Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חיסול מלאי בלבד. יש 35 רכבים כאלו במלאי ואלו הרכבים שימכרו במבצע, כמובן למסירה מיידית. מחיר המבצע הוא סביר, האבסורד הוא המחיר הרשמי של 172 אלף ש"ח עבור רכב שהוא תכלס, עגלה ביחס למחיר וביחס לתדמית. ברוב אירופה, שם המחירים סבירים, אולי יש היגיון לקנות רכב המוגדר פרמיום עם מנוע כזה, אבל בישראל, ממש לא בטח לא בהפרש מחיר של 40 אלף ש"ח לעומת גולף 1.4TSI.

שוב, לדעתי במחיר הזה סדרה 1 עדיפה. אמנם רק מנוע 2.0 ליטר 138 כ"ס, אך זה מנוע מאוד גמיש והיא פשוט הרבה יותר נעימה לנהיגה כמכונית פרמיום לעומת המנוע הצנום מידי של אודי. עבורי לפחות, מכונית פרמיום צירכה להרגיש כזאת גם כאשר לוחצים על דוושת הגז, מכונית פרמיום שצריכה להתאמץ בעליות של ירושלים לדוגמה, זה פשוט לא לעניין ופוגם מאוד בתחושה.

דרך אגב, אחת הבעיות של היטי זה המנוע הזה שהוא פשוט לא מסתדר איתו טוב ולא ברור לי מדוע בצ'מפיון דילגו על מנוע ה-1.4TSI.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה חיסול מלאי בלבד. יש 35 רכבים כאלו במלאי ואלו הרכבים שימכרו במבצע, כמובן למסירה מיידית. מחיר המבצע הוא סביר, האבסורד הוא המחיר הרשמי של 172 אלף ש"ח עבור רכב שהוא תכלס, עגלה ביחס למחיר וביחס לתדמית. ברוב אירופה, שם המחירים סבירים, אולי יש היגיון לקנות רכב המוגדר פרמיום עם מנוע כזה, אבל בישראל, ממש לא בטח לא בהפרש מחיר של 40 אלף ש"ח לעומת גולף 1.4TSI.

שוב, לדעתי במחיר הזה סדרה 1 עדיפה. אמנם רק מנוע 2.0 ליטר 138 כ"ס, אך זה מנוע מאוד גמיש והיא פשוט הרבה יותר נעימה לנהיגה כמכונית פרמיום לעומת המנוע הצנום מידי של אודי. עבורי לפחות, מכונית פרמיום צירכה להרגיש כזאת גם כאשר לוחצים על דוושת הגז, מכונית פרמיום שצריכה להתאמץ בעליות של ירושלים לדוגמה, זה פשוט לא לעניין ופוגם מאוד בתחושה.

דרך אגב, אחת הבעיות של היטי זה המנוע הזה שהוא פשוט לא מסתדר איתו טוב ולא ברור לי מדוע בצ'מפיון דילגו על מנוע ה-1.4TSI.

+1

זה מחזיר אותנו בדיוק למה שאמרתי קודם.

יש מלאי X שככל הנראה קרוב לשנה של התייבשות בבעלות צמפיון בבונדד.

הם מנסים להרוויח כמה שיותר "במבצע" לפני שהיחידות האלו יעבורו לאוטו דיל באמת במבצע.

מחיר ראלי לרכב הנ"ל לא יותר מ 120 אלף וגם זה בלחץ, מאוד בלחץ.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

המחיר כולל, כמובן, גם את הסמל בחזית.

לולא זו הייתה אאודי המחיר, כפי שנאמר, היה צונח. אבל אין מה לעשות, המחירים בארץ מגוחכים.

תמיד יימצא הפראייר שיקנה. בכל מקרה בשביל משפחה שחושקת ברכב בטווח המחירים הזה יכולה בהחלט לרכוש אאודי

ולהרגיש טוב עם זה. אולי זה שווה את זה.

אגב, באותיות קטנות במודעה רשום שהמבצע תקף לגבי דגם ה - 3 דלתות בלבד.  

האמת גם מתאים לאנשים שחפצים ברכב שני לבית או רכב לילד/ לאישה.

פורסם
המחיר כולל, כמובן, גם את הסמל בחזית.

לולא זו הייתה אאודי המחיר, כפי שנאמר, היה צונח. אבל אין מה לעשות, המחירים בארץ מגוחכים.

תמיד יימצא הפראייר שיקנה. בכל מקרה בשביל משפחה שחושקת ברכב בטווח המחירים הזה יכולה בהחלט לרכוש אאודי

ולהרגיש טוב עם זה. אולי זה שווה את זה.

אגב, באותיות קטנות במודעה רשום שהמבצע תקף לגבי דגם ה - 3 דלתות בלבד.  

האמת גם מתאים לאנשים שחפצים ברכב שני לבית או רכב לילד/ לאישה.

ידידי הכל טוב ויפה.

זה יכול להיות אוטו לאשה , לסופר, לשואו בבית הקפה השכונתי בתל אביב.

כרכב בינעירוני יהיה לו מאוד קשה לתפקד.

כמאמר קודמי, לקנות רכב פירימיום שבעלייה סוחב כמו סופר מיני (נראה לי שגרוע ממנה) זה קצת מביך.

עכשיו על כל הפסקה הקודמת הוסף את מחיר ״המבצע״ והרי לך חבילה עלייק פרימיום במחיר חסר תקדים.

מוכן להתערב שבעוד חודשים נראה את ״המבצע״ במחיר הרבה יותר אגרסיבי במחלקת הטרייד אין של היבואן.

פורסם
ידידי הכל טוב ויפה.

כמאמר קודמי, לקנות רכב פירימיום שבעלייה סוחב כמו סופר מיני (נראה לי שגרוע ממנה) זה קצת מביך.

עכשיו על כל הפסקה הקודמת הוסף את מחיר ״המבצע״ והרי לך חבילה עלייק פרימיום במחיר חסר תקדים.

מוכן להתערב שבעוד חודשים נראה את ״המבצע״ במחיר הרבה יותר אגרסיבי במחלקת הטרייד אין של היבואן.

האוקטביה מסתדרת יופי עם המנוע הזה, והוא גם יותר חזק מרוב המשפחתימטיות 1600 שיש היום בשוק, אז למה לחשוב שהוא בקושי יסחב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה מדבר מניסיון?

אני עושה חשבון פשוט, רכב ששוקל מעל 1400 קילו יהיו לו קשה בנסיעה בין עירונית.

זו פיזיקה פשוטה.

בעבר הרחוק היתה לי A3 טורבו 180.

זה כמעט 80 כס יותר מהמדוברת וגם היא לא היתה מכונית כזו דינאמית.

המרכב כבד והמנוע חלש מידי בשביל רכב שכזה.

חוץ מזה סקודה אוקטביה 1.2 לא עולה 140 אלף שקל ״במבצע״.  

פורסם

סקודה זה לא אאודי. המנוע הזה מחליף את ה1.6 נכון, המחיר מוגזם לחלוטין!

אבל כמו שאמרתי - כאן המחירים מגוחכים. ואאודי איי 3 נחשבת פה מינימום רכב יוקרה.

אבל המנוע בהחלט יסתדר עם הכבישים הבינעירוניים.

פורסם

הרי אם הסמל מקדימה היה סיאט או סקודה המחיר היה צונח ב 30%.

אבל זהו שאין לה סמל של סיאט או סקודה ולכן המחיר גבוה יותר, דבר הגיוני כשאתה חושב על מיתוג הדגמים, בדיוק באותו אופן שהסמל של פולקסוואגן עולה יותר מ-2 הסמלים שציינת.

חוץ מזה למיטב זכרוני ה A3(טורבו 180) שהיתה לי היא מכונית מאוד כבדה.

איך מנוע כזה חי איתה?

אני מניח שחי איתה בשלום, לא הופך את הרכב למכונת ביצועים אבל כנראה שגם לא תקבל רכבות מסובארו DL

צריך להכניס דברים לפרופורציות ידידי, לא כל רוכשי הרכבים חברים פה בפורום ופותחים שירשורים בנושא "באיזה שעה הכי טוב להגיע לנס הרים", למעשה רוב רוכשי הרכב קונים מכונית כדי שתקח אותם מנקודה A לנקודה B בנוחות יחסית ובלי דרמות מיוחדות, ואם יש לה סמל נחמד מקדימה אז מה טוב, ואת כל אלה האודי הזאת עושה היטב.

את כל זה אני כותב מבלי להכנס אפילו למתחרות כי זה פחות רלוונטי ברכבים כאלה כי מי שישלם את המחיר של האודי זה אותו אחד שחשוב לו מה הסמל בחזית ולכן הוא יעדיף אותה על פני הסקודה\סיאט\פולקסוואגן ולא ממש יעניין אותו כמה שוקלת המכונית ביחס למתחרות.

אנחנו, חברי הפורום, אכן יותר "בררניים", חשוב לנו מה ההספק שהרכב מוציא וכשיש לנו התלבטות בין 2 רכבים מתחרים אנחנו אולי נבחר ברכב שייתן הספק גבוה יותר ויהיה זריז יותר או בעל יתרון דינמי אחר, לא כך רוב רוכשי המכוניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חגי אף אחד לא אמר שלא יזיז את הרכב.

העיניין הוא למצב "מבצע" ב 140 אלף שקל על מנוע TSI ..1.2

זה כמו לתת לארנולד שוונצנגר לאכול מטרנה זה הכל.

ידידי הכל טוב ויפה.

אתה מדבר מניסיון?

אני עושה חשבון פשוט, רכב ששוקל מעל 1400 קילו יהיו לו קשה בנסיעה בין עירונית.

זו פיזיקה פשוטה.

בעבר הרחוק היתה לי A3 טורבו 180.

זה כמעט 80 כס יותר מהמדוברת וגם היא לא היתה מכונית כזו דינאמית.

המרכב כבד והמנוע חלש מידי בשביל רכב שכזה.

חוץ מזה סקודה אוקטביה 1.2 לא עולה 140 אלף שקל ״במבצע״.  

אתה כותב דברים לא מבוססים המבוססים על נתונים יבשים בלבד וחוזר על עצמך. תבדוק את נתון המומנט של המנוע והסל"ד בו הוא מושג ותוסיף את הפסדי הכח הנמוכים של התיבה הרובוטית כפולת המצמדים.

המנוע הזה סוחב טוב מאוד (יותר טוב מהמתחרות שלהן) אוקטביה, גולף ולאון ולכן אין סיבה שב-ש3 הוא לא יתן ביצועים סבירים ביותר. לא כולם רוצים וצריכים ביצועים ומי שירכוש את הרכב הזה יקנה אותו בעיקר בגלל הסמל והאפשרות לנהוג על רכב ממותג פרימיום (סוג של) במחיר נוח ביותר.

בוא לא נתחיל לדבר על תמורה לכסף כשאתה נוהג על 500 אבארת'.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה בדיוק המבצע ב1.2 tsi?

הרי אם הסמל מקדימה היה סיאט או סקודה המחיר היה צונח ב 30%.

חוץ מזה למיטב זכרוני ה A3(טורבו 180) שהיתה לי היא מכונית מאוד כבדה.

איך מנוע כזה חי איתה?

בעיני, לא אטרקטיבי בעליל.

באיזה רכב אתה נוהג?? אה, כן, פיאט 500...

אני חושב שאם היית רוכש את אותו הרכב עם מדבקה של פנדה מאחורה המחיר היה צונח בהרבה יותר מ-30 אחוז..

כמובן שאין מה להשוות בין 500 לבין פנדה, אבל מי שעושה השוואה בין סיאט לאודי ממש מזמין תגובה מסוג זה.

בייחוד שהוא נוסע בפיאט 500 אברט, אכן רכב במחיר הגיוני ביותר, לא.

105 כ"ס על מרכב ששוקל כמעט טון וחצי?

נראה לי שהסזוקי אלטו מאיצה יותר טוב ועולה בערך שליש.

בדקת? האודי מאיצה ב-10.5 שניות למאה, לא רע, לא רע בכלל.

1.5 טון? שוב, בדקת? הרכב שוקל 1305 ק"ג.,

אגב, כל ק"ג נוסף על פני סיאט מעיד על איכות.

היא כבדה ב100 קילו מהאחיות שלה לקונצרן, הפולו, איביזה והפאביה ונתוני ההאצה שלה מ0-100 על פי היצרן עומדים על 10.5 שניות שזה בהחלט יכול לספק.

שוב, היא בסיגמנט של משפחתית קומפקטית ולא סופר מיני.

אם תסתכלו אילו רכבים יש בסיגמנט במחיר הזה תגלו שהיא בין הכי משתלמות.

מה עדיף, מאזדה 3 מנוע 2.0, או אולי הונדה סיוויק או פוקוס מאובזרת 2.0?

יכול להיות שהאחרות עדיפות, עיניין של טעם ודרישות, אבל הן באותה סביבת מחירים ועם הרבה פחות יוקרה ויש לומר גם פחות איכותיות.

יכול לספק שאתה קונה פולו , איביזה, פאביה במחיר של סביב ה 100K פלוס מינוס.

לא שאתה משלם 140 ועוד במבצע!!

שוב פעם, באיזה רכב אתה נוהג??

אני חושב שיש כאן לא מעט שיומרו שזו לא העיסקה המשתלמת ביותר..

אגב, אני לא אחד מהם, כל אחד עושה את הבחירה שלו, וכניראה שהיא הכי נכונה עבורו.

פורסם

נכון, מדובר במנוע שלמרות גודלו הקטן הוא חזק וזריז באופן מפתיע.

הוא מרגיש טוב על האוקטביה הגמלונית וגם את הA3 יזיז בצורה סבירה.

עדיין אני חושב, שמה שמתאים לאוטביה הבסיסית וללאון הבסיסית (שלא נדבר על איביזה ופביה) לא מספיק לאאודי הנ"ל.

אומנם מדובר בהנחה משמעותית ביחס למחיר המופקע הקודם 173K אך בינינו, מי רוכש באאודי במחיר מחירון?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כבר לקנות רכב ממותג יוקרה במחיר entry level הייתי מוסיף עשירייה והולך על סידרה 1. המנוע חזק יותר, הרכב מאובזר יותר וברמת התחושה האישית הבעלים יודע שמתחת לשטיח לא יושבת איזו סקודה או סיאט.

זה לא ששני הרכבים הם גרוייסע מציאה, כן?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ידידי הרשו לי להשיב,

1- משום מה הכנסתם את האבארט לתשובות שלכם (לא ברור לי למה) אבל אני ארכב על הגל.

אין ספק שגם תמחור האבארט הוא שערורייתי אך בל נשכח שהיא לפחות מספקת את מה שהיא מתיימרת לספק.

ובנוסף , האבארט על מחירה הבלתי שפוי נותנת בקטגוריה שלה תוספות ״פרימיום״ שאצל המתחרות לא קיימות בכלל או לחילופין ניתנות בתוספת של עשרות אלפי שקלים.

אז בואו נכניס פרופורציות ונשווה תפוחים לתפוחים.

לקחת אותי כדוגמאות ולנסות להאיר אותי כ״מתנשא״ ( מצטער אבל זה מה שנשמע מהתגובות שלכם) זה לא פייר.

2-כן, נהגתי על ה A3 המדוברת ויתר על כן ציינתי שהיתה לי אחת פרטית עם טורבו 180 כס.

המכונית הזו היא מאוד כבדה ומגושמת ובגרסה המוצעת היא מאוד עצלה.

נתוני היצרן של האצה ב 10 שניות יפים על הנייר, בפועל זה לא ממש זה.

אני אוהב מכוניות מהירות אבל ברור לי שלא כולם נוסעים לנס הרים ויש כאלה שרוצים רכב רגיל.

הענין שגם את זה לא מקבלים פה.

נניח שנוסעים שלושה בוגרים באוטו הזה בכביש בין עירוני במהירות של 100 והנהג מתכנן עקיפה.

אני ניסיתי את זה , נסו גם ותחזרו אלי עם תשובות.

קשה לו להאיץ נקודה.

בנוסף, הגרסה המוצעת דלת איבזור והיא דיי אפרורית מפנים.

וזה לא פרימיום, מצטער.

אין לי בעייה עם מחירים מופקעים (הרי תמיד יהיו כאלו שישלמו) רק מה , פה אין שום מבצע ושום פרימיום.

זו גם הסיבה ל״מבצע״ שלא אתפלא אם 35 היחידות שמוצעות כרגע הן כל מה שהוזמן ופשוט לא נמכר.  

פורסם

להגיד שהמנוע הזה קטן מידי על היטי - זה לא נכון. עם ה-1.2TSI היא נעה בקצב חביב לכל הדעות - טוב יותר ממאזדה 3 1.6, לשם השוואה.

אני בהחלט אסכים ואומר שהיה עדיף והיו מייבאים את גרסת ה-1.4TSI125 כגרסת אמצע, בינה לבין ה-1.2TSI וה-2.0TDI.

ולגבי האודי, הייתם מעדיפים לקנות את גרסת ה-1.6 (היוצאת) בסכום דומה?

זה לא זול וזאת גם לא עסקה מדהימה (לדעתי), אבל אם ניקח בחשבון שה-1.2TSI חזק משמעותית מה-1.6 היוצא (שגם היה יקר משמעותית במחיר) - יש כן שיפור מסויים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...