Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שבוע שעבר מכרתי את הפנדה ובהעברת הבעלות הפקידה של הדואר כמובן הציעה לקונה לבדוק משכון, לקבל הצעות מחיר לביטוח, אך גם הציעה לו לקנות שובר ב-18 ש"ח שמקנה לו טיפול ראשון (שמן+פילטר שמן) במוסכים מורשים של פיאט.

לי כמוכר, היא הציעה 5000 ש"ח הנחה בקניה מקרסו-טרייד, תמורת אותם 18 שקלים.

את ההנחה של קרסו, הטרייד יכול לבלוע בהוזלה מועטה יותר מלקוח רגיל.

אבל איך עובד הדיל עם הטיפול הראשון? כי רק פילטר שמן עולה 50 ש"ח.

תודה לעונים,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

לדעתי זאת סוג של פרסומת לפיאט ולרנו,לדעתי אתה תבוא למורשה פיאט,והם יחליפו את מה שרשום בשובר,אך רוב הסיכויים יתחילו לשכנע לעשות עוד דברים,וכך ירוויחו.

תוך כמה זמן מכרת את הפנדה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשמכרתי את הפיקנטו לקונה הציעו טיפול ראשון לקיה ב29 שח ולי רכב בהשאלה לשבועיים (השכרה עם 100קמ ליום) במחיר זנות של ממש, שכחתי מה זה היה כבר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשקניתי את הניסן ובדקתי משכון בדואר, קיבלתי שובר לטיפול קטן למכונית. תוקף השובר היה לשנה שלמה.

לפני כשבועיים, לקחתי את המכונית לטיפול והשובר חסך לי בסביבות 350 ש"ח מהטיפול ( טיפול גדול ).

שורה תחתונה, יוזמה מבורכת.

פורסם

באמת יוזמה מבורכת, אני רואה שזה ברוב היבואנים, בהחלט נחמד לשמוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לדעתי זאת סוג של פרסומת לפיאט ולרנו,לדעתי אתה תבוא למורשה פיאט,והם יחליפו את מה שרשום בשובר,אך רוב הסיכויים יתחילו לשכנע לעשות עוד דברים,וכך ירוויחו.

כשקניתי את הקליאו, קיבלתי בדואר שובר לטיפול בסיס "חינם".

אכן, השמן והפילטר שמן היו חינם בטיפול, אך העבודה אורכת "שעתיים" ע"פ מחירון המוסך, והשובר מכסה רק שעת עבודה אחת.

על השעה השנייה, שבה המוסכניק שלי אכל ודיבר עם חבריו (:arrow: ברצינות), נאלצתי להפרד מ-250 שקלים.

פורסם

אז אתה רומז שיכול להיות שהם משכו את הטיפול לשעתיים כדי לחייב אותך על שעת עבודה נוספת? במידה וכן, בפעם הבאה תגיד להם שאתה משלם באמצעות השובר רק בסיום הטיפול, וכך בעצם פתרת את הבעיה.

פורסם

לא רומז, מציין עובדות שראיתי מבעד לחלון בחדר ההמתנה (לא זזתי ממנו לשניה למשך שעתיים - מה לעשות, חרד לאוטו במוסכים שאני לא מכיר :oops:).

המוסכניק עבד שעה רצוף, בהמשך יצאו לארוחת צהריים, לאחר מכן לא נעשתה כל עבודה על הרכב.

יש לציין שלקראת סוף השעה השניה, הם יצאו לסיבוב מבחן בלי לעדכן אותי (כנראה מקובל במוסכי היבואן), והתקשרו להגיד לי שהרכב מוכן.

בסה"כ אין לי מה להתלונן, רק השמן עולה בסביבות המחיר הנ"ל, לא כולל הפילטר (ואיזה אטם נוסף שהוחלף בשמונה שקלים על חשבוני), והעבודה.

רק משום מה הטעם מעט מר בפה, זה הכל. :?

פורסם

באמת לא הבנתי לאן זה נעלם,מכרתי לחברתי את הרכב שלה לפני חצי שנה( סופר לנסר 95) והקונה קיבל כרטיס תידלוק בסך 150 שח ושובר לטיפול במוסך מורשה חינם! כל זה ללא שקל נוסף.

ואז כשחברתי רכשה את הפונטו שלה,לא קיבלה שום דבר... מוזר:?

פורסם

זמני טיפול במוסכים מורשים אינם לפי זמן הטיפול בפועל אלא לפי שעתון שאותו קובע היצרן.

זה שהם נותנים מראש חינם זמן טיפול שהוא נמוך משעתון היצרן זה רמאות לשמה.

אין מתנות חינם. שילמת על טיפול במוסך מורשה מחיר של טיפול במוסך לא מורשה. סה"כ לא יצאת מופסד.

פורסם

תוך כמה זמן מכרת את הפנדה?

זה ברור לי,

אך תמיד אפשר להגיד "לא, תודה",

וגם אם יחייבו אותי על שעת עבודה, אז טיפול במורשה תמורת 250 ש"ח זה לא משהו שעולה 18 ש"ח.

לא ספרתי, אך לדעתי תוך שבוע וחצי.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אקפיץ את השרשור כדי לציין לטובה את סמל"ת בכלל ואת איתן בן-ארי בפרט.

בעקבות השרשור, פניתי לשירות הלקוחות של פיאט באמצעות עמוד הפייסבוק.

קיבלתי את המייל של איתן בן-ארי, מנהל השירות הארצי.

שלחתי לו מייל באותו היום ב-19:00. למחרת ב-09:00 הוא כבר התקשר אליי לנייד.

הסביר לי על המבצע, מה הרעיון מאחוריו, והעניק לי טיפול של שמן+פילטר שמן+עבודה, בכל מרכז שירות שאבחר, בכל יום שאבחר שנה מהיום, בחינם!

הרגשתי VIP.

כל הכבוד.

עכשיו אני שקט שאת הרכב הבא שלי אני אקנה מהיבואן הזה.

משכנתא זה קל

פורסם

יפה מאוד!

אבל איך קיבלת את זה השובר הזה? זה לא אמור להיות לקונה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יפה מאוד!

הוא מכר פיאט וקנה פיאט, אני מניח שככה גם הוא זכה לקבל את השובר :-)

פורסם

כמו שענה קודמי.

מכרתי פנדה וקניתי פונטו, על כן השובר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...