Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לתת הערה שמציקה לי-כלקוח חדש יחסית(איביזה) של צ'מפיון,השירות סביר ולמעלה מכך.

תראו לי סוכניות רכב שנחשבות למצויינות-אין כאלו!!!!!

טוב יעשו צ'מפיון אם יפרדו\יעיפו\יעזבו\ינטשו את "רדיו שוק מילאנו",

מניסיון מר עם המתקינים ששלהם שכמעט הרסו לא את משאבת הדלק:twisted:.

כל לקוח שלישי מתלונן על התקנות שערורייתיות שחלקן אף מסכנות חיים(במקרה שלי).

תראה אני לא יודע לגבי המקרה שלך אך כלפיי רדיו מילאנו הגיעו בדקו ולאחר שנמצאה הבעיה

שלא קשורה אליהם ידעו להפנות אותי לגורם המטפל "צ"מפיון" ועל זה מגיע להם ישר כח.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הזה הצליח להפחיד אותי.

אני לפני הזמנה של ג'טה במבצע, ואני עוד מתפשר על הצבע מכיוון שאין כלום במלאי והסכום הוא גם ככה מתיחה גדולה של התקציב אבל עכשיו אני קצת לחוץ.

כבר פסלתי קניה של מגוון דגמים בגלל סיבות כאלה ואחרות והנה חשבתי שמצאתי רכב מתאים.

מדובר בדגם פשוט ודיי ערום מאיבזור וטכנולוגיה (למעט ה-DSG) והתיאוריה שלי אומרת שכמה שפחות אז יש פחות סיכוי לתקלות (?).

הסוכנויות הרלוונטיות הן מוסך הצפון בנצרת שמוכר גם אאודי וסיאט והרושם שקיבלתי היה של מקום מקצועי שיודע לתת שירות, בנתיים הקשר הוא רק טלפוני אבל כבר חזרו אליי מספר פעמים ועושה רושם שהיחס טוב.

הסוכנות השניה היא משארקה בעפולה ששם ביקרתי כבר. היחס של הסוכן לא מלהיב וגם הנכונות למכור (כנראה שהמבצע הביא מספיק לקוחות אז אין צורך להתאמץ). מצד שני שמעתי חוות דעת טוב על המוסך שמטפל בהמון רכבים של פולקסוואגן/אאודי/סיאט/סקודה מהאיזור, מספיק לראות שם את התורים בבוקר ואת כמות הרכבים שמגיעה לשם. אם לא היה טוב אני מניח שהיו פונים למוסכים אחרים.

אם למישהו יש חוות דעת על שתי הסוכנויות האלה אשמח לשמוע, טובה או רעה.

יש אופציה גם להזמין את הרכב ולטפל בו באלירז באשקלון משום שאנחנו מבלים דיי הרבה באיזור, אולי אפילו נעבור לשם בטווח של השנים הקרובות, חוות דעת על הסוכנות גם יכולה לעזור.

עם השירות של הרכב הנוכחי יש לי ניסיון מעולה. מדובר במאזדה 626 שנרכשה בסוכנות בחיפה אך טופלה רוב הזמן ברמטל טבריה. היחס שם מאוד חם והם באים לקראת. השירות מקצועי מאוד ותמיד היה לשביעות רצוני. בשנים האחרונות הטיפולים עברו למוסך יד מרדכי שנמצא בתוך הקיבוץ וגם שם פשוט תענוג, המחירים לא הכי זולים אבל היחס נהדר. הם יודעים אני מגיע מרחוק כדי לטפל (במהלך חופשות כשאנחנו מתארחים אצל משפחה באיזור אז הרכב גם עובר טיפולים/תיקונים) והם מתחשבים בשעות ובזמני הכנסה והוצאה.

אודה למי שיוכל לחוות דעת, עדיף כזאת שתפיג את החשש 8).

אולי כדאי לפתוח בפורום הטכני שרשור חוות דעת על מוסכים (אולי כבר יש, אני לא מתמצא).

שבת שלום.

פורסם
נכתב כבר רבות על ה"שירות" של סוכנות VW חיפה, אז זה לא חדש, וזה לא משנה באיזה רכב אתה מתעניין.

הם עוד בסדר ב VW ירושלים נכנסתי לפני שנכנסתי לסקודה, ראיתי את הפולו מנסה לפתוח את הרכב ..... נעול !

כל הרכבים נעולים ב VW ירושלים חיכיתי דקה שתיים שלוש עשר אף אחד לא ניגש אלי (ולא שהסוכנות הייתה מלאה היה לקוח אחד)

יצאתי עליתי לסקודה ושם כבר נסגר הסיפור .

פורסם

מוזר מאוד!

דווקא יצא לי לבקר בסוכנות פולקסווגן בירושלים לפחות שלוש פעמים! באף אחת מהפעמים בהן ביקרתי בסוכנות הנ"ל לא הייתה דלת אחת נעולה, וזכיתי לשבת בכל רכב בלי יוצא מן הכלל ללא כל הפרעה.

פורסם

טוב, באמת מוזר יכול להיות שבאותו יום לא היה בא להם למכור, משהו בסגנון של על איזה צד קם מנהל אולם התצוגה בבוקר.

פורסם

ישה כתב:

אז ששתי חברות הביטוח יריבו ביניהן עד הגרוש האחרון של העובד , שלא ברור כיצד הוא נוסע לאסוף את החברה שלו ברכב של בעל רכב שהביא אותו למוסך.

אכן, מוזר ביותר ועוד יותר מוזר שאין לזה הסבר בסיפור.

נשמע על כך אני מניח עוד בהמשך.

אכן, אם כי סביר גם שייפתר בפשרה ולא נשמע כלום. איפשהו, הודעת הצד ג' עשויה להיות מוצדקת. לך תדע.

מהיכרות אישית עם פרטי המקרה חשוב להבהיר כמה נקודות :

1. "העובד " שנהג ברכב של הלקוח לא היה סתם עובד מוסך או נהג. מדובר במנהל אולם התצוגה שניהל ביד רמה

ובהצלחה מרובה את האולם בארבע השנים האחרונות.

2.ההיכרות של מנהל האולם עם הלקוח נבעה מכך שברוב מותגי הפרימיום היחסים בין מנהל המכירות לבין הלקוח הופכים

ברוב המקרים ליחסים אישיים וחבריים ,ובמקרים קיצוניים לפעמים מתייצבים לעזרת הלקוח גם לאחר שעות העבודה.

3.הסיבה שמנהל האולם נסע עם הרכב של הלקוח היא ששוב התגלתה תקלה ברכב וכחלק מ"הגדלת ראש " נתן ללקוח

את רכבו האישי (רכב של צ'מפיון ) על מנת שיסע בראש שקט תוך הבטחה לקחת את הרכב למוסך ביום א' בבוקר

(המקרה ארע בסוף שבוע ) ובעת נסיעה אישית קרה המקרה ...בדיעבד זו היתה טעות מיצידו לנסוע ברכב אבל לא היתה

כאן כל כוונת זדון מלכלתחילה.

4.במקום שבצמפיון יקחו אחריות על המקרה וישבחו את מנהל אולם התצוגה (שהיה ותיק ובין המובילים ברשת) על השירות

הטוב שנתן ללקוח ,החליטו לגלגל לפתחו את האשמה,לפטר אותו כמו כלב ועוד לתבוע ממנו לקחת על עצמו אחריות כספית

למקרה.

5.עדיין יש מישהו שחושב שצמפיון הוא יבואן טוב והוגן ?...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

זה מזכיר לי שלפני 10 שנים רציתי לקנות פיג'ו 206 בסוכנות באשקלון ולא היה אף אחד באולם תצוגה והמוכרת לא ניגשה אלי למרות שביקשתי בסוף ניכנסתי לפיאט ורכשתי פיאט פונטו

Volkswagen POLO 6R

פורסם
.הסיבה שמנהל האולם נסע עם הרכב של הלקוח היא ששוב התגלתה תקלה ברכב וכחלק מ"הגדלת ראש " נתן ללקוח

את רכבו האישי (רכב של צ'מפיון ) על מנת שיסע בראש שקט תוך הבטחה לקחת את הרכב למוסך ביום א' בבוקר

(המקרה ארע בסוף שבוע ) ובעת נסיעה אישית קרה המקרה ...בדיעבד זו היתה טעות מיצידו לנסוע ברכב אבל לא היתה

כאן כל כוונת זדון מלכלתחילה.

במקום שבצמפיון יקחו אחריות על המקרה וישבחו את מנהל אולם התצוגה (שהיה ותיק ובין המובילים ברשת) על השירות

הטוב שנתן ללקוח ,החליטו לגלגל לפתחו את האשמה,לפטר אותו כמו כלב ועוד לתבוע ממנו לקחת על עצמו אחריות כספית

למקרה.

יש לי היכרות מועטה עם אולם המכירות הירושלמי.

מתוך כך אוכל להעיד, שהסיפור הזה נשמע לי הגיוני לגמרי, גם אני מתקלתי במקרים שבהם לקוחות אישרו לאנשי הסניף שימוש ברכבם לטובת עינייני צ'מפיון, שלא לדבר על הובלת הרכב לתיקון.

לגבי צ'מפיון, ממש אינני מופתע מהתנהלות החברה - דבר שאמור להדליק פרוז'קטור אדום בעיני כל רוכש פוטנציאלי, כיוון שעם כל הרצון הטוב של העובדים המקומיים, כשישנה תקלה גדולה היא מועברת לאישור הנהלת החברה ושם יושבים אנשים שדפוס ההתנהלות שלהם הוא לטעמי בעיייתי עד מאוד.

פורסם

מתוך כך אוכל להעיד, שהסיפור הזה נשמע לי הגיוני לגמרי, גם אני מתקלתי במקרים שבהם לקוחות אישרו לאנשי הסניף שימוש ברכבם לטובת עינייני צ'מפיון, שלא לדבר על הובלת הרכב לתיקון.

לגבי צ'מפיון, ממש אינני מופתע מהתנהלות החברה - דבר שאמור להדליק פרוז'קטור אדום בעיני כל רוכש פוטנציאלי, כיוון שעם כל הרצון הטוב של העובדים המקומיים, כשישנה תקלה גדולה היא מועברת לאישור הנהלת החברה ושם יושבים אנשים שדפוס ההתנהלות שלהם הוא לטעמי בעיייתי עד מאוד.

אני עובד בענף הרכב כמעט 15 שנה כשאת מרבית דרכי עשיתי אצל היבואנים הגדולים והמובילים .

בתור עובד הייתי מצפה מחברה גדולה כמו צ'מפיון שתיתן לי גב ותמיכה כשמקרה מעיין זה קורה ולא תזרוק אותי לאחר כמה

שנים ותגלגל אותי מכל המדרגות רק כי מילאתי את תפקידי נאמנה ופעלתי על פי הדרך שבה לימדו אותי לפעול .

בושה לחברה שככה מתייחסת לעובדים שלה ועל אחת כמה וכמה ללקוחותיה...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לטעמך בעייתי, לטעמי לא (לטעמי זה לא משהו שמתבססים עליו).

אני לא אומר שלא נתקלתי בעוול אבל זה קורה בכל חברה וזה לא משנה מאיזה מותג.

פורסם
במקרה שלי, (הג'אנט השרוט) אני יודע שהשרשור נקרא במלואו ע"י נציגי החברה (התקשרו אלי לדבר איתי על השרשור) ואין לי ספק שזה עזר להזיז דברים במקרה הספיציפי שלי...

הלוואי ויהיה לפורום השפעה נרחבת יותר על אופי השרות תוך שינוי מהותי בצורת החשיבה אצל היבואן שמייבא את דגמי הרכב החשובים ביותר בסגמנט של רוב חברי הפורום.

מנהלי צ'מפיון,

לתשומת לבכם.

העניין הוא שהשירשור שלך לא היה אמור להזיז את העניינים, העניינים וסידור הג'אנט השרוט ברכב של 200 אלף שקל היו אמורים להסתדר גם בלי השירשור ! כל חברה שמכבדת את עצמה היתה מחליפה ג'אנט ברכב חדש שעולה 200K שהגיע עם ג'אנט שרוט ובטח בסיאט שלא מעלים כל שני וחמישי קופרה על הכביש, ובטח שללקוח כמוך שהחליף מאיביזה קופרה ללאון קופרה! אז עדיין שיתביישו להם שבכלל הרימו אליך טלפון לדבר על השירשור, זה גן ילדים ולא חברה מכובדת !!!

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

:shock:

מה?! מילא לתת את הרכב ללקיחה למוסך. אבל לענייני צ'מפיון? יש להם רכבי הדגמה, לא?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
במלוא הכנות? לי אישית זה פשוט עצוב! עצוב שיבואן רכב כה גדול ומשמעותי בפלח השוק המקומי שלנו לא עושה מאמצים יתרים לתקן את דרכיו!

עצוב לי שאנשים באים וכותבים שהם לא יתקרבו לעולם לאחד ממותגי צ'מפיון מוטורס!

חבל שהיבואן אינו משכיל לערוך בדק בית יסודי ושינוי מהותי בתפיסה! אני מאמין שהם יכולים להצליח שבעתיים! אך ניכר לצערי שהם לפעמים הורסים את כל שבנו במו ידיהם.

אני עדיין מקווה שיבוא שינוי, בכנות!

אני יכול להעיד על עצמי, שאף על פי ששקיפות ויחס אישי חשובים לי ביותר, ועל אף כל כעסיי כרגע על חברת צ'מפיון מוטורס וחלק מנציגיה, אני גם אדם סלחן.

אם יתעורר שינוי והרוחות יחלו לנשב בכיוונים חיוביים יותר, אוכל בהחלט לסלוח ואף להיות לקוח נאמן לשנים.

מאידך, אם לא אקבל את היחס והשרות המגיעים לי, אחרים את החברה הזו לנצח, ואף אעשה הרבה מעבר לכך.

כרגע אני מנסה בכל הדרכים המקובלות לקבל התייחסות רצינית יותר לטענותיי, וכולי תקווה שהדבר יצלח.

אשמח מאוד אם אתבדה ואוכל לדווח על שינוי חיובי בענייני.

זה כ"כ עצוב שזה כמעט מצחיק! במקרה שלי לפחות, מדובר בפגמים כ"כ קטנים, שכל מה שהיו צריכים לעשות זה להחליפם, או פשוט לעבוד בעדינות עם מפתח הגלגלים ולא לשרוט לי את הג'אנטים (שאת זה אגב אני לא רואה איך בדיוק ניתן להחזיר לקדמותו מבלי להחליף :-() כך שאני פשוט כ"כ לא מבין מדוע מנסים להתנער, מדוע מנסים להתחמק, ומדוע אני זוכה ליחס כה מזלזל מצד מוקד שרות הלקוחות שלהם, זה פשוט מדהים איך ממיני עכבר הם עשו פיל! בחיי שאני לא מבין אותם.

בישראל לצערי לועגים לאנשים כמוני, על היותם אובר פדנטים! במקום לשאוף ליישר קו עם הרמה הגבוהה ביותר שאותם פדנטים שכמותי לדבריהם שואפים לה, אנשים כמוני מקבלים יחס מזלזל של אנשים שהמקום המתאים להם ביותר לדעת הרוב כנראה הוא מוסד פסיכיאטרי.:roll:

גם אני פדנט ברמות מטורפות, העצה שלי היא פשוט לא להתייחס לאנשים שחושבים שאנחנו שומרים על הדברים שלנו / רכב שלנו יתר על המידה.

יש שני סוגי אנשים, אחד שמעריך את רכושו ורכוש האחר ואחד שלא , האדם שלא שומר על רכושו גם לא ישמור על רכוש חברו וכ"ו ! אז ככה שאנחנו ואני מעריך גם שרוב חברי הפורום צריכים להגיד תודה גם על זה שאנחנו פדנטים על הרכב/רכוש שלנו וגם על זה שאנחנו חובבי מכוניות :lol:

באופן אישי אני הייתי מצפה מבעל מוסך/ מכונאי שיתנהג לרכוש שלי בזהירות מפני שאחרי הכל אני "בעל המאה", אני משלם על השירות ואני לא רוצה להישמע קיצוני אבל בסופו של דבר הוא מתפרנס ממני.

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
בלי להכנס לשאלה אם הטענות שלך רציניות או לא, שהרי קטונתי, כדאי לחשוב על אימוץ אופן התייחסות מעט שונה למכוניות. ככלות הכל אנחנו לא מדברים כאן על ציור יקר אלא על אוטו, שמטבע השימוש בו הסיכוי לשמור עליו מכל מיני פגעים, ודאי אסטטיים, אינו גבוה במיוחד. כל שנקבל מהקפדה מוגזמת על אותה שלמות היא שרשרת ארוכה של תיסכולים וכעסים בין על הסביבה בין על עצמנו. ונכון שקשה מאוד לשנות משהו כזה שטבוע בתוכנו, אבל אפשר לנסות, ואם לא הצלחנו אפשר לאמץ אוטו ישן וחביב שכבר חבטו פה פה ושם ואז נהיה גם יותר מאושרים וגם מעט יותר עשירים.

אתה צודק בדבריך, אך במקרים שמוצגים פה מדובר על רכבים חדשים שניזוקו במהלך שירות תיקונים או על רכבים חדשים שיצאו עם פגם מהמפעל/סוכנות.

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...