Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פולו GTI

spirit69
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגיד מזל טוב, היום בשעה טובה סגרתי עסקה על הפולו GTI החדשה בצבע לבן 5 דלתות!

במלאי הארצי נותר רק רכב אחד בצבע שחור.

לאחר שהתעקשתי על צבע לבן הוסבר לי שיגיע רכב אחד לבן בתחילת אוקטובר אותו רכשתי.

האבזור של הרכב דומה לאבזור בגולף GTI והוא גבוה יותר מהאבזור בשירוקו.

המחיר לאחר 5K הנחה במרתון המחירון וכן לאחר שויתרתי על איתוראן סייב היקר הוא 152,000 על הכביש.

חיישני רוורס ניתנו כבונוס חינם.

פורסם

תשובתה לשאלתך, כן הזמנתי אותה על עיוור. גם את הגולף TSI שברשותי רכשתי בלי לעשות נסיעת מבחן.

אני מאמין ברכבים של פולקסווגן בכל מה שקשור לביצועים והנאה מנהיגה ברפליקת הGTI

לגבי האבזור בין הגולף לפולו, הוא כמעט אותו הדבר, מלבד שינוי עצובי בחלק הפנימי ופחות שתי כריות אויר בפולו.

רשמת בשרשור הקודם שאתה מתלבט עם לרכוש אחת כזאת, דע שנשאר רכב אחד בלבד במלאי, המשלוח הבא יהיה במרץ 2012

פורסם

וואי איח תתחדש ותנהג בזהירות (:

אוטו מדהים (:

אולי פעם ניסע ביחד אם תהיה מוכן לחכות לי ולא לעקוף אותי פי 5 חחח

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...