Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה קשה להכניס לשוק השמרני שלנו רכב א-סימטרי כזה, אך במחיר טוב ושיווק נכון של הגימיק הזה הוא יכול להכנס בצורה חזקה.

הפטנט הזה מצוין למי שרוצה שלוש דלתות אבל צריך בתדירות קצת יותר גבוהה מהרגיל להכניס אנשים למושב האחורי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר רואה 2 ערסים עומדים אחד מכל צד של הרכב ורבים אם זה 3 או 5 דלתות, זה יגמר בדקירה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדלת האחורית גם נפתחת בכיוון הנגדי עד כמה שהבנתי (דלתות התאבדות). משום מה היא לא מצטלמת טוב מאחור.

פורסם

סוף סוף רכב שאולי יהווה פשרה בבית.

אני רוצה 2 דלתות.

האישה רוצה 4 דלתות (יש יורש קטן בדרך), כך שיהיה נוח להכניס את הכסא של הילד.

השלוב מבחינתי יכול להיות שיצליח, תלוי במרווח מאחור.

וכמובן במנוע, תיבת הילוכים, אבזור וכו', (אבל זה מעניין רק אותי, לאישה ניתן לבחור את הצבע).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני בטוח שעוד הרבה ראו את התקרית הקטנה שהייתה, אל תדאג זה קורה לטובים ביותר :wink:

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

איזה מוזרה (אבל יפה)

אם הדלתות הקדמיות סימטריות למה לא לעשות כבר 2 דלתות מאחורה.

אני אישית משתמש הרבה בדלת אחורית של הנהג לזרוק טיקים על המושב. לדעתי עדיף כבר דלתות אחוריות כמו בג'וק.

פורסם

מעניין אם החלון האחורי נפתח.. :roll:

וברצינות, העיצוב הא-סימטרי פשוט מכוער ובנוסף מאוד לא פונקציונאלי.

נכון, זה יותר שימושי משלוש דלתות, אבל הרבה פחות שימושי מחמש דלתות.

אז למה שסיטרואן הציגו רכב הכולל חמש דלתות כולם התרעמו על כך שהחלונות מאחורה לא נפתחים ושכחו את העובדה שהרכב מכיל חמש דלתות במקום שלוש דלתות??

(ובנוסף הוא מעוצב פי מיליון יותר יפה ואיכותי פי גזיליון יותר מהיונדאי המדוברת).

פורסם
ובגירה, אל דאגה, זה יהיה הסוד הקטן שלנו... :-)

זה לא רק הסוד שלכם , אני ראיתי גם כן את הבחורה בלבוש חסידי שבגירה העלה

אני בטוח שעוד הרבה ראו את התקרית הקטנה שהייתה, אל תדאג זה קורה לטובים ביותר :wink:

מה שהדהים אותי הוא שראיתי תמונה של הוולוסטר ברשת, עשיתי לה קופי-פייסט ופירסמתי אותה בפורום.

התמונה הייתה תמונה של הולוסטאר וראיתי אותה מפורסמת בפורום במו עיניי (וולוסטר בצבע כתום).

עשיתי ריפרש ופתאום אינגה יורגנסון חושפת לי את כל הצנרת הפתוחה שלה, בלי ממירים ובלי פילטרים :shock:

הפעם (לשם שינוי) באמת הייתי קורבן תמים לתופעה בילתי מוסברת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה כמו איביזה קופרה שנכנסה בDS3 מאחורה ואז הן לקחו איזה סטרואיד שניפח להן את הכנפיים וגרם לקמטים מוזרים בצד.

לדעתי העיצוב ממש ממש לא זורם בעליל וזה מחדל אומנותי!

לא רק העובדה שהפרונט והריר נגנבו מרכבים אחרים אלה תסתכלו על הקווים מהפרופיל של הרכב זה נראה מאולץ ובטח ובטח שהכנפיים המנופחות האלו זה וולגרי מדי בטח שלרכב הזה ומאחורה זה בכלל יותר לו מראה מאוד מאוד לא אטרקטיבי.

פורסם
מעניין אם החלון האחורי נפתח.. :roll:

(ובנוסף הוא מעוצב פי מיליון יותר יפה ואיכותי פי גזיליון יותר מהיונדאי המדוברת).

ראשית, תמונה של הספסל האחורי, המיועד לשניים.

Veloster-rear-seat.jpg

שנית, החלון בדלת הצד האחורית נפתח! (בצד הנהג, לא).

ולסיום, בעוד שעיצוב הוא עניין אישי(גם אני אוהב את DS4, ללא קשר), מהיכן ועל סמך מה קובע כבודו שהסיטרואן איכותית מהיונדאי ועוד בהפרש כה גזיליוני, כהגדרתך?

ישבת בולוסטר?

נהגת בולוסטר?

על סמך מה אתה מקשקש וקובע עובדות?

בוא ושתף אותנו בתובנותיך הנסתרות. אולי נחכים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שמרון, אתה שוכח שהתחיל החופש הגדול....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
מה שהדהים אותי הוא שראיתי תמונה של הוולוסטר ברשת, עשיתי לה קופי-פייסט ופירסמתי אותה בפורום.

התמונה הייתה תמונה של הולוסטאר וראיתי אותה מפורסמת בפורום במו עיניי (וולוסטר בצבע כתום).

עשיתי ריפרש ופתאום אינגה יורגנסון חושפת לי את כל הצנרת הפתוחה שלה, בלי ממירים ובלי פילטרים :shock:

הפעם (לשם שינוי) באמת הייתי קורבן תמים לתופעה בילתי מוסברת.

בהתחלה לא הבנתי אם זה בכוונה או לא כי המשפט שכתבת די התאים לתמונה הזו.

כתבת משהו על צד הנוסע עם שתי דלתות...

חשבתי שאתה מתכוון שלנוסעת הספציפית הזאת יש שתי דלתות וזה בהחלט היה נראה ככה!

חשבתי לעצמי "וואו, כמה הוא שנון הבגירה הזה!"

ואז הבנתי שזו תקלה טכנית... לזה קוראים אירוניה.

• תוכן חדש...