Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית מצויין! עכשיו נותר רק לגלות איך היא נוסעת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הקודמת וגם החדשה מזכירה לי יותר מידי קנגו. אני מבין שזה בשביל הפרקטיות אבל זה עדיין נראה כמו קנגו קטנה.

emotion of motion

פורסם

נראת מעולה, אני מקווה שהיבואן לא ינצל את העיצוב המפולפל וידחוף אותה פה במחיר של פיאט 500.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחד ההגאים המעוצבים שראיתי,בגירסה המפוארת ניראית מדהים לדעתי בשילוב בקרת אקלים,אחד שלא ניראה את מנוע הדיזל במחיר נורמלי אם בכלל יהיה בארץ,כזה מנוע פותר את אחד הבעיות הגדולות של המיני-כוח,מצד שני יציג כניראה חיסכון מעולה.

מקווה למחיר הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שילוב הצבעים והצורות מזכירות לי במקצת את ה 127 המיתולוגית משנתון 83/82

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

זה עיצוב פנים בהשראת התנועה הקוביסטית? :wink:

סה"כ נראית חמודה ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיאט מתמחה במכוניות קטנות ומוצלחות מימים ימימה. נראה שגם הפעם יש לפיאט קלף חזק ביד - עיצוב מקורי, טכנולוגיה וחסכון

וכנראה גם בטיחות ואמינות ברמה גבוהה. מקווה שתגיע לארץ כברת תחרות למתחרותיה מבחינת התמחור.

ודרך אגב, הפיאט פנדה הנוכחית כ"כ מוצלחת שמשכו את הדגם כ- 8-9 שנים ! הפנדה הנוכחית הוצגה בתערוכת ג'נבה 2003 .

בד"כ באירופה מחליפים דגם כל 6 שנים עם מתיחת פנים משמעותית במחצית חיי הדגם. הפנדה כמעט ולא שונתה לאורך חייה

הארוכים.

לי אישית נראה העיצוב החדש מקורי וראוי מאוד.

מעניין שבשנה-שנתיים האחרונות נחשפו במדיה וברשת תמונות של פנדה חדשה במגוון ואריציות. אף אחד מהם לא התממש.

לפי התמונות שאני מצרף - רובם דווקא לא רעים.

אין לי מושג אם מדובר במהלכי הונאה- הטעייה - תדמית של היצרן או בשרלטנות של אתרים/עיתונאים/ממציאנים רודפי סקופים.

panda1.jpg

panda2.jpg

panda3.jpg

panda4.jpg

panda5.jpg

panda6.jpg

panda7.jpg

panda8.jpg

פורסם
שלא ניראה את מנוע הדיזל במחיר נורמלי אם בכלל יהיה בארץ,כזה מנוע פותר את אחד הבעיות הגדולות של המיני-כוח,מצד שני יציג כניראה חיסכון מעולה..

בא לך לשדרג את הפנדה?

יש פנדה קרוס למכירה ביד 2.

כראוי לדגם, 1300 ט"ד ידנית.

o1_1_1_177918_20110727200757.jpg

o1_1_3_177918_20110727200758.jpg

o1_1_2_177918_20110727200758.jpg

פורסם

ראיתי אותה ביד 2,אוטו יחודי,לא זכור לי אבל שנמכרו בארץ דיזלים כאלה,זה יבוא אישי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא די דומה בעיצוב לאונו הברזילאית.

http://www.netcarshow.com/fiat/2011-uno/

משהו די מעניין יהיה גם מנוע 1.2 עם 69 כ"ס, וגם מנוע טווין-איר עם 69 כ"ס.

כנראה שהתמחור של שתי הגרסאות בארץ יהיה כמו התמחור של הפאביה, שיש מבצעים על ה-1400 ואילו על ה-TSI86 יש מחיר קבוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ראיתי אותה ביד 2,אוטו יחודי,לא זכור לי אבל שנמכרו בארץ דיזלים כאלה,זה יבוא אישי?

1. במודעה אכן כתוב יבוא אישי.

2. מדובר בדגם ה CROSS שלפי מה שהבנתי נגיע אך ורק עם מנוע 1300 ט"ד.

3. אין לי מאומה עם הרכב או בעל המודעה כך שלא לראות בעניין המלצה.

פורסם

אני מתאר לעצמי כמה חזק יהיה הדיזל,סוג של דובלו JTD קטנה?:wink:

• תוכן חדש...