Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צולם לפני שעה קלה על הכביש המהיר ליד הבית שלי, ככל הנראה בדרך לצרפת ומשם חזרה לגרמניה.

4 מרצדסים מוסווים עם לוחיות גרמניות, ע"פ כל הסימנים סדרה A החדשה.

בלעדי לקארזפורום! :-)

dsc00032zo.jpg

dsc00033kq.jpg

dsc00034xp.jpg

dsc00035lp.jpg

פורסם

אתה יכול למכור את התמונות האלו בסכום מכובד לאתרים מסויימים.

חבל בשבילך שזה בלעדי לקארספורום.

בכל זאת, תודה על השיתוף :)

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

מעניין מה יהיה המחיר בארץ.

לא כל-כך התלהבתי מהלוק של הA CLASS הקודמת, נראה לי דומה מידי לאיזה סמארט או משהו בסגנון.

לא אוהב רכבים עם כאלה קווים בולטים.

mercedes-benz-a-class.jpg?w=600&h=378

החדשה לעומת זאת נראית הרבה יותר טוב :D

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

נו יאללה, מה אתה עושה כאן?? לך תעשיר את קופת הפיצויים!

התמונה השנייה נראית כמו האבטיפוס של הסוזוקי ליאנה 5 דלתות זצ"ל :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התמונות צולמו על כביש ציבורי ודי מתוייר, כך שאני בספק אם יש פה פוטנציאל פיננסי.

מה שכן, אני מתענג על העובדה ששני רוסים במכונית צרפתית הצליחו לתפוס רכב גרמני שמשחק מחבואים. :-D

פורסם

זו מרצדס B קלאס החדשה ולא A קלאס החדשה, שאותה כבר יצא לראות ללא כל הסוואה בלבד, חפש בגוגל מרצדס B קלאס החדשה (בעברית כמובן)

פורסם
מעניין מה יהיה המחיר בארץ.

לא כל-כך התלהבתי מהלוק של הA CLASS הקודמת, נראה לי דומה מידי לאיזה סמארט או משהו בסגנון.

לא אוהב רכבים עם כאלה קווים בולטים.

mercedes-benz-a-class.jpg?w=600&h=378

החדשה לעומת זאת נראית הרבה יותר טוב :D

התמונה ששמת היא של הדור הראשון (W168) שנמכר בארץ. הדור השני (W169) לא נמכר בארץ.

Mercedes_A_160_CDI_Elegance_%28W169%29_Facelift_20090620_front.JPG

מה שדריש צילם זו ה-B קלאס הבאה (W246). ה-B מהדור הראשון (W245) עדיין נמכרת בארץ והיא לא זכתה להצלחה כאן וזה אנדרסטייטמנט. גם בשאר העולם לא מדובר בלהיט מכירות. החדשה אמורה להוות שיפור משמעותי בכל פרמטר. נחכה לחשיפה רשמית.

משהו באמת מעניין מתבשל במטבחי מרצדס וזו ה-CLC. סדאן חדשה שהיא סוג של אחות קטנה ל-CLS ורואים דמיון מסויים בקווי העיצוב. כתוב גם שהרכב יהיה בעל הנעה קדמית. אם כן, זו תהיה הסדאן הראשונה בעלת הנעה קדמית ולא אחורית. מעניין יהיה לעקוב.

http://carscoop.blogspot.com/2011/08/fresh-spy-shots-of-2013-mercedes-benz.html

פורסם

תראה GOLF הA CLASS ההיא שהבאתי זה משהו שראיתי (גם בתור מוניות) כאן בארץ. את הסדרה החדשה באמת לא יצא לי לראות, ואם אתה אומר שלא ייבאו אותה אז יש מצב. כתוב שהיא שווקה בארץ עד 2004.

בכל מקרה אני לא מתחבר בכלל לעיצוב המוזר שלה, תסתכל על החלון האחורי למשל, הוא חצוי בצורה מוזרה,

שהחצי העליון של הזכוכית כאילו ממשיך את דלת הנוסע והחצי השני כאילו את דלת תא המטען ובאמצע יש לך פח שיורד מהגג.

מה הטעם בעיצוב כזה מוזר כשאי אפשר לראות משהו מהחלון הזה?

ודלת הנוסעים מאחור בכלל מוגבהת מאוד ככה שהיא מגבילה את הראות של הנוסעים הלא גבוהים במיוחד.

mercedes_a-class_a1246825211b2813088_5_orig.jpg

עכשיו אפשר להבין למה זה לא היה להיט מכירות אפילו לא בקרב נהגי המוניות למרות הנתונים המאוד חסכוניים על הנייר של מנוע דיזל 1.7 אוטומטי עם 95 סוסים שלפי נותני יצרן עושה 18.2 ק"מ לליטר, והממדים הקטנים שאמורים לתת לרכב יתרון בתוך העיר.

הB CLASS בכל אופן הרבה יותר נאה לדעתי ובהרבה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

הסיבה העיקרית שהרכב לא היה להיט בקרב נהגי המוניות היא שהרכב הזה היה במוסך יותר ממה שהיה בכביש. בעיות גיר מפה ועד להודעה חדשה, ומנוע שבנוי בצורה שהקשתה מאוד על העבודה עליו. העיצוב זה אומנם עניין של טעם, אבל היא הייתה מרווחת יחסית למימדים החיצוניים שלה. מאוחר יותר גם הגיעה לארץ הגרסה המוארכת עם בסיס גלגלים ארוך ותוספת מרחב. הגיעה גם כמות קטנה של ה-A הארוכות עם תיבה ידנית, אך זה לא ממש עזר למכירות. ה-A הכי "מוצלחת" היתה ה-A160 בגרסה הפשוטה ביותר. מהדגם הזה נמכרו מכוניות ספורות בארץ.

פורסם

בטח לוקחים אותה לצביעה ברהט.

לא יפות הA קלאס, חבל שמשקיעים בהם במרצדס לדעתי, הם לא מוצלחות כמו הסדרות הגבוהות יותר.

פורסם
התמונות צולמו על כביש ציבורי ודי מתוייר, כך שאני בספק אם יש פה פוטנציאל פיננסי.

מה שכן, אני מתענג על העובדה ששני רוסים במכונית צרפתית הצליחו לתפוס רכב גרמני שמשחק מחבואים. :-D

תתפלא, אני מכרתי תמונות ריגול של הסונטה החדשה שצולמו בכביש ראשי באוסטריה תמורת כמה עשרות דולרים. לתמונות האלה כמעט תמיד יש ערך, גם אם אתה לא תתעשר מהתמורה הפיננסית. אבל סחטיין על התרומה :lol:.
  • תוכן חדש...