Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושק בגלגלי 18" על הלאון שלי מספיק זמן, אני צריך ממכם כמה המלצות:

דבר ראשון אני לא יודע מאיפה להתחיל,

האם לפנות לפיטסטופ או לEA איפה יותר זול? איפה יש מבחר יותר גדול?

רציתי לדעת גם מה טביעת העין שלכם, אני לא רוצה שהרכב שלי יראה מצועצע מדי, לבחור בכרום, שחור ליפ אדום, לבן ליפ אדום,שחור או לבן בלי ליפ בכלל או שמגנזיום בכלל?

הסיאט לבנה ולמי שלא יודע כרגע נועלת 205,55,16 האם זה ישנה לגמרי את הנוחות אם אני יגדיל ל225,40,18?

כדי לי בכלל?

תודה מראש חבר'ה,

תומר.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

הלאון אינה בדיוק רכה גם על חישוקי 16. קפיצה בשתי מידות, בהנחה שניתן לאשר זאת, מעבר להיותה סיפור מאוד יקר בכל הנוגע לצמיגים וכמובן חישוקים, לא תקל לך ולנוסעים על הגב ובתור בונוס תקבל גם צריכת דלק גבוהה יותר.

פורסם

אוקיי הבנתי אבל זה עדיין לא עוצר בעדי מלהחליף את הג'אנטים, תודה בכל מקרה

מישהו יכול לענות לי על שאר השאלות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

בשביל ג'אנטים אתה לא חייב את אחת הסדנאות.

יש ברח' ריב"ל בתל אביב את "צמיגי פורטל", יש להם מבחר עצום!

גש לשם ותראה לאיזה ג'אנט אתה הכי מתחבר.

רק קח בחשבון שזו הוצאה מעל 7K במקרה הטוב.

פורסם

זו שאלה לפורום שיפורים,

מעבר לכך אתה יכול להתייעץ עם E&A בפורום המסחרי יש להם יוזר והם יותר משמחים לנדב מידע ואף מעלים תמונות.

קפוץ לביקור התרשמות בשתי המקומות כי רק אז תדע בדיוק איפה יש מבחר יותר מעניין ולא איפה יש יותר מבחר.

לפי טביעת עין קצרצרה והתמונה אני ממליץ על ג'אנט לבן עם ליפ שחור או אדום

אבל חשוב שהצורה עצמה לא תיהיה קיצונית מידיי

Confidence In Motion

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי טביעת עין קצרצרה והתמונה אני ממליץ על ג'אנט לבן עם ליפ שחור או אדום

דווקא ליפ שחור לג'אנט לבן יגרום לו להראות קטן.

ליף אדום יכול להתאים על ג'אנט לבן כמו שאמרת, אבל לדעתי הכי יפה זה ג'אנט שחור עם ליפ לבן / כסוף (לא ליפ יותר מדי עבה) לרכב לבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיבלתי המלצה מחבר על E&A, התקשרתי אליהם, ביררתי לגבי מידות ומבחר, הגעתי, בדקנו ליד הרכב כמה אופציות, בחרתי וקיבלתי התקנה + אישורי רשיונות תוך שעה בערך.

אין לי ניסיון עם יותר מדי סדנאות או חנויות, רק עם סדנה אחת אחרת שהמלאי שלהם היה דל מאוד לדגם של הרכב שלי, ולא היה יחס אישי כ"כ מזהיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפני שאתה הולך להוציא הון על חישוקים חדשים בדוק משומשים. מן הסתם הם יותר משופשפים/מלוכלכים מחישוקים חדשים אך טיפול קל לא יוסיף יותר מדי למחיר.

אני רכשתי את שלי משומשים (הייתי צריך הגדלת חתך לשיפור התנהגות ולא ליופי) בצמיגי אלימלך (בבאר שבע) והעלות הייתה נמוכה מספיק כדי שארכוש את החישוקים וסט צמיגים (דביקים) ללא מחשבה נוספת.

• תוכן חדש...