Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי הקרוב אני טס למשך שבוע לגרמניה.

התכנון הוא להיות בברלין, וולפסבורג, פרנקפורט, שטוטגרט ומינכן.

אם מישהו היה בערים האלה ומכיר חנויות של חלקי חילוף ואביזרים לרכבי פולקסווגן זה יהיה מעולה ואשמח אם תוכלו לשתף.

מכיוון שאני אהיה בוולפסבורג (עיר ההולדת של פולקסווגן) - יש אפשרות לקנות ישר מהיצרן את החלקים ?

אם כן, המחסן\חנות נמצאים איפה שהמוזיאון ?

כמו כן, השאלה השנייה תקפה גם לעיר פרנקפורט - כי הבנתי שגם שם יש מפעל ייצור.

למען הסר ספק, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי כמה הודעות שנפתחו בעבר הרחוק על חנויות בגרמניה.

הרוב לא כל-כך עזרו לי, מכיוון שאני מחפש בעיקר חלקים מקוריים לפולקסווגן,

והחנות המפורסמת D&W שכמה המליצו עליה פה, לא כל-כך מצאה חן בעיני - בעיקר בגלל מגוון ומחירים.

המון תודה לעוזרים ! :mm_yeah:

פורסם

http://www.ebay.de

להערכתי תמצא שם כמעט כל מה שאתה צריך.

כשאני בחו"ל אני עושה הזמנות למלון עוד לפני הטיסה אחרי שאני מוודא שאין בעיה למלון לשמור לי על החבילות בקבלה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
www.ebay.de

להערכתי תמצא שם כמעט כל מה שאתה צריך.

כשאני בחו"ל אני עושה הזמנות למלון עוד לפני הטיסה אחרי שאני מוודא שאין בעיה למלון לשמור לי על החבילות בקבלה.

את זה אני מכיר ... ואפילו מחכים לי משם פנסים במכס. :-(

רציתי לקבל תגובות מאנשים שהיו שם ויכולים להמליץ על חנויות שונות.

תודה בכל אופן ! :wink:

• תוכן חדש...