Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הבעיה ?

היבואן הזה ממש לא כבשה תמימה.

אבל איזה סוחר שפוי יתן אחריות\יחליף חלקים במוצר מתכלה בן 6 ?

כל הכבוד שבכלל הסכימו להסדר.

בארץ לא, אבל אני חושב שבאנגליה חברת קיה נותנת גם 7 שנים מלאות לא ??

פורסם
בארץ לא, אבל אני חושב שבאנגליה חברת קיה נותנת גם 7 שנים מלאות לא ??

מה הקשר נמלה לפיל ? מה אכפת לי מה קאיה נותנת באנגליה. אם ארצה 7 שנים אחריות אעבור לאנגליה ואקנה קאיה.

פורסם
מה הקשר נמלה לפיל ? מה אכפת לי מה קאיה נותנת באנגליה. אם ארצה 7 שנים אחריות אעבור לאנגליה ואקנה קאיה.

נו אז תעבור לאנגליה :) .

פורסם

מה שהם עשו לבעלי הקורולות משנת 2003/2004 עם הממירים והמחשבים שהתפגרו לא היה הרבה יותר טוב.

עושה רושם שככל שהביקוש והמיתוג של הרכב גבוהים יותר (ע"ע פולקסוואגן / אאודי) ככה ביחס הפוך תודעת השירות של היבואן.

כמאמר הפתגם "פראיירים לא מתים". ככה זה שאין ראייה לטווח רחוק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יוניון מוטורס רחוקה מלהיות טלית שכולה תכלת, בטח בתמחור ההזוי של החלפים שלה.

לגבי התקלה המתוארת כאן, קודם כל, אני בטוח שהאשם הראשוני הוא מה שעושים לרכבים האלה בארץ. דרישות המיגון המחמירות גורמות לכל רכב כזה לעבור פירוק מאסיבי של הדשבורד ופאנלים רבים נוספים ע"מ להתקין איתורן ואיתורן רדום ושאר שקרים שכל גנב רכב לומד לנטרל כבר ברחם אימו.

בנוסף, במרוצת השנים בעלי הרכבים הללו נוטים להחליף את מערכת הקול המקורית במערכת מולטימדיה משוכללת יותר או החלפת מערכות המיגון, ובטח שגם זה לא שומר על הפלסטיקה.

אני לא מבין על מה בוכים. אנחנו מדברים על רכבים בני 5-8 שכבר עברה להם תקופת האחריות. פירוק הפלסטיקה ושיטות העבודה של מרבית המתקינים בארץ היא היא הגורם מספר 1 לשברים בפלסטיקה של הרכבים. חבל שאין דרך מדעית להוכיח את זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הבעיה ?

פורסם

נדמה לי שגם בארץ קיה התחילו לתת שבע שנים, אני משער שאחריות חלקית ובטח לא כוללת פלסטיקה!

הטענות מאוד פשוטות:

למה מחיר החלק כל כך גבוה?

אם היה מדובר בחלק עם נגיעה בטיחותית (כמו מעגלי חשמל לשפריצרים) כבר היו מחויבים בקריאה לתיקון חוזר (ריקול) ללא תשלום!

אם היה הסדר, למה כעת מתנערים מההסדר?

ולמה שיטת מצליח?

קוסנם בזק!

פורסם
יוניון מוטורס רחוקה מלהיות טלית שכולה תכלת, בטח בתמחור ההזוי של החלפים שלה.

לגבי התקלה המתוארת כאן, קודם כל, אני בטוח שהאשם הראשוני הוא מה שעושים לרכבים האלה בארץ. דרישות המיגון המחמירות גורמות לכל רכב כזה לעבור פירוק מאסיבי של הדשבורד ופאנלים רבים נוספים ע"מ להתקין איתורן ואיתורן רדום ושאר שקרים שכל גנב רכב לומד לנטרל כבר ברחם אימו.

בנוסף, במרוצת השנים בעלי הרכבים הללו נוטים להחליף את מערכת הקול המקורית במערכת מולטימדיה משוכללת יותר או החלפת מערכות המיגון, ובטח שגם זה לא שומר על הפלסטיקה.

אני לא מבין על מה בוכים. אנחנו מדברים על רכבים בני 5-8 שכבר עברה להם תקופת האחריות. פירוק הפלסטיקה ושיטות העבודה של מרבית המתקינים בארץ היא היא הגורם מספר 1 לשברים בפלסטיקה של הרכבים. חבל שאין דרך מדעית להוכיח את זה.

איתמר.

איתמר, סדקים מהסוג הזה לרוב צצים בגלל עמידות לקוייה ב UV.

מסכים איתך שהיבואן לא חייב כלום מבחינת אחריות אבל היבואן חייב הרבה מאוד בכל הקשור לאי אפליית לקוחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה הבעיה ?

יונדאי מעניקה 10! שנות אחריות או עד 160,000 ק"מ בארה"ב. נכון שזו לא אחריות מלאה מפגוש לפגוש לכל ה-10 שנים, אבל אתה יכול להבין שלמעשה רק כאן, אנחנו גם משלמים יותר וגם מקבלים פחות!

פורסם
יונדאי מעניקה 10! שנות אחריות או עד 160,000 ק"מ בארה"ב. נכון שזו לא אחריות מלאה מפגוש לפגוש לכל ה-10 שנים, אבל אתה יכול להבין שלמעשה רק כאן, אנחנו גם משלמים יותר וגם מקבלים פחות!

בארה"ב שבמוו עולה כמו סובארו צריך לשכנע אנשים לקנות יונדאי.

פה זה נמכר בגלל תרבות עדר מחיר נמוך ואגדות עם שרק הישראלי המצוי מאמין להם !! למה לתת 10 שנים אחריות ?

בכלל יונדאי לא מתקלקלת אף פעם אז זה מימלא לא רלוונטי .

פורסם

עם כל הכבוד מה אתם רוצים מהיבואן ?

אינני ידוע כחובב טויוטה , אך למען השם, הרכבים בני 7 מי יותר ומי פחות , האחריות פקעה מזמן , על מה אתם מלינים על היבואן ?

הרכבים היו חשופים לשמש, חלקם סביר להניח בילו בשטח לא מעט וספגו לא מעט חבטות ועיוותי שילדה אשר פגמו במוצר, ועכשיו אחרי 7 שנים לבוא ולבקש החלפה לחדש במסגרת אחריות יצרן \ יבואן ?

ול Night Driver , לא ראיתי שום פלסטיק גם אילו אשר מטופלים אשר מסוגלים לעבור 7 שנים של שמש ישראלית קופחת ללא שינוי ואו דפורמציה בחומר, קצת פרופורציות לא יזיקו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עם כל הכבוד מה אתם רוצים מהיבואן ?

אינני ידוע כחובב טויוטה , אך למען השם, הרכבים בני 7 מי יותר ומי פחות , האחריות פקעה מזמן , על מה אתם מלינים על היבואן ?

הרכבים היו חשופים לשמש, חלקם סביר להניח בילו בשטח לא מעט וספגו לא מעט חבטות ועיוותי שילדה אשר פגמו במוצר, ועכשיו אחרי 7 שנים לבוא ולבקש החלפה לחדש במסגרת אחריות יצרן \ יבואן ?

ול Night Driver , לא ראיתי שום פלסטיק גם אילו אשר מטופלים אשר מסוגלים לעבור 7 שנים של שמש ישראלית קופחת ללא שינוי ואו דפורמציה בחומר, קצת פרופורציות לא יזיקו.

פשוט טיוטה מכרה לכולם את הסיפור שטיוטה אמינה ולא מתקלקלת ועכשיו ללקוח זה מתפוצץ בפרצוף , והיבואן צריך לגבות את ההבטחה שלו.

פורסם

קונים רכב ב 400 אלף שקל שהאחזקה השוטפת שלו מטורפת בלשון המעטה (טיפולים+דלק+ביטוחים),תקלות אין כי זה טויוטה אבל בכל זאת, אין כסף להחליף את הדשבורד.

רוצים לחסוך שישימו כיסוי דשבורד מכפר יאסיף ב 100 שקל (לגיפ של 400 אלף שקל זה ממש יתאים).

מעניין?!:shock:

רחמנות על הטייקונים רחמנות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ברכב של 400 אלף שקל צריך להיות דשבורד עשוי מחומרים איכותיים.

אפשר להיכנס למרצדס בת 25 שנים ומעלה שחנתה כל חייה מתחת לשמש קופחת והדשבורד עדיין ייראה מדהים.

יש חומרים איכותיים יותר ואיכותיים פחות - אם בסובארו ג'אסטי, דייהטסו שרייד וסיטרואן ZX הדשבורדים לא נסדקים ואחרי קצת ווקס גם נראים כמו חדשים - אז גם טויוטה יכולים להשקיע בחומרים עמידים.

• תוכן חדש...