Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WHAT U WILL SAY ABOUT THAT??:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ועוד סרטון מהעולם מקום שנקרא מהולד דרייב

שגם אליו יוצאים לנהוג כי אוהבים לנהוג, תרבות מוטורית במיטבה!

רצית תגובה רצינית בבקשה!

http://www.youtube.com/watch?v=WiAT4aqc2x4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=-btZ9mXCzOo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=lPFYcOrrDyA&feature=relmfu דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=PQzDq8jW1nk&feature=relmfu דרך יוטיוב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אנחנו יושבים פה משועשים אבל עוד לא החלטנו ממה..מהדיון או מהסרטון של האופנועים(:

בכל מקרה אני פרשתי...למי שלא הבין התגובות שלי היו ציניות ביותר כי זו הרמה שאתם מראים פה וזה מה שאתם ראויים לו כרגע.

פורסם

ואני יושב פה מפוחד. גם מה"דיון", גם מהסרטונים של פותח השרשור, וגם מתמיכה של אחראי הפורום.

אם ככה נראית בעיני אנשים תרבות מוטורית אז זה חבל.

אגב אור ההתבטאויות שלך כלפי מאוד מגעילות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

הכוונה הייתה לסרטונים של madriver ביוטיוב של נהיגה בכבישים ציבוריים בארץ. שניים מהם אתה יכול לראות בשרשור הנוכחי.

למקרה שפספסת את מה שכתבתי גם לפאלו וגם לפותח השרשור (ובעצם לכל מי שקורא)-אני אוהב נהיגה והייתי שמח לראות מקום לתת בגז.

כשזה קורה בידי נהג ילדותי בכביש ציבורי וליד רוכבי אופניים - זה מפחיד. אתה גם יכול ללמוד מתגובות חבריו על האטימות, יהירות, חוסר תרבות דיון בסיסית, עילגות ואנוכיות המתבטאת בסיכון עוברי אורח עבור הנאה וסיפוק עצמי.

עכשיו, ברור לך?

vw-golf כתב:

פורסם

הסרטונים משום מה לא עולים אצלי ,אבל אם נתייחס לכותרת בלבד : גם אני למחרת הבחינה האחרונה הלכתי יחד עם הרכב לקורס של מסלולים (לא בכבישים ציבוריים) כדי להוציא קצת קיטור . היה אחלה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שוב נעזוב לרגע את רמת הדיון רמת האנשים לדעתך (לא מכיר לא אותך ולא את פותח השרשור ),

בסרטונים שהועלו כאן בהתחלה אין נהיגה מסוכנת ולא אחראית גם לא ליד אותו רוכב אופניים.

רוכבי האופניים בכבישים האלה לוקחים על עצמם סיכון אדיר של נהיגה בכביש ללא שוליים בכלל,

חלקם בעליות שמהירות הטיפוס מקבילה להליכה מהירה ועוד נוסעים במקביל ולא בטור.

התחביב שלהם הוא לגיטמי כמו נהיגה אבל בכבישים האלו הוא מקביל לרולטה רוסית.

מה הפתרון? לא להיות ביחד עם רוכבי אופניים באותו זמן על הכביש, אבל לא כולם מסוגלים לקום בארבע בבוקר בשביל חצי שעה של אדרנלין.

ובנוסף יש לי חדשות בשבילך גם במדינות "חולות הגה" באמת כמו אנגליה רק 10%-20% מחובבי הרכב משתתפים בימי מסלול.

כלומר גם הם נהנים ונוהגים בכבישים ציבוריים מפותלים

מה המסקנה שלי מכל זה? אתה לא חובב נהיגה ספורטיבית.

פורסם

Tvr_speed_12, קודם כל אני ספרתי 8 רוכבי אופניים כאשר הראשון מופיע ממש בהתחלה. הדוגמא של הרוכב ב-2:45 היא כדי להמחיש את אופן הנהיגה.

רוכבי האופניים אכן מסתכנים, אבל במצב הנתון שבו 2 רכבים נמצאים בכביש במטרה של "חצי שעה של אדרנלין" והם רואים שיש רוכבי אופניים, כיצד עליהם לנהוג (תרתי משמע)?

האם הם צריכים לומר (מתוך ההודעה שלך)

"רוכבי האופניים בכבישים האלה לוקחים על עצמם סיכון אדיר של נהיגה בכביש ללא שוליים בכלל,

התחביב שלהם הוא לגיטמי כמו נהיגה אבל בכבישים האלו הוא מקביל לרולטה רוסי"

ולמעשה לתת בגז כי האחריות לא בידיים שלהם-

או שהם צריכים, כמו 2 נהגים טובים באמת, להמנע מכל סיכון?

הנתונים שהבאת על הנהגים האנגלים מרתקים. חבל מאוד ש:

-הם לא רלוונטיים כלל לשרשור הזה.

- הם לא מגובים בשום נתון רשמי. מבחינתי זה יכול להיות סתם המצאה שלך.

המסקנה שלי שאתה לא יודע מה זה נהיגה ספורטיבית.

זה לא מה שהוצג באף אחד מהסרטונים בשרשור הנ"ל, בין אם בארץ או בחו"ל.

vw-golf כתב:

פורסם

בכל מדינה בה יש תרבות מוטורית עדיין נוסעים לטיולי נהיגה, כמו שצויין כבר, דוגמת אנגליה או ארה"ב, איטליה גרמניה, כל חובב רכב נוסע לכבישים בהרי האלפים? וגם שם יש לא מעט רוכבי אופניים, זה זה תת תרבות? אין שם תרבות מוטורית? נו באמת.

כנראה שכל מי שמזדחל בכביש המהיר הוא המתורבת? דיברת על יהירות? ניראה לי מי שיהיר ומתנשא כאן הוא אתה.

צורת התנסחות על גבי הפורום לא מראה כי פותח השרשור הוא ילדותי, היא לא מראה שום דבר למעשה.

השוליים אגב נועדו לחפות על טעויות של הנהג או על תנאי הדרך, מקדם ביטחון שאפשר לסטות אליו במקרה חרום, בטח ובטח לא על מנת לנסוע בהם עם אופניים.

לעיתים רוכבי האופניים נוסעים אחד לצד השני ועוד יותר מסכנים את עצמם כאשר חלקם נוסעים בנתיב הנסיעה ולא בשוליים.

למה אני אמור להתחשב בתחביב שלהם והם לא מנתחשבים בתחביב שלי? אולי רוכב האופניים צריך לעצור? למה החלטת כי המצב הבטוח הוא שאני אעצור ולא הרוכב?

נ.ב. הכביש בסרטון הראשון פשוט מעולה, האא, אין בו רוכבי אופניים, הוא מרוחק מידי.

פורסם

פיליפ, אם אתה בתור נהג רואה שיש רוכבי אופניים בכביש, ובמיוחד ניתן לראות שהם מפוזרים לכל אורך הסרטון - כיצד תגיב בתור נהג?

ההתייחסות למדינות בחו"ל פשוט לא רלוונטית. אני לא יודע מה הולך שם, אתה לא יודע מה הולך שם, וגם פותח השרשור לא יודע. אני מדבר על הנהיגה בסרטונים מהארץ.

אני אשמח לדעת במה מתבטאת היהירות וההתנשאות שלי.

אגב גם בכביש בסרטון הראשון, באזור אלקוש והר אדיר נוהגים לרכב רכיבת כביש.

סתם כדאי שתדע אם תחליט להגיע.

אתה כל הזמן עורך את התגובה שלך וזה מבלבל אותי קצת-

בכל מקרה אתה צריך להתחשב בכך שתסע לאט. אתה לא צריך לעצור ואף אחד לא ביקש ממך לעצור.

בכל מקרה של מפגש רכב-אופניים די ברור מי הולך להפגע. כאשר יש לך השפעה על רמת הסיכון, אז בתור נהג אתה חייב לקחת אותה למינימום.

זה הבסיס של הבסיס של נהיגה על כל צורותיה למעט אחת - השתוללות.

vw-golf כתב:

פורסם
בכל מדינה בה יש תרבות מוטורית עדיין נוסעים לטיולי נהיגה, כמו שצויין כבר, דוגמת אנגליה או ארה"ב, איטליה גרמניה, כל חובב רכב נוסע לכבישים בהרי האלפים? וגם שם יש לא מעט רוכבי אופניים, זה זה תת תרבות? אין שם תרבות מוטורית? נו באמת.

האם ביקרת באיטליה? רכבת שם על אופניים? נהגת שם? בתור אחד שגר שם תקופה ארוכה אני יכול לומר לך שאופניים זה קדוש באיטליה וגם נהג בפרארי באמצע הדולומיטים בשיא הרגש יאט לקצב צב ברגע שהוא רואה רוכב אופניים.

קרה לי לא פעם שרכבים נסעו אחרי ולא שמתי לב בכלל, כמובן שהם לא ציפצפו ולא ניסו לעקוף..

בהתחלה חשבתי שזה מוזר, אח"כ הבנתי שבישראל אנחנו נוהגים כמו בבונים.

כנראה שכל מי שמזדחל בכביש המהיר הוא המתורבת? דיברת על יהירות? ניראה לי מי שיהיר ומתנשא כאן הוא אתה.

צורת התנסחות על גבי הפורום לא מראה כי פותח השרשור הוא ילדותי, היא לא מראה שום דבר למעשה.

השוליים אגב נועדו לחפות על טעויות של הנהג או על תנאי הדרך, מקדם ביטחון שאפשר לסטות אליו במקרה חרום, בטח ובטח לא על מנת לנסוע בהם עם אופניים.

זה נכון, רוכבי האופניים אמורים לנסוע על הכביש עצמו, זה לפי החוק.

אגב, החוק כאן מאוד לא ברור.. לדוגמא, זה מאוד חוקי לנסוע על כביש החוף מאחר והוא לא מוגדר ככביש מהיר אלא ככביש בין עירוני.

נכון שזה לא חכם, מאוד לא חכם, אבל גם לא להאט על יד רוכב אופניים זה לא חכם.

לעיתים רוכבי האופניים נוסעים אחד לצד השני ועוד יותר מסכנים את עצמם כאשר חלקם נוסעים בנתיב הנסיעה ולא בשוליים.

למה אני אמור להתחשב בתחביב שלהם והם לא מנתחשבים בתחביב שלי? אולי רוכב האופניים צריך לעצור? למה החלטת כי המצב הבטוח הוא שאני אעצור ולא הרוכב?

כי התחביב שלו חוקי ושלך לא, לפחות לא איך שאתה מתאר אותו.

בסה"כ החשיבה שלך ילדותית, מה יקרה אם חס וחלילה תפגע ברוכב אופניים או גרוע מכך תהרוג רוכב אופניים?

האם תצליח לשכנע את מצפונך שהרוכב אשר ואתה בסה"כ היית בסדר ב-100% והכל סבבה??

על זה בדיוק אומרים סוף משעה במחשבה תחילה.

נ.ב. הכביש בסרטון הראשון פשוט מעולה, האא, אין בו רוכבי אופניים, הוא מרוחק מידי.

סע בטוח

פורסם
Tvr_speed_12, קודם כל אני ספרתי 8 רוכבי אופניים כאשר הראשון מופיע ממש בהתחלה. הדוגמא של הרוכב ב-2:45 היא כדי להמחיש את אופן הנהיגה.

רוכבי האופניים אכן מסתכנים, אבל במצב הנתון שבו 2 רכבים נמצאים בכביש במטרה של "חצי שעה של אדרנלין" והם רואים שיש רוכבי אופניים, כיצד עליהם לנהוג (תרתי משמע)?

האם הם צריכים לומר (מתוך ההודעה שלך)

"רוכבי האופניים בכבישים האלה לוקחים על עצמם סיכון אדיר של נהיגה בכביש ללא שוליים בכלל,

התחביב שלהם הוא לגיטמי כמו נהיגה אבל בכבישים האלו הוא מקביל לרולטה רוסי"

ולמעשה לתת בגז כי האחריות לא בידיים שלהם-

או שהם צריכים, כמו 2 נהגים טובים באמת, להמנע מכל סיכון?

הנתונים שהבאת על הנהגים האנגלים מרתקים. חבל מאוד ש:

-הם לא רלוונטיים כלל לשרשור הזה.

- הם לא מגובים בשום נתון רשמי. מבחינתי זה יכול להיות סתם המצאה שלך.

המסקנה שלי שאתה לא יודע מה זה נהיגה ספורטיבית.

זה לא מה שהוצג באף אחד מהסרטונים בשרשור הנ"ל, בין אם בארץ או בחו"ל.

תהיה בריא, תמשיך לדפוק את הראש בקיר.

פורסם

תודה, ותודה לך, כרגיל בשרשור זה, על התגובה המנומקת והעניינית.

vw-golf כתב:

פורסם

ביקרתי בין היתר באיטליה, ונהגתי שם ובעוד אי אילו מדינות.

בוודאי שמאיטים כשיש רוכב אופניים, לא טענתי שלא צריך להאט, כשאני רואה רוכב אופניים מלבד להאט מעט אני מנסה לצפור ולאותת על מנת להזהיר אותו שאני מגיע בכדי שלא יופתע ויסטה לכיווני.

מעצבן אותי שיש רוכבים שמעיזים עוד לכעוס כאשר עוקפים אותם, למה בדיוק הם מצפים? שאני אמשיך להזדחל אחירהם ב-5 קמ"ש?

אגב, את טיולי הנהיגה שלי אני מנסה לעשות 4-5 בבוקר, למזלי רוב הרוכבים עדיין ישנים.

• תוכן חדש...