Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו לא חוכמה אמיתית לחסוך 35K ולרדת מWV לקוראנית.

החוכמה היא לספר על זה בCF בלי שיעלו אותך על המוקד. :roll:

אין ספק שגם השירוקו וגם הולוסטר מכוניות מעניינות ויחודיות.

הבחירה שלך בלבן היא בחירה טובה ויפה.

תתחדש, נשמח לשמוע חוו"ד אחרי שתנהג בו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לדעתי - עשית בחירה נכונה. נשמח מאוד אם תכתוב בהמשך את התרשמויותיך מהרכב.

אף אחד לא יעלה אותך על המוקד (ואני מדבר כבעל פולקסווגן).

אם זה מבצע מכירות מטורף - אז גם אני צנצנת, אבל מה לא עושים כדי למשוך עוד קצת קונים לסניפים.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני תהיתי אם נהגת ברכב, ואני מבין שלא. קצת מוזר, בהתחשב בכך שהמנועים כל כל שונים, אבל נשמע את דעתך אחרי שתנהג על שניהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רק בגלל שהמבורגר במוזס עולה 70 שקלים חדשים לא אומר שאתה צריך ללכת למקדונלדס לאכול ביג טקסס ב 50 שקלים רק כדי לחסוך 20 שקלים.

פורסם

ברמה ההצהרתית משפט חזק, רק מה? שצריך להשוות תפוחים לתפוחים אז אל תשווה המבורגר לרכב

20 ש"ח זה לא 35K ושלא תבין אותי לא נכון השירוקו מהממת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רק בגלל שהמבורגר במוזס עולה 70 שקלים חדשים לא אומר שאתה צריך ללכת למקדונלדס לאכול ביג טקסס ב 50 שקלים רק כדי לחסוך 20 שקלים.

מה הקשר בין הדברים, יש פקטור של כסף ופקטור של טעם ואתה חייב לשלם בינהם ביחס לצרכים והיכולות שלך...

פורסם

זה לא כזה שחור או לבן. אני מניח שאין להם שום אינטרס לתת הנחות גדולות לרכבים שנמכרים מאליהם ובטח שלא לרכבים שנמכרים בכמויות קטנות. מצד שני, באחד מימי המכירות של צ'מפיון לפני שנתיים רכשנו סקודה רומסטר שתומחרה אז ב- 114,000 לפני מיגון ורישוי ב- 104,000 על הכביש (ולא היה צריך לשכנע אותם יותר מדי - זו הייתה ההנחה האוטומטית פלוס מינוס אלפיים שקל). כנראה שבזמנו רצו להעיף מלאי או משהו בסגנון.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

תתחדש, בחירה מעניינת.

מחזק מאוד! את ההחלטה שלך לגבי הרכב הזה, שהלכתה עם מה שאתה! אוהב ולא מה שאתה צריך לאהוב ח"ח על זה.

שיהיה לך שנים של אושר וסיפוק מהרכב החדש,תתחדש!!

אני לא חושב שהוא הלך עם מה שהוא אוהב.

אם זה היה מה שהוא אוהב, הוא בכלל לא היה נכנס מלכתחילה לסוכנות צ'מפיון ולא היה מעניין אותו המחיר של השירוקו.

לדעתי הוא הלך על פשרה מסויימת בין מה שהוא אוהב לבין מה שמנהל הבנק שלו אוהב והוא מנסה למצוא חיזוקים לבחירה הזו (שעל פניו אין בה שום דבר רע) :)

אם שני הרכבים היו עולים אותו סכום, אני בטוח שלא היה בוחר ביונדאי.

שוב, הבחירה הזו ממש נחמדה בעיני אבל בן אדם צריך להיות ישר עם עצמו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכאן אני ממש לא מבין את הטענה כאילו היא מגיעה עם אבזור כל-כך הרבה יותר מאשר השירוקו.

עריכה: קראתי שוב את מה שכתבת, ואני חושב שזה עוד יותר נטע בי את התחושה שמראש כבר ידעת שתקנה וולוסטר (כנראה כי אתה אוהב איך שהיא נראית, הרי לנהוג בה עוד לא נהגת ולפי הביקורות היא לפחות ליגה אחת מתחת לשירוקו בתחום זה, שלא לדבר על זמינות כוח נחותה משמעותית), ולכן כל מיני אמירות כמו זה שהשירוקו דומה מידי לגולף דור 5 מבפנים לא היו ברורות לי. בתור מי שהיתה לו דור 5 ואחרי זה 6, השוני הוא מהותי (בהתחלה בכלל העדפתי את דור 5). והרי לא באמת ציפית להנחה שתוריד את מחיר השירוקו לסדר גודל של וולוסטר... אז אתה קורא לזה מחיר על סמל, ואולי אייל צודק כשהוא חושב שאתה כותב לנו כדי לשכנע את עצמך., כי זה שיש לה על הנייר יותר כח זה לא ממש משנה במציאות, זה שהאבזור שלה עדיך משמעותית לא ראיתי, זה שהיא לא מתנהגת אותו דבר בטח גם אתה קראת בחו"ל, מה שמאיר מראה ומחיר בעיקר.

ברור שאני לא פוסל את הוולוסטר, אפילו כתבתי בשרשור המקורי עליה שלדעתי היא תגרע לקוחות מהשירוקו. נכון שכיוונתי לנשים מבוגרות מצפון ת"א ולספרים מרחוב אבן-גבירול, אבל מסתבר שגם משפטנים נופלים בקסמה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כל הכבוד לוולסטר ויש לה כבוד היא ממש לא ברמה של השירוקו.

הלכתי לשבת בה באולם תצוגה בראשון בגירסא הבחירה עם מושבי עור.

הכל פלסטיקים בפנים , אין חומר שהוא רך ונעים למגע. המושבים עצמם הם פינוק אמיתי גם יפייפים וגם נוחים.

הרכב צפוף משמעותית. בשירוקו ניתן להסיע מאחורה 2 בכיף בוולוסטר ממוצעים ימצאו את עצמם חוטפים בראש בכל באמפר שהרכב יעלה עליו.

היא ממש לא מתחרה לשירוקו. השירוקו זה רכב נישה סמי-פרימיום. הוולוסטר זה רכב נישה אופנתי בר השגה.

סכ"ה אהבתי את הוולסטר היא נראית טוב ומאובזרת מאוד במחיר נמוך יחסית.

השאלה אם הייתי קונה ווסלוסטר בגרסא המאובזרת או שירוקו בגרסאת בסיס היא שאלה קשה אבל אני חושב שהייתי הולך על הוולוסטר.

• תוכן חדש...