Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו "קטן" שאני עושה ל-GMC Jimmy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה יופי של דברים, באמת תענוג וכבוד גדול!

אגב, לא קצת מבאס לעשות אמנות כזאת על אופנוע?

החלקה אחת והלך הציור, לא? :-(

נו מה יהיה- כולם חושבים כאן שלילי? לא מתרסקים ולא שריטות בטיול בשטח... צריך ליהנות מהחיים- זה כמו שתמיד שואלים לגבי קעקועים - ואם יימאס? נעשה עוד! 8)

פורסם

bondi אתה מוכשר מאוד!

נהנתי לראות את העבודה "הקטנה" ושאר העבודות,כשרון ברמה גבוהה מאוד!

אם תוכל להעלות עוד תמונות מהפרוייקט על ה-GMC ובכללי עוד קצת פרוייקטים פרי ידך אשמח מאוד.

בהצלחה בהמשך העבודה,

אבירן.

פורסם

יפה מאוד!!! הביואל בתמונה הוריד לי פעימה מהלב, ואתה נראה בכלל כמו איש הייטק.. לא כמו אומן איירברש :shock:

אבל עבודה יפה מאוד!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
יפה מאוד!!! הביואל בתמונה הוריד לי פעימה מהלב, ואתה נראה בכלל כמו איש הייטק.. לא כמו אומן איירברש :shock:

אבל עבודה יפה מאוד!

:lol::lol::lol:

הרגת אותי! איך נראה אומן איירבראש? או איך נראה איש היי-טק?

טוב אני עובד בסוג של היי-טק ביום יום...

פורסם
יצא ממש יפה! רואים בתמונות שהעבודה שלך גולשת לשעות חושך... :-o

לא פשוט- ביום עבודה, ישיבות, אחרי העבודה ילדים, מקלחות, ארוחת ערב, והכיף מתחיל מתשע בערב עד חצות... קשה - קשה :wink:

• תוכן חדש...