רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר מחקר לא קצר ברשת לגבי 2 שאלות מהותיות, מצאתי תשובות סותרות ולא הצלחתי לגבש דעה, אז עצתכם דרושה לי. 1. באיביזה אין מד טמפרטורה, ואני לא יודע מתי המנוע/שמן חם כדי להרשות לעצמי לתת גז ולהפעיל את הטורבו כמו שאני רוצה. - האם עדיף לחכות 1 / 3 / 5 דקות לפני שאני מרשה לצמי לעבור את ה 3K סל"ד? - או שעדיף להתחיל נסיעה בצורה אגריסיבית כדי לעודד התחממות מהירה? 2. בכיבוי מנוע, האם צריך להמתין במקום 10 שניות / 30 שניות / דקה / 2 דקות ? - קראתי המון עצות. מה נכון? - קראתי גם שב TSI, לאחר כיבוי מנוע, ממשיך להתבצע סחרור שמן עד 480 שניות לאחר כיבוי. נכון לא נכון? תודה מראש לעוזרים! איתם.
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב. לאחר המקרה הנ"ל נעצר ע"י שוטר על אי עצירה בעצור, כאשר בתוך הרכב ישנה מצלמה שמוכיחה את ההפך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392116 החלטתי לרכוש זוג מצלמות לשני הרכבים שברשותי למטרת תיעוד המתרחש במהלך הנסיעה. אני מעוניין לקבל המלצות למצלמה לרכישה דרך איביי. אני מעוניין במצלמה בערך של 60-80 $ ליחידה. המבחר באתר מאד גדול לכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שכבר רכשו. בתודה מראש. גיא.
הודעה אחרונה מאת guyam, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני לא יודע כמה מיובאני הרכב קוראים פה, אבל ברור לי שבעיקר אלה שיקראו את השירשור הזה הם קבוצת הלחץ למגמה המתפתחת כאן! אני אוהב לנהוג, נקודה, ושאף אחד לא יתערב לי בנהיגה. אני משלב את ההילוך, אני משחרר קלאץ' ואפילו האישה למדה שאסור אבל ממש אסור להעיר לי כלום על איך שאני שאני נוהג! בכל צרות היום יום הנהיגה היא המפלט האחרון שלי, וגם בו פוגעים כולם. הפקקים, הצפיפות, תרבות הנהיגה הקלוקלת, מחירי המכוניות המהנות, המיסים, המחסור במסלול אמיתי לנהיגה טובה, אבל בעיקר היבואנים. פשוט מישהו החליט שם שיבוא מכונית משפחתית עם גיר רגיל לא משתלמת. אז במשך כמה עשורים רק מורי נהיגה קנו מכוניות גיר רגיל. ודווקא אני זה שעובד ומתפרנס אפילו לא רע, כאשר אני צריך לבחו…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב שיהיה לנו, אני בימים הקרובים רוצה לעשות לרכב שלי פחחות צבע כללי, מדובר על פיג'ו 206 שנת 99 דגם XR מנוע 1360סמ''ק שיש לה צבע כחול בהיר מטאלי ואני רוצה קצת לשנות את הצבע לצבע לכחול מטאלי http://www.car-vs-car.de/images/autos/galerie/galeriePeugeot-206-O9tN.jpg השאלה שלי העם אני יצטרך לשנות לשנות את הצבע במשרד הרישוי? ואיפה אני יכול לעשות צבע פחחות לאוטו באזור חיפה עד 3 אלף שקל? הייתי אצל פחח שיש לו עסק מול לב המפרץ ראיתי את העבודה שהוא עושה שם ונראה לא רע בכלל ואח שלי גם צבע את האוטו שלו לפני כמה שנים ליד הנמל בחיפה מול הקניון עשה לו צבע ממש איכותי ב3 אלף שקל מישהו אולי מכיר אותו? אשמח לקבל חוות דעת שלכם בנושא, תודה.
הודעה אחרונה מאת DROR954, -
ראיתי עכשיו פרסומת בישראל היום, שמובילה לאתר הזה -> http://www.elegancereborn.co.il בלי קשר להגרלה והפרסים וכל הדברים שם, מה שמסקרן אותי, איזה רכב זה לכל השדים? ולמה hype כזה לרכב ש"מתחיל מ100K, מחיר השקה לחודש בלבד" ? פרטים מיודעי דבר יתקבלו בברכה עריכה: חבר אמר שזה נראה כמו לאנצ'יה, נזכרתי בכתבה על האפסילון מauto ואכן באתר האיטלקי אפשר לראות שזה הרכב: http://www.lancianewypsilon.it/discovery/default.aspx#essenza
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלחנו את איתמר, יניב ואלירן לטיול רומנטי עם ניסאן פאת'פיינדר בט"ו באב. בעצם, על מי אנחנו עובדים. הרבה רומנטיקה לא הייתה שם, אבל כן היה שם רכב שטח אחד - קשוח, נטול פוזה, עביר למדי וגם די חזק. עם רשימת אבזור ארוכה (אבל לא ארוכה מספיק) ומנוע טורבו-דיזל חזק בנפח 3 ליטרים, אפשר לקצר ולספר שממש לא סבלנו. כל שאר הפרטים, בקישור המצורף - מבחן דרך לניסאן פאת'פיינדר
הודעה אחרונה מאת פבל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי שלום לכולם בימים הקרובים עומד להיגמר לי הטסט ועם המצב הכלכלי הנוכחי שלי אין לי אפשרות לחדש אותו עד ל משכורת הקרובה . רציתי לדעת עם אני נתפס על ידי שוטר ללא רישיון רכב תקף מה קורה אני מקבל קנס או מחרימים לי את הרכב ? לעבודה שלי אין לי אפשרות להגיע ללא רכב ( אחד התנאים בקבלה זה יכולת הגעה עצמית ) ואני לא יוכול להרשות לעצמי להפסיד שבועיים של עבודה . תודה מראש לעונים .
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברישיון רכב שלי כתוב משועבד לבנק הפועלים, התקשרתי לסניף והם אומרים שזה לא משועבד אליהם, מה נכון?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לצערי אני נאלץ לקחת את הפיאט שלי לגריטה (אלא אם מישהו פה יקנה אותו בימים הקרובים). http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=376926&highlight=%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%94 יש לי כמה תהיות בנושא. 1) איך פועל התהליך מבחינה טכנית בירוקרטית? 2) האם בעל הרכב חייב להיות שם פיזית או אפשר עם יפוי כוח? 3) אני פשוט צריך להשאיר להם את הרכב במשרד הרישוי וזהו או לקחת אותו למקום אחר? 4) כמה זמן לוקח לקבל את הכסף?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, יש קטע שלא הבנתי, חבר שלי אמר לי שבשביל להעביר הילוך צריך לעזוב את הגז משהו כזה?. זה נכון? או רק בנהיגה ספורטיבית זה ככה ובנסיעה על אוטומט זה אוטומט לכל דבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת fast, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
כנראה שביבי ניצח את המחאה... אחרת איך תסבירו את זה? http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-80bfd19a65f0231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 מחירי הנפט צנחו החודש ב13% בעוד הירידה המתוכננת הייתה בסביבות ה-30 אגורות אבל כנראה שנקבל ירידה של 10 אגורות!! כאילו לא מספיק ש50% מסים עכשיו הם גם הוציאו צו שיוריד לחברות הדלק את הרווח וגם יעלו לעצמם את המס. ביזיון!!
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות להפעיל את ה-DVD שבמערכת באמצע נהיגה? ידוע שאם מורידים את האנדברקס אז המערכת מבטלת את אפשרות הצפייה, וניתן רק להאזין למוזיקה. האם יש אפשרות לעקוף את זה?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
- 0 תגובות
- 704 צפיות
שלום לכולם, האים מישו התקין אצלם ויכול לספק המלצות ?
הודעה אחרונה מאת yoelb, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לשמוע חוות דעת מנסיון של אנשים שהיו ברודוס, האם ניתן להשכיר רכב מהסוג הנ"ל ואם כן אשמח לדעת פרטים ככל הניתן. תודה
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
שנה שעברה רכשתי בפעם הראשונה רכב חדש (יונדאי I10), ומחר אני צריך לקחת את הרכב לטיפולים בפעם הראשונה, מישהו יכול לספר לי מה מצפה לי : 1. מה הולכים לעשות? 2. כמה זמן זה לוקח? 3. כמה זה יכול לעלות?
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב חברי הפורום היקרים. ברצוני לשתף אתכם בסיפור שעבר עלי במהלך השבועיים האחרונים. לפני כחצי שנה רכשתי את רכבי, ונהנתי איתו מאוד בתקופה הזאת, רק דבר אחד הפריע לי - בנסיעה מעט מהירה (בגבולות המהירות החוקית, כמובן! - ט.ל.ח) ההגה היה רועד לי. החלטתי לשים לזה סוף, ושמתי צעדי לכיוון הפצ'ריה הקרובה. נאמר לי שם שאחד הצמיגים שלי לא תקין, ועל כן עלי להחליפו - וזה יפתור לי את הבעיה. התייעצתי עם חבר טוב, שאמר לי לגשת לחו"ד שניה. וכך עשיתי - נסעתי לפצ'ריה שניה - שם נאמר לי שצריך לעשות איזון גלגלים, אבל אין לו זמן, אז הוא שלח אותי לפנצ'ריה שלישית. נסעתי לשם - ואכן שם איזנו לי את ארבעת הגלגלים (ושברו לי את אחת הקאפות, שמכסות את איזור הברגים ). כמו כן, לא סגרו את אחד הב…
הודעה אחרונה מאת Aino, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי ביקורות רכב בעברית ביוטיוב, ונתקלתי בכמה כתבות של 'אוטו', אבל רשימת הסרטונים שם קצרה משהו. באתר יד 2 יש רשימת רכבים חדשים, כשלכל דגם ישנה ביקורת ווידאו, אך הבעיה עם הביקורות הללו היא שהן מביכות. מאוד. יושב לו איזה ברנש, ואומר על ג'יפ מדרכות (כבישטח) שהוא מיועד ל"מי שרוצה רכב גם לכביש וגם לשטח" (וזה רק נהיה גרוע מסרטון לסרטון).
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניסאן אקו מייקרה בעלת תיבת הילוכים ידנית תימכר ב-74,900 ₪ http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/416/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%a0%d7%99%d7%a1%d7%90%d7%9f-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%94-%d7%99%d7%93%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%a8%d7%a6%d7%94
הודעה אחרונה מאת doras, -
-
אחד מהחברים שלי עובד בנמל ומצלם מידי פעם את הרכבים החדשים שמגיעים. אז החלטתי לפתוח שרשור שבו אני יעדכן תצפיות מנמל אשדוד של הרכבים המיוחדים.
הודעה אחרונה מאת pazoli, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 595 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4115347,00.html
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תהנו.
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למרות כל מה שכותבים כאן שהצרפתיות ואני מדבר באופן אישי על פיזו השתפרו בתקופה האחרונה, האם זה באמת נכון או שזה רק נסיון לשינוי תדמית. באופן אישי אני נהנה מאוד לנהוג ברכב ובאופן יחסי הוא חסכוני. מקרה אישי שקרה לי אתמול, שללא ספק התרחש בגלל חוסר באיכות חומרים, או חומרים לא מתאימים לאקלים הישראלי(למרות שהפעם קשה לטעון ככה). המתזים הפסיקו להשפריץ מים, כמו כל בן אדם מלאתי מים, מפעיל את השפריצים והמים לא יוצאים. שומעים רעש של משאבה ונדה. אני יוצא מהרכב ומבחין שכל הכביש מלא מים, ממלא שוב פעם מים, עושה כמה בדיקות הפעם מישהו אחר מפעיל את המתזים. ורואה שהצינור שיוצא מהמשאבה, הצינור שמתחבר בפיצול לצינורות של המתזים. הקונקטור הזה נשבר ומשם יוצאים המים. על פניו זה נרא…
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה אבחנתי לשהרבה רכבי VW מהדור החדש חסר הסמל. לכן השאלה
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 895 צפיות
בכתבה כאן
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
גאטסו בכביש 1 ? 1 2
מאת Sygnus-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אתמול חבר הפנה את תשומת לבי לכך שהותקנו כבר מצלמות בכביש 1 בשני הכיוונים, אני נושא בכביש כל יום, ולכן העניין קריטי בשבילי, האם מישהו אכן יודע על מצלמות שהותקנו? אתמול בנסיעה חזרה מת"א בלילה, הסתכלתי כל הנסיעה לצידו השני של הכביש ע"מ לקלוט מצלמות מסתתרות, קלטתי 2 קופסאות כנראה למצלמות אין לי מושג אם פעילות או לא. הראשונה בין תחנת דלק פז בשער הגיא ליציאה לבית שמש על עמוד חשמל גבוה. השניה מסתתרת לפני היציאה ללטרון מאחורי השלט- באאר שבע/תל אביב, שימו לב שניתן לראות את שתי הקופסאות רק אם נוסעים מתל אביב לירושים או אם עוצרים בדרך לתל אביב, היות ואלו מוחבאות. האם אלו אכן המצלמות ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או שצריך לחדש ב-01.09.11
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חברת לובינסקי, יבואני פיג'ו וסיטרואן לישראל הודיעו על הפחת מחירה של הפיג'ו 107 הידנית ל 60K, זהה תאורטית למחירה של מולידת המהפכה, הסוזוקי אלטו. הגירסה הרובוטית תעלה 69K. בניגוד לאלטו, לפיג'ו 107 6 כריות אוויר וציון טוב בהחלט במבחני הריסוק התיקניים. הולך להיות מעניין בפלח שוק זה, ללא ספק.
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
-
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות שני מכשרים כאלה ויש לי כמה שאלות 1. מאיפה לקנות מהאתר שלהם או מאמזון או מקום אחר 2. אני צפוי להתקל במכס מסיום או כל תשלום אחר חוץ מהמחיר של c50 ומשלוח 3. האם הרשמה לעדכון אחד תתמוך בשני המכשרים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
http://www.themarker.com/cars/1.1014906 ונשאלת בפעם האלף השאלה המתבקשת מה המרווח המקורי של היבואן שמאפשר לו להפחית את המחיר בצורה כה דרסטית ועדיין להרוויח כמה "גרושים".
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לכולם. האם אותו כיסוי לרכב החימוני שמברזנט, מזיק לרכב? לצבע שלו? איזה כיסויים יש לכם?והיכן ניתן לקנות איכותיים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת pasat04,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 251 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- GTאי
- Supertigre
- FROGIE
- מור 1
- srool
- גולדן191
- Fazer
- Avia
- Moshe c
- BoazB11
- gpm11
- mcaspi