רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני מתאר לעצמי שיש לפחות בן אדם אחד בארץ ששמע עליה, רוצה אותה, ויש לו את האפשרות לקנות אותה (כמה היא תעלה אחרי מיסים? 5 מיליון ש"ח?), האם היא לא עומדת באיזה תקן בארץ? או שפשוט ברגע שהודיעו על המכירה שלה המכסה התמלאה ישר ואף ישראלי לא נכנס לרשימה (כן אני יודע שהיצור היה מוגבל וכבר לא מיצרים אותם יותר) אז למישהו יש תשובה? או סתם ניחושים? אגב הסיבה לשאלה היא שאני מחפש יד שניה לקנות כמובן D:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום - 10/9/2011 התחלתי למלא אוויר בתחנה הנ"ל, ומהתחלה הקריא הראשונית (17) נראתה לי מוזר (הגלגל ממש לא היה על הברזלים) גלגל אחד ניפחתי ל-32(כך חשבתי) בגלגל השני הפסקתי על 29...(כן אני יודע לא מומלץ, אבל משהו נראה לי ממש מוזר בעד כמה שהגלגל תנפח). נסעתי לתחנה אחרת ליד וניסיתי שוב... 32 של "דלק" זוהה כ-52(!) 29 כ-40. למי בכלל מדווחים על דברים כאלה? זו הרי סכנת נפשות.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- 3 עוקבים
- 40 תגובות
- 7 אלף צפיות
אולי זה חדש רק בשבילי אבל היום הבנתי שמשרד האוצר הגיע גם למנהרות הכרמל לגבות את מיסי המהירות. במנהרה בין מחלף גרנד קניון לצומת הצ'ק פוסט (לכיוון הצ'ק פוסט) בערך בחצי הדרך עמדה ניידת ושוטר עם ממל"ז. דאגתי להפעיל אורות מצוקה כדי להזהיר את המכוניות מאחוריי, ממש Safety car... אותי אישית זה ממש הכעיס ועצבן. עכשיו תשאלו על מה העצבים? הרי המשטרה, על פניו, מבצעת את תפקידה. חלקכם וכנראה רובכם יודעים את הסיבה האמיתית להמצאות הניידת שם ואת הסיבות לעצבים. זה נובע משילוב של כמה גורמים : 1. אמנם פרויקט מנהרות הכרמל הינו פתרון תשתית חשוב מאוד ומוצלח לכשעצמו, עם זאת המחיר אשר נקבע מופקע. שמעתי שציפו למעבר של 30,000 מכוניות ביממה כבר בימים הראשונים, בפועל היו כ…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
חברים הייתי שמח שלמוע על חווית מסירת הרכב חדש באתר בבהי ברק של צ'מפיון. האם אנשים שם נחמדים סבלניים, מסבירי פים ומסבירים על רכב או שמא שם אנשים קוצרי רוח שרק רוצים לשחרר.
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
לוחית רישוי
מאת lirdd- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ... כרגע מותקנת על הרכב לוחית זיהוי סטנדרט. אני מעוניין להסיר אותה ולהחליפה בלוחית זיהוי קטנה (לא ארוכה אלא קצרה מצדדיה), האם חוקי הדבר (יש לציין כי קיים סימון ת - תו תקן והרקע הינו צהוב) ??? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 74 תגובות
- 9 אלף צפיות
היום ראיתי בעיר, ל', בשיעור נהיגה של מורה לא מהאזור כנראה. נוהג על פיג'ו לא פחות ולא יותר RCZ מה נסגר? מה הטעם באוטו כזה לשיעורי נהיגה?
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
פיאט 500 להשכרה?
מאת Guest botzek1- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בעבר אני זוכר שהיו לאלדן רכבים כאלה להשכרה. מישהו יודע אם עדיין יש? או בחברות אחרות? חיפשתי באתר שלהם וזה לא מופיע.
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/92/1858479 כל הכבוד צעד מבורך וצריך להשתמש בו הרבה יותר !
הודעה אחרונה מאת dny, -
- 2 תגובות
- 813 צפיות
אני חדש פה. נעים להכיר. כבר יצא למישהו לראות על הכביש את השברולט סוניק מיני החדשה? שמעתי שדגמים ראשונים שלה יצאו באוגוסט
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
הבנתי שיש דרך כזאת ומצאתי באינטרנט רק טבלה עד המודל 1980 יש משהו כזה עדכני ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ניב., -
- 0 תגובות
- 912 צפיות
לכתבה מעניינת ומיוחדת דרושים בעלים של שירוקו 122 כ"ס לשעתיים, אולי שלוש. אם יש לכם כמה שעות פנויות ביומיים הקרובים, צרו איתנו קשר במייל [email protected] או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת פבל, -
NEW I30 2012 1 2
מאת VW130071-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
I30 החדשה נחשפה . http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/422/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94%3a-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i30-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
איתור קוד צבע
מאת re_ilan-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 20.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני עומד לצבוע את הרכב אצל בעל מקצוע. בגלל שאני לא מחזיר לצבע המקורי אני רוצה להגיד לצבעי את קוד הצבע שברצוני לקבל. את הגוון המדוייק אני רוצה לבחור לפי גוון של רכב שאני רואה בכביש. איך אני כיול לגלות את קוד הצבע המדוייק של רכב ספציפי בלי לבקש מהנהג להרים מכנסה מנוע ולבדוק על הלוחית?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
מדובר בתוכנית סטייל טופגיר בנוסח אמריקאי ואני לא מצליח למצוא לינק שלא חסום לצפייה מחוץ לארה"ב. http://www.youtube.com/watch?v=xzyBFLwP2kQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת witty, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האופציה הראשונה - כתבת רכב בת כ-1,200 מילה. מפורטת יתר על המידה (לדוגמה, פרק שלם שמדבר על העיצוב, בזמן שאת העיצוב אתם יכולים לראות בתמונות ולהסיק מסקנות אישיות לפי טעמכם). האפשרות השניה - כתבה תמציתית בת כ-600 מילה, שלא מחסירה כלום ומספקת לכם את כל האינפורמציה (דוגמת הכתבות של יואב קווה, למשל). מהי העדפתכם?
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
שלום קניתי אלטו חדשה וגיליתי שמבחינה טכנית (הכוונה למקום) אין שום בעיה ל 3 ילדים או שני ילדים ומבוגר מאחור. ברכב מאחור יש רק 2 חגורות יצרן. ברשיון הרכב לא כתוב בשום מקום את מספר הנוסעים - רק כתוב "M1 נוסעים" - שזה אומר רק שמיועד לנוסעים פרטי. עקבתי אחרי שירשור בפורום בנושא ועדיין לא נסגר לדעתי באמת אם לפי החוק: האם מותר לפי החוק (והביטוח מכסה) להושיב 3 מאחור. כאשר 2 בלבד חגורים (כלומר האם החוק המחייב חגירה מאחור "לפי מספר החגורות המותקנות ברכב" - והיות וישנן רק 2 אז אחד לא צריך להחגר) ? האם במידה ואתקין - דרך מתקין מקצועי - חגורה נוספת, אז האם לפי החוק יהיה תותר (והביטוח יכסה)? ברצוני להדגיש שברור לי שזה מצב לא רצוי - ואנא אל תגיבו בעצות מההגיון - גם ה…
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 10 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אחת התמונות המצחיקות. אומרים שיש פרארי 458 פתוחה בתמונה. carscoop
הודעה אחרונה מאת kentix, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל האנשים, ראיתי המון תגובות לאחרונה שהמרווח רגליים במושבים האחוריים של הפוקוס החדש הוא קטן עד סביר, רציתי לדעת איך הוא בהשוואה למרווח הרגליים מאחור בשברולט קרוז? כיום יש לי שברולט קרוז ומרווח הרגליים בה הוא מספיק בהחלט (עוד לא יצא לי להיות באולם תצוגה, אך ברור שאלך כאשר יהיה לי זמן) אז רציתי לדעת האם המרווח במושבים האחוריים בפוקוס שווה בגודלו לקרוז או אולי אפילו גדול יותר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת mejok, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.mako.co.il/cars-cars-news/new-cars/Article-7a59b5a7b884231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498 V6 בנפח 3 ליטר עם סופרצ'ארג'ר שמפיקים 376 כ"ס, 0-100 ב4.4 שניות ומהירות מקסימלית של 300 קמ"ש מזכירה לי 599 מקדימה מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת IdanEyal, -
הצעות לטיול קצר
מאת Wdl- 2 תגובות
- 749 צפיות
שבת שלום, אני וחברים שלי רוצים ללכת לעשות טיול קצר באיזור שלא יהיה כל כך רחוק מהבית (ראשון לציון), אנחנו 2 מכוניות בני 17 איזה הצעות יש?
הודעה אחרונה מאת Dolev040, -
לפני כחודש התקנתי צ'יפ של APR בPITSTOP על הלאון (TSI 2010) ולמען האמת אני לא מרוצה. אני רוצה להעלות את הרכב על דיינו בשביל לראות כמה הספק אני מקבל באמת, איפה עושים דבר כזה, ומה העלות? בנוסף, אני מעוניין להחליף לפילטר אוויר טוב יותר (INBOX, לא צריך יותר בינתיים), ולהתקין פורק חיצוני. האם שני הדברים האלה ביחד יתנו לי שיפור מורגש בגדישה? (ואני לא חי בסרט, אני לא מצפה לשיפור גדול) ולשאלה קצת יותר מוזרה - האם קיים בשוק פורק חיצוני בעל מצבי פריקה? כלומר פורק שאפשר בקלות יחסית להפוך אותו לפורק פנימי ולהעלים את הרעש?
הודעה אחרונה מאת labop, -
- 2 תגובות
- 946 צפיות
השיטה הנ"ל ממש מוצאת חן בעיניי ולמרות שהתכנון ההתחלתי היה לקנות רכב במזומן היא ממש גרמה לי לחשוב לכיוון שלה וכך גם הוסיפה יתרון לפג'ו בהתחבטויות הקנייה שלי, האם מישהו התנסה בשיטה הזו? עשיתי חיפוש וקראתי מה שיש בפורום אבל ארצה לשמוע עוד קצת מנסיון של אחרים. ובנוסף ארצה לדעת אם מישהו מכיר חברה רכב אחרת שעובדת בשיטה כזו, או אפילו חברת מימון חיצונית שמציעה מסלול זהה לרכבים שמגיעים למחירי ה200K?
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז ככה, סחבק מחזיק בליאון 1.8TSI ידנית שנקנתה לפני כמעט שנתיים ואוטוטו האחריות נגמרת, הרקע הטכני שלי במכונאות דל עד בסיסי ולא יותר. לפני כמה חודשים שכן שלי, מהנדס מכונות ניגש אלי בחניה בזמן ששטפתי את האוטו ומתוך סקרנות הציץ במנוע והתחיל לשאול שאלות עד שהגיע לטורבו. כשהראיתי לו את המיקום שלו הוא הושיט יד ואמר "תראה, הייתה יבשה, עכשיו רטובה, יש לך כנראה נזילת שמן מהחיבורים, כדאי שתבדוק". כמו יקה טוב, הלכתי לפליקס, על אף הביקורות הגרועות, כי מוסך הוא טוב עד שלא הוכחה אשמתו, ומכיוון שקניתי את הרכב מהם וקיבלתי איתו טיפול ראשון חינם, נראה לי הגיוני להמשיך לטפל שם (אגב, אני מפ"ת והמוסך בתל אביב). הגעתי לשם ב 7:30 קיבל אותי איש שירות ושאל מה הבעיה, הסברתי לו שיש הזעות בחיבו…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קצת נבוך - פעם ראשונה באנו לנסוע 5 ביטי ולא מוצאים את החגורה במושב האמצעי מאחור (שמשמש גם כמשענת יד כשאין 5). לפני שפונה לסקודה - מישהו יודע איפה זה מתחבא או שפשוט "שכחו"? תודה
הודעה אחרונה מאת landy, -
-
נכנסתי לאתר של סיאט בארץ והרכב מופיע באתר אבל אין שום מפרט אליו מישהו אולי יודע מתי היא אמורה להתחיל להימכר בארץ? נתונים? בהתחלה חשבתי שזו A4
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 1 תגובות
- 681 צפיות
ובכן יש לי גולף עם דיבורית bt מקורית של החברה. עכשיו מאחר ורכשתי את הדיבורית בתנאי שהיא תתאים לטלפון, ולאחר החלפת המכשיר שלי לסמסונג s2. מסתבר שאין תמיכה כרגע למכשיר הנל. הצפי של החברה זה עד סוף השנה תיהיה תמיכה במכשיר הנ״ל וזאת ללא התחייבות שאכן כך יעשה. האופציות שלי הם או להיזדכות על 3000 שח והורדה של הדיבורית מהרכב (מסונכרנת עם המערכת סטריאו ברכב) או המתנה וקבלת דיבורית זמנית של 300 שח עד להגעת העדכון למערכת. אז מה כדאי? להזדכות , או להמתין לצמפיון שאולי אכן יעשו את מה שנאמר שיעשה ללא התחייבות, חשוב לציין שעד כה אין תמיכה גם ב s1 אז ככה שאני אישית לא סומך עליהם, אבל מצד שני הלחץ גדל וריבוי המכשירים עם מערכת אנדרויד גדלה מיום ליום וכנראה הם יצט…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
http://www.themarker.com/cars/1.1135538 בעל השליטה ביבואנית מאזדה, פורד וב.מ.וו סבור כי הוועדה לבדיקת התחרותיות בענף לא תשיג הרבה ולא צופה גדולות למכונית החשמלית (TheMarker) האמנם?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.bmwblog.com/2011/04/10/fifth-gear-vikci-rocks-the-new-bmw-m3-gts/ http://www.youtube.com/watch?v=-UCu7C82nT4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני רואה מספר לוחיות רישוי ישראליות למכירה באי ביי (ebay( האם זה חוקי???
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פסק דין חמוד שבו רוכב אופניים גרם לתאונה ונשלל רשיון הנהיגה שלו על רכב!! http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/786968.rtf אם זה לא מספיק, הרי הנהג עירער למחוזי ועירעורו נדחה!!
הודעה אחרונה מאת ישה,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 250 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- tan tan
- פריג'י
- hans
- Itzik-b
- eliharel
- פינדר
- הרקוליטו
- flytomars
- yohai71
- Alloytoy
- Avia