Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי, לא רציתי להיכנס לפן החוקי של הסרטון והתייחסתי רק לכוונת המשורר.

בסרטון שאתה העלית יש לפחות מוסיקה ורואים את הדרך, זאת אומרת שיש לו איזשהו ערך ענייני.

בסרטון של פותח השרשור, לא ברור כל כך מה המטרה, זה הכל.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגיד, אתה גם מאמין שפיית השיניים באה ולקחה את השן חלב שלך מתחת לכרית כשהיית ילד...?

מה זו ההיתממות הזאת? הרי אף אחד לא היה מעלה סרטון שלו לפה שהוא נוהג בנסיעה מנהלתית ורגועה.

על "נהיגה בקלות דעת" שמעת פעם?

כשהייתי ילד מראש לא סיפרו לי את השטויות האלה כדי שאני לא יבקש כסף:-)

ברור שמשתמשים יעלו סרטונים שלהם נוהגים רגוע, הנה יוסי העלה, ואפילו הריץ את הסרטון מהר יותר כדי שנחשוב שהוא יכול לסוע מהר עם הטווינגו :lol:

ד"א אחלה סרטון יוסי.

וברצינות עכשיו,

נהיגה בקלות ראש זה מושג שיכול להתפרש בהרבה צורות. במקרה הזה רואים שהוא נהג ברכב במהירות האפשרית ביחס לדרך ולא סיכן אף אחד. אני לא ראיתי עקיפות מטורפות או אנשים שסוטים מהנתיב לשוליים כדי להימלט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כשהייתי ילד מראש לא סיפרו לי את השטויות האלה כדי שאני לא יבקש כסף:-)

זה בדיוק העניין, אתה לא אמור לבקש - הפייה אמורה להשאיר לך מיוזמתה! :)

אני לא ראיתי עקיפות מטורפות או אנשים שסוטים מהנתיב לשוליים כדי להימלט.

שוב, לא רוצה להיכנס לחוקיות העניין או לצורת הנהיגה של הבחור

אבל עצם זה שלא ראית עקיפות מטורפות או נהגים סוטים לשוליים

לא אומר שלא כרוך סיכון בצורה כזאת של נהיגה, גם אם מדובר בסיכון אך ורק של הנהג עצמו.

פורסם
אני הכי אוהב את המומחים לתעבורה. כל מה שהם רואים זה את הנהג מאחור, קצת נוף מתחלף בחלונות האחוריים, שומעים מנוע בסל"ד טיפה גבוה וישר קובעים ששהוא מסכן את משתמשי הדרך....

עד כמה שניתן לראוןת הוא שמר על הנתיב ואת המהירות ניתן רק לנחש.

+1

מלבד זאת, פותח השרשור, אנא בחר מקום אחר למצלמה בפעם הבאה.

ואל תקשיב לחנונים, פשוט זה לא הפורום הנכון לפרסם סרטון כזה... זה פורום ציבורי ולפה נכנסים גם זקנים והמון המון אנשים קטנוניים שמתנגדים לנהיגה ספורטיבית או ספורט מוטורי בכלל...

בקיצור כל הכבוד על המאמץ, מקווה שבסרטונך הבא תשנה את מקום המצלמה ותעדכן :)

Honda civic EJ6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שוב, לא רוצה להיכנס לחוקיות העניין או לצורת הנהיגה של הבחור

אבל עצם זה שלא ראית עקיפות מטורפות או נהגים סוטים לשוליים

לא אומר שלא כרוך סיכון בצורה כזאת של נהיגה, גם אם מדובר בסיכון אך ורק של הנהג עצמו.

אני חושב שיש סכנה גם בנסיעה רגילה ומנהלתית. רמת השליטה ברכב משפיעה על אפקט הסכנה. הנהג טוען שהוא עובר קורסים בנהיגה מקצועית, וצילם סרטון שממחיש (לפחות היה אמור להמחיש) את רמת השליטה שלו ברכב.

אין באמת מה להכנס לענייני חוקיות כי אנחנו לא מומחים שופטים ובוחני תנועה, וזאת הסיבה למה מלכתחילה הגבתי את התגובה הראשונה שלי כאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אוקיי, אז איפה בדיוק עובר הקו בין נהיגה מהנה לנהיגה פרועה?

כשאתה מסכן אחרים.

כשאתה לא יודע מה אתה עושה.

כשאתה לא מכיר את הגבולות של הרכב.

כשאתה לא מבין את הפיזיקה של ההתנהגות של הרכב.

אז סבבה Kreios, ספר לנו מי אתה.

אני יודע שאתה בגיל שלי ושלא היו לך רכבים יותר מדי רציניים או טובים במיוחד לנהיגה.

ואלכס, אני גם חנון.

העניין הוא שאני ממש מתעניין בפיזיקה אז אני מבין את ההתנהגות של הרכב ומסוגל לקחת את הרכב לגבול (למרות שאני לא עושה את זה).

ולשאלה "מה המטרה של הסרטון?", התשובה היא די ברורה:

הוא רוצה שנראה שהוא נהנה ושנשמח על זה שיש עדיין קצת אנשים שמשקיעים ברכב שלהם ובהנעות* הקטנות של החיים.

(כי הנאות עם א' זה רק הנעה אחורית ;) )

פורסם

וואו אני לא ציפיתי לתגובות ברמה של "חנונים" ו"זקנים".

אני בשנות השלושים של חיי ועוד זוכר טוב טוב נסיעות של קליאו ושל הקורסיקה שהיו לי. היום לא הייתי עושה את זה.

בקשר לאימוני נהיגה שאנשים עושים גם אם מדובר בהדרכה ברמה גבוהה וגם בתלמיד ונהג מוכשר מאוד - עדיין הנהגים הטובים ביותר טועים!

דבר נוסף זה הכביש שעלול להיות לא צפוי (שמן בורות אבנים חול וכו).

בנוסף אנשים מתבלבלים בין בריונות לבין התפרעות. הנהג לא השתמש בבריונות אבל לנסוע הילוך 3-מנתק-הילוך רביעי לזה לא בדיוק לנסוע מתחת למגבלות בכביש מפותל.

romek אני סוגר על מה שאני אומר. הראלי אהובה כלכך כי זה רכב שאפשר לשחק איתו והבורה מאוד משעממת בפן הזה.

כאנשים "משחקים עם הזנב" של הרכב הם עלולים לחשוב שהם יודעים איפה מגבלות האחיזה ושהחלקה היא דבר נשלט אבל הוא לא.

זה מחלה של אנשים שחיים בתוך מגזיני רכב ופחות במציאות.

עריכה: צפיתי בסרטון שוב.

בלא מעט פיתולים ניתן לשמוע חריקת צמיגים. אם זה לא נקרא לנסוע על המגבלות אז אני לא יודע מה כן.

עד כמה שניתן לראות מהצילום, חלק מהפניות זה ללא שדה ראיה של 3-4 פניות קדימה ואפילו לא ניתן לראות לתוך הסיבוב המתקרב. זה לא מונע מהנהג להישאר באותה נהיגה אינטנסיבית.

כשאני נוהג בכביש ציבורי אז אין לי חלוקה לנהיגה "מנהלתית" ולנהיגה "ספורטיבית" (עאלק ספורטיבית. רק אם הספורט שלך הוא לכפות על משתמשי הדרך סכנת חיים בשביל הכיף האישי שלך). אני נוהג כל הזמן באופן פרנואידי וזה הוכיח את עצמו לא מעט במניעת תאונות.

אני הייתי מת שהיה מקום שבו הייתי יכול לתת בגז ולהשתולל אפילו אבל אני לא מוכן לסכן עוברי אורח בשביל זה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בנוסף אנשים מתבלבלים בין בריונות לבין התפרעות. הנהג לא השתמש בבריונות אבל לנסוע הילוך 3-מנתק-הילוך רביעי לזה לא בדיוק לנסוע מתחת למגבלות בכביש מפותל.

בלא מעט פיתולים ניתן לשמוע חריקת צמיגים. אם זה לא נקרא לנסוע על המגבלות אז אני לא יודע מה כן.

אתה לא יודע מה משמעות המילה "מגבלות".

המגבול לא נמצא, לא במנתק ההצתה ולא בקול חריקת הצמיגים.

לפותח השרשור, לפני שאתה מבטיח שרשור סרטוני (ובטח לפני שמקיים), לפחות שיהיה ביצוע ברמה מינימלית מבחינה טכנית, של הסרטון, כמו גם עריכה, כדי שלסרטון תהייה משמעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו אני אשמח לדעת במה אני טועה.

חריקת הצמיג המשמעות שלה היא לא החלקה של הרכב אלא שאתה נמצע על הסף של ההחלקה. אני טועה?

ההתייחסות למנתק היתה המחשה של המהירות. הילוך 3-מנתק-הילוך 4 זה וודאי לא מהירות בטוחה לכביש כזה.

vw-golf כתב:

פורסם

וואו לקחתם את זה רחוק!

אין פואנטה לסרטון ולא ניסיתי להוכיח שום דבר,למה צריך כל הזמן להוכיח משהו ??

לא רציתי להוכיח שאני נהג מעולה או שהאוטו שלי כיפי או לא יודע מה

רק רציתי לשתף את פורום של אוהבי רכב ונהיגה, כמה יש לנו ארץ יפה ולפעמים עם כל הצרות כיף לצאת ולנהוג קצת.

נאמרו פה הרבה שטיות אבל ראלי לא צפויה?? ובורה כן!! נו באמת רואים כמה אתה מבין בנהיגה[או לא בעצם]

אני רק חייב לרשום שוב שהנהיגה היתה בהתאם לתנאי הדרך, הרעש שאתה חושב שהם מהצמיגים זה בכלל מהאגזוז[ששורק מעט]

חוץ מפעם אחת שהיה לי תת היגוי קל שגם בו לא עברתי את הנתיב ואפילו לא הייתי קרוב.

כנראה שאסור לעלות לפה שום דבר כי בכל מקום אחר שהסרטון עלה רק פירגנו ונהנו,

חשבתי שזה פורום של אוהבי רכבים ונהיגה,חבל.

ונקודה למחשבה!!:

אין דבר כזה רכב לא צפוי!! יש דבר כזה נהג שלא יודע לצפות את הרכב שלו!!![לא משנה איזה רכב זה]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תשמע חשבתי שאתה בגיל שלי אבל לפי צורת הניסוח אתה בחור צעיר ממש.

לא נגעתי בנקודה הזו, אבל אם כבר אתה העלת את זה - כשאתה מעלה כזה סרטון, אתה כנראה כן רוצה להעיד על עצמך. שופוני יא נאס.

אם אתה רוצה לשתף אותנו ביופיה של הארץ למה אתה נוסע כלכך מהר ומכוון את המצלמה לכביש? אתה באמת חושב שהטיעון שלך תורם לדיון? אתה חושב שמישהו יתייחס אליך ברצינות עכשיו?

אני מבקש ממך לא לשפוט את הידע שלי בנהיגה מבלי להכיר אותי. אני לא מעיד על עצמי כנהג אבל אתה כן מעיד על עצמך.

אישתך היא מדד מצויין אין ספק :shock:

הרעש שאני חושב שהוא מהצמיגים הוא בעצם מאגזוז?! אז למה אני שומע את זה בשיא הפנייה שוב ושוב?! פה אתה כבר מזלזל באינטלגינציה שלי. אני מודה שהיא לא גבוהה אבל בחייאת יא בן אדם. אני מבחין טוב מאוד בין השריקה לבין חריקת הצמיגים. אני שומע את שני הצלילים בו זמנית.

אם אתה מחפש רק פרגון אז אתה עוד לא בשל להבין את מה שאני כותב וזה מצער אותי מאוד. כשאני קורא את התגובה שלך, אני מבין שאתה לא רק מסוכן אלא גם מסרב להבין את זה.

אני אוהב נהיגה מאוד אבל לא מוכן להסתכן ולסכן עבורה.

נקודה למחשבה בשבילך - אתה נהג שלא יודע לצפות את הרכב שלו. תבין את זה. תנהג לפי זה. תתכנן את הנסיעות שלך לפי זה.

פאלו אני עוד מחכה לתשובה בקשר לצמיגים. אני תמיד לומד פה בפורום דברים חדשים.

vw-golf כתב:

פורסם

מה קרה לכם אנשים.

הבחור ממש אומן.

שימו לב לבחור שמכוון את המצלמה בתחילת הסרט. הרי הוא "מורה" לנהיגה מתקדמת בבית ספר לנהיגה מתקדמת בארץ ישראל. והוא הרי נתן יד והקים את הנסיעה הזו (גם אפשר לראות שהוא נוסע על מיאטה בתמונה, גוון כהה, מהמר על שחור). והוא בטוח עושה קונצים (במילה אחרת) בפורום פה.

ואלו הם המורים לנהיגה מתקדמת, וזה מה שהם תומכים בו.

אגב, האוטו הזה לנסיעה בכביש? איפה הכסאות האחוריים?

אני חושב שעד שאין מקום בו אתה יכול "לחרוק" את צמיגי הרכב, לא כדאי לעשות את זה.

זה לא יוצר תרבות מוטורית, זה רק הורס את המצב הקיים.

• תוכן חדש...