רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום בבוקר נסעתי בכביש 90 בקטע שבין בית שאן לטבריה. בשלב מסוים, בנתיב ממול נסעה משאית ואחריה 3 מכוניות. מאותן 3 מכוניות יוצאת פתאום פורד מונדיאה לעקיפה, למרות שברור הייתי מאוד קרוב ונהג הרכב בברור ראה אותי, וגרם לי לסטות לשוליים. ראבק, אנשים, תחכו עוד 3 שניות ותעקפו. לא חבל לסכן חיים בשביל כמה שניות?
הודעה אחרונה מאת JerseyPilot, -
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
שלום אז כמו שרשום בכותרת אני מחפש מה לעשות באטליה באמצא אוקטובר מי מוזאיונים ועד מסלולים מהנים לנהיגה אני יהיה לרוב בצפון איטליה וכן אני יודע על המפעל של פרארי במרנאלו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת moshe333, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
למה יש מכוניות שיש להם בפגוש האחורי חורים עם פקקים גם אם אין להם חיישני רוורס
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
יום חמישי הקרוב אני טס למשך שבוע לגרמניה. התכנון הוא להיות בברלין, וולפסבורג, פרנקפורט, שטוטגרט ומינכן. אם מישהו היה בערים האלה ומכיר חנויות של חלקי חילוף ואביזרים לרכבי פולקסווגן זה יהיה מעולה ואשמח אם תוכלו לשתף. מכיוון שאני אהיה בוולפסבורג (עיר ההולדת של פולקסווגן) - יש אפשרות לקנות ישר מהיצרן את החלקים ? אם כן, המחסן\חנות נמצאים איפה שהמוזיאון ? כמו כן, השאלה השנייה תקפה גם לעיר פרנקפורט - כי הבנתי שגם שם יש מפעל ייצור. למען הסר ספק, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי כמה הודעות שנפתחו בעבר הרחוק על חנויות בגרמניה. הרוב לא כל-כך עזרו לי, מכיוון שאני מחפש בעיקר חלקים מקוריים לפולקסווגן, והחנות המפורסמת D&W שכמה המליצו עליה פה, לא כל-כך מצאה חן בעיני …
הודעה אחרונה מאת EladS86, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.oncars.in/Car-News-Detail/Hyundai-small-car-eon-unveiled-800cc-alto-competitor-ready-for-launch-in-October-2011-details-revealed/1028
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
רמת גימור טרנדליין DSG בלבד מחיר 128,800 מישהו יודע אם יש כוונה להפסיק לשווק את מנוע ה 1.6 הוותיק בקרוב ? http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/434/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%a3-1.2TSI-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 41 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
היי, ביררתי קצת לגבי המערכת ואני מעוניין לרכוש, במיוחד לאור הפרויקטים החדשים של משטרת ישראל ואגף התנועה. באתר היבואן בארץ המוצר נמכר בסכום של 1380 ש"ח (נשמע לי מעט יקר) באתר היצרן בארה"ב המוצר נמכר ב99$ + 30$ משלוח + 50$ חבילת שדרוג פלטיניום לאירופה והמזרח התיכון (ישראל) סה"כ בחישוב מהיר יוצא בסביבות ה650 ש"ח שזה פחות מחצי מחיר מהיבואן בארץ. ההבדל היחידי הוא בשפה שהמכשיר מדבר (עברית מהיבואן), לטעמי לא מהווה משמעות. מה שרציתי לברר אולי מישהו ממכם יודע זה לגבי החבילת שדרוג לעדכונים למדינות נוספות החבילה הזאת, היא מגיעה במשלוח באריזה במין כרטיס פלסטי/קוד גישה או משהו בסגנון? או פשוט מגיעה במייל כלינק להורדה או שם משתמש וסיסמא לצורך שדרוגים? …
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
- 11 תגובות
- 20.9 אלף צפיות
ברצוני לקנות רכב לאספנות, על הרשיון רשום כי הרכב הורד מהכביש לפירוק האם יש אפשרות לחדשת את הרשיון
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
היי לכולם, במוסף שישבת של ישראל היום התפרסמה כתבה שלי על פרארי 458 איטליה. אפשר למצוא אותה גם באינטרנט במהדורה המודפסת שלהם בלינק הזה. קליק על תוכן העניינים, ישראל שישבת, עמוד 62. (לא הצלחתי למצוא לינק ישיר לכתבה). שימו לב שהיא מיועדת לקהל פחות מוכוון נהיגה. הגרסה לחובבי רכב נמצאת בגיליון הנוכחי של אוטו. מקווה שתהנו! רוני
הודעה אחרונה מאת vpvi, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין ליקנות מגיני רוח (4 חלונות) לרנו קליאו 2001 B מחפש את המוצר למעלה מחודש עזרה תודה
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
שלום לכולם אני טס בחזרה מתיאלנד דרך אוסטריה, יש לי קונקשיין בוינה למשך איזה 12 שעות בתאריך ה 27 לאוקטובר. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אולי מסלול או אולי כבישים מעניינים באזור וינה שבו אפשר יהיה לטייל. אני וחבר חשבנו להשכיר לנו איזה רכב ספורטיבי נחמד ולעשות לנו יום כיף קטן עד הטיסה חזרה לארץ האם יש משהו מומלץ באיזור? מנגד אולי יש שם עוד דברים שקשורים למוטוריקה שלאו דווקא מחייבים להשכיר רכב (מוזיאונים למוטוריקה או אולי תערוכות למיניהם) מודה מראש על העזרה שמעון
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, האם הולנטיין מזהה מצלמות ניידות? (כאלה שמותקנות על מכוניות שעומדות בצד) איך עובדות המצלמות הניידות? האם אפשר "להתחמק" מהם ע"י היצמדות לרכב בנתיב המקביל? תודה ויום טוב, אדר.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. כמה שאלות: 1.לפני כמה זמן ביררתי לגבי פנסים קדמיים ואחוריים פגו דימונד 97 שלי, והבנתי שהם מתאימים לפגו עם חשמל דור שני. איך אני יכול לבדוק איזה דור חשמל יש לי? ומה ההבדל? 2.היכן אני יכול לעשות השחרת חלונות? והאם אפשר לעשות שזה יהייה כמו מראה ולא רק שחור? 3.כמה עולה פחחות וצבע? והאם מישהו ממליץ על מקום מסויים באזור מרכז?-רחובות,ראשון לציון,ובאזור? 4.האם כדאי לקנות מושבים חדשים(בישבילי,לא מהניילון) או יד שניה במצב יותר טוב מי שלי? או לשפץ את שלי איך שהוא? 5.לטמבון שלי אין בית לפנסי ערפל,ו אני רוצה שהיו לי פנסי ערפל,עכשיוו אפשר עשות בית לפנסים או שצריך טמבון חדש?(ו כמה עולה?) 6.איך אפשר לעשות מראה ח…
הודעה אחרונה מאת ProJect306, -
-
- 10 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, יש אפשרות לחסוך בדלק ע"י שימוש בטיפטרוניק?
הודעה אחרונה מאת עומרי-206, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אם דלק עולה 7.5 ש"ח לליטר ואם נחשב לפי 10000 ק"מ בשנה יוצא שהדלק לארבעת הרכבים הבאים יעלה כך: רכב שאוכל 1:13 (13 ק"מ לליטר) ישלם 5750 ש"ח בשנה רכב שאוכל 1:14 ישלם 5330 ש"ח בשנה הפרש בין שני הרכבים הוא 420 ש"ח רכב שאוכל 1:18 ישלם 4150 ש"ח בשנה רכב שאוכל 1:19 שילם 3930 ש"ח בשנה הפרש בין שני הרכבים הוא 220 ש"ח למרות ששני ההפרשים הוא של מספר אחד (13-14, ו 18-19), ההפרש בכסף הוא כמעט כפול. מוזר, לא? בכל אופן, לא הייתי מנחש זאת אם לא הייתי מחשב. יוצא שככל שצריכת הדלק נמוכה וטובה יותר, החיסכון הכלכלי היחסי קטן. כלומר, נתון כמו 1:13 או 1:11 הוא משמעותי כלכלית הרבה יותר מאשר 1:20 או 1:25.
הודעה אחרונה מאת Miraz, -
-
היי, בימים האחרונים אי אפשר לפקוח עיניים בלי להתקל במודעה שמבשרת על המבצע של צ'מפיון - "72 שעות בלבד", "המבצע הכי גדול שהיה", "תנאי רכישה מדהימים" ומה לא. אז החלטתי להכנס לסניף בחיפה ולבדוק במה דברים אמורים. שאלתי על השירוקו בגרסת ה-122 ידנית, שמחירה הרגיל 149 אלף ש"ח. ומה המחיר ב"מבצע"? 145,000 ש"ח. אכן, הבדל "ענק" של 3 אחוזים בקושי רב... דווקא בימים כאלו שבהם כל יבואן מציע רכבים במחירים "חתוכים" משמעותית, הייתי מצפה שכל הטררם של הפרסומות יהיה מלווה בהנחות אמיתיות, כאלו שיגרמו לך לומר לעצמך "שיחקו אותה". ומכיוון שהמחיר הריאלי של השירוקו הבסיסית הינו להערכתי סביב 130 אלף ולא יותר, ברור שהתאכזבתי. עכשיו ברור למה התקשרתי אל יונדאי והזמנתי ולוסטר לבנה - …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב טוב לחברי הפורום הנהדרים. לפני שבוע ביום שישי קיבלתי את הרכב שלי יונדאי גטס שנת 2008 1.6 אוט' GLF עם סאנרוף מקורי רכב פרטי ולא ליסינג. הרכב נקנה מכלמוביל טרייד אין בפ"ת. באותו יום שלקחתי את הרכב ראיתי שפתאום הסאנרוף לא עבד ( שבאתי לראות את הרכב לפני הקניה הכל היה בסדר גמור והכל עבד). באמת באותו רגע אמרתי למוסר רכבים של כלמוביל על הבעיה ונתן לי ישר הפניה למוסך של יונדאי המורשה בבני ברק. הגעתי לשם יום ראשון,ייבשו אותי שם מהבוקר עד 4,רק ב-4 נזכר להגיד לי שהרכב לא יהיה מוכן באותו יום וצריך להשאיר אותו שם מה שזה עוד יותר הרגיז אותי כי לא נתן לי זמן לתכנן איך לחזור הביתה. בהתחלה טענו שהמתגים שלו לא טובים אז החליפו ועדין לא פתרו את הבעיה,אחרי זה טענו שהמנוע של…
הודעה אחרונה מאת johnny drama, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. מחפש בעלי רכב סוזוקי אלטו ישנה יפנית בלבד, משנתונים אלה (לא מרוטי של שנות התשעים). למטרת שיתוף פעולה עבור כתבה חווייתית שתופיע במגזין רכב ידוע. תודה רבה מראש למסייעים!
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
קראו לי מטומטמת אבל אני לא מוצאת את הכפתור של הנעילה המרכזית באוטו!! רכשתי את הדגם הנ"ל שנת 2008ץ מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת יעל חגג, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב. הסקודה אוקטביה שהזמנו הייתה אמורה להגיע לארץ ביום ראשון אבל הודיעו לנו שהיא מתעכבת בתורכיה לשבוע. האם לדעתכם יש קשר בין המתיחות בין ישראל לתורכיה ובין עיכוב האונייה בנמל? אודה לכם על תשובה ועל מעוד אנשים שהזמינו סקודה.
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
רציתי לשאול כמה % מכס משלמים על הכנסת מוצרים מחו"ל, לדוגמא: גג לקבריולט (300$ ללא משלוח) או למשל כזה מוצר, סף אחורי למיאטה NA, 150$ כולל משלוח, http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Front-Lip-Spoiler-R-Package-OEM-Mazda-Miata-MX5-90-97-/180714565980?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a136d715c#ht_4614wt_1144 סתם מתוך התעניינות, לקבל קנה מידה מסוים ואולי בעתיד לבצע כמה רכישות
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
בארץ לא, אבל אני חושב שבאנגליה חברת קיה נותנת גם 7 שנים מלאות לא ??
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, האם משהו יודע באיזה חודש אמורה להגיע הפיקנטו גרסת ה3 דלתות לארץ? יש אפשרות להזמין אותה מראש לפני שיתחיל לחץ מטורף גם על הגרסה הזאת?
הודעה אחרונה מאת mayor, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מאד התאכזבתי מ"המבצע האחרון של VW" לאור הפרסומים חשבתי שבאמת תהייה כאן הנחה גדולה . אבי התעניין בפולו 1.4 ידנית המחיר הקודם 88,990 המחיר החדש 85990 הנחה של 3000 שקל בסך הכול לאחר משא ומתן נוספו גם הקודן וחיישני הרוורס על אחריות לשנה השלישית הם לא מוכנים לשמוע נו באמת ....... חישובים קלים של רישוי וצבע הקפיץ את המחיר בלא פחות מ3750 שקל ראו איזה פלא עקפנו את מחיר המקור . לא מבין על מה הרעש והמהומה הם תקועים עם קרוב ל70 פולו כאלו בצבע לבן ידני בלבד , (מה שהצלחתי לראות על צג המחשב וזה רק לבן ) מה הרעיון בתמחור כל כך גבוהה? יוסי
הודעה אחרונה מאת prince_77, -
-
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש ממש רעש מהמצלמות ה"חדישות" שמותקנות עכשיו ברחבי הארץ. מה הקטע הכל כך מיוחד בהם?? אוקי, אז הולנטיין שלי לא רואה אותם. אבל הם הרי מצלמות קבועות! כמה שלא ישימו, כל מי שיש לו ג'יפיאס יכול לקבל עליהם התראות כל הזמן. אני לא מבין איך זה בדיוק הולך "לשנות את כללי המשחק" כמו שמכריזים בחדשות. אני מפספס איזו תכונה מיוחדת במצלמות האלה? הם בלתי ניראות? ניידות? מה הסיפור?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפני כחודש קניתי מחו"ל את ולנטין1. עבדתי לפי ההוראות והמכשיר לא מגיב לי כמו שצריך רק שאני עובר בכביש 6 הוא מצפצף מהמצלמה שם... וזה לא הבעיה במכשיר כי קניתי שתיים ולשניהם יש אותו הדבר.... וזה גם לא בגלל שאני לא נוסע או לא עובר ליד משטרות - אני נוסע ועובר כל יום לידם -בבקעה ועוד לפני שאתחלתי את המכשיר הוא ציפצף לי על הדבורה.... -אז המכשיר בסדר... רק משהו בהגדרות לא טוב.... הגרסה שיש לי היא 3.872 יש עניין לעדכן גירסה??? ועשיתי לפי ההגדות הנ"ל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=310975 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Matanya, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 971 צפיות
שלום, שמתי לב לאחרונה כשאני מגיע למהירות של מעל 90 קמ"ש לרעש של כניסת אויר באזור החלון האחורי שבצד הנהג, הנ"ל משגע אותי וניסיתי לאתר את המקום שכנראה לא אטום טוב אך ללא הצלחה, האם מישהו יכול לכוון אותי לפתרון הבעיה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 748 צפיות
לפני שנתיים זה היה 1000+ שקלים, לפני שנה 968, היום 988. באמת שאני לא מבין את המערכת בארץ. למה כל דבר פה הפוך? מדובר על אימפרזה 99'.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 565 צפיות
חברים יקרים. לאור בקשות של מספר גולשים , אנחנו נותנים לכולכם שבוע נוסף בו תוכלו להכין סרטוני הדרכה בנושא רכישת רכב משומש ולהעלותם לעמוד התחרות. המועד החדש לסיום ההצבעות יהיה ה25.9 ועד אז תוכלו להעלות את הסרטונים שלכם ולהזמין את חבריכם להצביע אתם מוזמנים כבר עכשיו להיכנס לעמוד התחרות, לצפות בסרטונים שכבר עלו ולהצביע http://www.carsforum.co.il/cars/emastermovies.aspx בהצלחה! צוות המאסטר
הודעה אחרונה מאת עומרי-206, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לידע כללי: אם נמצאים תקופה בחו"ל, כן ניתן לא לשלם ארנונה (או לקבל הנחה משמעותית, לא זוכר) - מגישים טופס בעירייה. לגבי טסט - ניתן להקפיא אותו, מגישים טופס מתאים במשרד התחבורה. ראיתי איפשהו כאן בפורום שישרור בנושא.
הודעה אחרונה מאת illidian, -
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 216 אורחים (הצג רשימה מלאה)