Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראית יפה, כמו I30 על סטרואידים, אבל לפי המפרט לא ממש אופה.

פעם ראשונה שאני רואה (ושומע בכלל) על הרכב הזה.

veloster1.jpg

veloster2.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיוחדת מאד, לדעתי. הביצוע הא-סימטרי(2 דלתות בצד המדרכה, דלת אחת בצד הנהג), מרשים.

הולוסטר תקום ותיפול על נושא התמחור. במחיר נמוך דיו ממיטו ושות' היא תצליח. אם תתומחר כמותם, נפגוש בה בעיקר באולם התצוגה הראשי...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ולפני שיתחילו השאלות נבהיר כבר עכשיו. בצד הנוסע יש 2 דלתות:

hyundai-veloster-photo-01.jpg

בצד הנהג רק דלת אחת:

01-hyundai-veloster-live-opt.jpg

לדעתי זה גימיק מיותר וטיפשי, אם יושבים 3 מאחורה וזה שמאחורי הנהג רוצה לצאת אז כל השלושה צריכים לצאת? נו, שויין...

בכל מקרה, מפתיע מאוד כבר לראות אותה פה (אפילו שככל הנראה מדובר ברכב לתקינה).

עם מנוע 1600 ו 135 כ"ס היא לא אמורה להיות איזה ספורטיבית מדהימה. מה שכן, אם היא תיובא עם הרובוטית כפולת המצמדים זה יכול להתקשר לאיזה שרשור אחר שרץ כרגע בפורום :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה זו היונדאי הזאת? מחליפת הטיגואן?

מה זה יונדאי טיגואן?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

הטיגואן זו היונדאי קופה בלשון העם.

באירופה וארה"ב היא משווקת כטיגואן.

והתמונה של הנוסעת עם ה-2 דלתות פשוט דוחה... :wink:

פורסם

מיד תוקן אבל מדהים, זאת תמונת רשת שהראתה את הרכב, כשעשיתי קופי פייסט היא הראתה את הרכב, כשעשיתי RELOAD ראית כבר מה עלה... :shock:

פורסם

לדעתי זה גימיק מיותר וטיפשי, אם יושבים 3 מאחורה וזה שמאחורי הנהג רוצה לצאת אז כל השלושה צריכים לצאת? נו, שויין...

יש היגיון מסוים בסידור הזה.

קודם כל, באופן טבעי מי שמחזיק ברכב שלוש דלתות נוטה להסיע פחות אנשים במושב האחורי.

שנית, בכל רכבי השלוש דלתות שהיו לי עד כה (שלוש במספר), כמעט אף פעם לא נתתי לנוסעים לרדת או לעלות מצד הנהג, תמיד מצד הנוסע. גם בגלל עניין הבטיחות וגם בעיקר בגלל שלא רציתי להרוס את הכיוונון של המושב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טיבורון אולי?

פורסם

הטיגואן זה ג'יפ של פולקסווגן ולא של יונדאי.

http://hatbez.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/06/wpid-2012-Volkswagen-Tiguan-Photos-and-Videos-1.jpg

היונאי קופה המדוברת משווקת באירופה לא כטיגואן, אלא "טיבורן"- hyundai tiburon.

פורסם

קודם כל, באופן טבעי מי שמחזיק ברכב שלוש דלתות נוטה להסיע פחות אנשים במושב האחורי.

שנית, בכל רכבי השלוש דלתות שהיו לי עד כה (שלוש במספר), כמעט אף פעם לא נתתי לנוסעים לרדת או לעלות מצד הנהג, תמיד מצד הנוסע. גם בגלל עניין הבטיחות וגם בעיקר בגלל שלא רציתי להרוס את הכיוונון של המושב.

מסכים איתך לחלוטין, אני התכוונתי שאם מבחינה עיצובית הם חיים בשלום עם זה שבצד אחד יש 2 דלתות, אז למה לא גם בצד השני.

אני אתן לך דוגמא ממקום אחר לגמרי אבל מאוד רלוונטית, הייתה לי דובלו עם דלת אחורית אחת, חייתי עם זה בשלום, מכרתי אותה ולכמה שבועות הייתה לי ברלינגו עם 2 דלתות אחוריות, אין לך מושג כמה זה היה יותר קל ביום יום ואפילו לא מדובר על נוסעים.

אתה וזוגתך (שתחיה) ניגשים לרכב ונכנסים אליו, אתה הרי סטודנט אז יש לך ילקוט, מה אתה עושה איתו?

אני אגיד לך מה אתה עושה איתו, אתה עושה מה שתמיד אתה עושה, מניף אותו וזורק בקשת לכסא האחורי.

ב 2 מתוך 3 פעמים שאתה עושה את זה עם בת הזוג, שעתיים אחרי זה אתה עדיין מנסה לשכנע אותה שהספר חשמל 400 עמודים שהיא חטפה בפנים זה באמת באמת שלא היה בכוונה! :lol:

יאללה, שיהיה להם הרבה בהצלחה, רכב יפה מאוד, נקווה שיתומחר טוב ושנראה ממנו הרבה ושלא נצתרך להעמיד אותו בצד שהקלאצ יתקרר (יש לו הרי 2) :wink:

פורסם

VW היו דוחפים ליונדאי DSG עם קלאץ יבש בת*ת אם היה דבר כזה יונדאי טיגואן...

(עם מכטרוניק מקולקל שהיה גורם לכל הסיפור להתקע שוב ושוב במנתק ההצתה)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כשזה מוצג בצורה כזאת זה עושה שכל:-D

כשחושבים על זה זה באמת ככה וב99% רק צד הנוסע פעיל. בכל מקרה החוסר סימטרייה הזה הוא לא יפה לדעתי. אולי בעתיד זה יראה אחרת בעיניי.

• תוכן חדש...