Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא ירכבו בכביש.

אשמתם לגמרי במקרה שמשהו קורה.

אם רכב יסטה לכיווני ויהיה רוכב בשוליים אני בלי לחשוב פעמיים אסטה לכיוונו כדי להמנע מהפגיעה.

בכל מקרה גם אם היו שם מאה רוכבי אופניים הייתי אומר שיסע איך שהוא רוצה, הכביש שם בשבילו לא בשביל רוכבי האופניים.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלא ירכבו בכביש.

אשמתם לגמרי במקרה שמשהו קורה.

אם רכב יסטה לכיווני ויהיה רוכב בשוליים אני בלי לחשוב פעמיים אסטה לכיוונו כדי להמנע מהפגיעה.

בכל מקרה גם אם היו שם מאה רוכבי אופניים הייתי אומר שיסע איך שהוא רוצה, הכביש שם בשבילו לא בשביל רוכבי האופניים.

תת רמה.

פורסם

נשבעתי לעצמי שאני לא אגיב אבל אני פשוט לא יכול להחזיק את זה בפנים(אזהרה טון ילדותי מתקרב-כנראה שזה מה שקורסיקה מבין)

אויש אולי תשתוק כבר?!?את הסרטון בשחור לבן אני צילמתי והייתי אחראי למוזיקה אגב(:) ואני יכול לומר בפה במלא שהאיטיות שנסענו על ידם ומקדם המרחק שהיינו מהם הוא אדיר מעבר לכך שכשראינו אותם הורדנו קצב בטח שבסיבוב.

אני לא אתחיל לצטט ולומר את כל מה שצרם לי בדיון הזה כי זה לא יגמר לעולם ויש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לענות לכל אלו ששכחו איפה מקלות הספונג'ה אמורים להיות(רמז:זה לא איפה שהם חושבים שהשמש זורחת).

נכון מי שבסרטון מדריך והוא מודרך ולמדריך יש בלה בלה בלה ואמא אווזה מוציאה את כל האפרוחים לסכן ולהרוג את כל הנהגים..

אולי תתבגרו כבר?כולה יצאנו כמה חברים טובים לטיול מהנה ושבחלקו נסענו בכבישים מעניינים..הוא רק רצה לחלוק את זה איתכם.

איפה אתם רואים פה סכנה?!?!?!

אני יכול לומר בפה מלא שלפני שהתחלתי ללמוד נהיגה מהיא סיכנתי כמעט כל רכב שנסע בטווח של חצי קילומטר ממני בלי הגזמה והיום אני הרבה הרבה הרבה יותר בטוח לרכבים הסובבים אותי(יש עוד מה לשפר) וכל זה בעקבות היסוד והמהות של הקורסים והנהיגה הזו שהיא בטיחות בטיחות בטיחות!

שמן?חול?בור?בשביל זה עושים נסיעה בקצב בננה של 20 30 קמש בכביש הלוך חזור לראות שלא נשקפת סכנה ..

זה אבסורד אבל כל פעם שאני יוצא לטיול נהיגה אני לא דואג שמה אני אחרוג מהמגבלות ואסכן מישהו שבא מולי כל פעם לפני שאני מתכנן את נק' הבלימה של הסיבובים הבאים ואת הזוית לאייפקס אני מהסס וחושב על נהגי הליסינג שאוהבים בסיבובים פשוט לנסוע על הנתיב הנגדי-לא הם צריכים לפחד ממני---אני מפחד מספיק מהם בשביל לא להתקרב אליהם ! ! !

אני בכל יום מעדיף נהג כמו נהר משוגע על ידי באותו הרכב מאשר איזו תוצר של לימוד נהיגה לשם עבירת טסטים בגטס מליסינג שכל צמיג אצלה שונה וכולם מברנד סיני וכולם שחוקים שחושב שהוא שומכאר .

אני מקווה מאוד שהשתן שעלה לכם לראש הרווה את הצמא שלכם לדם של אותם אנשים שעומלים ודואגים שהכבישים שלנו יהיו בטוחים יותר .

אותי כבר מזמן הרחקם מלהתייחס לדיונים פה בפורום בצורה רצינית וכך גם את רב הסובבים אותי -אנא ממכם למענכם ולמען תרבות מוטורית נטולת נפגעים קחו את עצמכם בידיים ותעלו בכמה רמות את הדיונים פה שלפחות העתידיים לבוא ישארו וילמדו ויפתחו תרבות דיון נורמלית ולא של ילדים בגן של למי היה את המנוע הגדול יותר ולומר שהוא התחיל-אתם מתחילים להזכיר לי את הממשלה שלנו.

וכן לא היו לי רכבים חזקים ואני ילד שלא מבין מהחיים שלנו ולא נהג על כלום ואני לא יודע לנהוג ויש לי מים בברך ולסבתא שלי קוראים ברכה וכל שאר הדברים שלא קשורים ולא נכונים לדיון הזה..

ילד בגילי שעושה לכם בית ספר זו תעודת עניות לחלק מהמשתמשים פה:roll:

אגב-פאלו אני חייב לציין שאתה מבין כל הדיון הזה דווקא הפתעת אותי לטובה

פורסם
השוליים קיימים בשביל לברוח במקרה חרום,כמו מכשול באמצע הכביש.

לא נכון! לשם כך ישנם בלמים. הטית הגה תבוא כאשר אין מספיק מקום כדי לעצור בבלימת חירום, וגם אז יש לבלום ולשמור את הטיית ההגה לסוף.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חיים, אתה עבריין ממדרגה ראשונה ומחר אני מגיע אליך עם שוטרים למוסך :roflmao: :roflmao:

לא על משהו, אבל יש פה אנשים שאין לי מושג למה הם בכלל מגיבים על שרשורים כאלה, יש עכשיו שרשור אש על מחירי המיני ובכלל יש פונטו גרנדה במחיר מאוד זול. יש שרשור יותר מגניב אפילו, על איזה אחד ששוטרים חנו לו בחנייה והוא רוצה לתבוע להם את החיים.

איך אתה מעז לפתוח שרשור שעוסק בנהיגה, כבישים מהנים, רכב מהנה ובכלל מה זה קשור לפה?? :-D

כותב שורות אלו לא רציני ואין להתייחס לכתוב ברצינות, אין טעם להתייחס בכלל.

נ.ב

מוכרים עכשיו אלטו ב55 אלף ש''ח, בואו נדבר על זה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אור171, תודה.

פאלו - אתה בחברה טובה ללא ספק. באמת מתנהלת פה רמה גבוהה של דיון והתייחסות עניינית לטיעונים.

אגב, בסרטון שחור לבן החל מהדקה 2:45 בהחלט ניכרת האטה ליד רוכב האופניים וגם שמירה על נתיב הנסיעה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
אור171, תודה.

פאלו - אתה בחברה טובה ללא ספק. באמת מתנהלת פה רמה גבוהה של דיון והתייחסות עניינית לטיעונים.

כל כך מתבקש: לא את!

פאולו מצטער על ציטות לזה שמעלי אבל הייתי חייב שיבינו שאני מתכוון אליו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
לא נכון! לשם כך ישנם בלמים. הטית הגה תבוא כאשר אין מספיק מקום כדי לעצור בבלימת חירום, וגם אז יש לבלום ולשמור את הטיית ההגה לסוף.

וואלה?תודה על ההתחכמות המיותרת.

פורסם

madriver למה לא ציטטת את השורה האחרונה גם?

שוב אתה מתעלם במקום להתייחס.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

כשאתה רואה אותנו עוברים אותו זה ביישורת שהיה הרבה מרווח ביננו והוא גם סימן לי שהייתי בצד שלו עם הבוהן למעלה..עדיף לעבור עם גז ביישורת מאשר לבלום ולבלות הרבה זמן על ידו-אנחנו לא בסיבוב.

עזוב אתה באמת נודניק הציטוט המתבקש אליך זה (ואני מתנצל מראש) אולי תשתוק את הפה שלך?(שאולי למתעניינים).

לגבי בלימה-אני מעדיף בבלימת חירום מיד להסתכל במראה ולרדת הצידה ולא להתקל במצב שאני מבין שהבלימה לא מספיקה ורק אז לרדת הצידה שכן המון דברים יכולים להשתנות בזמן הבלימה.

פורסם

ילד בגילי שעושה לכם בית ספר זו תעודת עניות לחלק מהמשתמשים פה

אתה יכול בבקשה להסביר מהו הבי"ס הזה שאתה מתכוון אליו?

כי לפי מה שנראה זה מקסימום קייטנה לילדי איל"ן.

ותעלו בכמה רמות את הדיונים פה שלפחות העתידיים לבוא ישארו וילמדו ויפתחו תרבות דיון נורמלית ולא של ילדים בגן

כן, אין ספק שתגובות כמו שלך הן אלה שמעלות את רמת הדיונים פה.

אתה יודע בכלל מה זו תרבות דיון? כי זה בדיוק מה שקורה פה.

ישנן שתי דעות שונות ומה שאנחנו עושים זה מתדיינים די בהגיון, כל אחד מציג את הטיעונים שלו.

דווקא אתה ופותח השרשור מתחמקים מתגובות ענייניות ומגיבים בלי קשר לכלום,

אז בבקשה תחסוך מאיתנו את ההרצאות וההטפות שלך על תרבות דיון.

פורסם
וואלה?תודה על ההתחכמות המיותרת.

זו לא התחכמות מיותרת. זה תיקון חשוב מאוד. אם תגובתך להימצאותו של מכשול על כביש תתחיל בהטיית הגה, אין לך מושג איך היא תיגמר. אתה יכול לפגוע במשהו בשוליים (רוכב, מכונית, גדר, עץ) במהירות או שאתה יכול לגרום לתת-היגוי שבסופו עדיין תפגע במכשול שניסית להימנע ממנו. כאשר אתה בולם אתה "מקבל" עוד זמן תגובה ומוריד מהירות לקראת פעולת ההיגוי (מה שמאפשר לבצע אותה) או לקראת פגיעה במשהו חס וחלילה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני היחיד שחושב שהדבר הנורא ביותר בסרטון הזה, זה "החריץ" של המדריך בתחילת הסרטון?? :shock: :shock: :shock:

:wink:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
יש עכשיו שרשור אש על מחירי המיני ובכלל יש פונטו גרנדה במחיר מאוד זול. יש שרשור יותר מגניב אפילו, על איזה אחד ששוטרים חנו לו בחנייה והוא רוצה לתבוע להם את החיים.

איך אתה מעז לפתוח שרשור שעוסק בנהיגה, כבישים מהנים, רכב מהנה ובכלל מה זה קשור לפה?? :-D

נ.ב

מוכרים עכשיו אלטו ב55 אלף ש''ח, בואו נדבר על זה.

:sissies:

• תוכן חדש...