Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי son of a gun - למה הוא טוב (מצ"ב תמונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אלה שהמליצו על שימוש בחומר הזה לגומיות השונות ברכב:

לפני כמה זמן אחד החלונות ברכב שלי התקשה מעט לעלות ובמהלך ניקיון לרכב ניסיתי לשים את הספריי הזה על הגומיות שלו וזה באמת עזר כמו שאתם מתארים, רק שההשפעה חלפה מהר מאוד ואחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי המלצה על ספריי סיליקון ייעודי. באחד מההסתובבויות שלי באוטו דיפו נגלה לנגד עייני ספריי סיליקון של מוטיפ (אם אני זוכר נכון, אם תרצו - אוודא) בעלות של כמה עשרות בודדות של שקלים - קניתי...

לאחר ניקוי הגומיות של החלון שוב עם מטלית (כמו לפני השימוש בספריי הקודם), ריססתי את ספריי הסיליקון. מאותו הרגע השינוי בתפקוד החלון משמעותי ברמה שלא ציפיתי! עולה ויורד חלק, מהר וללא רעשים. בינתיים אני על התזת סיליקון אחת כבר מעל לחודש וחצי ואחרי מס' שטיפות לרכב והגומיות לא מראות שום סימן התעייפות שמזכיר את מצבן הקודם... בהחלט מומלץ!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אכן, מדובר על ספריי סיליקון תוצרת motip. בכל רחיצה של הרכב, אני שם אותו על כל הגומיות והפלסטיקים החיצוניים ברכב. הספריי הזה שומר על הגומיות רכות והפלסטיקים נראים כמו חדשים גם לאחר שבועיים בשמש (הרכב שלי ללא כיסוי בכל ימות השנה כי גונבים אצלנו כיסויים). ממליץ בחום להשתמש בו לשמירה של גומיות ולשימון צירי דלתות ברכב עקב היותו דוחה מים. גם את הבעיה של החלונות הספריי הזה פותר ע"י שימון הגומיות.

עריכה: *&^*!!! הגבתי לשרשור בן כמעט שנתיים בגלל צוציק משועמם בחופש הגדול.

• תוכן חדש...