Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד בנאדם החליט לעשות טיול ארוך והוא רוצה לישון ברכב.

האם זאת תיהיה בעיה להשאיר את הרכב מונע הרבה זמן? משהו כמו 10 שעות שהמזגן דולק?

האוטו לא נוסע,רק עומד מונע.

במידה ואין בעיה איך אפשר לדעת כמה דלק האוטו שותה במצב עמידה עם מזגן/או בלי מזגן?

:)
פורסם

אני עושה את זה כבר כמה חודשים (כל יום ישן בערך בין שעה לשעתיים באוטו עם מזגן - אל תשאלו למה) - וכרגע לא ראיתי מזה שום נזק. מבחינת צריכת דלק אני לא יודע לעמוד במדוייק, בדרך כלל המחוג זז טיפה, פעם אחרי שינה של שעתיים ירד לי רבע מיכל :0 (לא קורה בדך כלל)

פורסם

אם אפשר לסוע ברכב 6 שעות רצוף במהירות שיוט של 120 ולא קורה לו כלום..

אז אין שום סיבה בעולם שיקרה לו משהו במצב שהוא לא מתאמץ בכלל שעתיים.

השאלה שלי ל 8 שעות 10 שעות.

כמובן שאני מדבר על רכב במצב טוב שמתוחזק כמו שצריך ולא רכב שנת 90 שראה מוסך פעם אחת בחיו.

ורבע מיכל זה המון.

:)
פורסם

יש המון מידע בפורום מדוע לא משאירים רכב דולק למשך שעות.

שריפת הדלק לא אופטימלית כך גם קירור הרכב ועוד דברים, בעיקרון הרכב לא מתוכנן לעבוד במשך שעות בסל"ד סרק.

כמובן שבתוך חודשיים לא תבחין בבעיה עם הרכב, הבלאי יגיע בהמשך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תקראו לי מוזר אבל אני לא מבין איך לבן אדם יש מצפון להשאיר רכב דולק אפשר לומר אפילו לא לצורך וסתם לזהם את האויר ללא סיבה. מילא, בנסיעה אין לך ממש ברירה כי חייבים להגיע מנקודה א לנקודה ב אבל להשאיר מנוע דולק רק בשביל מזגן?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

וכשאתה מדליק מזגן בבית? על מה אתה חושב שהוא פועל? על אנרגיה גרעינית?

הכי אני אוהב בצבא את הדרגות שרואים אותך ישן ברכב אחרי מערב 72 שעות ואתה גם צריך לעשות סיור 8 שעות עוד מעט אז אתה נח קצת בג'יפ הם באים עליך וצועקים למה הוא מונע, למה מה קרה, 40 מעלות בחוץ מה אני חיה?

• אהבתי 1

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הכי אני אוהב בצבא את הדרגות שרואים אותך ישן ברכב אחרי מערב 72 שעות ואתה גם צריך לעשות סיור 8 שעות עוד מעט אז אתה נח קצת בג'יפ הם באים עליך וצועקים למה הוא מונע, למה מה קרה, 40 מעלות בחוץ מה אני חיה?

קודם כל אני הוא מאותם חסרי המזל שאין לו מזגן. מאיפה לך לדעת מהי צורת שימוש האנרגיה שלי?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבעיה שמסתכלים מי יושב בפנים אם זה יהיה איזה קצין או מישהו בכיר כביכול לא יגידו לו כלום והוא יכול להמשיך לישון עד מחר.

פורסם

זה אותו דבר כמו רכב של מורה נהיגה.

הם רכבים קרועים, אבל יש ק"מ נמוך.

לא בריא למנוע לעבוד הרבה בסרק, הוא בנוי לעבוד בטורים גבוהים.

אם זה היה מנוע דיזל, הייתי אומר לך שאפשר בכיף. (הבלאי נמוך יותר).

פורסם

בעיה? לא יודע. הכי טוב שבעל מקצוע יענה כאן.

צריכת דלק: מנסיון בדיזלים של VW 1.9, הצריכה היא טיפה פחות מליטר לשעה בשעות הלילה. ביום זה מטפס לליטר ורבע לשעה (עם מזגן).

בפולו סטיישן זה היה שימושי מאוד בטיולים כשהיה חם ולח בחוץ ורצינו לישון על החוף. כמובן עם מזרן מתנפח.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...