Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו לא הבנתי איך הביאו לגולייטה מחי בלה לה לנד בוגטי.אפילו שזה היה לתקופה קצרה..הם לא פחדו על הרכב?ובסוף גררו לה אותו..:-Pבסידרה הציגו את זה כאילו היא קיבלה את הרכב במתנה.

פורסם

זה היה בנטלי (חמישית מחיר מבוגטי). אמרו מראש שיביאו לה רק לתקופת שהותה שם, הגרירה בטח הייתה תרגיל הפקה כי היא גם לא קיבלה את זה לאחר מכן. אגב, הבנטלי הנ"ל עדיין תעלה בישראל כ3 מליון שח.

פורסם
לא נמצא קונה.

בזמנו, 5.5 מליון היו יותר מדי. היום בתקופת המכוניות ב2 וחצי מליון לכל דורש, יכול להיות שהיו מוצאים קונה. בכל מקרה הרכב כבר לא מיוצר.

תודה על התשובה.

פורסם
למרות שאני מאוד לא אוהב רכילות, כייף לקרוא דבר כזה.

בכלל, לקרוא על ישראלים שהצליחו בחו"ל, למרות הכל, באמת מחמם לי את הלב:).

לפי מה שקראתי, כבר 25 פרארי נמסרו בישראל, כך שהישראלים לא פראיירים בכלל.

אם כבר, אז גם לי יש שאלה מעניינת, ברשותכם: למה אין SLR בארץ?

בדיחת השנה?

לא נמסרה אפילו מכונית פרארי אחת עד היום. אולי אתה מדבר על הוזמנו לא נמסרו.

וגם לא נראלי ש25 פרארי הוזמנו,אולי יחד עם המזראטי יצא 25 הזמנות.ועדיין פרארי אחת חדשה לא נמסרה ללקוח.

פורסם

ככל הנראה התבלבלתי בין השורש ז.מ.נ ל-מ.ס.ר -קורה :).

לגבי אמינות הדבר, אסור לשכוח שהמקור היחיד לכך הוא האינטרנט ולכן, חשוב לקחת הכל בעירבון מוגבל.

פורסם
בשביל מה להביא רכב כזה אם אי אפשר להנות איתו בארץ?

כל אומרים את זה אבל לא חסר פה אנשים שקונים את כל המכוניות VAG עם מנועי הטורבו ומשפרים אותם בצ'יפים ומערכות פליטה וכדומה ונהנים איתם כמו שצריך.

מי שרוצה להנות יודע איך לעשות את זה גם במדינה מפגרת מוטורית כמו שלנו.

פורסם
כל אומרים את זה אבל לא חסר פה אנשים שקונים את כל המכוניות VAG עם מנועי הטורבו ומשפרים אותם בצ'יפים ומערכות פליטה וכדומה ונהנים איתם כמו שצריך.

מי שרוצה להנות יודע איך לעשות את זה גם במדינה מפגרת מוטורית כמו שלנו.

יש הבדל *קטנטן* בין בוגאטי ווירון לקקמייקות כמו סיאט ליאון או VW שירוקו "משופרות" בתיאוריה עם צ'יפ, אי אפשר להזכיר אפילו את אותם רכבים והווירון באותו משפט.

לא בטוח שכבישים שליאון/שירוקו יוכלו לנצל גם הווירון תוכל.

יחד עם זאת יש בארץ כבישים מהנים לנהיגה במיוחד באיזור הצפון והגולן שגם ווירון כנראה תוכל לנצל אותם, אפילו הצוות של טופגיר הדגיש זאת בביקור שלהם בארץ.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לא נמצא קונה.

בזמנו, 5.5 מליון היו יותר מדי. היום בתקופת המכוניות ב2 וחצי מליון לכל דורש, יכול להיות שהיו מוצאים קונה. בכל מקרה הרכב כבר לא מיוצר.

תמצא לי קונה ומחר אני שולח לארץ SLR סטרלינג מוס חדשה.

כמו זאת שבצד ימין

Mercedes-McLaren-SLR-Stirling-Moss-noir-3-4-arriere-gauche-SLR-722s-Roadster-3-4-avant-gauche-portes-ouvertes.jpg

רק באפור :)

slr.jpg

עדיין יש לי את הקשרים ואני עדיין במיילינג ליסט של הסוחרים החזקים מאירופה ודובאי.

haters will hate

פורסם
תמצא לי קונה ומחר אני שולח לארץ SLR סטרלינג מוס חדשה.

כמו זאת שבצד ימין

רק באפור :)

עדיין יש לי את הקשרים ואני עדיין במיילינג ליסט של הסוחרים החזקים מאירופה ודובאי.

ולמה נראה לך שאם יש "לי" קונה אני צריך אותך באמצע? :arrow::wink:

פורסם
בשביל מה להביא רכב כזה אם אי אפשר להנות איתו בארץ?

אחד הנימוקים הקבועים והיותר תלושים מהמציאות שבנמצא. הארץ משופעת בכבישי נהיגה טובים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, ווירון משומשת כנראה כבר יותר יקרה מחדשה (שאין)

זה קורה בהרבה מכוניות מהסוג הזה, רק המקום ברשימת ההמתנה שווה הרבה מאוד כסף!

באופן מפתיע הרכבים האלה נמכרים הרבה לפני שהם בכלל מיוצרים, כל מיני "ג'יי לנו" כאלה שאוספים רכבים כאלה יודעים על הכוונות לייצר עוד לפני שהייצרן מודע להן (כמעט)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
ולמה נראה לך שאם יש "לי" קונה אני צריך אותך באמצע? :arrow::wink:

בשביל לרכוש אחת כזאת צריך קצת יותר מ"Dealer licence", לא שאני יכול להרשות לעצמי אחת כזאת, לא כרגע לפחות,בינתיים אני משקיע בבית, אחר כך אוכל להתפנות לרכישת הרכב הבא .... לא ברמה הזאת אבל ללא ספק משהו שלא רואים בארץ...

בכל מקרה עם הSLR חייבים מישהו עם הקשרים הנכונים, ובמקרה יש לי כמה חברים סעודיים שנמצאים ברשימת הלקוחות הפוטנציאלים, הלוואי והייתי יכול לבקר בסעודיה, זה קורע לי את הלב :(

ד"א בשבילך - בלי דמי תיווך :)

haters will hate

• תוכן חדש...