Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר על מה שתכתבי כבר בעבר.

המקום הזה זה הבית של הנהגים, כמו פותח השרשור.

הוא לא חייב וממש לא צריך להיות פתוח לביקורת, במקום שנועד לשכמותו, באותה מידה שחובבי בשר לא צריכים להיות חשופים לביקורת בסטקייה האהובה עליהם.

מי שחושב שאסור ומסוכן לנהוג באופן נמרץ בכביש ציבורי, דעתו יכולה להשמע, היא לגיטימית, אבל הפורום לא נוסד בשבילו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצמיגים שלי לא גמורים רשמתי לקראת סוף חייהם זה לא אומר שהם מסוכנים

רק אומר שצריך להתחיל לחפש ולהיות מוכן לחדשים :evil:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אגב oferh אתה מתייחס לסכנה לפרנסה של "מדריכי" נהיגה. אתה מבין שמדובר על אנשים שעושים כסף משימוש בכביש ציבורי תוך כדי שהם מסכנים עוברי אורח?!

אתה אמיתי?

מהיכרות עם כמה מהנפשות הפועלות בתחום: אתה טועה. בהדרכות שעברתי הדגש על הבטיחות היה בלתי מתפשר ובא לפני כל דבר אחר. אני גם יודע שזהו המצב (פחות או יותר) אצל החברה שבה הודרך פותח השרשור. אני גם לא ראיתי סכנה כלשהי בנהיגה של פותח השרשור (אם כי אני מודה שלא רואים הרבה) מלבד מה שצוין כבר - שהצמיגים הקדמיים היו גמורים. זה מצב שלא אמורים להגיע אליו, לא כל שכן לנהוג בו "חזק."

בלת"מ בכביש הזה יכול לתפוס אותך גם אם תיסע 50 קמ"ש. כתם שמן ב50 קמ"ש וב80 קמ"ש מעיף אותך בכל מקרה

אם בלת"ם כוונתו לרכב בנתיב ממול, האפשרות היחידה שלך היא לבלום ולרדת ימינה. אפשרות זו תמנע את התאונה או תהפוך אותה לתאונת פח בלבד. הבעיה היא בקטעי הכביש בהם השוליים אינם רחבים מספיק כדי לעשות זאת ובהם האפשרות היחידה היא לנהוג במהירות המאפשרת עצירה במרחק השקול למחצית מעומקו של שדה הראיה לפנים, כך שתוכל לעצור בזמן כדי למנוע תאונה או למזער את נזקיה. לגבי "כתם שמן" כנ"ל - נהיגה בתוך מגבלות שדה הראיה תאפשר לך "לקרוא" את הכביש ולהבחין בקטע החלק ולעצור\להאט לפניו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כן. אבל כל חובב נהיגה יודע שלנהיגה ספורטיבית יש מגבלות בטיחותיות. אני מכיר כמה מדריכי נהיגה צנועים שיכלו ללמד כל אחד מאיתנו מהי נהיגה ספורטיבית מהירה, על הכביש ועל המסלול (ועל סטייג הראלי, ועל קטע הניווט, ובג'ימקאנה...) ולעולם לא היו מתפשרים על המגבלות הבטיחותיות שציינתי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המקום הזה זה הבית של הנהגים, כמו פותח השרשור.

הוא לא חייב וממש לא צריך להיות פתוח לביקורת, במקום שנועד לשכמותו, באותה מידה שחובבי בשר לא צריכים להיות חשופים לביקורת בסטקייה האהובה עליהם.

מי שחושב שאסור ומסוכן לנהוג באופן נמרץ בכביש ציבורי, דעתו יכולה להשמע, היא לגיטימית, אבל הפורום לא נוסד בשבילו.

+ 100:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פאלו תרבות נהיגה זה קודם כל בטיחות. אין לי מושג עבור מי הפורום נוסד ושוב זה לא קשור בכלל.

הסתכלתי במשתמש של madriver ביוטיוב. יש לו שם עוד סרטונים שבהם הוא נוהג במקום סגור. אז כן יש לו אלטרנטיבה והטיעון הלא טוב הזה ממילא לא תקף.

כלומר הוא בוחר במודע לחלוטין לנסוע בצורה מסוכנת בכביש ציבורי כאשר יש לו את האופציה לנהוג במקום סגור שבו רק הוא ייפגע.

אתם באמת לא מבינים את הסיכון או שאתם מנסים להגן על חבר שלכם?

madriver הטיעונים שהעלת מול מה שאני כתבתי היו שטותיים ולא לעניין. אם אתה מבין את הסכנה שאתה כופה על אנשים בכביש וממשיך לנהוג ככה אז אין לי מה לכתוב.

אם אתה לא מבין את הסכנה אז תתחיל להרהר בזה ותעשה טובה תמנע מ"מדריך הנהיגה" שמדרבן אותך לסכן את עצמך כלכך, ואפילו לא מגיב כאן על השרשור הזה.

זו ההודעה ה-555 שלי ונראה לי שאני אעצור כאן מלהגיב לשרשור.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
מרצדס W116 280S

מרצדס W126 280SE

וולוו 740

Ford Ranger 4X4

Ford Ranger 2X4

היו עוד הרבה שנהגתי עליהם למרות שלא היו שלי.

את הוולוו עדיין יש לי ואפילו הייתי איתה בשני ימי מסלול.

גם אני מכיר את הנהג באופן אישי ואפילו הצלחתי להבהיל אותו כמה פעמים כשהוא יושב לידי ;)

עכשיו זה כבר שופוני:wink:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
יוסי אלא אם כן נהגת בגרסאות קוסוורט וss בהתאמה הרכבים האלה לא מלמדים על כלום. וגם אם אלה היו גרסאות חזקות זה עדיין לא ממש תורם לדיון הזה. אני מקווה שזה ברור לך.

מפני שאני מדבר על א ואתם על ב אני אסביר שוב. הפואנטה היא סיכון עבור סיפוק עצמי.

נהג טוב באמת יודע שהוא לא יודע תמיד מה מגבלות האחיזה ושאין לו שליטה של 100% על הרכב. כולכם מתעלמים מהעובדה שהרכב אכן מגיע למגבלות על צמיגים לא טובים כאשר אין שדה ראיה וכל זה בכביש בו כל אחד מאיתנו יכול להפגע.

לא מעניין אותי שאין מקום חוקי. מעניין אותי שאני רוצה להגיע בשלום הביתה ואלפי אנשים שחשופים לפורום הזה עלולים לראות את הסרטון וממש כמו הנהג לסכן את כולנו.

בקשר לדימקס תעשה ניסוי. כשאתה שומע את הצמיגים חורקים תלחץ אותו עוד קצת. מה נראה לך שיקרה?

צמיג חורק הוא צמיג במגבלות. זה שכתוב במגזינים שהצמיג "מתריע" הרבה לפני שקורה משהו זה לא מדוייק.

והדבר שהכי כואב לי- הנהג לא פתוח לביקורת בכלל!!

לא צריך להתיימר לדעת הכל. הדי-מקס הזאת היא רכב מבצעי על צמיגים חדשים, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר כשאני אומר שהצמיגים צווחים ומיללים ועוד יש לך טונות של אחיזה (במושגים של טנדר כמובן,שלא תוציא את דברי מפרופורציה).

ואני עדיין טוען שהנהג הישראלי הממוצע מסכן אותי הרבה יותר מדי יום ביומו מאשר אותם נהגים שיוצאים להתאמן או להנות קצת עם רכביהם. ושוב אני מדגיש אני לא מדבר על נהיגה פרועה ללא אחריות אלא על נהגים שכן מתייחסים לנושא ברצינות,עוברים הכשרות מסויימות ובאופן כללי יותר מחוברים לאותו ויודעים מתי המגבלות קרובות. כמו כן מהסרטון אתה פשוט לא יכול להסיק שמדובר בנהיגה מסוכנת. הוא פלש לפחות פעם אחת לנתיב הנגדי? חתך את הפניה דרך הנתיב הנגדי? איבד שליטה? החליק בצורה מסוכנת? עקף בצורה מסוכנת? אני לא ראיתי דבר כזה ואני מאמין שגם אתה לא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רק לי נראה מטומטם להעלות סרטון כזה לרשת.

אתה מפרסם סרטון מפליל שלך (אשר כולל צילום תקריב של הפנים שלך ושל המדריך, ובאיכות טובה) בנהיגה פרועה בכביש ציבורי וברכב לא תיקני.

בנוסף, בחתימה שלך רשום שאתה מנהל מועדון PSI ושהרכב הוא 106 ראלי (לבנה אגב).

אני מניח שלכל שוטר בילוש ממוצע יהיה קל מאוד למצוא אותך, ממש, אבל ממש קל!

עכשיו כל שנותר למשטרה הוא להחליט האם לתפוס אותך כבר עכשיו או לעקוב אחריך ולחכות שתעשה עוד שטויות ואולי גם תפליל עוד חבר'ה עם רכבים משופרים..

חכם!! :shock:

אגב, אם לא יגיע אליך שוטר בימים הקרובים (מקווה בשבילך) אז כנראה שאני נותן להם יותר מידי קרדיט, קורה.

פורסם
פאלו תרבות נהיגה זה קודם כל בטיחות.

תרבות נהיגה זה קודם כל לנהוג בשביל הנהיגה.

זה המוטו של הפורום, לשם כך הוא נוסד, שלחובבי נהיגה יהיה מקום להפגש ולהתדיין.

אתה חושב שהנהיגה של פותח השרשור לא סבירה בטיחותית, בסדר. זכותך. אבל זה אתה הצמחוני במסעדת הבשר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תרבות נהיגה זה קודם כל לנהוג בשביל הנהיגה.

זה המוטו של הפורום, לשם כך הוא נוסד, שלחובבי נהיגה יהיה מקום להפגש ולהתדיין.

אתה חושב שהנהיגה של פותח השרשור לא סבירה בטיחותית, בסדר. זכותך. אבל זה אתה הצמחוני במסעדת הבשר.

תודה:-D, ותפסיק לעשות אותי רעב יותר ממה שאני עם הבשר הזה.

לפי מה שאתם רושמים פה

צריך לעצור ולכלוא את כל רוכבי האופנועים באשר הם.

כמועדון PSI אני לא מוציא חבורה של רכבים לכביש ציבורי כדי להתאמן,

את זה אנחנו עושים במקום שהוכשר לכך.

פורסם

בכיף אביאל

שמח שנהנת בשביל זה עלה הסרטון

שמי שאוהב שיהנה גם קצת :}

פורסם

הנה שברתי את ההבטחה שלי עצמי, ואני מגיב.

1. כמה רוכבי אופניים אתם סופרים בסרטון הבא?

רק אל תשכח שאותו אחד שתומך בך כאן, האשים את הנהג אשמה מוחלטת בתאונה הנוראית מלפני שבועיים.

2. ציטוט מאתר PSI: הופיע בת'רד זהה ונכתב על על ידי פותח השרשור-

"אני לא נוסע חזק באמת כי מצב הצמיגים והברקסים לא מאפשר לי.

אז אני נוסע בהתאם"

אז עכשיו גם הברקסים לא משהו וגם הצמיגים. מסרק ההגה תקין? והבול ג'וינטים? והציריות?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...