Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק דיברנו...

מה גרם לשריפת האודי - כשל במנוע או תאונה?

מכונית האודי היוקרתית עלתה באש במהלך נסיעה תמוהה בכביש מספר 1.

בעל החברה טוען כי האשם במנוע, צ'מפיון היבואנית טוענת כי הרכב עבר תאונה. שפטו בעצמכם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069776,00.html

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה ציפיתם!?

זה מה שקורה כאשר אין תחרות בשוק!

יבואן הינו בלעדי, לכן לקוחות אשר חפצים לקנות דגם מסוים של יבואן זה, נהיים "שבויים" שלו.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

זה שנציגים לא שירותיים זו חצי בעיה, החצי השני זה חוסר ידע במוצר שהם מוכרים, לדעתי זה יותר גרוע!

באחד הימים נכנסתי לסוכנות מכירות של אופל והתעניינתי בקורסה החדשה.

נציג מכירות נחמד ניגש אליי, הכול טוב ויפה, הסביר לי על הרכב בכלליות.

כשהתחלתי לשאול מהו בסיס הגלגלים של הרכב (אני בטוח שכולם פה יודעים מה זה), הנציג ענה לי בכלל מהו גודל הגלגל.

כששאלתי אותו מהו גודל תא מטען של הרכב, הוא לא ציין מספרים בליטרים, אלא שציין שמטען גדול יחסית ושעגלת תינוק תיכנס בעת הצורך. נתונים ששאלתי רשומים בפרוספקט ואפילו את זה הוא לא ידע, אז איך אפשר להתייחס ברצינות לנציג מכירות כזה!?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

שימו לב גם לעניין הבא

"בכל מקרה, בינתיים הגישה צ'מפיון הודעת צד שלישי נגד העובד לשעבר, כך שאם בית המשפט יקבע בסופו של דבר כי עליה לשאת בנזק, תגלגל את האחריות - או חלקה לפחות - לפתחו של אותו עובד. נמשיך לעדכן."

צ'מפיון מתכוונת לנסות להוציא את הכסף מהעובד שלה שנהג ברכב, וזאת לאחר ששלחה אותו לפוליגרף בו הוא יצא דובר אמת.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
מה הקשר? אם הטלוויזיות של LG מעולות, אבל היבואן לא משהו, זה לא אומר שהטלוויזיות גרועות - זה מה שאני מנסה לומר. הטענה שלך ושל הבחור שלמעלה, זהה למעשה לטענה ש1+1=3. התוצרת של VW טובה, היבואן לא שוס. צריך לדעת לעשות את ההבדל. זה שבארץ היבואן בלעדי, וכדי לרכוש תוצרת הקונצרן צריך ללכת אליו, ורק אליו - זו הבעיה, ומה שגורם לכך שאפשר "לזרוק" על שירות לקוחות.

נכון

אבל זה מה שנתפס . שאם היבואן לא טוב, אז גם המוצר לא טוב

קרי - טלוויזיה מתקלקלת - היבואן לא מתקן ולא עוזר - אל תקנו יותר טלוויזיה ממותג כזה או אחר .

הטלוויזיה הייתה סתם דוגמא

פורסם

יש כמה חברות בארץ שמזלזלות בלקוחות שלהם,

פעם הבאה תכנס עם חליפה + עניבה.

היחס יהיה שונה. כי הרי פשוטי עם לא קונים VW ( רק מישהו יכול להזכיר לי מה זה volkswagen בגרמנית?:twisted: )

פורסם

לבעל הרכב יש ביטוח מקיף אני מניח

לצ'מפיון יש ביטוח אחריות מקצועית ואחריות על המוצר כמו כל יבואן "רציני".

אז ששתי חברות הביטוח יריבו ביניהן עד הגרוש האחרון של העובד , שלא ברור כיצד הוא נוסע לאסוף את החברה שלו ברכב של בעל רכב שהביא אותו למוסך.

נשמע על כך אני מניח עוד בהמשך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש כמה חברות בארץ שמזלזלות בלקוחות שלהם,

פעם הבאה תכנס עם חליפה + עניבה.

היחס יהיה שונה. כי הרי פשוטי עם לא קונים VW ( רק מישהו יכול להזכיר לי מה זה volkswagen בגרמנית?:twisted: )

זה לא תקף רק לפולקסווגן:

לפני זמן מה נכנסתי לסוכנות של סוזוקי, להתעניין בסוויפט ובג'ימני. אלא מאי, שאולם המכירות של סוזוקי בירושלים, משותף גם לקרייזלר, ג'יפ ושות' (כלל הרכבים שמכשירי תנועה מייבאים). מאחר וסחבק לא לא מרוויח משכורת של 6-7 ספרות, ולבוש - געוואלד - בחולצת טי ולא בחליפה מעונבת, לא זכיתי לשום יחס מהנציגים באולם. וכשאני אומר שום יחס, אני מתכוון לכך: באותה עת, היה ברנש שהתעניין ברכב של דודג', שזכה לשירות מ2-3 נציגים (!), ואילו אני - הפשוט - לא זכיתי לשום התייחסות.

אמנם באולם של צ'מפיון לא היה שוס מי יודע מה, אבל שם לפחות הנציגים הסכימו לדבר איתי:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מוזר לי שחברת הביטוח של הרכב לא התנערה מהאחריות היות ומצויין בכתבה במפורשות שפוליסת הביטוח היא רק לנהג יחיד, משמע בעל הרכב.

שונא גזענים !.

פורסם

החוצפה של צמפיון להגיש הודעת צד ג כנגד העובד זה פשוט מדהים. בטח עם העבר של הרכב הזה, כאשר הכל מתועד.

אני לא מבין למה הוא תבע רק על 214 אלף. הייתי תובע במקומו על חצי מיליון ועל הנזק שנגרם לאורך כל ה3 שנים של השימוש ברכב הלא תקין, שלא לדבר על עוגמת נפש.

אברה קדברה

פורסם

אני בעליה של אאודי בת כחודש חודשיים ,ארצה לציין כי היו לי תקלות מאז יציאת האוטו ולא הכל התגבש כאבנים משולבות אך כל הפתרונות שהוצעו לי בסופו של דבר נתנו מענה לבעיה ולא ניסיון לתחליף שווה ערך.

כרגע יש לי חלק פלסטיק מתחת לספויילר שהחליט פתאום לעוף כאשר פתחתי את הדלת לאחר שהרמתי אותו הבנתי שאחת מהשיניים שלו נשברה מעבר לכך אתמול בלילה בידית ההילוכים החלק שאתה לוחץ על מנת לעבור בין ההילוכים פשוט נשבר לי (החיפוי לדעתי) יצרתי קשר עם מוסך מורשה בפתח תקווה והם ציינו כי בעוד ישנם חלקים בארץ יום אחרי אני אגיע שיתקינו לי אותם ,באם אין חלקים בארץ זו המתנה של שבועיים,לאחר בירור קצר הסתבר שיכול להיות שעוד לא הביאו את כל החלקים אם בכלל של האוטו הנ"ל.

מחר אגש למוסך שיבדקו איזה חלק בדיוק להזמין ואדאג לעדכן אם עשו לי בעיות טריק או דרשו תשלום.

חוץ מנציג המכירות שעד לקניה היה זמין בכל עת והתקשר ודאג ובשניה לאחר מסירת הרכב נעלם כלא היה,כל פעם שניסיתי לתפוס אותו בכדי לברר משהו לעדכן משהו לבקש משהו הוא היה לחוץ וגרם לי להרגיש מאוד לא נעים-זה בנתיים הדבר היחיד שגרם לי לחוסר שביעות רצון מצמפיון.

לגבי העניבה וחליפה ורמת יחס ארצה לומר משהו:

כשאני חיפשתי רכב הייתי בכל סוכניות הרכב כמעט לכולן חוץ מאחת הלכתי עם כפכפים מכנס קצר וחולצה קצרה(תמיד זה היה בימי חופש) פעם אחת רק הלכתי עם ג'ינס וחולצה מכופתרת לסיבוב בסוכניות,ארצה לומר שאין כל הבדל בין מה שלבשתי ובין הסוכנויות ההבדל הוא באנשים!

בפיג'ו התייחסו אלי ממש בזלזול בצורה שלא תאמן ובאותו יום שעברתי דרך סוכנות אחרת שלהם נתקלתי ביחס הכי טוב שקיבלתי אי פעם כנ"ל לגבי צמפיון קרסו או כל חברה אחרת ,למרות שאני חייב לציין כי באאודי נראה כי הם הכי מעוניינים בי כלקוח ורוצים לסגור עסקה.

הכל תלוי באיזה בנאדם נתקלת ובאיזו סיטואציה אני לרוב הלכתי אותו הדבר עם אותו אדם מבוגר ממני בהרבה(אני בן 23) ונתקלתי בשלל סוגי יחסים אפילו באותו מותג ולפעמים באותה סוכנות באותו הרגע-מפה אפשר להאשים את החברות אולי בכך שהם אינם מקפידים על העסקת עובדים איכותיים או ריענונים או מתייחסים למשובים ברצינות ,אך את האכזבה לא הייתי מפנה כלפי כלל המותג אלה כלפי אותו אדם-למרות שלימדו אותי שאפילו איש האחזקה של השירותיים מיצג את החברה כולה ומילתו אמורה להיות שקולה למילתו של המנכ"ל .

פורסם

יכול להיות ששלל התגובות פה מביאות לתוצאות מסוימות?

ואם לא , כיצד ניתן להסביר את הנחות ה"ענק" אצלם כרגע? - אם אני לא טועה זו עדיין לא העונה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

במקרה שלי, (הג'אנט השרוט) אני יודע שהשרשור נקרא במלואו ע"י נציגי החברה (התקשרו אלי לדבר איתי על השרשור) ואין לי ספק שזה עזר להזיז דברים במקרה הספיציפי שלי...

הלוואי ויהיה לפורום השפעה נרחבת יותר על אופי השרות תוך שינוי מהותי בצורת החשיבה אצל היבואן שמייבא את דגמי הרכב החשובים ביותר בסגמנט של רוב חברי הפורום.

מנהלי צ'מפיון,

לתשומת לבכם.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...