Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ששתי חברות הביטוח יריבו ביניהן עד הגרוש האחרון של העובד , שלא ברור כיצד הוא נוסע לאסוף את החברה שלו ברכב של בעל רכב שהביא אותו למוסך.

אכן, מוזר ביותר ועוד יותר מוזר שאין לזה הסבר בסיפור.

נשמע על כך אני מניח עוד בהמשך.

אכן, אם כי סביר גם שייפתר בפשרה ולא נשמע כלום. איפשהו, הודעת הצד ג' עשויה להיות מוצדקת. לך תדע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אני קורה את השרשור בעיון ופשוט חוטף בחילה מכמות התלונות.

מרוב שהשרשור הזה ארוך ונעוצים בו כ"כ הרבה דברי טעם (וגם כאלו שלא) שהייתי רוצה להתייחס לכולם אך הם רבים מידי ולכן אוותר על כך.

כל שאומר הוא, שאדם קרוב לי נמצא בדין ודברים עמוק איתם ומאחר ואני לא יכול להרחיב כרגע, כל שאומר הוא שאני מאוכזב ברמות בל יתוארו ולהזכירכם במשפחתי נרכשו במהלך 5 השנים האחורנות 5 רכבים מקונצרן VAG ,כאשר 2 משומשות ו4 חדשות ולפיכך תאמינו לי שאם אני מאוכזב אז כנראה יש סיבה לכך.

אני ממתין שתסתיים הסאגה ואז אפרסם ,במידה ויתאפשר , את העניין.

כמה תגובות שלא יכולתי להתעלם מהן והתייחסות אליהן:

לשמחתי אני לא יודע על מה אתם מדברים.

מניסיון עם כמה רכבים שמטופלים בצמפיון בסך הכל הם טובים .

יש לי הרגשה שכמה לקוחות ממורמרים בצדק או שלא מנסים דרך האינטרנט להכפיש חברה שלמה , בגלל נציג כזה או אחר , אובגלל חלק שלא רוצים להחליף להם.

בדיוק. אתה לא יודע על מה הם מדברים אבל יש יותר מידי "הם" ובעוד אתה מגבה את דבריך בהנחה מסויימת הם מגבים את דבריהם בעובדות ממקרים אשיים שקרו להם וכאמור יש יותר ידי "להם".

אני לא נציג ולא כלום סתם לקוח שלהם .

אבל כל שני וחמישי פותחים פה נושא על השרות של צמפיון ותמיד יש 2-3 אנשים שרק מכפישים , אני יודע שהשרות של היבואנים האחרים לא יותר טוב אוליי אפילו גרוע , אבל זה מתחיל כבר להראות לא אמין כל הדיונים האלה.

אני לא מתייחס למקרה שלך הספציפי !!

אם תקרא בפורום תראה שאני נתקלתי בחויית שרות מסוג אחר גם לאחרונה וגם בעבר ,

זה נכון שפעם אחת במשך השנים גרזנו אותי במחיר ולא תמיד היו 100 אחוז.

אבל להגיד שהם תמיד גרועים זה לא נכון.

כמו שציינתי קודם יש יותר מיד אנשים שניכוו ולהזכירך מדובר בקנייה השנייה בגודלה אצל אדם ממוצע, קנייה שאמורה לעבור בשמחה ובחיוך אך במקום זאת עוברת בצורה בזיונית/רשלנית ואתה תבחר את ההמשך עד כדי מפח נפש לאדם שכל חטאו היה שהוא רכש מכונית חדשה והא רוצה אחריות עליה לשנתיים.

ידידי היקר ,

אני אנסה לעזור לך במה שאני יכול אך למען הסדר הטוב אנא שלח לי את בעיותיך בהודעה פרטית.

דדי

דדי אם כל הכבוד את בסה"כ נציג החברה ולא תוכל לתקן עוולות עולם.טוב עשית שלפחות העברת את אפיק העזרה שלך לפרטי.

יתרה מזה, תגובתך הראשונה לעניין הצורך בשליחת תמונות למען טיפול הייתה הצתדקות ולא נסיון לעזור, ברו לי שזה הנוהל אבל הוא נוהל מוטעה. (סוד קטן: לאחר ויכוח ארוך עד כדי בלתי אפשרי הוחלף לי הגה שהתקלף בחינם במהלך האחריות ללא כל תמונה כזו או אחרת, קטע.)

לעניין גל מזור,

כבר שוחחתי עם הרמטכ"ל הוא הבטיח לי שכשהוא יצליח להשיגו הוא יפנה אותו אליי וכן אני ציני, וכן אני לא חושב שאני צריך את המנכ"ל בשביל לפתור עניין, מסובך ככל שיהיה.

אני מתנצל על הערפל אך ברגע שהדברים יסגרו אפרסם את כל העניין במלואו .

בן.

אגב: מבחינת המוצר, סיאט תענוג ,5 שנים- 6 רכבים והכל בסדר.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יכול להיות שבאמת שללקוחות אודי זה אחרת,

כשאני לוקח את האודי של המשפחה לטיפול (כבר כמה שנים) נותנים לי תחושה של סוג של "בעל הבית" מסתחבק עם כולם חופשי, ממנהל השירות ועד הפועל שמבצע את הטיפול בפועל, ואין לי S8, כולה A4.

אני יכול אפילו סתם לבוא לשתות כוס קפה עם המנהל אולם של אודי ולדבר על החיים, תמיד מקבלים אותי בחיוך.

גם שהתקלקל איזה חלק במסגרת האחריות (וילון אחורי חשמלי למי שזה משנה) הנציג שירות התקשר אליי אישית ולחץ עליי להגיע בדחיפות לתקן כי הם לא רוצים למשוך תקלה שבמסגרת האחריות.

כשהלכתי לעשות סקר שוק לגבי הרכב האישי שלי קיבלתי יחס מצוין באותה הסוכנות גם בסיאט (התעניינתי בלאון), גם בפולקסוואגן (שירוקו 122) וגם באודי (A1), עשה עליי רושם שהם מאוד רצו אותי בתור לקוח.

מצד שני אני מטפל במרכז שירות שכנראה מעטים ממכם טיפלו\ יטפלו בו.

עצוב לי לקרוא את הטענות שהועלו כאן בשרשור, מקווה שבסופו של דבר כולם יענו וימצא פתרון הולם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שכל השרשורים והתלונות שנפתחו פה על צ'מפיון, היו גורם מכריע בבחירת הרכב שלנו.

בהתחלה אבא שלי רצה מאוד להזמין את הסיאט לאון 160 כ"ס, אבל הצלחתי לשכנע אותו ללכת לכיוון הקרוז.

עם שלל התגובות שאני רואה פה, ובשרשורים אחרים, אני מרגיש בר מזל שלא נכנסנו לרומן עם צ'מפיון.

שונא גזענים !.

פורסם

קודם כל, טוב לדעת שקוראים בפורום.

דבר שני, פנה לרשות להגנת הצרכן ו/או לתביעות קטנות ו/או למדורי רכב/צרכנות. זה בלתי נסבל שעסק ייקח כספים שלא כדין (לדבריך, לא ראיתי את החוזה).

אני אשמח אם תעדכן בעניין

העסק נמצא כרגע בבית משפט לתביעות קטנות , ארחיב בהמשך.

אגב הסיפור עם האאודי ממש מפתיע .

פורסם
אני יכול להעיד על עצמי שכל השרשורים והתלונות שנפתחו פה על צ'מפיון, היו גורם מכריע בבחירת הרכב שלנו.

בהתחלה אבא שלי רצה מאוד להזמין את הסיאט לאון 160 כ"ס, אבל הצלחתי לשכנע אותו ללכת לכיוון הקרוז.

עם שלל התגובות שאני רואה פה, ובשרשורים אחרים, אני מרגיש בר מזל שלא נכנסנו לרומן עם צ'מפיון.

צ'מפיון זה משהו אחד וסוכנות\מוסך דור בנצרת זה משהו אחר (לפחות מהניסיון האישי שלי). בכל מקרה הייתי מעדיף לאון 1.8 TSI בכל רגע נתון על פני הקרוז, אפילו בלי אחריות כלל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

במלוא הכנות? לי אישית זה פשוט עצוב! עצוב שיבואן רכב כה גדול ומשמעותי בפלח השוק המקומי שלנו לא עושה מאמצים יתרים לתקן את דרכיו!

עצוב לי שאנשים באים וכותבים שהם לא יתקרבו לעולם לאחד ממותגי צ'מפיון מוטורס!

חבל שהיבואן אינו משכיל לערוך בדק בית יסודי ושינוי מהותי בתפיסה! אני מאמין שהם יכולים להצליח שבעתיים! אך ניכר לצערי שהם לפעמים הורסים את כל שבנו במו ידיהם.

אני עדיין מקווה שיבוא שינוי, בכנות!

אני יכול להעיד על עצמי, שאף על פי ששקיפות ויחס אישי חשובים לי ביותר, ועל אף כל כעסיי כרגע על חברת צ'מפיון מוטורס וחלק מנציגיה, אני גם אדם סלחן.

אם יתעורר שינוי והרוחות יחלו לנשב בכיוונים חיוביים יותר, אוכל בהחלט לסלוח ואף להיות לקוח נאמן לשנים.

מאידך, אם לא אקבל את היחס והשרות המגיעים לי, אחרים את החברה הזו לנצח, ואף אעשה הרבה מעבר לכך.

כרגע אני מנסה בכל הדרכים המקובלות לקבל התייחסות רצינית יותר לטענותיי, וכולי תקווה שהדבר יצלח.

אשמח מאוד אם אתבדה ואוכל לדווח על שינוי חיובי בענייני.

זה כ"כ עצוב שזה כמעט מצחיק! במקרה שלי לפחות, מדובר בפגמים כ"כ קטנים, שכל מה שהיו צריכים לעשות זה להחליפם, או פשוט לעבוד בעדינות עם מפתח הגלגלים ולא לשרוט לי את הג'אנטים (שאת זה אגב אני לא רואה איך בדיוק ניתן להחזיר לקדמותו מבלי להחליף :-() כך שאני פשוט כ"כ לא מבין מדוע מנסים להתנער, מדוע מנסים להתחמק, ומדוע אני זוכה ליחס כה מזלזל מצד מוקד שרות הלקוחות שלהם, זה פשוט מדהים איך ממיני עכבר הם עשו פיל! בחיי שאני לא מבין אותם.

בישראל לצערי לועגים לאנשים כמוני, על היותם אובר פדנטים! במקום לשאוף ליישר קו עם הרמה הגבוהה ביותר שאותם פדנטים שכמותי לדבריהם שואפים לה, אנשים כמוני מקבלים יחס מזלזל של אנשים שהמקום המתאים להם ביותר לדעת הרוב כנראה הוא מוסד פסיכיאטרי.:roll:

פורסם

בלי להכנס לשאלה אם הטענות שלך רציניות או לא, שהרי קטונתי, כדאי לחשוב על אימוץ אופן התייחסות מעט שונה למכוניות. ככלות הכל אנחנו לא מדברים כאן על ציור יקר אלא על אוטו, שמטבע השימוש בו הסיכוי לשמור עליו מכל מיני פגעים, ודאי אסטטיים, אינו גבוה במיוחד. כל שנקבל מהקפדה מוגזמת על אותה שלמות היא שרשרת ארוכה של תיסכולים וכעסים בין על הסביבה בין על עצמנו. ונכון שקשה מאוד לשנות משהו כזה שטבוע בתוכנו, אבל אפשר לנסות, ואם לא הצלחנו אפשר לאמץ אוטו ישן וחביב שכבר חבטו פה פה ושם ואז נהיה גם יותר מאושרים וגם מעט יותר עשירים.

פורסם

קראלי את הכתבה בוואינט על ההוא שנשרפה לו האודי ואני קורא כאן את ההתלהמות על צ'מפיון ולא מבין מדוע לאנשים מסןוימים כאן יש שנאה יוקדת בעיניים ליבואני רכב בכלל ולצ'מפיון בפרט. האם זה קשור לעובדה שאנחנו הישראלים אוהבים לשנוא את כל מי שאנחנו קונים ממנו משהו (חברות הסלולר, רשתות השיווק, האינטרנט וכו') או שיש מן אופנה כזאת לתקוף יבואני רכב?! צר לי לאכזב אתכם, אבל אין אף גוף בישראל שנותן שירות מושלם. דווקא במקרה של צ'מפיון אין לי אמנן ניסיון איתם אבל אני יכול להעיד על חבר עם סקודה אוקטביה שרק מהלל כל היום את השירות שהוא מקבל בחברה.

פורסם

לפי ההיכרות שלי עם UMI , המצב לא הרבה יותר טוב בשילוב של מחירי סופר פרימיום בתחזוקה על רכבים זולים שאתה מצפה לתחזק בזול כמו שברולט אוויאו / ספארק וכו'.

כל השרשורים האלה נותנים חיזוק להנחת העבודה שלי שעדיף לרכוש רכב משומש צעיר יחסית ולטפל בו במקום ראוי ולא להתחתן עם יבואן הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מישהו צריך להוציא קודם כל את הרכבים האלה מהסוכנות בכדי שתוכל לרכוש אותם כיד שניה.

צ'מפיון על הגל בגלל מחירי מבצע אטרקטיביים, ומוצר שבעל דיעה קדומה (גרמני זה אומר איכות - מי אמר ?) שמושך את העדר אחריו גם למותגי הבית (ע"ע סקודה וסיאט שנגררות אחרי פולקסוואגן ואודי). זה סוד ההצלחה, הבעיה היא שמה שהקודקוד שם בצ'מפיון לא מבין זה, שלקוח מרוצה מספר לחבר או 2, לקוח לא מרוצה יספר ל10 אנשים.

מספיק שאדם אחד כאן מן הפורום או אפילו סתם אדם ששוטט באינטרנט אודות צ'מפיון מוטורס והחליט בגלל זה לא לקנות רכב מהיבואן הנל, ההפסד כולו שלהם מכל הבחינות החל מרכב שהרווח עליו דיי נאה, וכלה בלפחות 3 שנים של חתונה עם מוסכי הרשת (מה שאומר חלפים או בשורה התחתונה עוד כסף שמגיע אח"כ).

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
בלי להכנס לשאלה אם הטענות שלך רציניות או לא, שהרי קטונתי, כדאי לחשוב על אימוץ אופן התייחסות מעט שונה למכוניות. ככלות הכל אנחנו לא מדברים כאן על ציור יקר אלא על אוטו, שמטבע השימוש בו הסיכוי לשמור עליו מכל מיני פגעים, ודאי אסטטיים, אינו גבוה במיוחד. כל שנקבל מהקפדה מוגזמת על אותה שלמות היא שרשרת ארוכה של תיסכולים וכעסים בין על הסביבה בין על עצמנו. ונכון שקשה מאוד לשנות משהו כזה שטבוע בתוכנו, אבל אפשר לנסות, ואם לא הצלחנו אפשר לאמץ אוטו ישן וחביב שכבר חבטו פה פה ושם ואז נהיה גם יותר מאושרים וגם מעט יותר עשירים.

הבעיה היא: שכהוצאת את האוטו , עוד מהסוכנות, עם מפגע והיבואן מערים עליך קשיים בלתי אפשריים בטיפולם ואף לעיתים מתכחש להם. ולבסוף שכבר לוקח אחריות יוציא לך את המיץ בטיפול כאילו עשה לך טובה.

גם כשהרכב באחריות, ולא מדובר במשהו קטן אלא משהו טיפה יותר גדול, הנסיון הראשון יהיה לגלגל את זה עליך למרות שבפירוש מדובר בבלאי טבעי. אם כבר יסכימו,ייקח יובלות עד שזה יטופל באופן סופי.

ממה שרשום מעלה נראה כי מה שרשמתי הוא הכלל (ויש יוצא מהכלל כמובן).

לסיום,

נכון שרכב ,מטבעו ומטיבו, לא נמצא בוואקום וחשוף למפגעים, אך מצד שני, כפי שכבר טענתי, זו הקנייה השנייה בגודלה בבית ממוצע, כזו שמלווה בלבטים אינספור ובצפייה גבוהה והיבואן מתייחס לעניין במרבית המקרים (אמרנו שיש יוצא מהכלל) וזאת לאור הרשום מעלה כאילו מכר לך חולצה בשוק רמלה לוד.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כל השרשורים האלה נותנים חיזוק להנחת העבודה שלי שעדיף לרכוש רכב משומש צעיר יחסית ולטפל בו במקום ראוי ולא להתחתן עם יבואן הרכב.

אני רכשתי 3 רכבים מצ'מפיון ולא זכור לי שהרכיבו :roll: לי טבעת על האצבע.

הנחת העבודה שלי היא לרכוש רכב חדש דנדש ולהתמוגג מנחת מספר שנים מבלי לראות אף מוסך.

ממתי התחלת להאמין למה שאנשים כותבים בפורומים ? הרי חלק גדול מהדברים שנרשמו היו צריכים להמחק על-ידי רובוט אוטומטי שמזהה שקרים וסילוף של דברים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע שהאמת איפשהו באמצע, מצד שני אני רואה איך חבר מהעבודה מטופל בבעיית DSG של רכב שאינו באחריות וששילם על התיקון את מיטב כספו והתקלה לא נפתרה וזה פשוט מרתיח אז כנראה שיש דברים בגו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק עדכון קטן למען היושר וההגינות שאני כה דבק בהם!

כתבתי כאן לא מזמן שניסיונותיי ליצור קשר טלפוני עם מר גל מזור מנכ"ל קבוצת סיאט העלו חרס, אך בימים האחרונים גיליתי שהבן אדם פשוט לא בארץ כרגע.

מקווה מאוד לשמוע בשורות חיוביות יותר בהקדם כדי שאוכל לבוא ולומר דברים חיוביים לשם שינוי על השרות של היבואן הזה.

חייב לציין לטובה (שוב) את מר חזי ברהום מנהל אולם תצוגה ומכירות סיאט בירושלים, שעושה כל שביכולתו על מנת לעזור ללקוחותיו גם לאחר שנמסר להם רכבם ולמרות שאין זה מתפקידו.

מאחל לצ'מפיון מוטורס ולכולנו יותר אנשים טובים ורציניים כמו מר חזי ברהום ומר גל מזור.

• תוכן חדש...