Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר הנוסעים בסוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון. עד שנת 1987, רוב דגמי הרכב שיובאו לארץ היו בלי חגורות מאחור. זה אומר שאסור להסיע ברכבים האלה נוסעים מאחור?

פורסם

doras,

ברכבים ישנים שלא היו בהם חגורות מהיצרן, היית פטור מחגירת חגורה.

אם הרכבת חגורות בהתקנה מקומית (למרות שלא היתה חובה לעשות זאת) - היית חייב לחגור את החגורה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הויכוח פה הוא תאורטי. השוטר שיתפוס אותך עם שישה נוסעים ברכב יכול לתת לך שני דו"חות:

1. על אי חגירת חגורה.

2. נסיעה עם מס' נוסעים מעל המותר. אני לא מכיר רכב "פרייבט" שמכיל שישה אנשים בנוחות.

בכל מקרה, אם הוא יושיב שלושה ילדים במושב האחורי בסוזוקי אלטו, זה פשוט חוסר אחריות.

אני אמרתי מה שהחוק אומר, לא מה שצריך לעשות.

שוטר שיתן דו"ח על כזה דבר - אם בעל הרכב מכיר את החוק וילך להישפט, יוכיח שכל הנוסעים ישבו כראוי והדו"ח יבוטל.

כמעט בכל פרייבט אפשר להכניס 4 ילדים במושב האחורי וכולם ישבו כמו שצריך על המושב.

שמעתי גם סיפור על בנות שלקחו טרמפ ונדחפו 4 במושב האחורי, עצר אותן שוטר ולא נתן להם דו"ח בגלל העניין הזה, בגלל שהן ידעו את החוק. אם לא היו יודעות הנהג היה משלם למדינה כסף.

אישית לא הייתי מוכן לנסוע כך ברכב שלי, בטח ובטח עם ילדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כנ"ל חוק או לא חוק,אצלי לא חגורים,לא נוסעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסיבה שהחוק המוזר הזה קיים הוא בגלל רכבי האספנות - שלא בכולם יש חגורות בטיחות. בתכלס צריך באמת לשנות את החוק הזה - זה מועד לפורענות...

טעות - הסיבה שהחוק המוזר הזה קיים היא שיש מגזר מסויים בעל כח פוליטי ונטייה לכמות ילדים >= 4.

אחרת כבר מזמן היו קובעים שברכב מודל 1988 ומעלה (המודל בו החוק חייב חגורות מאחור בכל הרכבים) אסור להסיע נוסעים ללא חגורה וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...