רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הגרמנים טוענים שהלאון הבאה תתבסס על הפלטפורמה של גולף 7. מדובר על צמיחה של 4 ס"מ לאורך בבסיס הגלגלים ו6 ס"מ לרוחב. דווקא הגרסה הספורטיבית בעלת 2 דלתות תופיע קודם (ב2012, אם העולם לא ייחרב קודם לכן ) וב2013 תופיע הגרסה הרגילה בעלת 4 דלתות. מבחינת מנועים, אין פירוט ספציפי מעבר לאזכור ה1.2 TSI אשר יחליף גם את המנוע האטמוספרי בגרסת הבסיס והסרת ה1.8 טורבו מההיצע. סביר להניח שנראה גם גרסאות שונות של ה1.4 ל' וה-2 ל' TSI. http://www.auto-motor-und-sport.de/news/neue-kompakte-coupes-vw-scirocco-seat-leon-co-3769651.html
הודעה אחרונה מאת The Who, -
כיסוי לרכב- מכס
מאת e_r- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו התנסה בייבוא של כיסוי לרכב מחו"ל? מה השיעור מס? האם רק מע"מ?
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
חברי הפורום מתחילים להעלות את הרמה בצילום ועריכת הסרטונים. כנסו והצביעו לסרטון שהכי אהבתם סרטון חדש שעלה היום, יד ראשונה מרוםא : jWBAeteLJaI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אם אהבתם, אתם מוזמנים להצביע בשבילו בעמוד התחרות. לידיעתכם, תקופת העלאת הסרטונים הוארכה בשבוע וניתן להעלות סרטונים עד ה-25.9 .
הודעה אחרונה מאת המאסטר, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.themarker.com/cars/1.1471754
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, ברשותי סיאט איביזה ואין בה תא אחסון של משענת יד אמצעית בין המושביים הקדיימים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מקומות לקנות דברים איכותיים וטובים ושיתפסו כמו שצריך ברכב ראיתי כמה דברים אבל מצועצעים ושלא נתפסים כמו שצריך ברכב תודה!
הודעה אחרונה מאת Springaviv, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השתכללות המחשבים המותקנים במכוניות עלולה לחשוף אותן לסכנת מתקפה במרחב הקיברנטי: חוקרים הצליחו להחדיר תוכנה זדונית למכונית ולשלוט בה לגמרי "בראשית 2011 הוכיחה קבוצת חוקרים כי האקר יכול להשתמש בטלפון סלולרי כדי לפתוח את דלתות המכונית ולהניע אותה מרחוק, ואז להתיישב מאחורי ההגה ולנסוע לדרכו." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4119389,00.html רק עניין של זמן המחשבים במכוניות, יצליחו לעשות דברים מטורפים שיהיה דיון מעניין..
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם. האם משהו מכיר את המנוע הלא קונוונציונאלי הידוע בשם קוגלמוטור ? ניתן לראות במה מדובר בסרטון הבא: http://www.youtube.com/watch?v=eRhxctg5mns&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. על פניו נראה כיתרון של כל מנועי הבעירה הפנימית שקיימים: קומפקטי, יעיל מאוד עקב עיבוד כוחות מזערי בהמרת תנועה. החסרון העיקרי שאני רואה כרגע הוא הייצור היקר עקב הדיוק הרב והחומרים הקרמיים. אשמח אם משהו שמע או ראה יישום בחיים היומיומיים . תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 877 צפיות
חמוד.
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
אני מחפש כלי באפר קטן ונייד לפוליש לרכב איפה קניתם את שלכם ועל כמה זול אפשר להתפשר מבלי לקבל מוצר זבל ?
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121052,00.html ואני לתומי סברתי שטכנולוגיית מנועי קונצרן פולקסוואגן מובילה ביעילות ובחסכון. בכלל נראה לי מוזר שסוזוקי מחפשת טכנולוגיית מנועים אירופאית. מה רע היה במנועי סוזוקי היפאניים ?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שפותחים דלתות על האוטו שלי ומשאירים לי מזכרות יפות על הדלתות. ארררררררררררררר...... היום השאירו לי סימן חדש ומכל הלב. נמאס לי. חבר סיפר לי שיש ווקס שאני יכולה לקנות ולטשטש לבד את הסימנים, יש לכם המלצות לאחד טוב שלא ישאיר כתמים על צבע אדום?
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, לצערי חטפתי דו"ח חניה מפקח ביעירייה כאשר אני לא נוהג ברכב שרשום על שמי. האם יש צורך להעביר את הדו"ח על שמי כמו שנהוג לעשות בעבירות תנועה או שלא משנה במקרה הזה? שאלה נוספת אם לפני שנתיים וחצי קיבלת דו"ח על עבירת תנועה שכביכול השוטר טען שעשיתי ולבסוף החלטתי לשלם את הדו"ח ולא ללכת למשפט. האם הדו"ח חנייה הנוכחי ישפיע על איפוס הנק'? הדו"ח תנועה לפני שנתיים זהו הדו"ח היחידי שיש לי בכל 13 שנה שיש לי רשיון נהיגה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
רכב לחתונה
מאת הדס 1989- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לילה טוב לכולם.... אני צריכה את עזרתכם אני מתחתנת בקרוב ואני ובעלי לעתיד מחפשים רכב פאר לחתונה אך ללא נהג צמוד! אשמח לתגובתכם ועזרתכם.
הודעה אחרונה מאת קישו, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
ראיתי היום אחת והיא נראית כמו שירוקו סטנדרטתית. רק שמקדימה על הגריל יש R ומאחורה יש R מעל השירוקו וTSI בצד ימין, לא מוזכר הנפח. מזויף?
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 958 צפיות
התחילו כבר למכור אותה ב4 תתי דגמים, אחד מהם מגיע עם סאנרוף מקורי וניתן לשדרג את מערכת המולטימדיה למסך מגע. השינוי ניכר בכל-בלוח השעונים (שזז למרכז), בעיצוב הפרונט והחלק האחורי של הזנב. תיבת ההילוכים הרובוטית נעלמה ובמקומה יש תיבה רציפה CVT או תיבה ידנית. ימים יגידו אם היאריס תצליח לשחזר את ההצלחה של הדור הראשון בארץ הקודש. ניכר שטויוטה זנחו (כנראה) בשוק האנגלי את התיבה הרובוטית וחזרו לאופציות המסורתיות יותר. עריכה: מנוע ה1.33 ממשיך להופיע שם, ואף קיבל גרסה שונה. multidrive S automatic This automatic version of the 1.33-litre engine smoothly changes gears for you, but unlike conventional autos it's actually more economical than the manual, officially returnin…
הודעה אחרונה מאת matanfr, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר להגיד מזל טוב, היום בשעה טובה סגרתי עסקה על הפולו GTI החדשה בצבע לבן 5 דלתות! במלאי הארצי נותר רק רכב אחד בצבע שחור. לאחר שהתעקשתי על צבע לבן הוסבר לי שיגיע רכב אחד לבן בתחילת אוקטובר אותו רכשתי. האבזור של הרכב דומה לאבזור בגולף GTI והוא גבוה יותר מהאבזור בשירוקו. המחיר לאחר 5K הנחה במרתון המחירון וכן לאחר שויתרתי על איתוראן סייב היקר הוא 152,000 על הכביש. חיישני רוורס ניתנו כבונוס חינם.
הודעה אחרונה מאת IdanEyal, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני פונה פה אליכם אחרי שדיברתי עם משרד התחבורה ופורד ישראל ועדיין לא קיבלתי תשובה מספיק טובה. אחרי שדיברתי עם פורד ישראל הבנתי שהם לא מבצעים ייבוא לרכב המוסטנג, כניראה כל סוגי המוסטנג. והם הפנו אותי למשרד התחבורה ליראות אם זה אפשרי לייבא רכב שכזה (אני יודע שיש לא מעט בארץ, מה שאומר שזה אומר להיות אפשרי). פניתי למשרד התחבורה, והכי הרבה שהם יכלו לעשות זה להגיד לי את התקנים שהרכב צריך לעמוד בהם במידה ואני רוצה לעשות לו ייבוא אישי. ככשאלתי על מוסטנג, הם ידעו מה להגיד לי כי הם לא יכולים להיות ספציפיים לגבי רכבים, ורק באתר שלהם אפשר להשיג יותר פרטים, אבל זה מאוד מסובך שם וגם באתר הם לא יכולים להיות ספציפיים. אז רציתי את תשובתכם, האם ניתן לייבא לארץ פורד מוסטנג …
הודעה אחרונה מאת spirit69, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ובכן לאחר שלושה שבועות שאני מתלבט האם לפרק את הדיבורית ברכב שלי אשר מחוברת למערכת המולטימדיה זאת עקב חוסר בתמיכה בגלאקסי 2 . היום הגיעה הפרשה לסיומה ולא רק זו. ביום חמישי האחרון רגע לפני שהיו אמורים להגיע אלי התקשרו מרדיו מילאנו ואמרו שנמצא פתרון לבעיית התמיכה במכשיר ואכן המכשיר עובד ומסתנכרן עם המערכת מולטימדיה. כמו כן היו לי 2 בעיות נוספות(אשר ביקשתי פתרון ביום שלישי שעבר מהמוסך והם תיאמו מול רדיו מילאנו הגעה של טכנאי), בעיה אחת היא שהגיפיאס נתקע במסך טעינה ובעיה שניה היא שמצלמת הרוורס עובדת לסירוגין, ברדיו מילאנו לא חשבו פעמיים וישר ביצעו החלפה של כל המערכת בערכה חדשה (כולל המסך ולא רק המוח). הופתעתי אם לומר את האמת כי חשבתי וציפיתי יותר נכון לומר, שינסו …
הודעה אחרונה מאת eitama, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 949 צפיות
וחוסר וודאות לגבי ההמשך, בשל חקירה לגבי הטיית מניות (לכאורה). במילים אחרות, משקיעים שהפסידו כסף שמים עכשיו מקלות בגלגלים... יהיה מעניין. http://www.ft.com/intl/cms/s/0/7680763c-da4e-11e0-bc99-00144feabdc0.html#axzz1XiAVe3ei
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
היי, נתקלתי בבעיה בעדכון מסד-נתונים של גלאי מצלמות "צ'יטה" התקנתי את הרכיב חומרה שנדרש בשביל המכשיר לפי מספר סיריאלי אחרי זה התקנתי את התוכנה של המכשיר: Cheetah C50 Software Tool Version 7006 בחרתי את המדינה הרצוי ולחצתי עדכון מסד נתונים. התוכנה מבקשת ממני קובץ חסר כלשהוא, c50_DB_MEK.hdr מאיפה אני משיג את הקובץ הזה? ולמה הוא מבקש ממני את זה? זה לא מופיע בהוראות הפעלה ועדכון באתר היצרן תודה, גל.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
אני רוצה להגשים חלום לחולה הגה שיודע מה זו איכות ורוצה לנהוג על פרארי !! משימה פשוטה לא? אני מקווה להשיג סיבוב ממישהו שיש לו פרארי או מסוכנות , ולו רק בזכות הקסם האישי שלי מי יכול לעזור??? עצות, רעיונות וכו'....
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הזמנתי מוצר מ ebay לרכבי וקיבלתי את ההודעה הזו: תחת סעיף 9 אצלי רשום: "תחבורה מאושר 7-9-2011 יחד עם זאת, מצורף דף שאני צריך לפקסס למשרד התחבורה שיאשרו את הפריט. התקשרתי לטלפונים שרשומים שם ואני כבר מבולבל. אני פשוט צריך להגיע לאסוף את המוצר מת"א? אם רשום תחבורה מאושר אני לא צריך לפקסס איזה משהו או שמישהו יבדוק את המוצר? כמה בערך אצטרך לשלם מס אם המוצר עלה בסביבות ה 900 שקל? תודה
הודעה אחרונה מאת erand70, -
מתחת לביתי היום כשאני מגיע, אני רואה ילד קטן שרוע על הריצפה, באותה שנייה אני אבי ואחותי קפצנו מהאוטו ורצנו לעזור לו, למרות שהיו שם המון אנשים, הילד התרפץ לכביש מכיוון ששכח את הפלאפון שלו בגינה ציבורית ונסע על אופניים, הנהג שעלה עליו גם מסכן כי הוא פשוט זינק לו לכביש, למרות שזאת גם אשמת הנהג כי הוא נהג צעיר שנוסע על "אודי" בשביל הפוזה לא ראיתי את התאונה אבל אני משער שהוא נסע דיי מהר כי כל השמשה שלו התנפצה. בקיצור רציתי לבכות שראיתי ילד כל כך קטן שרוע בוכה על הריצפה ישר הזמנו אמבולנס, אבא שלי מכיוון שהיה במד"א יש שם לו חוסם אורכים שהורדתי את החולצה שלי ושמנו לו על הרגל, אני ואחותי השחנו את דעתו ודיברנו איתו על דברים אחרים, הילד היה כולו בהלם והדבר היחיד שרצה שנעשה זה להבי…
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.parshan.co.il/index2.php?id=8620&lang=HEB שלום , הרבה מאד זמן לא התחברתי, מה אפשר לעשות? יש גם חיים אחרים מחוץ לגריז, בכל זאת רציתי לשתף אתכם בכתבה מעלה, אשר בהחלט מתחברת למחאה החברתית העוברת על ישראל בשבועות אלו. קריאה מהנה...
הודעה אחרונה מאת cardoc, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אני מתאר לעצמי שיש לפחות בן אדם אחד בארץ ששמע עליה, רוצה אותה, ויש לו את האפשרות לקנות אותה (כמה היא תעלה אחרי מיסים? 5 מיליון ש"ח?), האם היא לא עומדת באיזה תקן בארץ? או שפשוט ברגע שהודיעו על המכירה שלה המכסה התמלאה ישר ואף ישראלי לא נכנס לרשימה (כן אני יודע שהיצור היה מוגבל וכבר לא מיצרים אותם יותר) אז למישהו יש תשובה? או סתם ניחושים? אגב הסיבה לשאלה היא שאני מחפש יד שניה לקנות כמובן D:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, היום - 10/9/2011 התחלתי למלא אוויר בתחנה הנ"ל, ומהתחלה הקריא הראשונית (17) נראתה לי מוזר (הגלגל ממש לא היה על הברזלים) גלגל אחד ניפחתי ל-32(כך חשבתי) בגלגל השני הפסקתי על 29...(כן אני יודע לא מומלץ, אבל משהו נראה לי ממש מוזר בעד כמה שהגלגל תנפח). נסעתי לתחנה אחרת ליד וניסיתי שוב... 32 של "דלק" זוהה כ-52(!) 29 כ-40. למי בכלל מדווחים על דברים כאלה? זו הרי סכנת נפשות.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- 3 עוקבים
- 40 תגובות
- 7 אלף צפיות
אולי זה חדש רק בשבילי אבל היום הבנתי שמשרד האוצר הגיע גם למנהרות הכרמל לגבות את מיסי המהירות. במנהרה בין מחלף גרנד קניון לצומת הצ'ק פוסט (לכיוון הצ'ק פוסט) בערך בחצי הדרך עמדה ניידת ושוטר עם ממל"ז. דאגתי להפעיל אורות מצוקה כדי להזהיר את המכוניות מאחוריי, ממש Safety car... אותי אישית זה ממש הכעיס ועצבן. עכשיו תשאלו על מה העצבים? הרי המשטרה, על פניו, מבצעת את תפקידה. חלקכם וכנראה רובכם יודעים את הסיבה האמיתית להמצאות הניידת שם ואת הסיבות לעצבים. זה נובע משילוב של כמה גורמים : 1. אמנם פרויקט מנהרות הכרמל הינו פתרון תשתית חשוב מאוד ומוצלח לכשעצמו, עם זאת המחיר אשר נקבע מופקע. שמעתי שציפו למעבר של 30,000 מכוניות ביממה כבר בימים הראשונים, בפועל היו כ…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
חברים הייתי שמח שלמוע על חווית מסירת הרכב חדש באתר בבהי ברק של צ'מפיון. האם אנשים שם נחמדים סבלניים, מסבירי פים ומסבירים על רכב או שמא שם אנשים קוצרי רוח שרק רוצים לשחרר.
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
לוחית רישוי
מאת lirdd- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ... כרגע מותקנת על הרכב לוחית זיהוי סטנדרט. אני מעוניין להסיר אותה ולהחליפה בלוחית זיהוי קטנה (לא ארוכה אלא קצרה מצדדיה), האם חוקי הדבר (יש לציין כי קיים סימון ת - תו תקן והרקע הינו צהוב) ??? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 74 תגובות
- 9 אלף צפיות
היום ראיתי בעיר, ל', בשיעור נהיגה של מורה לא מהאזור כנראה. נוהג על פיג'ו לא פחות ולא יותר RCZ מה נסגר? מה הטעם באוטו כזה לשיעורי נהיגה?
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 216 אורחים (הצג רשימה מלאה)