Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם העניין נכון ואכן הפאביה נמכרת מעל למחיר המחירון שלה איך זה שאני לא רואה הצפה שלה על הכביש?

הרי כל בעל דעת היה רוכש עסקה כדאית שכזו.

ולגבי רכישה כרכב ציבורי.

מכוניות לשירות ציבורי (מונית , ניידות משטרה ורכבים צבאיים) נרכשים משיקולים כלכלים נטו!

מתוך 100% אולי 20 מופנים לשיקול טיב המכונית.

ולראייה פיאט פונטו כיכבה ובגדול כרכב צבאי. איך אתה מסביר את זה? הצבא קונה סוג ב׳?

לסיכום,

אני באמת לא אאמין עד שאשמע בעצמי את המוסכניקים שציטטת כאן.

כאמור שום מכונית מודרנית אבל אף אחד אינה חסינה מקילקולים.

בגרף אחד עם עליית הטכנולוגיה במכונית כך צצות גם הבעיות.

אני לא מכיר שום מותג מכוניות מודרני שקילקולים פסחו עליו.

מאידך, כפי שכבר ציינתי לקונצרן פולקסוואגן התפתחה בשנים האחרונות בעיית אמינות חמורה ומוכחת ועם זאת לא ניתן להתווכח.  

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם אלטרנטור גמור אפשר לנסוע בשקט מס' ק"מ בלי אורות, רדיו, מזגן... ובקיצור בלי חשמל. מניסיון, אז אל תתווכח עם עובדות. גם באונו שהיתה לי האלטרנטור היה מקורי, בפיאטים החדשות כנראה מורכב אלטרנטור סוג ז'. אני לא מדבר על פונטו דור ראשון אלא על אלו החדשות יותר.

נכנסנו לסוכנות פיאט כי חשבתי שהפיאטים החדשות אמינות יותר מהקודמות, לפי סיפורי הזוועה בפורמים ושל מכרים נראה שניצלתי בנס - מה גם שאני עדיין מעריך את המותג הזה למרות הכל, כלומר לא פוסל רכישת פיאט חדשה במידה והם ישתפרו עם האמינות ויביאו מכוניות ראויות.

בחברות השכרה באירופה אין מדיניות שיווק כושלת כמו זאת של סמל"ת. באירופה מעדיפים גיר ידני ולא את הרובוטי המזעזע. באירופה (באיטליה ליתר דיוק) המחירים של התוצר המקומי נמוכים יותר.

קצת הבנת הנקרא, ההשוואה היתה פאביה מול הפונטו החדשה מ- 2008.

אין שום צורך. שאלו למה, עניתי למה.

אני לא שונא את פיאט, דווקא מחבב את המכוניות שלהם - אחרת לא הייתי נכנס לסוכנות שלהם. זה שיש להם בעיות אחרות זה משהו אחר, אך שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

כל אחד והעדפות שלו. זה מה יש, אם זה עצוב קח טישו ותנגב את הדמעות - אלו פני הדברים.

הסקודה המכוערת לטעמך - מדובר ברכב נאה לחלוטין. אם כבר הפונטו החדשה מכוערת בצורה מדהימה, גריל קדמי מזעזע, מעל לוח השעונים התקינו איזו סככה לא מובנת (גועל נפש), ה"עלק" מעמד של ה- GPS מכער את כל הקונסולה, הרדיו דיסק המקורי המעוגל פשוט דוחה - עדיף שהיו מייבאים את הרכב ללא ר"ד בכלל.

הספייס שרכשת מורכבת מחומרים לא איכותיים בעליל - נתחיל מהמכאניקה מתופעת ההגה החשמלי המתקלקל ונמשיך בריפוד לדלתות שנוטה להתעופף ברוח (בושה שכך מוציאים רכב מהמפעל), הקונסולה המרכזית שנותנת הרגשה כאילו היא מוכבת מפלסטיק ממוחזר, הפתחים של המזגן שנוטים להישבר בכל רכב חמישי...

לא מלכלך, הגרנדה פונטו היא דווקא רכב נאה - חבל שהרסו את העיצוב עם הפונטו איבו המזעזעת. כך או כך, עם יופי לא הולכים למכולת. הפונטו טרום מתיחת הפנים סובלת ממנוע קטן שלא מתאים לסטנדרטים של רוב הלקוחות (מספיק להביט לתוך מכסה המנוע, אין שם כלום. כל החלל ריק והמנוע הקטנטן מונח בצד), מה גם שאף סופר מיני לא נמכרת היום עם מנוע 8V שמספק 65 ו- 77 כ"ס בהתאמה.

חזרתי לסוכנות של פיאט (מעבר למה שכתבתי מעלה) בגלל שהייתי נעול דאז על המותג. כל החיים שלי נסעתי ונהגתי ברכבי פיאט, זה הרכב הראשון שנסעתי לבדוק כרכב חדש. לא ניכנס למה שהיה בסוכנות, אבל אחרי הביקור שם התחלתי לברר על מותגים אחרים - וזאת התוצאה.

בנוגע לצג אני נוסע על הצג המקורי והוא לא עבר שום תיקון.

הציעו לי עליה 5,000 ש"ח מעל המחירון בלי בדיקה - לא הסכמתי ועדיין משגעים אותי. חלאס להשאיר לי פתקים על המגבים - לא מוכר! גם אם יגנבו את הרכב אני אקנה פאביה חדשה.

אתה היחיד מבין כל השאר שמגיב ברצינות לגופו של עיניין.

קודם כל לא מדובר ב"שטויות", אלא בדעות של לקוחות פוטנציאלים, לקוחות מאוכזבים, בעלי מקצוע... או שכולם אידיוטים?

כל הנהגי מוניות שרוכשים סקודה, רכבי המשטרה, מורי הנהיגה... למה בעצם הם רכשו סקודה?

לגבי המכירה, כמו שרשמתי מעל הציעו לי עליה הרבה מעל המחירון, הפאביה תימכר במיידי לאחר הפרסום - רכב כזה נמכר מיד.

מעבר לכך לכל אחד יש דעה שונה ושכל אחד יקנה את הרכב המתאים לו. אני לא בא ללמד או להמליץ לאף אחד על איזה רכב לקנות. מהניסיון שלי ושל חבריי אני למדתי, אתם תעשו את השיקולים שלכם.

אין לי מושג מהיכן אתה לוקח את אלו ש"משגעים" אותך בתחינות לקנות את האוטו הזה שלך, אולי מאותו מקום שם נמצאים המוסכניקים והפונטואים התקועים. ולא חלילה שאני מפקפק בחיבה שלך למכוניות של פיאט, היא מאוד בולטת, אלא שאם באמת יש לך ענין להילקח ברצינות הייתי ממליץ על משהו עם קצת יותר "בשר" מאשר חברים נטולי אלטרנטורים ומוסכניקים פייטנים.

פורסם

[Abarth, אתה כנראה לא רואה טוב - יש יותר פאביות MK2 (בעיקר מאז הגעת TSI) מאשר גרנדה פונטו / פונטו Evo.

יתרה מכך, אין מלאי בעקבות מחסור עולמי, לא רק בדגמי הפאביה - גם יטי ואוקטביה - בעקבות ביקושים באירופה.

הפונטו שהיו בצבא היו MK1 - והיו לנו שתיים כאלה בבית. הראשונה נרכשה כחדשה דנדשה והשנייה כמשומשת בת שנה.

הראשונה לא הפסיקה לבקר במוסך, ואילו השנייה שמרה על אמינות מצויינת (ולמעט כל מיני חלקי פלסטיקה שהשתחררו עם הזמן, היא בהחלט הייתה בסדר גמור).

אתה ורועי לקחתם את דבריו של גיא מעט יותר מידי ברצינות - לדעתי.

כבודו של גיא מונח במקומו, אני חושב שהוא מפריז בדבריו על הפונטו - ואני ממש לא מחסידי הפונטו, בעיקר אחרי אותה אחת בעייתית במיוחד.

נ.ב,

תתחדש. היא מדהימה. היית עסוק בדיבורים - לא רציתי להפריע... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
[Abarth, אתה כנראה לא רואה טוב - יש יותר פאביות MK2 (בעיקר מאז הגעת TSI) מאשר גרנדה פונטו / פונטו Evo.

יתרה מכך, אין מלאי בעקבות מחסור עולמי, לא רק בדגמי הפאביה - גם יטי ואוקטביה - בעקבות ביקושים באירופה.

הפונטו שהיו בצבא היו MK1 - והיו לנו שתיים כאלה בבית. הראשונה נרכשה כחדשה דנדשה והשנייה כמשומשת בת שנה.

הראשונה לא הפסיקה לבקר במוסך, ואילו השנייה שמרה על אמינות מצויינת (ולמעט כל מיני חלקי פלסטיקה שהשתחררו עם הזמן, היא בהחלט הייתה בסדר גמור).

אתה ורועי לקחתם את דבריו של גיא מעט יותר מידי ברצינות - לדעתי.

כבודו של גיא מונח במקומו, אני חושב שהוא מפריז בדבריו על הפונטו - ואני ממש לא מחסידי הפונטו, בעיקר אחרי אותה אחת בעייתית במיוחד.

נ.ב,

תתחדש. היא מדהימה. היית עסוק בדיבורים - לא רציתי להפריע... :wink:

מי מדהימה?

פורסם
הלבנה שלך :-D

אהה, תודה.

היא כבר לא ממש חדשה.

חוץ מזה כמו שכבר ציינתי, יופי הוא בעיני המתבונן.

אני ממש לא חושב שהיא מדהימה.

לדעתי הניפוחים והמדבקות המיותרות גורמות לה להראות יותר מידי מצועצעת.

נראה לי שבקרוב אני אוריד אותם. לצערי היבואן לא מייבא אותן ללא מדבקות הרמזור הללו.

פורסם
אהה, תודה.

היא כבר לא ממש חדשה.

חוץ מזה כמו שכבר ציינתי, יופי הוא בעיני המתבונן.

אני ממש לא חושב שהיא מדהימה.

לדעתי הניפוחים והמדבקות המיותרות גורמות לה להראות יותר מידי מצועצעת.

נראה לי שבקרוב אני אוריד אותם. לצערי היבואן לא מייבא אותן ללא מדבקות הרמזור הללו.

אני בהחלט אוהב את ה-500, גם הרגילה.

המדבקות צעקניות בהתחלה - לאחר מכן מסתדרים איתם. כך היה עם חבר וה-Evo Abarth שלו... :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי פונטו עם 2 כריות אוויר ומנוע מאמצע שנות ה-90 שמפיק 69 כ"ס ב-70,000 זה ביזיון. סמל"ת מומחים בתמחור לא הגיוני למפרטים עלובים.

• תוכן חדש...