Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יליד 84 וזה לא ממש משנה

וממש לא ניסיתי להוכיח כלום לאף אחד על שום דבר בטח לא לעשות שופוני.

סה"כ רציתי לשתף אותכם במשהו שחשבתי שכולם אוהבים,

כנראה כאתם אוהבים לדבר על זה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

madriver אני הייתי שמח דווקא לראות אותך מגיב למה שכתבתי ולא למחוק את השרשור.

אני מקווה שזה משפט פרודוקטיבי מספיק.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא מבין איך אנשים כל פעם עושים את הטעות של לפרסם בפורום ציבורי דברים כאלה. על דברים הרבה פחות גרועים כבר חיכו לאנשים מתחת לבית שוטרים.

פרסם את זה בפורום סגור או עוד יותר טוב - שמור את זה לעצמך. לטובתך, לטובת המועדון שאתה מייצג ולטובת עוד הרבה אנשים בדיוק כמוך שאין להם יותר מדי אלטרנטיבות חוץ מכבישים מפותלים ושלחלקם זה הפרנסה שלהם שאתה יכול להעמיד בסכנה.

ואגב - אני לא רואה פה שום הבדל בין הסרטון שהעלית כאן לבין הסרטון של הטמבלים ב- BMW שפורסם בפייסבוק. בשניהם יש נהגים שבטוחים שהם נהגים מצויינים, ושלא יקרה כלום, שנוהגים חזק בכביש ציבורי ומסכנים את עצמם ואת הסביבה. אז תן לי לחדש לך - גם אתה נהג מצוין ומתכנן הרבה קדימה יום אחד יבוא לך בלת"ם\לא תהיה מרוכז\תקלה טכנית, ועוד ואתה בעצמך עוד הצהרת שהצמיגים גמורים.

אגב 2 - שיהיה ברור שזה נאמר מידידות ולדעתי לפחות לטובתך, לא בשביל להכנס בך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
כשאתה מסכן אחרים.

כשאתה לא יודע מה אתה עושה.

כשאתה לא מכיר את הגבולות של הרכב.

כשאתה לא מבין את הפיזיקה של ההתנהגות של הרכב.

אז סבבה Kreios, ספר לנו מי אתה.

אני יודע שאתה בגיל שלי ושלא היו לך רכבים יותר מדי רציניים או טובים במיוחד לנהיגה.

לנסוע חזק בכביש ציבורי עם צמיגים גמורים זה לא נקרא לסכן אחרים ולא לדעת מה אתה עושה??

ולשאלתך, אני בן 28, הספורטיבית היחידה שהיתה לי בחיים זו איביזה קופרה,

אני דווקא כן מגדיר אותה כמהנה לנהיגה למרות שזה בקו ישר בלבד.

לא מבין איך זה קשור לטיעון שלי אבל ניחא.

רק רציתי לשתף את פורום של אוהבי רכב ונהיגה, כמה יש לנו ארץ יפה

אתה בעצמך באמת מאמין לטיעון הזה?

פורסם

אני דווק אשמח אם השרשור יישאר, ומי שזה לא מתאים לו... אז לא.

לא לחייבים לענות, להתדיין ולהצטדק.

הפורום הזה לא הוקם לחובבי "אור ירוק".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כנראה שהפורום הזה נידון למבחנים בין סוזוקי אלטו לקליאו 1.2

גישה קצת פטאלית ועוד תגובה שלא מתייחסת לטיעונים שהועלו כאן.

אגב 2 - שיהיה ברור שזה נאמר מידידות ולדעתי לפחות לטובתך, לא בשביל להכנס בך.

כנ"ל. אני לא מחפש להכנס באף אחד.

פאלו, אני לא חובב של אור ירוק ואני אפילו סולד מהם. מפני שאתה לא עונה לי לעניין הצמיגים אני מניח שאנחנו בהסכמה.

עכשיו שמתי לב שפותח השרשור כותב בעצמו שהצמיגים הקדמיים גמורים, והוא גם טוען שחריקת צמיגים זה בכלל הרעש של האגזוז. מקצוען אמיתי ללא עוררין (כי אסור לדעתו לערער עליו).

אגב oferh אתה מתייחס לסכנה לפרנסה של "מדריכי" נהיגה. אתה מבין שמדובר על אנשים שעושים כסף משימוש בכביש ציבורי תוך כדי שהם מסכנים עוברי אורח?!

אתה אמיתי?

vw-golf כתב:

פורסם
לנסוע חזק בכביש ציבורי עם צמיגים גמורים זה לא נקרא לסכן אחרים ולא לדעת מה אתה עושה??

ולשאלתך, אני בן 28, הספורטיבית היחידה שהיתה לי בחיים זו איביזה קופרה,

אני דווקא כן מגדיר אותה כמהנה לנהיגה למרות שזה בקו ישר בלבד.

לא מבין איך זה קשור לטיעון שלי אבל ניחא.

אתה ראית רכבי ליסינג ואת הצמיגים שלהם?

הם גם גמורים וגם מאיכות סינית ירודה מאוד.

זה הרבה יותר מסוכן, ורוב הנהגים גם נוהגים כמו מטורפים (בעיקר כשיש רכבים אחרים).

אני מעדיף להיות על הכביש עם נהגים שנוהגים קצת יותר חזק אבל שיודעים מה המגבלות, גם כשהצמיגים גמורים.

אני ראיתי את הרכב שבסרטון (וזהים לו) נוסעים, וזה ממש לא הגבול של המגבלות.

ולגבי הרכבים שהיו לך, לא דיברתי אפילו על הנאה מנהיגה, אלא על התנהגות ויכולת אחיזת כביש כמו שצריך.

את שני אלו לא היה לך בקופרה.

קשה להסביר למישהו שלא היה לו רכב חזק שממנו הוא יכול להוציא את המקסימום, מה ההנאה בנהיגה ספורטיבית בסיבובים.

אני למדתי נהיגה והעברתי את השנים הראשונות שלי על ההגה במדינה עם ספורט מוטורי, רכבים חזקים עם הנעה אחורית ומשטרה שבסופ"ש סוגרת כבישים מפותלים במיוחד כדי שנהגים יוכלו ליהנות קצת מנהיגה בטוחה.

קשה להסביר סתם ככה כמה המדינה הזאת מפגרת מבחינה מוטורית, אבל קל להסביר למה.

זה בדיוק בגלל ההתחסדות הזאת.

תן לי כמה אלפי נהגים מיומנים ב106 ראלי ותוריד את הליסינג ועוד אוכלוסיות מאוד ספציפיות מהכביש, ותראה איך אחוז התאונות יורד.

פורסם

יוסי מלהסתכל מבחוץ על רכב אי אפשר לדעת תמיד מה הקרבה שלו למגבלות.

אם זה היה דיון על תחזוקת רכבי ליסינג הרי שאתה צודק אך זה לא רלוונטי לטיעונים שעלו פה.

לא מדובר פה על להסביר מה ההנאה בנהיגה בסיבובים. זה לא השאלה בכלל.

איזה רכבים חזקים עם הנעה אחורית היו לך ונהגת בהם?

vw-golf כתב:

פורסם

במקרה אני מכיר את הנהג ואת הרכב אישית. כשכתוב "צמיגים גמורים" אז הם לא גמורים ברמה שאתה חושב. הם אומנם כבר שחוקים יחסית אבל עדיין במצב סביר ומספקים יותר אחיזה מכל צמיג סיני זבל שמורכב לרוב ברכבי הליסינג. חריקת צמיגים היא עדיין לא עירבון לקרבה לנסיעה במגבלות. הדי-מקס הצבאית שאני נוהג עליה כדרך קבע עם צמיגי 50:50 שורקת בכל פניה ובכל מהירות כאילו סוף העולם הגיע. בכל מקרה מצפיה בסרטון קשה לראות מה באמת מתרחש אבל לא ראיתי איבודי שליטה או אחיזה משמעותיים. אין בארץ מקומות לנהוג באמת בצורה חוקית. מה שנשאר זה כבישים מפותלים וכל עוד אתה משאיר לעצמך מרווח ביטחון,נשאר בנתיב שלך, מכיר את הכביש ומודע למגבלות שלך ושל הרכב אז אני לא רואה בזה משהו פסול (חוץ מאולי מעבר על החוק אבל את זה לא ניתן לקבוע מהסרטון). לעומת זאת זה שאין תרבות מוטורית בארץ כלל,ואפילו שכנינו אשר מדינותיהם פחות מפותחות מאיתנו יכולים לעשות אירועים מוטורים כאלה ואחרים ללא פחד שמא יתפסו, נתפס בעיני כפסול.

בלת"מ בכביש הזה יכול לתפוס אותך גם אם תיסע 50 קמ"ש. כתם שמן ב50 קמ"ש וב80 קמ"ש מעיף אותך בכל מקרה.

אבל כולנו יודעים לנתח מה מסכן ומה לא דרך האינטרנט,וכולנו צדיקים שנוסעים 90 קמ"ש בכביש מהיר ו110 בכביש 6 ולא קמ"ש אחד יותר. בינתיים מי שמסכן אותי הרבה יותר ביום-יום אלו נהגים שחותכים נתיבים בלי לאותת ובלי להשתמש במראות,מתפרצים לכביש כאשר המושג זכות קדימה לא מוכר להם כלל ונוסעים כאילו הכביש שייך רק להם. נהגים שנוסעים בכביש מפותל מעט מהר יותר ומודעים למגבלות מפחידים אותי הרבה פחות.

חיידק,גם אני מצטרף להמלצה לשנות את זווית הצילום.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מרצדס W116 280S

מרצדס W126 280SE

וולוו 740

Ford Ranger 4X4

Ford Ranger 2X4

היו עוד הרבה שנהגתי עליהם למרות שלא היו שלי.

את הוולוו עדיין יש לי ואפילו הייתי איתה בשני ימי מסלול.

גם אני מכיר את הנהג באופן אישי ואפילו הצלחתי להבהיל אותו כמה פעמים כשהוא יושב לידי ;)

פורסם

יוסי אלא אם כן נהגת בגרסאות קוסוורט וss בהתאמה הרכבים האלה לא מלמדים על כלום. וגם אם אלה היו גרסאות חזקות זה עדיין לא ממש תורם לדיון הזה. אני מקווה שזה ברור לך.

מפני שאני מדבר על א ואתם על ב אני אסביר שוב. הפואנטה היא סיכון עבור סיפוק עצמי.

נהג טוב באמת יודע שהוא לא יודע תמיד מה מגבלות האחיזה ושאין לו שליטה של 100% על הרכב. כולכם מתעלמים מהעובדה שהרכב אכן מגיע למגבלות על צמיגים לא טובים כאשר אין שדה ראיה וכל זה בכביש בו כל אחד מאיתנו יכול להפגע.

לא מעניין אותי שאין מקום חוקי. מעניין אותי שאני רוצה להגיע בשלום הביתה ואלפי אנשים שחשופים לפורום הזה עלולים לראות את הסרטון וממש כמו הנהג לסכן את כולנו.

בקשר לדימקס תעשה ניסוי. כשאתה שומע את הצמיגים חורקים תלחץ אותו עוד קצת. מה נראה לך שיקרה?

צמיג חורק הוא צמיג במגבלות. זה שכתוב במגזינים שהצמיג "מתריע" הרבה לפני שקורה משהו זה לא מדוייק.

והדבר שהכי כואב לי- הנהג לא פתוח לביקורת בכלל!!

vw-golf כתב:

פורסם

זה לא 190E, זה 280S. :evil: בגלל זה אין גרסת Cosworth.

זה אומר רכב הרבה יותר גדול, חזק ומסורבל, והאמת היא שהרבה פחות יציב מ106.

לגבי מגבלות של דימקס, התשובה שלי היא "נסה לנסוע עם הוולוו בכיכרות על 10 קמ"ש בגשם". חוויה מפחידה לכל נהג!

אפילו אמא שלי עשתה 180 עם הוולוו בטעות.

בקטע של אנשים שיחקו את ההתנהגות הזאת, יש לי רק משהו אחד להגיד:

"ילדים מפגרים ישארו ילדים מפגרים".

הם יעשו את זה בכל מקרה, גם אם אף אחד לא יעלה לעולם שום סרטון.

הנה עוד סרטון שלי, עם רכב סטנדרטי לחלוטין (שנשמע כמו מכסחת דשא בגלל הבידוד וכי המנוע קטן :) )

הראות טובה יחסית ללילה והמהירות לא כל כך גבוהה. זה המצלמה שחרא.

ולא, אני אפילו לא קרוב למגבלות ולא עברתי פה על שום חוק.

http://www.youtube.com/watch?v=TD7PqJLohNo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...