Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנדה אולי כן,אבל רכב הגרנדה היא סופר מיני,קצת קשה להגדיר אותה כ עירונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפנדה אולי כן,אבל רכב הגרנדה היא סופר מיני,קצת קשה להגדיר אותה כ עירונית.

להיפך, הוא בהחלט עירוני עם נתוני המנוע הללו.

מתאים במיוחד לאלו שצריכים עלויות של סופר מיני בגרסה מוגדלת (עיין ערך , עגלות תינוק, קניות בסופר ...)

כרכב שני שמרבית חייו ממילא מבלה בפקקים עירוניים הוא אלטרנטיבה מצוינת עם יותר בגאז'.

אף אחד לא יכול להעלות על דעתו נסיעות בן עירוניות תכופות מאחר ואני מניח שבהיצע המנוע הזה , האצות הביניים (לשם עקיפות) יחייבו מחשבה מאוד מוקדמת.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

ואחרונים חביבים שלדעתי יהיו גם הבאים בתור הם:

דלק מוטורס - פורד ומאזדה - או את ה-2 או את הפיאסטה או את שניהם. לפיאסטה יש גראסה נהדרת של 1.2 שלא הגיע לישראל ויכולה בכיף להיות מתומחרת במחירים הללו וה-2 יכולה להיות נשק יום הדין כדי להלחם ביונדאי שניצבים בראש המסירות של רכב חדש.

אולי הם יכולים להביא את הקא.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לא הבנתי למה סמל"ת חושבת שאנשים ישקלו בכלל לרכוש גרנדה פונטו עם מנוע 8V שמספק 65 כ"ס ואמינות שנוייה במחלוקת, כשהם יכולים לקנות באותו המחיר את סוסת העבודה מסוג סקודה פאביה עם מנוע 16V שמספק 86 כ"ס ואיכות גרמנית לכל דבר ועיניין? ואני שואל ברצינות. ואל תגידו כוכבי בטיחות...

סמל"ת רוצה להתחרות עם הפונטו במפעל המכירות של צ'מפיון מוטורס? זה מזכיר לי שראיתי פעם בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק חתול שניסה לתקוף אריה. מה נראה לו?

פורסם

הבעיה שאין יותר פאביה ב 70K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא הבנתי למה סמל"ת חושבת שאנשים ישקלו בכלל לרכוש גרנדה פונטו עם מנוע 8V שמספק 65 כ"ס ואמינות שנוייה במחלוקת, כשהם יכולים לקנות באותו המחיר את סוסת העבודה מסוג סקודה פאביה עם מנוע 16V שמספק 86 כ"ס ואיכות גרמנית לכל דבר ועיניין? ואני שואל ברצינות. ואל תגידו כוכבי בטיחות...

סמל"ת רוצה להתחרות עם הפונטו במפעל המכירות של צ'מפיון מוטורס? זה מזכיר לי שראיתי פעם בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק חתול שניסה לתקוף אריה. מה נראה לו?

אולי הם רוצים להיות בעלים של רכב שהמראה החיצוני שלו לא מגעיל את השועלים :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

+1 אין ספק שזהו אחד הרכבים המכוערים, אבל היי זה עיניין של טעם ומי שאוהב סבבה.

רק שלא ישכח את הארנק כשתיגמר האחריות .:wink:

פורסם

ברור שזה עניין של טעם. טעם רע :twisted:

רוב האוכלוסיה הנורמטיבית לא מסתכלת בקנקן אלא במה שיש בתוכו. :arrow:

רוב האוכלוסיה הנורמטיבית לא חיה בסרט שהפאביה היא סוס עבודה או בכלל משהו מעבר לסופר מיני ממוצעת לחלוטין, אבל אני לא רואה את זה עוצר מבעדך מלבלבל את האשכים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

סתם סקרנות, מאיפה בדיוק הנתון של " אמינות שנויה במחלוקת " ? בינתיים אני רואה הרבה יותר תלונות על מכלולים בעייתיים באוטו הזה ( או באחיו המכניים ) שעל כבודו אתה נלחם כאן. ואף על פי כן לי לפחות אין את העוז הזה להצהיר כאן על " אמינות שנויה במחלוקת " שלו. ומכל מקום הצורך הזה להגן בחרוף נפש על מה שהוא אחרי הכל מוצר צריכה סטנדרטי, גם אם יקר, נראה לי מעט משונה. אולי אני טועה, אבל לא סמלת גם לא צ'מפיון הן קבוצות כדורגל, אז מה הצורך הזה להשתמש בטרמינולוגיה של מועדון אוהדים ?

פורסם

זה בגלל שפעם הייתה לו פיאט, הוא רצה לשדרג לפיאט גרנדה - ובסוכנות התייחסו אליו רע.

מאז הוא במלחמה אישית נגד היבואן ומנסה להצדיק את הרכישה של הפאביה המכוערת שלו, שגם עושה לו בעיות כאילו הייתה פיאט אונו בת 18 - שווה לקרוא את השרשורים שלו על המסך בדשבורד של הפאביה.

פורסם

אתה צודק. שכחנו פונטו היא בר רפאלי בגרסה המוטורית... :roll:

בוא נדייק - אין כרגע מלאי של פאביה 1.4. לקראת סוף החודש יגיע מלאי נוסף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגרנדה הקודמת (לא EVO) תחת סקסי ביותר, במיוחד בצבע לבן (בתור אחד שרואה אותו כל יום :wink:).

גם הקדימה יפה.

• תוכן חדש...