רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
שאלה.... (:
מאת Nicole:3-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 771 צפיות
מישהו יודע איזה מכוניות ספורט ויוקרה נחשבות הגיעו כבר לארץ? כאילו כמו מזראטי, פרארי, פורשה וכו'... תודה
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
ללא מילים עדכוני התקדמות בהמשך...
הודעה אחרונה מאת DaBomB, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 180 תגובות
- 25.5 אלף צפיות
העונה ה17 של טופ גיר מתחילה עוד קצת יותר משבועיים, ב26 לחודש. Top Gear Back June 26th For A Six Episode Season Posted June 7th, 2011 at 23:07 by Viper007Bond in Top Gear The Applause Store, the company that handles tickets for Top Gear, has posted the filming dates for this summer’s season of Top Gear. Since episodes are filmed the Wednesday before they air, we can therefore deduce that the first episode will air on June 26th. That’s just 19 days away! Five more episodes will then air each Sunday after that, ending on July 31st. ראו אותם מצלמים באיטליה, גרמניה ועוד כמה מקומות מעניינים. היו שמועות שהולכים להחליף אחד מהמנחים אבל זה לא נכון (אז אל תתחיל…
הודעה אחרונה מאת lidor, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשבוע שעבר נפתח הגשר מעל לצומת סומך, מה שהיה פעם צומת מעאפנה ומבולגנת עם שני רמזורים, הפך אחרי שנים של עבודות למחלף / גשר לתנועה צפון/דרום. נכון שזה היה צריך להיות עמוד שם כבר 20 שנה, אבל בכל זאת - איזה כיף! כעת יש תקווה גם לצומת יגור. הדחפורים עובדים במרץ...
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
האיש עם האוסף הגדול והיקר בעולם מוכר חלק מהאוסף http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4106431,00.html
הודעה אחרונה מאת omer2003, -
- 6 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום , עוד יומיים אני מקבל רכב חדש . יש לי חניה פרטית הרשומה בטאבו ,לצערי בניגוד לשאר החניות בבניין ,החניה שלי איננה מקורה והרכב חשוף לכל אורך השנה לשמש ולגשם הכה מזיקים לצבע הרכב. הייתי רוצה להתקין סוכך מתפרק הנקרא "חניונית" -בשכונה בה אני מתגורר ראיתי מס' סוככים כאלה. לפני הרכישה הייתי רוצה לברר האם קיימת דרישה להיתר מיוחד כלשהו ? אם כן,היכן משיגים היתר זה? כמו שכבר ציינתי מדובר בסוכך מתפרק,אני מניח שלא תהיה בעיה להרכיב את הסוכך בכוחות עצמי
הודעה אחרונה מאת kingarik11, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין הדגם של לפני המתיחת פנים ואחרי המתיחת פנים (כמובן אני מדבר על גיר אוטומט ולא על הרובוטי) האם לדעתכם השינוי שנעשה הוא עושה אותה יפה יותר או להיפך עשה אותה קצת מכוערת ? והאם יש לכם את הדגם החדש או את דגם 2009 לפני מתיחת פנים . אתם מוזמנים לשתף
הודעה אחרונה מאת חי_על_הצד, -
היי, נכנסתי אתמול לצמיגי אנטון ביפו. הציעו לי שם צמיג סיני זול והתקינו בצד הנהג מקדימה. יש לציין שהצמיג הימיני מקדימה הינו הצמיג שהחלפתי מגלגל ספייר (צמיג חדש משלין שהגיע עם הרכב תוצרת 2003). על פי האתר הבא, נראה שצריך להתקין את הצמיגים החדשים בציר האחורי: http://www.rechev.net/50683/NAAMAN האם הצמיג משלין (משנת 2003 שלא היה בשימוש) עדיין אמין? האם ישנה בעייה באופן שבו התקינו לי את הגלגלים? אשמח לחוות דעתכם. תודה, דרור.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, רציתי לדעת האם מוכרים את הסיטרואן C1? כי אני זוכר שהיה סיפור עם האישור תקינה שלה. תודה
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
נסעתי עכשיו לתומי בנתיב השמאלי בסביבות ה110 כשלידי עוד רכב ובנתיב הכי ימני אופנוע, ולאחר כשניה-שתיים שעברנו את המצלמה, היו 3 פלאשים. יכול להיות שעשו לי בוק?
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
שלום, אני שוקל לקנות מאזדה 3 האצ'בק 2.0 ליטר שנת 2005-2007. עכשיו השאלה היא האם זה משתלם כלכלית להחזיק את אותו הרכב (בהנחה שהוא רכב אמין) לתקופה מאוד ממושכת, נגיד 10 שנים? הסיבה לכך היא מן הסתם חסכון בכסף ומכיוון שספציפית הרכב הזה מאוד מוצא חן בעיני -- אין לי בעיה להיות עם "רכב מיושן" במשך זמן רב. אני מבין שיהיו תקלות, אבל אני בא מנקודת ההנחה שבהחלפת החלקים הבעייתים, הם יחדלו לעשות בעיות והרכב לא יתקלקל יותר מאשר לא. אשמח לעצה, הסיבה העיקרית היא שאני אוהב פשוט את הרכב הזה!
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חושק בגלגלי 18" על הלאון שלי מספיק זמן, אני צריך ממכם כמה המלצות: דבר ראשון אני לא יודע מאיפה להתחיל, האם לפנות לפיטסטופ או לEA איפה יותר זול? איפה יש מבחר יותר גדול? רציתי לדעת גם מה טביעת העין שלכם, אני לא רוצה שהרכב שלי יראה מצועצע מדי, לבחור בכרום, שחור ליפ אדום, לבן ליפ אדום,שחור או לבן בלי ליפ בכלל או שמגנזיום בכלל? הסיאט לבנה ולמי שלא יודע כרגע נועלת 205,55,16 האם זה ישנה לגמרי את הנוחות אם אני יגדיל ל225,40,18? כדי לי בכלל? תודה מראש חבר'ה, תומר.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
מישהו נתקל ברכב הזה במקרה, או יודע פרטים כלשהם עליו ? אני רוצה ללכת לבדוק את הרכב, ויש לי מין "תחושת בטן" לא טובה לגבי האוטו, אשמח לפרטים אם יש למישהו. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1934277&Code=3ff8f62c188166010920a8909cf132a7
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
קיה פיקנטו R?
מאת GTI33-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לצערי אין לי תמונה מאחר וראיתי אותה בחטף אך היה עליה סמל R והיא הייתה נראית כבעלת 2 דלתות בצבע ירוק זרחני שכזה,מישהו פגש בה? ייתכן ודמיינתי,לא מצאתי שום אזכור בעולם או בארץ לפיקנטו הנוכחית(דור קודם http://www.youtube.com/watch?v=NEa45BYvyug&feature=related)
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 2 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
יש תחנות שפתוחות היום בלילה?(באיזור כביש 4 ,רעננה כפר סבא,גבעת שמואל)
הודעה אחרונה מאת מרכבה 12, -
שבת שלום חברים! כמו בכל שישי גם היום לקראת אחר הצהריים יצאתי לנהוג קצת באזור הרי ירושלים ועמק האלה,יצאתי מהיישוב שאני גר בו(צור הדסה-המטיילים הקבועים באזור בטוח מכירים)לכיון כביש נס הרים הידוע לשמצה,הגעתי לבית שמש ומשם המשכתי לאזור עמק האלה,בדרך חזור נסעתי דרך כביש הלווינים והתחלתי לטפס בעליות לכביש מטע שמחבר אותי חזרה לצור הדסה. הגעתי לקטע שבין היישוב מטע לצור הדסה ושם ראיתי מחזה מחריד-MX5 שתקועה עמוק עם החלק הקדמי בתוך המעביר מים שבצד הדרך,אני לא בטוח עד כמה תבינו אבל אני אנסה להסביר באיזה מצב היא הייתה,חלקה הקדמי היה תקוע עמוק עמוק בתוך המעביר מים וחלקה האחורי פשוט תלוי באוויר,ממש כיאלו העיפו אותה מתוך תותח,בזווית של 90 מעלות לקרקע. מהסתכלות קצרצרה אפשר להבין …
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי רכב מסוג סיאט איביזה. לאחרונה קניתי מערכת. בכדי למנוע מצב שהמגבר גומר לי את המצבר. קניתי מד מתח שמתחבר למצית. השאלה שלי באיזה מתח האוטו כבר לא מסוגל להניעה? או שזה בכלל כשור לזרם? תודה ויום טוב!
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
- 2 תגובות
- 753 צפיות
שלום יש לי כמה שאלות בקשר לפילטר פתוח. 1.מה בעצם הפילטר הזה עושה? 2.מאיפה אפשר לקנות ואצל מי אפשר להרכיב דבר כזה(אם אפשר המלצה על מישהו שמוכר ומרכיב בעזור השרון) 3.זה יכול לעשות נזקים למנוע? 4.אני נוהג על מיצובישי קולט שנת 95 יהיה מומלץ לי להשים פילטר פתוח? תודה לכל העוזרים והמשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה נעצרתי עם רכבי לבדיקה רנדומלית ע"י בוחנים של משרד התחבורה + ומשטרת ישראל שהייתה נוכחת. אחד הפריטים שהיו לקויים, היו גומיות בולמי זעזועים העליונים ממש מתחת למכסה המנוע. לשאלתי מדוע הם פסלו את , ( מכיוון שבטסט שנתי הגומיות לא נבדקות ! ) נאמר לי שאין מה לעשות אני חייב לתקן את הליקוי. למחרת צילצלתי לבוחן רכב במשטרת התנועה, ונאמר על ידיו שאין לי ברירה מכיוון שהבדיקה הייתה של משרד התחבורה פרופר, ולא של משטרת התנועה . אם זה היה ההפך הבנתי שהיה אפשרי לשנות את רוע הגזרה. כדי לא להסתבך נאלצתי להחליף את 2 הגומיות של הבולמים שעלו לי כמה מאות ש"ח טובים! שאלתי האם באמת הגומיות הם רכיב בטיחותי ? למיטב הבנתי הגומיות הם לא רכיב בטיחותי, והראיה שלעולם לא נפסלתי ב…
-
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 45.3 אלף צפיות
נגיד בנאדם החליט לעשות טיול ארוך והוא רוצה לישון ברכב. האם זאת תיהיה בעיה להשאיר את הרכב מונע הרבה זמן? משהו כמו 10 שעות שהמזגן דולק? האוטו לא נוסע,רק עומד מונע. במידה ואין בעיה איך אפשר לדעת כמה דלק האוטו שותה במצב עמידה עם מזגן/או בלי מזגן?
הודעה אחרונה מאת JerseyPilot, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 12 אלף צפיות
קיבלתי מחבר ספריי של STP לצערי המדבקה מקולפת אז אני לא יודע למה אני יכול להשתמש בו ובמיוחד איך להשתמש בו תודות
הודעה אחרונה מאת liran shalom, -
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, נתקלתי אתמול בכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4104106,00.html ציטוט למי שמתעצל לפתוח את הקישור: " הוזלת ביטוח הרוכבים "תסובסד" על-ידי כלל הנהגים: 6% מסך פרמיות ביטוח החובה שנגבות מנהגים יועברו לכיסוי תביעות רוכבים שנפגעו בתאונות, וזאת לעומת כ-4% כיום." א. לא ברור לי למה בכלל עד כה 4% מהביטוח ששלמתי עובר לכיסוי תביעות רוכבי דו"ג. ב. למה זה הגיוני שהמאבק של הרוכבים (לא רלוונטי אם המאבק היה צודק או לא) גרם לזה שעכשיו 6% מביטוח החובה שלי יממן אותם, הרי מן הסתם המחיר של הביטוח חובה יעלה? ג. לכל רוכבי הדו"ג ששמחים שניצחתם במאבק - אחלה אבל עכשיו זה יצא מהכיס שלי ושל עוד בעלי מכוניות רבים אחרים... אם למישהו יש תשובות אשמח לש…
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שבת הקרובה (13 לאוגוסט) יצא טיול קטן של כמה קליאוז לאזור המחייה הטבעי של הרכב, עם הרבה פניות וסיבובים. אשמח אם בעלי קליאו ספורט על שלל דורותיה אשר פחות מוכרים בציבור יצטרפו לעסק ויצרו קשר בפרטי, כבר שנים שלא התקיים מפגש דומה. משאר יושבי הפורום אבקש לא לדון בנושאים "למה רק קליאו?" או "למה בפורום הכללי?", היה עשרות שירושים דומים בנושא לדגמים ויצרנים שונים. לעומת זאת בדיחות בנושא הקליאו ספורט (מקרקשת, לא אמינה, שייכת לאנשים שמצויידים היטב) יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
- 4 תגובות
- 746 צפיות
להלן הכתבה: http://www.themarker.com/cars/1.679078
הודעה אחרונה מאת B&W250, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
צולם לפני שעה קלה על הכביש המהיר ליד הבית שלי, ככל הנראה בדרך לצרפת ומשם חזרה לגרמניה. 4 מרצדסים מוסווים עם לוחיות גרמניות, ע"פ כל הסימנים סדרה A החדשה. בלעדי לקארזפורום!
הודעה אחרונה מאת chesy, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי סיאט איביזה 2006. יש לי שני שלטים אחד שלט במפתח ואחד שלט רגיל ומפתח בנפרד. בשלט שנמצא במפתח שאני נועל את האוטו החלונות לא נסגרים אוטומט. היום אחרי שלושה חודשים שהרכב אצלי (למדתי שיש לחברה הזאת כל מיני גימיקים) נעלתי את הרכב עם השלט הרגיל והחלונות נסגרו אוטומט עכשיו למה זה ככה יש לי בעיה או שככה זה. הרבה יותר נוח ללכת עם השלט מפתח, ולא עם השלט + מפתח. מכווה שהבנתם למה אני מתכוון. אם לא אני יעלה תמונה של שני השלטים.
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
- 0 תגובות
- 685 צפיות
גנט מגנזיום קיבל מכה והתעקם קצת. הבנתי שניתן לישר אותו... מישהו יודע היכן? רצוי מאיזור חיפה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
זה השמן,אשמח אם תגידו איפה מוכרים בארץ.אזור ירושלים עדיף אין בעיה להגיע למרכז. תודה חברים
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה הפנדה כבר מזדקנת לה בכבוד, היא אומנם לא מראה סימנים של שבירה, אבל בכול זאת יש כמה דברים שמדאיגים אותי. המושבים שלה מלוכלכים מאוד יש עליהם כתמים שאני לא ממש יודע איך להוריד ורציתי להתייעץ איתכם. כבר קיבלתי החלטה לשים לה כיסויים, הריפודים של המושב בהירים מאוד ומהר מאוד תופסים כתמים, אבל אני עדיין רוצה להיפטר קודם מהכתמים האלה. יש תמונות להמחשה. הדבר השני הצבע שלה בשני אזורים דהה(מכסה המנוע וצד הרכב שמצולם), נשרף אני לא יודע איך מתארים את זה. זה הצד שחוטף שמש במהלך היום. אני לא מתכנן לצבוע אותה גם בגלל שזה לא ממש מפריע לי מבחינת המראה, גם בגלל שמדבור בהשקעה כספית לא קטנה ואז אני יחזור לסיבה הראשונה, וגם בגלל שלא בא לי שביום מן הימים כשארצה למכור את הרכב י…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 1 תגובות
- 748 צפיות
שלום, רציתי לדעת מה התהליך שאני צריך לעבור כדי לאשר 18״ ברישיון. סיאט לאון 2011. תודה
הודעה אחרונה מאת D1winner,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- baer
- santiago
- דור--
- 3n
- MOTIOZ
- `Infinity
- MRobot
- GTI33
- vadimavto
- thema832
- BRAVO_SX