Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקשר למיקום לקניה , ממש לא ממליץ על אוטו-דיפו

מחזיקים חלקים תוצרת סין באיכות לא משהו, ובמחירים של מוצרים מעולים

בכל איזור תעשיה תמצאו חנויות לחלפים / אביזרי רכב. לרוב המחירים שם יהיו הרבה יותר זולים.

החסרון - אינם פתוחים בשבת.

ניתן לחפש בדפי זהב/ אתר בזק ולמצוא בקלות.

לא כי פשוט בחנויות חלקי חילוף אחרות המוצרים מעולים ותוצרת יפן/ארה"ב או ארץ איכותית אחרת.

הכל אותו זבל. רק צריך למצוא את הזבל הזול ביותר ולא להתבאס שהמוצר נשבר או נקרע אחרי יומיים.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
מוציאים בתום הנסיעה זה סבבה, אבל מה עושים עם זה עד אז?

נגיד שיש לך נסיעה ארוכה, את מתה מצמא,

עוצרת בקיוסק וקונה לך נביעות בנגיעות ענבים (בטון הכי לא שובינסטי שיש)

ומסטיק אורביט להורדת החומציות.

אחרי זמן מה, את מסיימת את השתיה וגם לוקחת מסטיק ועדיין יש לך עוד שעה נסיעה.

מה את עושה עם הבקבוק והעטיפה בינתיים?

לא עדיף לשים אותם בפח ולרוקן אותו אחרי כל נסיעה? :roll:

הכל אצלך כזה סיפור? כולה בקבוק ועטיפה מה הבעיה? אני שם זבל כמו נייר או בקבוק או כל דבר שהוא לא אוכל בצד הדלת ומוריד איתי מיד בחניה הראשונה (אוכל אני משתדל לסיים). אם אתה אוהב להיות סגור בקופסאת פח (מתכת) שמתבשלת בשמש ולהיכנס אחרי כמה שעות שהרכב חנה (אפילו מספיק שעה) ולגלות את הטינופת שנוצרה באוטו, בי מיי גסט. תגיד, יש לך גם פח לפחיות ופח לבטריות בניפרד? :lol: אחרת מה תעשה אם באמצע נסיעה ארוכה הפסיקה מצלמת האולימפוס שלך לעבוד בגלל בטריות מתות- החלפת בטריות ואתה משליך אותם לפח ברכב כשבאותו פח ממש זרקת לפני כן שאריות של אוכל מסטיקים לעוסים והחנונות של הנוסעים מאחור שמצאו שם מפלט לדבר הירוק שנישאר להם על האצבע אחרי חיטוט טוב ולא מנומס. לך תוציא עכשיו את הבטריות. מסקנה- פח ברכב הוא כלי מיותר.מסיבה פשוטה- הוא מכער לי את הרכב והוא אוגר לי זבל.

יש כאלה שנוהגים בשיטה הזאת

לא חייב להקצין. אני לא זורק דבר מהחלון ולי אין פח. ולא יהיה! אפשר להיות בלי פח ולהישאר בנאדם.

באוטו הסופר מתקדם ומודרני שלי (ואני חושב שגם בשל אחרים) -

יש מגוון תאי אכסון ומאפרות לצורל העניין הזה.

ב-1950 אולי היה צריך אשפתון ברכב.

עכשיו את כל הזבל'ה שאני לא צריך אני זורק במאפרה (יש גם לנוסעים מאחורה) ושזה מתמלא אני מרוקן.

ויש לי גם מחזיק כוסות/בקבוקים בו אני משתמש בזמן נסיעה ושאני מגיע ליעד אני לוקח את הבקבוק וזורק בפח האשפה הקרוב.

האשפתונים האלו זה סתם חארטה שאיזה יבואן/יצרן אשפתונים יעשה כסף.

הוא סתם עולה על גדותיו בד"כ ואז שאתה לוקח סיבוב הכל מתפזר ברכב.

+1 צודק . רק שאני מוותר על העישון באוטו (גם בתור מעשן) פשוט גועל נפש הסרחון שנוצר ברכב ובריפודים .

לגבי פח האשפה - פעם לא הסכימו להעביר אותי טסט כי לא היה לי פח תקני. הראיתי להם שקית ובה זבל, הפח הוצא מהרכב כמה ימים קודם לצורך ניקוי. לא עבד.

טורטרתי הביתה להביא את הפח, "או שאתה יכול לרכוש מאיתנו ב-20 ש"ח". משחקים בקקה.

:lol: לפחות תגיד איפה שאדע לא להתקרב. לדעתי שקית משמשת כפח לכל דבר. טוב שלא אמרו לך גם שאתה לא מגולח. פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. להכשיל טסט על פח?! כניראה ממש אין להם עבודה שהם זקוקים ל 20 ש"ח באופן נואש כל כך.

פורסם
אם אתה אוהב להיות סגור בקופסאת פח (מתכת) שמתבשלת בשמש ולהיכנס אחרי כמה שעות שהרכב חנה (אפילו מספיק שעה) ולגלות את הטינופת שנוצרה באוטו, בי מיי גסט.

לא הבנתי את הקשר בין זמן החניה וסוג החומר ממנו מורכב האוטו ביחס לטינופת שיש בו...

אתה יכול בבקשה להסביר?

והטענה שאתה לא מחזיק פח כי זה צובר זבל היא הזויה מיסודה.

למה שיצטבר זבל אם תדאג לרוקן אותו בכל סוף יום?

במקום שתשים את הבקבוקים והניירות שלך בצד הדלת כמו שאמרת,

שים אותם בפח האשפה שמיועד לדברים כאלה בדיוק.

אם נכנס לך לאוטו מישהו עם מסטיק והוא רוצה לזרוק אותו, מה אז? גם זה הולך לצד של הדלת?

ואם זה טישו שמישהו קינח בו את האף? גם לצד של הדלת?

זרוק הכל בפח. חנית - קח את הפח ותרוקן אותו.

פורסם

האמתי אני קצת אפתיע אותכם וברכב הקודם שלי הייתי קונה בשופרסל דיל בא.ת. חולון. היה שם הכל במחירים ממש ממש זולים.. החל מהפח, ריחנים , משלוש, אפוד וג'ק עד המים ירוקים, כחולים ואדומים שהאמתי היו מעולים.

כיום אני לא ממש יודע מה הולך אבל פעם הייתי מאוד מבסוט עליהם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
לא הבנתי את הקשר בין זמן החניה וסוג החומר ממנו מורכב האוטו ביחס לטינופת שיש בו...

אתה יכול בבקשה להסביר?

והטענה שאתה לא מחזיק פח כי זה צובר זבל היא הזויה מיסודה.

למה שיצטבר זבל אם תדאג לרוקן אותו בכל סוף יום?

במקום שתשים את הבקבוקים והניירות שלך בצד הדלת כמו שאמרת,

שים אותם בפח האשפה שמיועד לדברים כאלה בדיוק.

אם נכנס לך לאוטו מישהו עם מסטיק והוא רוצה לזרוק אותו, מה אז? גם זה הולך לצד של הדלת?

ואם זה טישו שמישהו קינח בו את האף? גם לצד של הדלת?

זרוק הכל בפח. חנית - קח את הפח ותרוקן אותו.

תשמע אתה אין לתאר. זמן החניה בשמש היוקדת גורם לכל דבר ברכב להתבשל דברי אוכל שזרקת בפח כמו שאריות ואפילו הפלסטיקה של הרכב שלך נהרסת.

החומר ממנו מורכב הרכב (שזה מתכת) עוזר לקליטה טובה יותר של חום והצבע גם כן, לדוגמא רכב כהה כמו שלי הופך לתנור תוך עשר דק' אני בטח לא מחדש לך.

רוצה להחזיק פח- בבקשה תחזיק. מה פתחת בקמפיין לפח לרכב? עזוב אותנו . תהנה עם הפח שלך.

שים מגן שמש בשמשה יותר חשוב.

פורסם

שמע אתה טיפוס בעייתי ומוזר.

מה קשור קמפיין לפח?! ומה הקשר לשמש?!

מה שאתה שם ב"צד של הדלת", אני שם בפח,

השמש כדבריך, משפיעה על כל פנים הרכב, לא רק על הפח, גם על הצד של הדלת.

די עייפת אותי...

פורסם

דיי נו אל תהיה כזה תבוסתני. תלחם.

הכל ברוח טובה חבר.. אתה בעד פח באוטו, אני לא. למה לנסות לשכנע אחרים.

אין פה מה להרחיב.

• תוכן חדש...