Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי חטפתי דו"ח חניה מפקח ביעירייה כאשר אני לא נוהג ברכב שרשום על שמי.

האם יש צורך להעביר את הדו"ח על שמי כמו שנהוג לעשות בעבירות תנועה או שלא משנה במקרה הזה?

שאלה נוספת אם לפני שנתיים וחצי קיבלת דו"ח על עבירת תנועה שכביכול השוטר טען שעשיתי ולבסוף החלטתי לשלם את הדו"ח ולא ללכת למשפט. האם הדו"ח חנייה הנוכחי ישפיע על איפוס הנק'?

הדו"ח תנועה לפני שנתיים זהו הדו"ח היחידי שיש לי בכל 13 שנה שיש לי רשיון נהיגה.

תודה.

פורסם

אין נקודות בדו"ח חניה.

מה שאתה מפסיד, זה צבירת שנים "נקיות" כזכאות להזהרה (10 שנות וותק נהיגה + 5 שנים ללא עבירות תנועה, כולל חניה).

אני מניח, שמדובר בדו"ח משטרה ולא עירייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנים "נקיות" גם ככה לא יהיו לי היות ולפני שנתיים קיבלת דו"ח תנוע מהמשטרה.

מה שאני מדבר היום הוא דו"ח חנייה שהתקבל מפקח בעירייה.

אז איך אני מעביר את הדו"ח חנייה על שמי כך שבעל הרכב לא ידפק ואני יעלים לו את צבירת שנים הנקיות?

פורסם

אין כל קשר בין דוחות שניתנו ע"י הפיקוח העירוני לדוחות משטרה.

דוחות משטרה (גם חניה) שואבים את כוחם מפקודת התעבורה.

דוחות עירייה כוחם יפה בעקבות חוק עזר עירוני.

הניקוד עליו אתה מדבר הוא אך ורק בדוחות שניתנו ע"י המשטרה ולא עירייה.

לטעמי, אין כל סיבה להעביר את הקנס על שמך מכיוון שאין רישום תעבורתי (משרד הרישוי) על דוחות שניתנו ע"י הפיקוח העירוני.

אבל אם אתה מתעקש בכל זאת, שלח מכתב לעירייה המדוברת שבו רשום שהרכב היה ברשותך בזמן ביצוע העבירה ושאתה מבקש להסב את הדוח על שמך.

כמו כן, יש לשלוח (ביחד) מכתב מבעל הרכב שאומר שאתה הוא זה שהרכב היה ברשותו ובקשה להעביר את הדוח על שמך.

פורסם

לא שמתי לב שזה דו"ח עירייה.

אין חשיבות בכלל, על שם מי נרשם הדוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פשוט מאוד. כדי להעביר דו"ח על שמך אתה שולח מכתב למח' החניה בעירייה הרלוונטית / או למח' התנועה הרלוונטית של מ"י. במכתב אתה מציין כי הרכב היה בשימושך בעת רישום הדו"ח ומבקש להסב אותו על שמך. אם לא תשכח לציין, מס' רכב, מס' דו"ח, תאריך, מקום, מס' ת"ז שלך וכתובת מלאה - הכל יהיה בסדר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

על דו"ח חניה של עיריה לא מקבלים נקודות והוא לא נכלל בגליון ההרשעות שלך במשטרה , כך שבגלל דו"ח חניה של העיריה לא יתבטל לך הזכות של קבלת אזהרה, או של חברך בעל הרכב.,

לכן לא צריך לבקש להעביר אותו על שמך , אלא לשלמו בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...