Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקשרתי היום לשרות צ'מפיון מוטורס, שם נעניתי ע"י מנהלת המוקד, בחורה בשם הילה... צ'מפיון החליטו שכל הטיפול בי ייעשה דרך אותו מנהל המוסך בלבד! כלומר שבמילים אחרות מנהלת מוקד שרות לקוחות צ'מפיון מוטורס אמרה ללקוח במילים ברורות! אין לך מה להתקשר אליי אני לא אתן לך שרות, ערוץ התקשורת היחיד שלך מהיום והלאה הוא מנהל המוסך בירושלים וכל החלטה שלו מקובלת עלינו לחלוטין ואנחנו מגבים אותו.

אם הם רוצים למנות את המנהל המדובר ליצגם מולך, זו החלטה שלהם. אם אתה רוצה לדבר אתו, זו החלטה שלך.

אני במקומך הייתי ממשיך בכתב, בדואר רשום כמובן, ואולי גם עם עו"ד.

מרגע שהם מסרבים לדבר עמך, אין שום סיבה שאתה תתנהג "יפה".

דני

נ.ב. כשאתה כותב מכתב, אתה מחליט למי לשלוח אותו: למנהל שהם בחרו, למנהל אחר, למנכ"ל, ליצרן בגרמניה, ואולי גם כולם יחד. ההחלטה היא שלך ולא שלהם.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו, אז אתה מסכים גם איתי. אני אמרתי שעם ישראל לא ישנה מדרכיו, ורק מי שנפגע או שקשוב מאוד לנושאים האלה, אולי לא ירכוש אצלהם. לגבי יבואנים אחרים - מסכים איתך לחלוטין. אבל אנו חיים במדינת מונופול-מפלה-מושלם (כמעט בכל תחום), ואין הרבה מה לעשות.

סביר להניח שאתה צודק, אין כאן מחאה אמיתית. מ*יינים אותנו בתחת ומצפים שנקבל זאת בשמחה וזה אכן מתרחש בפועל! יחד עם זאת בשנים האחרונות ישנה מידה מסויימת של התעוררות. אולי כי אנשים גילו את אמריקה\אירופה ומתחילים להבין שזאת לא גזירה משמיים.

באירופה ובארה"ב באופן מוקצן אף יותר (בהשוואה אלינו) המצב שונה לחלוטין (כמובן שלא רק בעולם הרכב). זה לא שהם כל כך נעלים, מתורבתים בהרבה יותר מאיתנו.

- ישנו רגולטור שרואה מול עיניו לא רק את ארנקו של הצרכן (הרי הממשלה שלנו נהנת מהמצב כרגע לא פחות מיבואני הרכב).

- ישנן נורמות תרבותיות אשר בחלקן קיימות בחוקי המדינה בנוגע למסחר.

- אולי בעיקר יש הבנה שכח הקנייה מצוי בידיו של הצרכן, תרתי משמע.

אני מסכים איתך לגבי המצב הקיים בשטח בארצינו, אני לא מסכים עם הקביעה "אין הרבה מה לעשות".

זה בידיים שלנו!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עכשיו אני מפחד לנסוע לטיפול 15K :-(:-(:-(

ד"א אם אני לא טועה, גם אני דיברתי בטלפון עם מישהי בשם הילה (אולי אני טועה בשם, אבל זאת היתה בחורה) ממש לא נחמדה בלשון המעטה....

פורסם

אחרי איך שהתייחסו אליי בסוכנות של המרכזית של VW, מבחינתי היבואן הזה לא קיים.

אם אקנה אי פעם רכב מתוצרת VAG, זה יהיה רק משומש ורק בגלל שיש את רון.

emotion of motion

פורסם

גם בשקודה המצב לא מושלם - אתה יכול להיות בטוח בכך. זה גם לא גרוע ברמת סיאט. מניסיון.

השונה הוא (שלעיתים) הם באמת מעוניינים לפתור תקלות / בעיות ולתת ללקוח לצאת מרוצה ועם הרגשה טובה. רק חבל שזה לא קורה תמיד - זה לא משהו קבוע, אלא תלוי באופי הבעיה ומי הלקוח.

יתכן וגישה זו נובעת כחלק משיפור התדמית ומוניטין הלא זוהרים של ימי העבר - תקופת הפיבוריט, אולי גם הפליסיה - בארצנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לשמחתי אני לא יודע על מה אתם מדברים.

מניסיון עם כמה רכבים שמטופלים בצמפיון בסך הכל הם טובים .

יש לי הרגשה שכמה לקוחות ממורמרים בצדק או שלא מנסים דרך האינטרנט להכפיש חברה שלמה , בגלל נציג כזה או אחר , אובגלל חלק שלא רוצים להחליף להם.

פורסם

לפני כחודש הכנסתי הזמנה עבור משפחתי על פולו TSI חדשה (שבוטלה לאחר מכן אבל זה לא חשוב), היחס היה בסדר גמור,אדיב וסבלני (משפחתי באה כמה וכמה פעמים לפניי ובלבלה להם את השכל בלי סוף עד שאני באתי פיזית כדי לסגור סופית ולנהוג על הרכב) , הראו הרבה רצון לעזור וגם במעמד הביטול היחס היה בסדר גמור ,הם לא שמחו יותר מדי אבל כשראו מה נרכש במקום לחכות 3 או 4 חודשים לפולו, הם הבינו שהצעד הוא צעד נכון. [שלחו גם זר פרחים מZER4U שבועיים לאחר ההזמנה]

גם נסיעת המבחן שבאמצעה גיליתי שהבחור לצידי הוא דדי מהפורום עברה מצויין ככה שאין לי תלונות.

כל האירוע הנ"ל היה בסוכנות העוגן בנתניה שזו לא סוכנות עמוסה במיוחד.

המסקנה שככל הנראה יש חוסר אחידות בשירות ובמכירות וזה גם תלוי בסוכנות ובעומס עליה.

באותו יום גם הרכב שלי נכנס ביוזמתי(כי שמעתי שיש) לביצוע ריקול על סלילי הצתה (אם כבר באתי לנסיעת מבחן, אז כבר...) והיחס היה בסדר גמור.

אני חייב לציין שדיי הופתעתי לאחר החצץ שאכלתי במוסך פליקס בזמנו וגם במרכזי ולאור מה שכתוב בפורום לגבי כל רשת צ'מפיון.

עם זאת - אני אישית לא לקוח של רכב חדש ואני בוחר רכבים שמורים עם הסטוריה נקיה (גם מבחינת תקלות בתקופת האחריות)

אז הסיכוי שלי להתקל בצ'מפיון הוא נמוך יחסית.

הצגתי את המקרה הזה כחוויה אישית מהתקופה האחרונה , למעט המקרה הזה לא היתה לי כל אינטרקציה עם צ'מפיון. אני כבר 5 או 6 שנים לא מטפל במוסכי הרשת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לשמחתי אני לא יודע על מה אתם מדברים.

מניסיון עם כמה רכבים שמטופלים בצמפיון בסך הכל הם טובים .

יש לי הרגשה שכמה לקוחות ממורמרים בצדק או שלא מנסים דרך האינטרנט להכפיש חברה שלמה , בגלל נציג כזה או אחר , אובגלל חלק שלא רוצים להחליף להם.

ומי אדוני? נציג סמוי של צ'מפיון מוטורס?

ובכן, כמו שכבר כתבתי בפרוש בהודעתי הקודמת - אינני מחפש להכפיש איש! כל שאני מבקש ושואף לו הוא לקבל יחס ושרות טובים והוגנים, ולא תשובות מתחמקות מזלזלות ומכוערות כפי שקיבלתי לאחרונה.

אם צ'מפיון מוטורס מעוניינים לשפר את השרות שלהם, טוב ייעשו אם יבצעו בדק בית יסודי, וזה מתחיל בדיוק מאותם נציגים שהם הם פניי החברה.

פורסם
ומי אדוני? נציג סמוי של צ'מפיון מוטורס?

ובכן, כמו שכבר כתבתי בפרוש בהודעתי הקודמת - אינני מחפש להכפיש איש! כל שאני מבקש ושואף לו הוא לקבל יחס ושרות טובים והוגנים, ולא תשובות מתחמקות מזלזלות ומכוערות כפי שקיבלתי לאחרונה.

אם צ'מפיון מוטורס מעוניינים לשפר את השרות שלהם, טוב ייעשו אם יבצעו בדק בית יסודי, וזה מתחיל בדיוק מאותם נציגים שהם הם פניי החברה.

אני לא נציג ולא כלום סתם לקוח שלהם .

אבל כל שני וחמישי פותחים פה נושא על השרות של צמפיון ותמיד יש 2-3 אנשים שרק מכפישים , אני יודע שהשרות של היבואנים האחרים לא יותר טוב אוליי אפילו גרוע , אבל זה מתחיל כבר להראות לא אמין כל הדיונים האלה.

אני לא מתייחס למקרה שלך הספציפי !!

אם תקרא בפורום תראה שאני נתקלתי בחויית שרות מסוג אחר גם לאחרונה וגם בעבר ,

זה נכון שפעם אחת במשך השנים גרזנו אותי במחיר ולא תמיד היו 100 אחוז.

אבל להגיד שהם תמיד גרועים זה לא נכון.

פורסם

את הפאביה שלי קניתי באוקטובר 2008. היחס היה נעים מאוד משני אנשי המכירות. ביום בו קיבלתי את הרכב, גיליתי שבניגוד להסכם הם לא התקינו חיישני חניה. תגובת הסוכנות: "אופס, שכחנו. תבוא בהזדמנות, נתקין לך".

כבר נורה אדומה נדלקה לי, אך לא ייחסתי לכך חשיבות. קיבלתי את הרכב בלי לחתום על שום מסמך, פשוט קח את המפתח וסע! הסבר קצר על המתגים ונסעתי לשלום. את הרכב קיבלתי עם 14 ק"מ.

כשהגעתי הביתה לאחר נסיעה של כ- 20 ק"מ, גליתי לתדהמתי שיש חוק קטן על הדשבורד, שנגרם כתוצאה של נעיצת מברג בפלסטיק כנראה ע"י רדיו מילאנו, בעת שהתקינו את התוספות המקומיות (רדיו דיסק, רמקולים אחוריים, מרימי שמשות וקודנית). התקשרתי יום למחרת ליועץ שירות של מוסך סקודה בחיפה, והוא זימן אותי למוסך.

כשהגעתי למוסך היו על הרכב 104 ק"מ. הראתי ליועץ שירות את החור, הוא התגובה התנער: "זה לא אנחנו. אתה עשית את זה!"... לאחר דין ודברים הבנתי עם מי יש לי עסק ונסעתי משם חזרה הביתה. במקביל שלחתי מכתב תלונה חריף לפניות הציבור של צ'מפיון, בתגובה קיבלתי שיחת טלפון בנוסח "מצטערים" - פיצוי לא היה.

אחרי כמה אלפי ק"מ, עפו 2 גומיות חיפוי של קורות A. חוץ מעיניין האסטטיקה, תפקידי הגומיות למנוע חדירת עלים לתוך הכנפיים הקדמיות ובכך למנוע את סתימת תעלות הניקוז, וכמו שאתם יודעים מים עומדים על חלקי פח = חלודה.

ניגשתי למוסך, הרכב באחריות, עדיין ריח חדש מכל חור אפשרי... היועץ שירות יוצא: "אין אחריות על חלקי גומי! גש למחסן ותזמין חלקים חדשים בעלות".

פה כבר איבדתי את הסבלנות (זאת היתה בעיה נפוצה בכל הפאביות), אני והוא צועקים אחד על השני באמצע המוסך, כל העובדים עוזבים את הליפטים ומסתכלים. אחרי 15 דקות: "טוב, נחליף במסגרת האחריות". אציין שאני עובד בשירות לקוחות בחברה מאוד גדולה, ועדיין לא נתקלתי בשירות גרוע כמו שקיבלתי אצל צ'מפיון! וכמובן שאני לא נותן שירות כזה ללקוחות שלי, בחיים לא צעקתי על לקוח!

עוברים עוד כמה אלפי ק"מ, לאחר נסיעה שגרתית ורגועה בכבישי הצפון החנתי את הרכב והרמתי בלם יד, להפתעתי הרגשתי כאילו מישהו לקח סכין ודקר אותי באגודל באותו הרגע שהרמתי את הבלם יד... אני מסתכל למטה ורואה שכל הכפתור של בלם היד מלא בדם והדם ממשיך לטפטף על המושבים של האוטו (החתך היה גדול). מסתבר שנגרם סדק בצפוי ניקל של הכפתור וחלק מהציפוי נכנס לתוך האצבע, לא ברור לי איך דבר כזה קורה ברכב חדש.

ניגשתי למוסך, איך שהוא ראה אותי הוא לא שאל שאלות והחליף את החלק בחינם. פה כבר השירות מצד המוסכניקים היה מעניין.

הרכב עומד בחניה של המוסך, רחוק מהליפטים. המוסכניק יושב בכיסא שליד הנהג ומחליף את הידית של הבלם יד, אני עומד מאחור מחוץ לרכב ומסתכל בשקט על העבודה דרך החלון של האוטו שהיה פתוח.

המוסכניק יוצא אליי: "מה אתה מסתכל?!"

אני: "האוטו שלי, אני מסתכל. מפריע לך?"

המוסכניק: "מאוד!" (בקול רם על גבול הצעקות)

אני: :shock:

זזתי לאחור... למזלי אין בעיות עם האוטו אז אני לא נזקק יותר מידי לשירות של צ'מפיון, אבל באמת שזה יותר מידי. הבעיה היא שאין פה יותר מידי סוכנויות ומוסכים, פה זה לא ת"א ואין מה לעשות - סוג של קרטל. סובלים בשקט ומשלימים עם המצב.

פורסם

ידידיי וחברי מהפורום ומחוצה לו,

אנא אל תיקחו את מצה שכתבתי כאילו וזה מה שאמרו לי או בגלל שאני עובד בחברה הנ"ל ,

אני אבהיר בצורה הכי טובה שאני יכול כי איני מקבל כסף או מקבל קרדיט או כל דבר שהוא על זה שאני מגיב כאן,

התגובות הן מתוך ראייה שלי ולא שיחות עם אף גורם כלשהו ואני מתנצל באם מישהו נפגע ממה שכתבתי אך מכיוון שאני כותב בפורום

מספר שנים ומפריע לי לראות חברים שנפגעים אז אני מנסה לעזור בכל דרך שאני יכול -מבלי לסכן את עצמי.

אני אשמח באם מישהו ירים את הכפפה ויגיד לי שמכיוון שאני עובד בחברה X אז שאני מתבקש לא להגיב בנושאים הקשורים לה.

דדי

נ.ב

אני אוסיף ואומר כי ישנם חברי פורום ואף אורחים שבגלל היותי כותב כאן ועובד בחברה X אז הם נעזרו בי וכן שמחתי לעזור במה שיכולתי .

וידידי GTV,

אנא אל תיקח את דבריי בצורה אישית וזאת כי זו לא כוונתי בכלל ולפי מה שיצא לך להכיר אותי אז אני מאמין שאתה יודע זאת.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דדי,

אתה יודע טוב מאוד שאין לי דבר וחצי דבר נגדך, ואין פה שום דבר אישי!

הדברים שכתבת לא היו במקום והשתמעו כעקיצה מכוונת, לכן גם התגובה בהתאם.

בכ"א, אם מי מעובדי חברת צ'מפיון מוטורס (גם אתה) קורא את הדברים ויכול (ורוצה) לעזור, אני באופן אישי אשמח להתבדות ולראות שיש גם צדדים חיוביים ונותני שרות טובים בצ'מפיון מוטורס.

לצערי הרב, עד לרגע זה לא קיבלתי שום התייחסות משום גורם, אלא הופניתי בחזרה למנהל המוסך בעירי, הועלבתי ונטרקה בפניי הדלת מפי מנהלת מוקד שרות לקוחות שצורת הדיבור שלה פשוט מחפירה.

אע"פ שמדובר בתלונות על דברים קלים וקטנים באמת, אני סבור כי לא מגיע לי כזה יחס משפיל ומזלזל.

ניסיונותיי הטלפוניים להגיע למר גל מזור עלו לצערי הפעם בתוהו (וניסיתי כבר במשך יומיים שלמים), לכן, אם מנהל המוסך לא יטפל בפנייתי בצורה רצינית ומשביעת רצון, איאלץ הפעם (לראשונה) באמת לפנות הן לעו"ד והן לתקשורת, כי לצערי הרב ניכר שכך ורק כך זוכים להתייחסות ראויה, וחבל שכך.

בינתיים אני משהה את זה עד לפגישה הבאה עם מנהל המוסך.

פורסם

ידידי היקר ,

אני אנסה לעזור לך במה שאני יכול אך למען הסדר הטוב אנא שלח לי את בעיותיך בהודעה פרטית.

דדי

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בנוסף, אני לא יכול שלא לתהות האם היחס לבעלי סיאט איביזה שונה, למשל, מהיחס לבעלי A1 או פולו.

לדעתי כן - ידוע שהיחס לסיאט הוא בתור החטיבה הכושלת של הקונצרן (פיאט אפילו הזכירו משהו בעניין כשפורסמו כוונות של VG לרכוש את אלפא רומאו), ולדעתי הכל (ה-כ-ל: החל מהפועל שמרכיב את החיווטים במפעל, דרך זה שמוריד את הרכב בנמל ועד לסוכן המכירות) נגזר מהווי'ה הזאת, בניגוד לשאר החטיבות של היצרן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...