Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בשבועות האחרונים אנשים עושים מחאות על כל דבר הכי קטן שמפריע להם בתקווה לשפר את איכות החיים בישראל

איך זה שעדיין לא יצאה מחאה על מחירי הרכבים בארץ?

איך זה הגיוני שיש מעל 100% מיסים על רכבים בישראל ולא עושים על זה מחאה?

אם כבר יש גל של מחאות

למה לא להתלונן גם על זה?

אלון.

פורסם

אם כבר יש גל של מחאות

למה לא להתלונן גם על זה?

+ 1

למי אכפת ביבי כבר אמר שהוא שם בולבול על כולם..

ולצערי,

+ 1 גם כאן.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כי לדעתי רכב זה מותרות,אתה יכול להחיות בלי רכב,אבל בלי בית זה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי זה פחות פיקנטי ופחות מעניין לעומת נושא דיור ולכן מארגנים מסויימים וביניהם קרנות מסויימות אשר שולחות את חייליהן לאוהלים פחות מתעניינות בזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חלק גדול מהאנשים במחאה במילא לא יכולים להרשות לעצמם רכב חדש. גם לא אחרי הוזלה במס.

וכאלו שכן, יש להם בעיות גדולות יותר כמו משכנתא או דברים חשובים יותר להפגין עליהם.

מבחינתי שהמס על רכבים ישאר ואפילו יעלה קצת. אבל בתמורה שיפתחו את שוק הייבוא לתחרות וישפרו את התחבורה הציבורית למי שלא יכול להרשות לעצמו רכב.

אני לא לגמרי מסכים שרכב כיום (=במצב הנוכחי של התחבורה הציבורית) זה מותרות.

פורסם

מפריע לך המיסים על רכבים בארץ? מפריע לך שלא מפגינים נגד זה?

אז תצא מהבית ותפגין נגד המיסים על רכבים חדשים בארץ. אני בטוח שאחרי שכמה כאלה יקומו, יקומו עוד רבים אחרים.

בהצלחה! :-)

פורסם
כי לדעתי רכב זה מותרות,אתה יכול להחיות בלי רכב,אבל בלי בית זה בעיה.

מצטער אבל אתה טועה ובגדול.

אולי אי שם במרכז הארץ החמים והנעים אתה גר איפה שאתה עובד, אבל לא בכל שאר הארץ ובטח שלא בדרום והצפון,

איפה שאנשים צריכים לנסוע 50 ק"מ כל יום בשביל להגיע למקומות עבודה, לבתי חולים, למשרדי ממשלה ובנקים.

הרכב הופך להיות מצרך בסיסי במיוחד כאשר מוסיפים לכל המשוואה הזו את מערך התחבורע הציבורית הלקוי מאוד.

אנחנו חיים בשנת 2011 ועדיין אין לך אמצעי תחבורה חשוב כמו רכבת נורמלית שמחברת את עיר הבירה של המדינה עם שאר הערים.

בנוסף יש אנשים שבשבילם הרכב הוא העבודה שלהם ואנשים שהעבודה שלהם מושפעת ישירות מרכבים, כמו נהגי מוניות ומורי נהיגה, כמו בעלי מוסכים וכדומה, כמו בתי עסק שונים שבין היתר שעושים משלוחים ללקוחות שלהם, וכמו חברות הובלה והסעות. אני יכול לתת לך דוגמאות עד מחר, לא חסר עוד ועוד דוגמאות.

להגיד שרכב זה מותרות? הצחקת אותי. בכל העולם המערבי לרוב המשפחות מהמעד הסוציו-אקונומי הבינוי יש לפחות רכב אחד או שתיים בבית כאשר אחד מהם הוא יחסית חדיש. רק כאן במדינה אתה צריך לעבוד משרה מלאה ולהוציא את הנשמה בשביל להחזיק רכב מינימלי ולחיות כמו בן אדם נורמלי.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
מצטער אבל אתה טועה ובגדול.

אולי אי שם במרכז הארץ החמים והנעים אתה גר איפה שאתה עובד, אבל לא בכל שאר הארץ ובטח שלא בדרום והצפון,

איפה שאנשים צריכים לנסוע 50 ק"מ כל יום בשביל להגיע למקומות עבודה, לבתי חולים, למשרדי ממשלה ובנקים.

הרכב הופך להיות מצרך בסיסי במיוחד כאשר מוסיפים לכל המשוואה הזו את מערך התחבורע הציבורית הלקוי מאוד.

אנחנו חיים בשנת 2011 ועדיין אין לך אמצעי תחבורה חשוב כמו רכבת נורמלית שמחברת את עיר הבירה של המדינה עם שאר הערים.

בנוסף יש אנשים שבשבילם הרכב הוא העבודה שלהם ואנשים שהעבודה שלהם מושפעת ישירות מרכבים, כמו נהגי מוניות ומורי נהיגה, כמו בעלי מוסכים וכדומה, כמו בתי עסק שונים שבין היתר שעושים משלוחים ללקוחות שלהם, וכמו חברות הובלה והסעות. אני יכול לתת לך דוגמאות עד מחר, לא חסר עוד ועוד דוגמאות.

להגיד שרכב זה מותרות? הצחקת אותי. בכל העולם המערבי לרוב המשפחות מהמעד הסוציו-אקונומי הבינוי יש לפחות רכב אחד או שתיים בבית כאשר אחד מהם הוא יחסית חדיש. רק כאן במדינה אתה צריך לעבוד משרה מלאה ולהוציא את הנשמה בשביל להחזיק רכב מינימלי ולחיות כמו בן אדם נורמלי.

צודק ורק בישראל משפחה ממוצעת משלמת גג שבגג 500 שקל בעבור ביטוח רפואי וביטוח לאומי עוד כמה שקלים. תראה לי מדינה מערבית כמו שאתה טוען שמשפחה שלמה מבוטחת מבחינה רפואית מכף רגל ועד ראש בעבור $142 דולר לחודש?

יאללה, הלוואי ויגיע היום ויורידו את מחירי הדלק לרציפה אבל הכל יהפוך לפרטי. רק אז אנשים יהיו מאושרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
צודק ורק בישראל משפחה ממוצעת משלמת גג שבגג 500 שקל בעבור ביטוח רפואי וביטוח לאומי עוד כמה שקלים. תראה לי מדינה מערבית כמו שאתה טוען שמשפחה שלמה מבוטחת מבחינה רפואית מכף רגל ועד ראש בעבור $142 דולר לחודש?

יאללה, הלוואי ויגיע היום ויורידו את מחירי הדלק לרציפה אבל הכל יהפוך לפרטי. רק אז אנשים יהיו מאושרים.

בני זוג שמרוויחים כל אחד 12K ברוטו (ממוצע לגמרי) ישלמו כמעט 900 ש"ח לחודש במס בריאות. זה כמובן לא מספיק בעולם של היום ועל זה יש ביטוח משלים של הקופה (כללית פלטינום וכו') שעולה עוד אי אלו עשרות שקלים לחודש וכמובן ביטוחי בריאות פרטיים שמגיעים לעוד 200-300 ש"ח לחודש למשפחה בקלות (זה במידה ואתה לא רוצה להיות אחד מקורבנות "סל התרופות" אם וכאשר מגיע תורך רחמנא ליצלן).

חינם זה בטוח לא.

לגבי מחירי הרכב - זו תהיה תמימות לחשוב שעם כל הנושאים שעל הפרק (כמו חינוך, דיור, תחבורה ציבורית וכו') המשאבים ילכו דווקא לכיוון הפחתת המחירים על רכבים, במיוחד כשהמדינה מנסה - לכאורה - לצמצם בכמות כלי הרכב ולעודד תחבורה ציבורית ורכבים חסכוניים. אני אומר "לכאורה" כי רמת המינוע לא באמת תעלה אם ירדו המחירים, רק אנחנו ניסע במכוניות חדשות, טובות ובטוחות יותר.

המיסוי על רכב חדש הוא אחד ממקורות ההכנסה הבודדים הגדולים ביותר של המדינה, משהו בין 4 ל7 מיליארד ש"ח לשנה, אני לא זוכר את הסכום המדוייק. האם באופן אישי הייתי רוצה שזה המס הראשון שירד? כמובן. האם מבחינת המדינה זה צריך להיות הפוקוס, במחיר קיצוץ בדברים אחרים? זו כבר שאלה אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואפשר גם אחרת- הגיע הזמן לפתוח את האפשרות ליבוא רכבים משומשים בני יותר משנה ובני פחות מ 30 שנה. מחיר רכישת רכב משומש באירופה נוטה להיות מגוחך, אפילו אחרי מס+עלות משלוח לא מעט רכבים יהיו זולים יותר ממה שעולים פה, ובנוסף נתחיל לראות מגוון רכבים גדול יותר, והמדינה תרוויח ממכס.

ומצד שני, חברות הליסינג ובעלי ההון ילחצו לאסור דבר כזה כי זה ירצח את המכירת רכב משומש בן 3 עם חצי מליון ק"מ ותחזוקת שבר שלהם.

פורסם

אוי לא לישראל כמדינה אין כסף.. חלאס יא תמימים, מגדלי שן והעם ישן.

גם אם ימכרו נייר טואלט במשך שנה במקום הנייר שטרות של מאה מאתיים למדינה עדיין ישאר כמויות כסף אדירות.

הכי מצחיק שהעם הזה כלכך תמים שהצליחו לעבוד עליו שאין כסף, אז אני אגלה לכם סוד, חה!

IN YOUR FACE

SUCKERS

אם הייתם רק מוציאים את הראש מהתחת של האח הגדול ומכניסים אותו לפרופורציה(ולא לא המכון), אז הייתם יודעים שישראל זו מדינה סופר עשירה וסופר פופר שדופקת את אזרחיה הפרייארים. תמו מזמן ימי הקיבוץ העליזים שהאנשים היו חיים למען המדינה, היום זה מאבק למען השקל..... רק יודעים לבקש תרומות כל היום, על זה מבססים את הרפואה פה, בושה, הרים של כסף וממון, חברות ענק שיצאו מפה, לישראל יש תל"ג עצום ביחס לגודל המדינה, איזה עבדים נאמנים, מרחמים על המיליונרים שחס וחלילה לא ימכרו את הוילות שלהם בחו"ל והמניות.

רוצים לחיות על חומוס כל החיים? אין בעיה......... השאירו את הקוויאר והסלמון הטרי לעשירים.

כסף זה לא הכל בחיים, רק שהחיים זה כסף - כסף = דמים, הדם שלכם זול? רוצים לתת מהדם שלכם למדינה, אולי מחר תתרמו איברים? ממילא לא צריך אותם כי אין לכם כסף להנות מהחיים.

אוטו חדש? בטח, תנו למדינה עוד כסף, חסר לה.

הכי מגניב שיש כלכך הרבה כסף ואני לא רואה שהוא מנוצל כראוי, מישהו ראה את הכסף? ניצולי שואה אמרנו כבר? - אם לא ראיתם את התוכנית על הכסף שלהם, אז מה אני אגיד לכם.. זה הפרצוף האמיתי של המדינה.

חתימה בהשהיה

פורסם

אני לא גר במרכז,אלא בצפון במעלות אם אתה מכיר,לא פאר התחבורה הציבורית.

אני אדייק,רכב חדש לדעתי זה מותרות,לא חייב לקנות רכב ב 110K,אפשר גם יד שניה ב 20K,מי שצריך רכב.

כיוון שרכב פרטי זה מאוד נוח,במיוחד במקום אין בו תחבורה ציבורית מפותחת,למשל בימי שישי או שבת,אם רוצים לנסוע,זה בעיה,לפחות באזור שלי,לכן הרכב הראשון שלי עלה 15K.

מי שרוצה ניילון,ריח של רכב חדש,יד 1,זה כבר מותרות,זאת דעתי בכול אופן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...