Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים

grenutze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נכנסתי אתמול לצמיגי אנטון ביפו.

הציעו לי שם צמיג סיני זול והתקינו בצד הנהג מקדימה.

יש לציין שהצמיג הימיני מקדימה הינו הצמיג שהחלפתי מגלגל ספייר (צמיג חדש משלין שהגיע עם הרכב תוצרת 2003).

על פי האתר הבא, נראה שצריך להתקין את הצמיגים החדשים בציר האחורי:

http://www.rechev.net/50683/NAAMAN

האם הצמיג משלין (משנת 2003 שלא היה בשימוש) עדיין אמין?

האם ישנה בעייה באופן שבו התקינו לי את הגלגלים?

אשמח לחוות דעתכם.

תודה,

דרור.

פורסם

לפי הידע שיש אצלי , על סרן אחד צריכים להיות זוג צמיגים אחידים וזאת אומרת מקדימה 2 צמיגים תואמים ומאחורה 2 צמיגים תואמים.

כמו כן לפי דעתי האישית הצמיג מ 2003 לא הכי בטיחותי מאחר והגומי שעליו יושב כבר כ 8 שנים על ג'אנט - אולי הוא התייבש ונחלש לכן לא הייתי בונה על זה שגם אם הוא נראה טוב לעין זה אומר שהוא תקין.

יום טוב

פורסם

נכון.

אסור להתקין כך צמיגים (לא צמיג ישן ולא שני צמיגים שונים על אותו ציר), וזו רשלנות פושעת מצד אנטון לעשות התקנה כזו. כל עסק מקצועי לא היה נותן לרכב לצאת כך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ממש לא בסדר להתקין שני סוגי צמיגים על אותו הציר.

צמיג משנת 2003 עבר זמנו וכמו שכתבו כאן אפילו אם הוא ניראה טוב הוא יכול להתפורר לך מהר מאד

לגבי הסיני... נאמרו כאן מספיק מילים. אם החיים חשובים תוסיף עוד 50 שקל לצמיג ותבחר צמיג טוב.

המישלין בעל אחיזה טובה והסיני לא אז בבלימה חזקה ולא רק על רטוב ששם זה יחריף הרכב שלך יסטה לכיוון שהצמיג של מישלין מורכב

קובי

:-)

פורסם

היי,

להבנתי הסטייה של הרכב יכולה להיות מהגלגלים הקידמיים.

אולי כדאי להעביר את הצמיג החדש והצמיג משלין לסרן האחורי או להחליף את הצמיג משלין בצמיג ספייר שלי - טייפון מסוף 2008?

ועוד שאלה, הצמיג הישן נדפק (כנראה מאבן בכביש) הצמיג מסוג פדרל מסוף 2008, האם יש אחריות על הצמיג?

תודה רבה!

דרור.

פורסם

כמה חברות של צמיגים יש לך באוטו?!

אין אחריות על צמיג משנת 2008.

מצטרף להמלצות קודמי.לדעתי לקנות 4 צמיגים מאותו הסוג. או בכל סרן צמיגים זהים. אבל לא צמיג סיני!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
היי,

אולי כדאי להעביר את הצמיג החדש והצמיג משלין לסרן האחורי או להחליף את הצמיג משלין בצמיג ספייר שלי - טייפון מסוף 2008?

ועוד שאלה, הצמיג הישן נדפק (כנראה מאבן בכביש) הצמיג מסוג פדרל מסוף 2008, האם יש אחריות על הצמיג?

תודה רבה!

דרור.

הדבר הכי זול שאתה יכול לעשות זה להחליף את המישלין 2003 בעוד סיני חדש, זהה לזה ששמת.

אסור בתכלית האיסור להשאיר את המישלין, לא מלפנים, לא מאחור, לא כרזרבי.

מקומו בפח.

בכל מקרה אתה לא אמור לעבור כך טסט.

נ.ב. אחריות על צמיג שעבר תאונה... נו, באמת.

אחריות יש על כשל בייצור, לא על נזקי שימוש.

פורסם
היי,

תודה רבה!

דרור.

אולי תפסיק לשחק אותה חכם ולחסוך על אביזר הבטיחות הכי חשוב ברכב שלך?

אתה באמת חושב שיבואני צמיגים פראיירים ולא ידעו לזהות נזק שנגרם לצמיג?

מעניין אותי מתי לאחרונה הרכב שלך עבר טיפול במוסך ו\או טסט :roll:

גש לפאנצ'רמאעכר והחלף את כל ארבעת הצמיגים שלך. זו העצה הכי טובה שאפשר להציע לך במצבך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי תפסיק לשחק אותה חכם ולחסוך על אביזר הבטיחות הכי חשוב ברכב שלך?

מעניין אותי מתי לאחרונה הרכב שלך עבר טיפול במוסך ו\או טסט :roll:

מאיפה זה בא???

דבר ראשון, לידיעתך אני מטפל ברכב במוסך המרכזי של היבואן.

דבר שני, לא הלכתי לאיזה פנצ'ריה בשטחים. הלכתי לאנטון שהומלץ כאן באתר.

אם הייתי מבין בעניין הצמיגים לא הייתי צריך לשאול את השאלות ובוודאי שלא הייתי מאשר שיתקינו לי משהו מסוכן!

מכיוון שזה נראה לי מוזר, מהרתי והעלתי כאן את השאלה.

פורסם

אני לא רוצה להיות זה שצועק זאב זאב.

אבל לי הסיפור הזה נשמע כמו טרולינג.

אם אני טועה, אני מצטער מראש, בכל מקרה אמרו לך מה לעשות.

שיהיה יום טוב

:king:

פורסם

מהתרשמותי מאנטון, הסיבה לכך שהוא כל כך מומלץ היא מלאי הצמיגים המגוון שהוא מחזיק, בנוסף למחירים הבאמת נמוכים שבהם ניתן לרכוש אצלו צמיגים. עוד יתרון שיש לאנטון הוא שעות פעילות גמישות מאוד ושבעה ימי עבודה - דברים שלא תמצא במרבית הפנצ'ריות.

העניין הוא שהרמה המקצועית של העובדים שם, או לפחות אלה שיצא לי להיתקל בהם, היא בינונית מינוס. מבחינתי, אם הפנצ'רמאכער לא יודע בעצמו שאת הגוז'ון סוגרים קודם ביד ורק אח"כ עם פטיש האויר, אין שום מצב שאני אעזוב אותו לשניה מרגע שהוא החל לעבוד על הרכב שלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גש לפאנצ'רמאעכר והחלף את כל ארבעת הצמיגים שלך. זו העצה הכי טובה שאפשר להציע לך במצבך.

איתמר.

הרי לך עצה טובה! לעולם אל תתפשר על צמיגים טובים ואל תשים זוג צמיגים טובים (ובטח שלא אחד) מלפנים או מאחור. מקומם של הצמיגים הטובים הוא על כל ארבעת גלגלי הרכב ואין כאן מקום לפשרה. אם יש ספק, סימן שהגיע הזמן לרביעיה חדשה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה על המידע!

אני אקפוץ לפנצריה ואחליף את הצמיג הישן.

מסתבר שצריך להשגיח עליהם בפנצריה בשבע עיינים.

קפצתי לתחנת דלק ונוכחתי לגלות שחסר הרבה אויר בגלגלים.

לדאוג ששני הגלגלים החדשים יהיו בסרן האחורי או הקידמי?

פורסם

אם האחוריים מ-2008, הייתי מעביר אותם קדימה (אבל הכי טוב זה כבר להחליף גם אותם).

פורסם
לדאוג ששני הגלגלים החדשים יהיו בסרן האחורי או הקידמי?

הצמיגים החדשים ממוקמים על כל ארבעת הגלגלים נקודה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...