Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי קליאו ספורט, נא להתפקד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת הקרובה (13 לאוגוסט) יצא טיול קטן של כמה קליאוז לאזור המחייה הטבעי של הרכב, עם הרבה פניות וסיבובים.:twisted:

אשמח אם בעלי קליאו ספורט על שלל דורותיה אשר פחות מוכרים בציבור יצטרפו לעסק ויצרו קשר בפרטי, כבר שנים שלא התקיים מפגש דומה.

משאר יושבי הפורום אבקש לא לדון בנושאים "למה רק קליאו?" או "למה בפורום הכללי?", היה עשרות שירושים דומים בנושא לדגמים ויצרנים שונים.

לעומת זאת בדיחות בנושא הקליאו ספורט (מקרקשת, לא אמינה, שייכת לאנשים שמצויידים היטב) יתקבלו בברכה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עזוב, אחרי הפעם הקודמת כבר אין אמון. :)

חוץ מזה רחוק לי גרמניה (צור בפרטי אם אתה באמת בקטע, לא תזיק לי משקולת).

עכשיו שמתי לב שרוני פתח שירוש בעל כותרת כמעט זהה לפני יותר מ5 שנים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95777

תחילתו של מועדון רנו ז"ל.

פורסם

אדון נירו לוי, עמוס (השרת) אומר שהתיבה הפרטית שלך מתפוצצת.

פנה מקום לדברים החשובים באמת.

פורסם
למרות שאני והיא עדיין לומדים להכיר אחד את השני, אני אשמח בכיף להצטרף לטיול, בתנאי שאני אחרון בשורה (:

בעלי קליאו ספורט נוהגים להסתדר בטור, שורה יכול להיות קצת מסוכן :wink:.

פורסם

מצטער אביעד, זה היום היחיד (בנתיים) שהסתדר.

זה לא תופס כקיפוח נפש או משהו בסגנון? :)

• תוכן חדש...