי שקרה עם הרכב הקודם.

העובדה שנאלצתי לפנות אליו ישירות, והעובדה שאתה בעצמך אומר לפנות לגל מזור, רק מחזקת את הטענות כי שרות צ'מפיון לקוי מיסודו! לא ייתכן שבכל פיפס אני איאלץ לפנות ישירות למנכ"ל ולהרגיש שאני מטריד אותו ומציק לו, איפה אנשי השרות?! בכל עניין פעוט ניאלץ לפנות למנכ"ל ?

כמה שאני מסכים איתך ( אני מפחד להציג את הדעות שלי על צ'מפיון שלא יתבעו אותי שאני משמיץ אותם שוב ).

פורסם

אני יודע שרוב חברי הפורום הם בעלי VAG ולכן יש המון תגובות בנוגע לצ'מפיון ואני שואל מה קורה אצל שאר היבואניות חוץ מצ'מפיון, איך השירות אצלם ?

- מקווה לסוף טוב בכל הסיפורים ששמעתי פה על השירות של היבואן.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אותי בכלל מצחיק השרשור הזה! תראו כמה תגובות בעד וכמה נגד, ועדיין...כותרת השרשור מטעה במיוחד.

נראה לי שהם חייבים את המזל של עצם הקיום שלהם לכך שהמותגים שהם מייבאים מצליחים לעניין את קהל הלקוחות בארץ עד כדי כך שהם אפילו מוכנים לסבול ולספוג כל כך הרבה רע מהשרות המזעזע שלהם.

או שאולי זה שוק המשומשות בארץ והמבצעים הרבים שגוררים לקוחות חזרה לאולמות התצוגה והטרייד אין? אני רואה את עצמי חוזר לצ'מפיון אך ורק מסיבות דומות, אי סחירות וכדאיות כלכלית בעסקת טרייד אין עתידית, או אם חשקה נפשי ברכב ספציפי ממבחר הרכבים המיובאים על ידם, אבל תראו כמה שזה עצוב, שבן אדם יגיד שהוא חוזר לרכוש רכב מיבואן מסויים רק מאיזושהי חוסר ברירה כזו או אחרת.

או...שאולי יקרה נס ושרות צ'מפיון ישתפר ביום מן הימים פלאים ? חזון אחרית הימים ככל הנראה, אבל בהרבה מקרים נוספים בארץ הזו, אני עדיין מקווה.

פורסם

עדכון מפתיע - התקשר אלי היום מנהל המוסך בחור נחמד בשם אורן ועידכן אותי שאני זכאי להחלפה של החלק ושזה יקח קצת זמן עד שהחלק יגיע ונציג מטעמם יהיה איתי בקשר.

לפעמים יש הפתעות בחיים :-)

פורסם
וואי וואי כמה שאתה ממורמר ,וכל זה בגלל המבצעים שסיאט מעלים כל הזמן שפוגעים לך במחיר הרכב לזמן הקרוב.

לגבי הג'אנט שנדפק,

צר לי (ולא בגלל הקשר שלי לצ'מפיון ) אך בגלל עסק מפגר שלא יודע לעבוד צריך ללכלך על זה ששלח אותך?,

אילו היו שולחים אותי (כמו שכבר נעשה ברכבים שהיו ויש לי) אז אני כמובן אדאג לג'אנטים,לכיסוי כל מקום שעלול להתכלך וכל מה שצריך כי אגם אני פדנט וחולני אך כמובן שאם תהיה פאדיחה אז זה ששלח ידע טוב מאוד על הגורם החיצוני שלו ועל הפאדיחות .

התגובה הזו שנכתבה ככול הנראה בידי עובד צ'מפיון, מראה את כל החוליים והרקבונות שאצל היבואן הזה:

1. באף מקום בשרשור הזה לא ראיתי תלונה על שווי המכירה של הרכב, עם זאת - כל יבואן שקצת מכבד את עצמו דואג שלקוחותיו ירגישו טוב עם ירידת המחיר של הרכב שברשותם.

רכב שהמחירון שלו נשחט ימכר היטב בלוחות יד 2 (בשל ערך נמוך ביחס לתמורה), אבל לא ימכר כחדש כי אף בר דעת לא מוכן לספוג קפיצת בנג'י בשווי המכונית החדשה שרכש.

חבל שאת האמת הפשוטה הזו אתם לא מפנימים ופעם אחרי פעם דורסים מחדש את אלה שבחרו לתת בכם אמון ולרכוש ממכם רכב.

2. כל ספקי המשנה הם כאלה שנבחרו בידי צ'מפיון, איכות העבודה שלהם אמורה להיות מפוקחת ותוצאות עבודתם כמו גם מחדליהם - באחריות צ'מפיון.

כל טענה אחרת על "עסק מפגר" כלשונך, מצביעה על חוסר ההבנה התהומי שלך בדבר חובותיו של היבואן לרוכש.

3. גל מזור הוא "אחלה מנהל", אם הכל מתנקז אליו ורק הוא מסוגל להזיז משהו במערכת הבזיונית הזו, אז:

א. האיש לא מבין דבר בניהול, איננו מסוגל לגרום לכפיפיו לשנות הרגלים ולשנות את דפוסי העבודה שלהם. מנהל שאיננו מצליח לכפות את מרותו הוא איננו מנהל - תסלח לי.

ב. מכיוון שגל הוא איש השירות היחידי שעוד איך שהוא מתפקד, אז כל האחרים מיותרים, לא כך?...:roll:

• תוכן חדש...