רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 913 צפיות
בוקר טוב. מה עושים שהטסט מתקרב וברשיון הקטנוע רשום שהק"מ הוא 42360 בתאריך 20.9.2010,כאשר הקטנוע נקנה לפני ארבעה חודשים,נקנה עם 30 אלף? הק"מ הוא דיגיטאלי {ברור שגם אותו אפשר לאפס,אבל יותר קשה מהרגיל} האם תיהיה בעיה בטסט?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום נכנסתי ברכב של מישהו, ואני אשם. יש לי ביטוח מקיף, אם כי אני יכול להסתפק בהפעלת צד ג' - הנזק אצלי לא רציני. אם אחליט בכל זאת לתקן גם אצלי, וגם הביטוח שלי ישלם לרכב הנפגע - המדובר פה בשתי תביעות שונות, נכון? האם אשלם השתתפות עצמית גבוהה יותר, או שהפרמיה תעלה באופן משמעותי?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כל מה ששמתי באוטו מלפני שנה וחצי שהוצאתי רשיון ועד היום, איכזבו אותי אחד אחד ויצאו לא משהו. אם זו המערכת, שיצאה סבירה אבל ממש ממש לא מה שציפיתי, אם זה מדבקות שיצאו בסדר אבל אחרי כמה ימים אתה מבחין שיצאו עקומים קצת, אם זה לדים קטנים שנשרפו או לא נתנו את האור שחשבתי שהספציפיים האלו נותנים, כנ"ל לגבי אורות הדרך, ועכשיו גם סופית קטנה וחמודה לסוף הצינור התווספה לשרשרת החוסר מזל והיא החזירה רעש עתיק מהאגזוז הפגוע חזרה. מה זה הדבר הזה?! אני לא מקנא באף איש\חבר שמשפר את מכוניתו וננהנה ממנה, אך זה גם מסתכל שאני כל מה שעשיתי זה אכן בא מהבנה(בעזרת הפורום למשל או גורמים אחרים)ובכל זאת יצא הכל חר*. ושתבינו, אני בן 18 וכמעט 19 ומה לעשות שאני אוהב את השטויות האלו, לא תמיד בגלל פ…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אודה לכם אם תזהו את הפנסים האלה שמצאתי ואני רוצה למכור.אני יודע שזה מזדה 6 אבל איזה שנת יצור ,נפח מנוע,ומה מחיר פנסים כאלה כשהם חדשים.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
TSI + DSG7
מאת mm223- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, קניתי סקודה עם מנוע TSI וגיר DSG7 רציתי לברר שני עניינים לגבי תפעול הרכב: 1) האם כאשר נוסעים בפקק ונאלצים לעמוד מדי פעם 1-2 דקות ברצף או נאלצים לעמוד זמן כלשהו (לכמה דקות) צריך לעבור להילוך ניוטרל (ראיתי טענה כזאת בויקיפדיה): http://en.wikipedia.org/wiki/Direct-Shift_Gearbox "N position of the floor-mounted shift lever means that the transmission is in "neutral". Similar to P above, both clutch packs and all gear-sets are fully disengaged, however the parking lock is disengaged. This position should be used when the motor vehicle is stationary for a period of time, such as at red traffic lights, or waiting in a queue of stationary traffic." …
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- אחראי פורום
- 66 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היום פורסם בעיתונים המרכזיים מבצע באותיות קידוש לבנה - A3 חדשה ב-140K, מתוקף עבודתי כחשדן מדופלם עלתה בי התהייה איזה דגם זה של ה-A3, מנוע, רמת גימור, והאם מחליפו אמור להגיע בקרוב ? שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
חברים, המצור נמשך. ראשונה, כביש 2 לדרום, כק"מ אחרי מחלף זכרון (ממש ליד בריכות הדגים), גאטסו עם ארון ואנטנה, אך ללא פסי דריכה (הכביש רובד לאחרונה, אולי הוחבאו מתחת). והשניה, כביש 2 לדרום, 1.5 ק"מ אחרי מחלף אולגה, גאטסו עם ארון, לא זהיתי אנטנה, ולא פסי דריכה.
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
תחרות המאסטר של קארספורום ואלדן מעלה הילוך. אתם מוזמנים להיכנס לעמוד התחרות החדש, להעלות סרטונים ואולי גם לזכות באחלה פרסים: 1. סוף שבוע זוגי בפריז. 2. אייפד. 3. סוף שבוע זוגי בארץ. לעמוד התחרות: המאסטר
הודעה אחרונה מאת המאסטר, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לידענים, שאלה מהירה: מהי האחריות שהיבואן נותן באת רכישת מכונית חדשה של היצרנים הבאים: VW במוו מרצדס מזדה פיאט הונדה טויוטה קיה פורד אם יש הבדל בין אחריות כוללת ובין אחריות למכלולי ההנעה(POWERTRAIN) נה לציין. רוב תודות אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי אם סוכנות מיצובישי מוכרת את הדגם הזה? http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-8633-%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8-1-8-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Sport.aspx כי באתר שלהם הוא לא מופיע. ואם כן מהי צריכת הדלק האמיתית של הדגם הנ"ל. ובכללי איך הרכב. תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
התקשרה אלי נציגה,והציע לי את השירות הנ"ל בחינם לחודש התנסות. תהייתי האם מישהו התנסה בשירות ואם האכן עובד?,והאם הוא אמור לקלוט ולהתריע על המצלמות מהסוג החדש שמותקנות בימים אלו? כמה דברים מוזרים הם,שצריך לסנכרן את המערכת כל יום מחדש,ושהשירות נפסק לאחר 3 בבוקר. יכול להיות דבר לא רע,אם זה באמת עובד כי מאז שיש לי "2.5 שש טורי",אני רב הזמן עובר על החוק (פשוט מתחת ל110 הסל"ד עומד על פחות מ2 אלף טור)
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בכביש גולדה מאיר בירושלים לכיוון שכונת רמות יש עמוד כתום ועליו את הקופסא הכתומה שהיא המצלמה..איך אפשר לדעת אם זאת מצלמת מהירות או מצלמת אור אדום? האם המצלמות הללו עובדות רק בלילה או גם ביום?
הודעה אחרונה מאת JANT18, -
- 8 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
לאחר חיפושים לא מצאתי תשובה. המצלמות החדשות מצלמות עם פלאש? תודה חן
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
ולנטיין 1 וצ'יטה
מאת קישו- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי ולנטיין 1 שצריך לעבור עידכון יש מקום בישראל שמבצע את זה .הציטה מסוגלת לגלות ניידת אקראית שמבצעת בדיקת מהירות.מה ההבדל בין היבואן שמוכר בארץ ליצרן מבחינת עידכון מצלמות.
הודעה אחרונה מאת Yakim, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי עכשיו על כביש החוף ניסאן gtr בצבע אפור אני מדמיין או שבאמת יש כזו אחת בישראל??!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה בחו"ל הכי זול לקנות את "החיישני רוורס" הקדמיים laser pro park בשמם השני. תודה חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 1 תגובות
- 960 צפיות
שלום לחברי הפורום, כידוע חלות הגבלות שונות על ייבוא רכב מארה"ב, אחת מהן אוסרת על ייבוא רכבים שלא יוצרו בתחומי המדינה. האם על קנדה/מקסיקו השכנות חלה אותה הגבלה, או שניתן לייבא מממדינות אלו כל רכב ללא קשר למקום הייצור? לצערי לא הצלחתי למצוא באתר המכס התייחסות ברורה לנושא - אשמח אם למישהו יש מידע או לינק רלוונטי. תודה רבה, חזי
הודעה אחרונה מאת hezy_cr, -
קודם כל שלום,אני חדש בפורום והתחלתי ללמוד נהיגה לא מזמן ואני מרגיש מאוד חסר ביטחון ומפחד לעשות תאונה וכל הזמן חושש שיקפצו לי לכביש,המורה ממש בסדר איתי ועוזר לי ואני מרגיש שאני מתקדם יפה ומתחיל לקלוט את העניין אבל אני עדיין חושש. האם למישהו מכם קרה פעם שעשה תאונה אבל לא באשמתו(נגיד שקפצו לו לכביש למרות שהיה זהיר ונסע בסדר)ברור לי לגמרי שצריך להזהר ולפתוח 7 עיניים,אבל קרו לכם מקרים שבהם(חס וחלילה כמובן)הפגיעה היתה בלתי נמנעת? ועוד שאלה,באילו מקרים מותר להשתמש בצופר?ברור לי שאסור לצפור סתם ברחוב לחבר שירד,אבל באיזה מקרים צפירת הזהרה פשוט מתבקשת? כרגע המורה שלי צופר בשבילי,
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
רוב יצרני הרכב האירופאיים בארה"ב מציעים תוכנית נהדרת שרוב הלקוחות לא מודעים לה. התוכנית נקראת European Delivery וכפי שהשם מרמז, היא מאפשרת לאסוף את הרכב באירופה. BMW היא אחת היצרניות הללו, אז לפני שנתחיל עם החוויה שלנו, הנה קצת רקע על התוכנית: · התוכנית תקפה לקניה או LEASE של רכב חדש · הרכב צריך להיות מיוצר באירופה מן הסתם (מה שהוציא את דגמיה-X של BMW מהתמונה כי הם מיוצרים בארה"ב) · לא מדובר בייבוא אישי – זו תוכנית של BMW USA ואתה מזמין את הרכב אצל דילר מקומי בארה"ב. את הרכב אתה אוסף במפעל והוא כבר כולל ביטוח, רישוי זמני אירופאי.בתום הטיול יש מספר נקודות איסוף ששם מוסרים את הרכב ומשם הוא נשלח חזרה לארה"ב. לאחר מספר שבועות, הרכב נמסר חזרה כאילו …
הודעה אחרונה מאת Avishai22, -
- 1 תגובות
- 693 צפיות
שלום. התקשרתי לבעל רכב למכירה והוא אמר לי שאין לו את ספר הטיפולים של הרכב, אבל יש את היסטורית הטיפולים בקרסו - היבואנית של ניסן (אני רוצה לקנות ניסן אלמרה טקנה). האם זה בסדר או בעייתי?
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי טוב, בשעה טובה קיבלתי את הפביה, אני עדיין מתרגשת כמו ילדה קטנה! בלוח השעונים שצירפתי את תמונתו יש מס' ולידו ק"מ. במקרה הזה, רשום המס' 300. כששאלתי את מוסר הרכב, מה המס' אומר , הוא ציין שמדובר בכמה ק"מ נשאר לי לנסוע עד התדלוק הבא. נראה לי קצת הזוי וזה למה? כי אתמול תדלקתי פול, והיה כתוב 400. היום, אחרי נסיעה של 25 ק"מ נותרו 300. הכצעקתה? יכול להיות שלא הבנתי מה הוא אמר? תודה למי שעזר לי בבחירת הרכב. גלי
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
300 איביזות כתומות 1 2
מאת mohen- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא יודע אם כבר העלו את זה, אבל יש גרסה מוגבלת של 300 יחידות של הרכב הזה, כמה מהתוספות בא רק בכתום ( גם בתוך הרכב ) , גלגלים 17 סגסוגת שחורה, גג פנורמי לאורך כל הגג , 106 כוח סוס , מנוע 1600 ומשום מה המראות הצדדיות שחורות ... אבל אוטו ממש יפה http://www.carshowp.com/2010-ibiza-sc-limited-edition/
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 4 תגובות
- 901 צפיות
נימצא ברשותי מזה חודש סיאט לאון 1.8TSI 2011 בצבע אדום מטאלי חשבתי על להשחיר את החלונות האחרוים ב-80% מה דעתכם בעניין האם זה יהיה יפה והולם לרכב הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
, אני מודע לכך ששרוף :} זה היה הצילום הראשון שלי,מקווה לעוד בקרוב שכמובן ישופרו. המצלמה:GO-PRO המיקום: אי שם ברחבי הארץ הרכב:106 ראלי צמיגים:S-DRIVE לקראת סופם. אני מקווה שזה תחילתו של שרשור סרטים שלי מאי שם ברחבי הארץ 8k_3OiZOPEI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת madriver, -
- 1 תגובות
- 663 צפיות
ואיך יודעים אם מדובר בלדים חזקים או פשוטים? אגב זה CANBUS BULB, ככה שהמחשב של האוטו לא יראה שיש תקלה עקב צריכה נמוכה מידי (כביכול) של חשמל. http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-WHITE-G18-9LED-LED-CANBUS-TAIL-BRAKE-LIGHT-BUlb-/180707990103?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a13091a57 Come with built-in Canbus load resistors to avoid OBC error code 100% new, top A quality Super brightness Low power consumption and long service life Easy to use Can be used as turn signal light, corner light, parking light, side marker light, tail light, and back up lights, etc. Compatible: 1073 1093 1129 1141 1156 1159 1259 1459 1619 1651 1680 5007 5008 …
הודעה אחרונה מאת DaBomB, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותנו ניסאן מיקרה אנו מעוניינים להחליף משענת ראש (המשענת מוטה קדימה מידי לטעמנו) האם ניתן לעשות זאת?? אם כן היכן?? תודה מראש שלמה
הודעה אחרונה מאת alkaher, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצ להזמין מאיביי ליפ ספוילר כמו של BMW M3 הקטן הזה למאזדה 626 שנת 02 ואני לא יודע מה מתאים. אשמח אם תעזרו לי, וגם איך קוראים למאזדה הזאת בחול כי בחול יש גם את הדגם האמריקאי ופה לא. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, שבוע שעבר מכרתי את הפנדה ובהעברת הבעלות הפקידה של הדואר כמובן הציעה לקונה לבדוק משכון, לקבל הצעות מחיר לביטוח, אך גם הציעה לו לקנות שובר ב-18 ש"ח שמקנה לו טיפול ראשון (שמן+פילטר שמן) במוסכים מורשים של פיאט. לי כמוכר, היא הציעה 5000 ש"ח הנחה בקניה מקרסו-טרייד, תמורת אותם 18 שקלים. את ההנחה של קרסו, הטרייד יכול לבלוע בהוזלה מועטה יותר מלקוח רגיל. אבל איך עובד הדיל עם הטיפול הראשון? כי רק פילטר שמן עולה 50 ש"ח. תודה לעונים, ניר.
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכנן להזמין ברקסים אחורים(תוף) חדשים שעולים בערך 15 פאונד. מדובר רק על הברקסים בלי התוף כמובן. יש מצב שהם יעצרו במכס במחיר כזה? הרכב - פורד אסקורט שנת 89 תודה חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 21.8 אלף צפיות
מחפש שואב אבק לרכב. בבקשה המלצות.
הודעה אחרונה מאת NoFear, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- mottis
- urich
- hans
- Shaike.Zam
- יובל .מ.
- yuvalsa
- amosbmw
- epiphone
- sperial
- פינדר
- SlowRide