Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב ממש נוח,המון מקום יחסית לגודל .

וד"א ישנם עוד רכבים שההגה הוא לא עגול,או שהוא קטום מהצד התחתון.

פורסם

אם אני לא מתבלבל, מדובר סה"כ במתיחת פנים קלה ולא ב"פנדה החדשה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לך תדע,גם פולין לא נשמע להיט אמינות ודווקא יש משובים מאוד טובים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סוף סוף תמונות מחמיאות. מה שאני לא ממש אהבתי זה את האפקט הריבועי באינטיריור - מילא פקדים, ולוח שעונים מרובעים, אבל למה לעצב הגה מרובע?

פורסם

עיצוב הפנים מצוין. גם פרקטי וגם נראה פשוט מעולה, זה לא נראה כמו פנים של רכב, אלא כמו בית קפה.

הבעיה הכי גדולה של הפנדה המקורית שהייתה הקונסולה שבלטה החוצה והקטינה את המרווח לנהג טופלה, אני מניח שזה+העובדה שמדובר ברחב טיפה רחב יותר במידות יקנו לרכב תחושת מרווח מבפנים.

עכשיו רק נשאר- תמחור תמחור תמחור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחוץ היא נחמדה, מבפנים כבר יותר מדי מרובע שלא סגור על עצמו. תחליטו, או מרובע או עיגול.

ההגה המרובע ממש מוריד את החשק לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...