רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
יש לי שאלה אליכם: אם עברתי ליד ניידת ב120 בערך ויש עליה מצלמה ניידת אני אמור לראות את הפלאש בטוח? אני הייתי בנתיב הכי שמאלי והיא הייתה בשול הימני יש שם שלושה נתיבים והייתה לידי גם מכונית אבל לא צמוד אליי. המצלמה יכולה לצלם 3 נתיבים ואם יש מישהו לידי? ובטוח הייתי רואה את הפלאש? זה קרה לי לפני שבוע בכביש 4.
הודעה אחרונה מאת Seat-Ibiza, -
נראית יפה, כמו I30 על סטרואידים, אבל לפי המפרט לא ממש אופה. פעם ראשונה שאני רואה (ושומע בכלל) על הרכב הזה.
הודעה אחרונה מאת נטלוזי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, היום בפעם הראשונה בחיי יצא לי להיות ראשון בפקק מול תאונת דרכים דיי מחרידה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4117037,00.html זה כבר כמה שנים שהפסקתי לחבב דם שנשפך כמים, חלקי גופות מפוזרות וצרחות ברקע. ושלא בשליטתי חוויתי את כל הנ"ל לנגד העיניים בלי יכולת להפסיק\לברוח מהסיטואציה. הסטתי מבט לצד השני כל השעה שעמדתי מול הזוועות ולצד הכביש המוני אנשים שרק רוצים לתפוס קצת מהזוועה לראות ולנסות לצלם עם הפלאפונים. ילדים ומבוגרים שיצאו מהכפרים הסמוכים התרוצצו בין שברי המכוניות (לא לפי דעתי אין להם תואר ברפואה...) והתעלפו מדיי פעם כדי לתרגל את אנשי מד"א וכוחות השיטור במקום באירוע רב נפגעים. אז השאלה\תהייה, למה לעזעזל אנשים רצים לאש תור המכוניות? …
הודעה אחרונה מאת ibiza2010, -
-
http://cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1914-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%E2%80%93-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91-69,990-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html יוסי
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי בצבא נהג משאית מעל 12, עבר שנה וחצי +- שלא נגעתי במשאית, אני רוצה לעבוד על משאית אבל אני קצת "חלוד" מבחינת נהיגה וקשירת מטענים שונים. מה הייתם מציעים לעשות בשביל לחזור לעצמי 100%? תודה
הודעה אחרונה מאת aRegularNickname, -
אלפא 4C ספיידר 1 2
מאת amiger-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפי הלינק אולי נזכה לראות אותה בפרנקפורט: http://www.gmotors.co.uk/news/alfa-romeo-4c-spider-rendered-world-debut-in-frankfurt/
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חברה, הוצאתי רישיון בערך לפני שובעיים וחצי שלוש. אני נמצא כרגע בחול אצל אבא שלי , הייתי רוצה לדעת האם מותר לי לנהוג פה? שהוא יהיה המלווה שלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
-
- 1 תגובות
- 970 צפיות
היי חבר'ה, אני מעוניין לקנות גלאי רדאר לרכב, ורציתי לדעת מה דעתכם בעניין, עד כמה זה באמת מועיל, וכמובן המלצה לגלאי שיתאים לארץ ויעשה את העבודה כמו שצריך. תודה, רן.
הודעה אחרונה מאת cjns, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קרוב משפחה מתעניין ב-MPV ובפרט ברכב הנ"ל למשפחה מתרחבת. ביקורות בחו"ל מהללות את הרכב בעיקר בזכות המרווח והורסטליות שהרכב מציע. רציתי לדעת האם לצ'מפיון/סיאט יש כוונה להביא ארצה את הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום התקשרו אליי והציעו לי להתקין מערכת בשם awacs. נכנסתי לאתר שלהם והמערכת לא נראית לי כל כך כדאית. מישהו התנסה עם המערכת ? בחר להתקין ?
הודעה אחרונה מאת alexander8824, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
כל כך ברור זה היה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
צהריים טובים אנשים, תמונות הצמיג מצורפות לפוסט. הוא רצה להחליף לי אך למראית העין חשבתי שעוקצים אותי וזה "לא-כזה-נורא". בכל אופן אני אשאיר את זה למומחים שפה. מה אתם חושבים? לרוץ להחליף?
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם אלה הרווחים היום, מה היה עד לא מזמן? "על כל אחת מהמכוניות הסופר-זולות, במונחים של השוק המקומי, הם מרוויחים בין 10,000 ו-15 אלף שקל." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4116090,00.html
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
סימנים על הצמיג עצמו? מספר ק"מ שהצמיג עבר? לצורך העניין Yokohama Aspec 175/65/14
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 512 צפיות
מישהו יודע לציין זאת? ראיתי ג'טה 2009, ובקרת האקלים הדיגיטלית שלה נראת מיושנת משמעותית ממה שהולך היום ב VAG. האם מישהו יודע לציין את השינויים שחלו במהלך השנים בכל הקשור לפנים הרכב? למשל, האם גם ב 2010 מדובר באותו מראה בקרת אקלים כמו 2009?
הודעה אחרונה מאת xena, -
http://cartobe.co.il/car-news/67-car-news-cat/1762-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%91%D7%90%D77%9C%D7%99%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9F.html
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
שלום לכולם! בשעה טובה קיבלתי את הרנו קליאו 1.2 ידני שהזמנתי ואני ממש מרוצה מהאוטו, סקירה כללית ונתוני צריכת דלק אני אפרסם בהמשך (לפחות אחרי ה1000KM), ואולי גם אוסיף תמונה או שתיים אבל עכשיו השאלה שלי היא על "ההרצה" שכולם מדברים עליה.... אז מה זה בעצם ההרצה הזאת? או שאני נהג יותר מדי רגוע ובשבילי ההרצה היא כמו כל נסיעה רגילה, או שאני עושה משהו לא נכון.... בגדול הבנתי שההרצה היא בסביבות ב3000KM, ובזמן ההרצה יש לעשות את הדברים הבאים: לנסות שלא לעבור את ה90 קמ"ש, לא לעבור את ה3000 סל"ד, לא למשוך הילוכם כשלא צריך. האם יש עוד דברים שצריך או לא צריך לעשות בזמן ההרצה? תודה!
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
סרג'יו מרקיונה מכה שנית. אחרי שבשנה האחרונה הם הוציאו דגם חדש בארה"ב פעם ביום עכשיו הם עוברים לאירופה. מי לא הרגיש שהוא חייב טנדר מבוסס על הדובלו? פעם ראשונה שאחד היצרנים הגדולים מוציאים רכב בסגנון. autoblog
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- 1 תגובות
- 702 צפיות
שלום, יש לי הונדה סיויק שנתון 96 קופה עם מנוע D16Y8 , גיר אוטומט האוטו עם קיט יניקת אוויר של SIMOTA [הפילטר לא בטמבון]. אני רוצה לדעת כמה האוטו עושה 0-100 אני פשוט לא מצאתי כמה האוטו עושה מהחברה ברשת, וגם שלי קצת שונה מאוטו שיצא מהחברה וגם עבר הרבה זמן מאז שיצא מהחברה. כמה נראלכם שהוא יעשה במקרה של מנוע במצב תקין לחלוטין? ולפי מה שהבנתי יש אנשים שבודקים את זה בזמן שהם מתחילים את הנסיעה בN ומכניסים את ההילוך הראשון בתחילת הספירה [מה שיוצר פירפור קטן].
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ראיתי שיש ללנצ'יה אפסילון החדשה מנוע כזה ולא ממש הצלחתי להוציא עליו יותר פרטים.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מכירים את זה שקמים בבוקר עם דחף לעשות משהו? אז הלכתי למחשב ובדקתי היכן יש איזה מפגש מכוניות כזה או אחר, ראיתי שמועדון החמש נפגשים בנווה אילן בפאב של אלוויס. התארגנות קצרה על המצלמות ויצאתי לדרך (ניקן D300 בתיק וקונטור HD על השמשה של הרכב) . הגעתי לנווה אילן, שמה התייצבו להן מבחר מכוניות ישנות ומגוונות בשלל גדלים, גם אופנועי בוטיק היו (יש תמונות אין לי כוח לערוך אותן)... אז אחרי שמיציתי שמה החלטתי לקחת את הרכב שלי (סיאט לאון 2.0tfsi sport up) שנמצא אצלי חודשיים לנסיעת המבחן הראשונה שלו (אצלי כמובן). מחשבה מהירה הובילה אותי לכביש החדש שנסלל בין אשתאול לצובה, עוד לפני שהספקתי לנגב את הריר רק מהמחשבה על הכביש המגניב, כבר הייתי בצומת של נווה אילן על כביש אחד בדר…
הודעה אחרונה מאת madriver, -
-
- 4 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
יש למישהו מושג האם יש בכלל מד חום בסיאט איביזה ? ואם אין יש אפשרות להרכיב?
הודעה אחרונה מאת dvirk11, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! עקב עליית מחירי הדלק המתמידים, חשבתי לעבור לרכב חסכוני. כרגע אני מתלבט בין סוזוקי אלטו החסכונית לבין הונדה סיוויק הייבריד. אני מתאר לעצמי שטיפולים בהונדה (הנוח בהרבה) יהיו יקרים יותר מרכב קטן וחסכוני כמו האלטו. אבל תהיתי בכמה יקרים יותר הטיפולים יהיו אם בכלל. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 7 תגובות
- 944 צפיות
אהלן אנשים שוב פעם המכס עושה לי חיים קשים. זה היה אמור להיות הפתעה, אבל הזמנתי קוילאוברים יד שנייה של וויטק אם זה משנה. חודש אני מחכה לאישורים לבסוף קיבלתי אותם והשתמשתי בשירות של הדואר כי אין לי אפשרות להגיע עד למכס בשביל כל הפרוצדורה. היום מתקשרים אליי משירות העמילות של הדואר ואומרים לי שמפקח בדק את החבילה ובגלל שהחלקים "ישנים" אי אפשר לאשר אותם ואני אצטרך לשלוח אותם חזרה לשולח! מה ניתן לעשות במצב כזה? האם אסור לייבא חלק תקין שהיה בשימוש מספר חודשים? אשמח לעזרה להמשך טיפול או שאין ברירה ופשוט להחזיר לשולח.
הודעה אחרונה מאת liran shalom, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום לכם, מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה ארץ מייצרים את הפורד פוקס
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
נתקלתי היום במוצר הזה: http://www.electricheap.net/c/134-simoniz-pops-a-dent.html הסרטון פרסומת שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. השאלה האם זה באמת עובד?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 963 צפיות
אם מישהו מכיר ויודע אשמח לקצת מידע וגם האם מומלץ לעשות עידכון לBLUE&ME? ואם כן אז לבד או דרך מוסך או משהו?
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 0 תגובות
- 526 צפיות
החוק של הגריטה, אמרו לי שהוא בוטל זה נכון ? או שרק נגמר התקציב לשנה זו ויחדשו אותו ב 2012 ?
הודעה אחרונה מאת aryeh1991, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום "קארספורום" ברצוני לשתף אתכם בחווית קניית הרכב הראשונה שלי מהחברה ומהניילונים . שמי נתן כהן, בן 24 מנתניה... לאחר זמן רב התייעצות והתלבטות רבה, של האם לקנות רכב חדש מהחברה או לשדרג את הרכב שלי ברכב אחר מ-יד 2, או לעשות עליו ליסינג. החלטתי על האופציה של לרכוש אוטו חדש מהחברה, כי לטעמי אין כמו חדש. לאחר שמכרתי את הטיוטה קורלה שלי, ואחרי מריבות וחתימות לקבל הלוואה מהבנק לרכב חדש סוף סוף היה לי את הסכום לרכוש רכב חדש. סכום שנע בין 110 ל-140 אלף. אחרי ששאלתי אנשים שבעסק מוסכניקים, אנשי מכירות נציגים וכמובן מה שהיום נמצא חם בשוק נמכר ומשווק היטב. ולמרות שהציעו לי מאזדה 3/6 , או טיוטה קורלה וגם סיויק חדשה סירבתי להם עקב שהם נמצאים כבר יו…
-
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, התחדשתי באיביזה TSI ספורט חדשה (DSG). כמה דברים שעלו בימים הראשונים עם הרכב שאין לי עליהם תשובה: 1. האם זה אפשרי לגרום למראות להתקפל חשמלית בנעילה מהשלט (כמו בלאון) ? אני יודע שזה לא אפשרי מהחברה, השאלה האם יש מתקין שיודע לעשות את זה ? 2. שמתי לב שהמזגן בתנאים מסוימים מכבה לבד את מצב הסירקולציה הפנימית. לא הבנתי מתי זה קורה בדיוק ולמה. פתאום באמצע נסיעה אני שם לב שהאוויר מתחיל להכנס מבחוץ... 3. האם יכול להיות שהגג זכוכית (סגור) גורם לרעש רוח כזה משמעותי ? תודה מראש. נ.ב. אחלה רכב ! רועי
הודעה אחרונה מאת Oracle,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 247 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amlh
- PASHUT
- hgilad123
- דוד דרעי
- ELI001
- אברהם א
- קיורטוש אוטומוטיב
- רפי לין
- Camaro 92
- FROGIE
- נירו72
- iAmital