Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכונית שלך נכנסה לתמונה כי לא הבנת איך מוכרים רכב אחר במחיר X עם נתונים Y.

הרכב שלך הינו דוגמא מעולה לרכישה לא רציונלית עם יחס תמורה\שקל שרוב מבחני הדרכים שעשו לרכב הזה ציינו שהוא בעייתי כשמשווים את ה-500 למכוניות ספורטיביות אחרת בשוק הישראלי במחירים דומים.

אני מסכים איתך שזה לא העניין והנושא נטחן עד דק בשרשורים אחרים, חזל"ש ל- A3 1.2TSI.

אם הניסיון שלך היה להוכיח לי שA3 נימכרת במחיר שפוי על ידי השוואה למחיר האבארט, נכשלת.

אלך בדרך שלך, לGTI אבארט וכל שאר המכוניות שהכנסת כמשווה ישנו ערך מוסף מוכח ששנינו לא מתווכחים עליו.

לאודי הזו פשוט אין.

היא פשוט גולף עם סמל של אודי בלי שום פרימיום ושום נעליים שנמכרת במחיר מופקע מעבר לכל פרופורציה הגיונית.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נסחפתם קצת. ה- A3 מרגישה - מבחינת חומרים ונוחות מושבים - טוב יותר מהגולף ומכל מתחרה אחרת בעצם (לא ניסיתי את הפוקוס החדשה, אבל אני סקפטי). ומי שמשווה אותה לסדרה 1 ועוד טוען שהמנוע של סדרה 1 או הנוחות או האבזור שלה מתקרבים בכלל - שוגה באשליות או שלא נהג עליה. סדרה 1 היא בפשטות חרא של רכב (אולי למעט ניהוג, כמה שכבר הגיר הלא-משהו והמנוע המיושן עד מאוד שלה מציעים). רק מה, הסמל שלה באמת "כבד" יותר משל אאודי, וגם הרכב יפה יותר חיצונית.

http://www.icar.co.il/compare?compare-version[]=817&compare-version[]=20

להלן ההשוואה בין שני הדגמים הרלבנטים, אני מחפש ולא רואה את יתרון המנוע או לחילופין יתרונות האבזור שיש לA3 למעט בקרת האקלים.

מצד שני אני לא מבעלי תוצרת שטוטגרט/וולפסבורג, אולי הם מוסיפים משהו לעצי הריח שגורם לבעלים להבין דברים שנשגבים מבינתי.

גילוי נאות : לי יש לנד-קרוזר (ואופל אסטרה בת 10 שאני שומר כרכב שני), אז אני לא מנסה לבנות כאן חס וחלילה "שוק" לאיזה מותג.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
http://www.icar.co.il/compare?compare-version[]=817&compare-version[]=20

להלן ההשוואה בין שני הדגמים הרלבנטים, אני מחפש ולא רואה את יתרון המנוע או לחילופין יתרונות האבזור שיש לA3 למעט בקרת האקלים.

מצד שני אני לא מבעלי תוצרת שטוטגרט/וולפסבורג, אולי הם מוסיפים משהו לעצי הריח שגורם לבעלים להבין דברים שנשגבים מבינתי.

גילוי נאות : לי יש לנד-קרוזר (ואופל אסטרה בת 10 שאני שומר כרכב שני), אז אני לא מנסה לבנות כאן חס וחלילה "שוק" לאיזה מותג.

עזוב אותך הויכוח כנראה עקר.

משום מה במקום תשובות עיניניות קייבלנו השוואה למכוניות שלא קשורות בכלל לדגם המדובר.

אני איתך לגמרי ,

לאודי הזו אין שום יתרון והיא גולף / לאון / אוקטביה עם תחפושת של שלושת העיגולים.

כל קשר בינה לבין פרימיום הוא מקרי לחלוטין.

חוץ מזה אותי לימדו שאיפה שיש מבצעים יש גם ריח רג של סירחון.

אין מתנות חינם.

פורסם

מה הבעיה שלכם לענות לעניין? נהגתם בסדרה 1 בכלל? בושה של רכב. ביחס לגולף 140 שהיתה לי לפני 4 שנים כבר, הוא לא מתקרב אפילו, באף מובן למעט מראה חיצוני ותדמית, שבהם הוא עדיף.

האאודי נוחה והחומרים המרכיבים את הקוקפיט שלה טובים משל רוב אם לא כל הרכבים במחירים המקבילים. כן, יותר טובים מהגולף GTI. גם יותר יפה ונוח בפנים. יש מי שמוכן לשלם; אבל להגיד שזו אוקטביה בתחפושת חיצונית בלבד זה שטות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

500 אבהרט,

האם נהנת ב1.2 של אאודי ?

האם ישבת ב1.2?

האם לחצת עם 1.2 ?

האם מחיר האבהרט הוא גם כן הגיוני ביחס למה שמקבלים (שהרי כולם יודעים מהו הבסיס של ה500 -רכב של האגודה לפני שנה )?

וזה נכתב לא כי אני עובד בחברה אלא כי המגמה שלך דיי שקופה ולא אמיתית בדיוק כמו שמחיר האבהרט לא הגיוני אך הרכב פיגוז/פצצה/קארטינג חוקי לכביש ולכן זה מתגמד מול זה,לא כך ?.

נ.ב

ראיתי עכשיו בהודעותיך הקודמות כי אכן נהגת ,באיזה רכב בדיוק ?

ולגבי ציפיות גבוהות ,לפי מה שאתה נוהג אז לא נראה כי יש לך ציפיות גבוהות .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רכב פרימיום לא תמיד נמדד באבזור שלו, אלא במיתוג ובתחושה שהוא נותן לבעליו.

האודי הרבה יותר איכותית מהרכבים שמוצעים עכשיו בקבוצת המחיר שלה (גולף, סיוויק, וולוו C30) ויותר מתקדמת מהם מבחינת המנוע והגיר שהם הלב של הרכב וכל זה עם סמל של רכב נחשק (אודי נחשקת הרבה יותר מכל המותגים שצ'מפיון מייבאים לארץ).

פורסם
500 אבהרט,

האם נהנת ב1.2 של אאודי ?

האם ישבת ב1.2?

האם לחצת עם 1.2 ?

האם מחיר האבהרט הוא גם כן הגיוני ביחס למה שמקבלים (שהרי כולם יודעים מהו הבסיס של ה500 -רכב של האגודה לפני שנה )?

וזה נכתב לא כי אני עובד בחברה אלא כי המגמה שלך דיי שקופה ולא אמיתית בדיוק כמו שמחיר האבהרט לא הגיוני אך הרכב פיגוז/פצצה/קארטינג חוקי לכביש ולכן זה מתגמד מול זה,לא כך ?.

נ.ב

נהגתי בA3 בדיוק כמו זו המוצעת ב״מבצע״ ובנוסף היתה לי בבעלות פרטית A3 טורבו 180 כס חדשה בשנתון 2003.

וכן ידידי היקר המכונית הזו חלשה.

אני לא מבין על מה אתה מנסה לגונן? על מכונית כבדה עם מנוע צנום?

חבל שלא קראת את כל ההודעות שלי.

לרגע לא טענתי שהאבראט לא יקרה אבל לפחות היא מספקת את הסחורה.

אם אתה חושב שהדגם המוצע ב״מבצע״ מצדיק באיזושהיא צורה את המחיר המטופש שדורשים עליו אתה מוזמן לשפוך אור על הפרשה.

אני לא נהג מקלדות בן 16 ונהגתי על הרכב ודומני שיש לי למה להשוות.

הוא בפירוש לא שווה את הסכום הזה כי אין לו שום ערך מוסף מעבר לסימלון הקידמי.

ובבקשה, אם אתה מחשיב את עצמך כמקצועי השווה תפוחים לתפוחים.

כלומר אל תדבר איתי על אודי A3 1.2TSI ותשווה אותה ל500 אבארט או GTI.

דבר עינינית, והסבר לי בבקשה מה המבצע באודי פאקיניג 1.2 TSi במחיר מבצע של 140k?!!!

אני מוכן לקבל כל ביקורת רק שתהיה עינינית ולא עם דוגמאות של ״רכב אגודה״ מה אתה בן 12?

פורסם

המחיר של כל רכב בישראל יקר ומופרך, אבל בוא נעשה השוואה קטנה:

הונדה סיוויק 1.8 5 דל' עולה 144000 ש"ח.

גולף 1.4TSI עולה 140000 ש"ח.

וולוו C30 עולה 179000 ש"ח.

ב.מ.וו. סדרה 1 עולה 150000 ש"ח עם רכב שמגיע ערום לחלוטין (מזל שיש לו ארבעה גלגלים).

היחידה שנראית ונוסעת לא פחות טוב היא הפוקוס החדשה בגרסת 5 דל', אבל פורד כמותג לא נתפס יוקרתי כמו אודי.

פורסם
אם הניסיון שלך היה להוכיח לי שA3 נימכרת במחיר שפוי על ידי השוואה למחיר האבארט, נכשלת.

אלך בדרך שלך, לGTI אבארט וכל שאר המכוניות שהכנסת כמשווה ישנו ערך מוסף מוכח ששנינו לא מתווכחים עליו.

לאודי הזו פשוט אין.

היא פשוט גולף עם סמל של אודי בלי שום פרימיום ושום נעליים שנמכרת במחיר מופקע מעבר לכל פרופורציה הגיונית.

שמע, אפשר לקחת את מה שאתה אומר צעד אחד נוסף.

אפשר להגיד שהלאון היא אוקטביה בתחפושת ושהגולף היא אוקטביה בתחפושת.

המציאות (שאני לא בהכרח מסכים איתה, אבל זו המציאות) מראה שאנשים מוכנים לשלם אקסטרה (נניח על גולף) על מותג למרות שת'כלס ריאלית (חוץ מהתדמית) הם מקבלים את אותו הדבר +- בסיאט לאון.

אנחנו חיים בעולם שבו אנשים משלמים אקסטרה על תדמית ולפי הלוגיקה הזאת האודי הזאת שווה 140K הרבה יותר מאשר גולף בסיסית עם מנוע 1.6 עתיק שווה 120K.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שמע, אפשר לקחת את מה שאתה אומר צעד אחד נוסף.

אפשר להגיד שהלאון היא אוקטביה בתחפושת ושהגולף היא אוקטביה בתחפושת.

המציאות (שאני לא בהכרח מסכים איתה, אבל זו המציאות) מראה שאנשים מוכנים לשלם אקסטרה (נניח על גולף) על מותג למרות שת'כלס ריאלית (חוץ מהתדמית) הם מקבלים את אותו הדבר +- בסיאט לאון.

אנחנו חיים בעולם שבו אנשים משלמים אקסטרה על תדמית ולפי הלוגיקה הזאת האודי הזאת שווה 140K הרבה יותר מאשר גולף בסיסית עם מנוע 1.6 עתיק שווה 120K.[/

מסכים על כל מילה.

פורסם
500 אבהרט,

האם נהנת ב1.2 של אאודי ?

האם ישבת ב1.2?

האם לחצת עם 1.2 ?

נ.ב

נהגתי בA3 בדיוק כמו זו המוצעת ב״מבצע״ ובנוסף היתה לי בבעלות פרטית A3 טורבו 180 כס חדשה בשנתון 2003.

וכן ידידי היקר המכונית הזו חלשה.

אני לא מבין על מה אתה מנסה לגונן? על מכונית כבדה עם מנוע צנום?

חבל שלא קראת את כל ההודעות שלי.

לרגע לא טענתי שהאבראט לא יקרה אבל לפחות היא מספקת את הסחורה.

אם אתה חושב שהדגם המוצע ב״מבצע״ מצדיק באיזושהיא צורה את המחיר המטופש שדורשים עליו אתה מוזמן לשפוך אור על הפרשה.

אני לא נהג מקלדות בן 16 ונהגתי על הרכב ודומני שיש לי למה להשוות.

הוא בפירוש לא שווה את הסכום הזה כי אין לו שום ערך מוסף מעבר לסימלון הקידמי.

ובבקשה, אם אתה מחשיב את עצמך כמקצועי השווה תפוחים לתפוחים.

כלומר אל תדבר איתי על אודי A3 1.2TSI ותשווה אותה ל500 אבארט או GTI.

דבר עינינית, והסבר לי בבקשה מה המבצע באודי פאקיניג 1.2 TSi במחיר מבצע של 140k?!!!

אני מוכן לקבל כל ביקורת רק שתהיה עינינית ולא עם דוגמאות של ״רכב אגודה״ מה אתה בן 12?

לגבי רכב אגודה אז היה בגדר הצחוק וזאת כי גם עומר (מנהל האולם ) יודע כי אני מת על הרכב שיש לך .

לגבי מנוע האיי 3 אז תרשה לי ,

בפעם הראשונה שהרכב הזה הגיע לנסיעות המבחן אז התגובה של כולם הייתה מזלזלת אך לאחר נסיעה נוכחנו לגלות כי סוף סוף יש מנוע טוב לרכב ושאפשר לנהוג בו בכיף (לעומת ה 1.6 העצלה) .

ה1.2פתחה דלת חדשה לאלה אשר רוצים אאודי אך רף המחיר היה תמיד גבוה ,כמו כן פתאו לנהוג ברכב שהוא שקט ויותר חסכוני זה גם עושה את ההבדל ,רוב מי שמגיע לנהוג ברכב הזה זה לא אנשים שמחפשים ביצועים אלא כאלה שרוצים להיות חלק האאודי או שהם כבר חלק (יש כבר בבית A4,A6,A8) וזה רכב לילד שקיבל רישיון או לאישה או גם למאהבת :wink:.

למי שרוצה רכב עם ביצועים אז זה לא בשבילו אך למי שרוצה רכב עם סמל סטטוס ואיכותי אז המחיר הזה אכן קורץ .

נ.ב

לגבי המבצע אז צר לי כי איני יודע עליו הרבה אלא כמוך בדיוק (כפי הנראה מחר בבוקר אדע יותר) ועדיין לא אוכל לכתוב שוב כי זה פרסום ולי אסור לפרסם כלום ( לא תפקידי וגם לא רצוני).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הרכב אינו רכב פשוט עם תחפושת פרימיום- הוא רכב פשוט נקודה.

זה שבארץ הסוכנות הופכת אותו למשהו שהוא לא, לא אמור להוריד מהערך של מה שהוא כן.

אחל׳ה רכב, איכותי, משדר תחושה מסויימת אבל זה לא רכב פרימיום. גם לא האס 3.

לא צריך להוריד מהערך של הרכב בגלל שהיבואן מתמחר אותו בצורה מגוחכת.

פורסם

אחי הגדול הלך לבדוק אותה בסוכנות.

ציין שהמחיר בפועל "על הכביש" הוא יותר מ-140 ולכיוון 150K.

וזה ללא חבילות אבזור.

רכב כזה מאובזר כמו שצריך יחסית לדגם כניסה של אודי יעלה כבר כ-160K.

לפחות יחידת הכוח כבר לא אנמית כמו ה-1.6 הקודמת.

ומי שכותב כאן שה-A3 זה גולף עם סמל של אודי מדבר שטויות.

מספיק רק להסתכל על הרכב מבחוץ ואחרי זה להרגיש את תא-הנוסעים בכדי לדעת את ההבדל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זה כמובן לא נכון. בסיאט לאון אין מקום בתא הכפפות, בסיאט יש כוכב ריסוק אחד פחות, כ"א אחת פחות, תא מטען פחות נוח - וזה רק בשימושיות. אם תרצה, אפשר כמובן לדבר על אבזור וחומרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בלי קשר לשירשור. האבארט 500 זה הכי כיף עד ל180 אלף ש"ח נקודה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...