Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידידי הרשו לי להשיב,

1- משום מה הכנסתם את האבארט לתשובות שלכם (לא ברור לי למה) אבל אני ארכב על הגל.

אין ספק שגם תמחור האבארט הוא שערורייתי אך בל נשכח שהיא לפחות מספקת את מה שהיא מתיימרת לספק.

ובנוסף , האבארט על מחירה הבלתי שפוי נותנת בקטגוריה שלה תוספות ״פרימיום״ שאצל המתחרות לא קיימות בכלל או לחילופין ניתנות בתוספת של עשרות אלפי שקלים.

אז בואו נכניס פרופורציות ונשווה תפוחים לתפוחים.

לקחת אותי כדוגמאות ולנסות להאיר אותי כ״מתנשא״ ( מצטער אבל זה מה שנשמע מהתגובות שלכם) זה לא פייר.

אשמח אם תשתף אותי מה בדיוק פרימיום ב-500 אבארט?

היא מספקת את מה שהיא מתיימרת? אשמח לדעת מה אתה מגדיר כיומרות של ה- 500 שלדעתך היא מספקת אותן.

אני אנסה ברשותך- רכב fun שאפשר לתמחר במחיר מוגזם רק כי הוא מושך כל כך הרבה תשומת לב? תשומת לב דומה אפשר לקבל גם בסמארט בהרבה פחות כסף (שגם מתומחרת גבוה מאוד כשלעצמה) וגם אפשר להשיג יותר ספורטיביות במחיר דומה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשמכרו את ה A3 עם מנוע 1.6 וגיר פלנאטרי רגיל, אף אחד לא פתח פה שרשור על זה וגם יש לא מעט כאלה על הכביש. עכשיו עם מנוע יותר חזק וגיר יותר טוב היא פתאום עגלה מידי?

emotion of motion

פורסם
אשמח אם תשתף אותי מה בדיוק פרימיום ב-500 אבארט?

היא מספקת את מה שהיא מתיימרת? אשמח לדעת מה אתה מגדיר כיומרות של ה- 500 שלדעתך היא מספקת אותן.

אני אנסה ברשותך- רכב fun שאפשר לתמחר במחיר מוגזם רק כי הוא מושך כל כך הרבה תשומת לב? תשומת לב דומה אפשר לקבל גם בסמארט בהרבה פחות כסף (שגם מתומחרת גבוה מאוד כשלעצמה) וגם אפשר להשיג יותר ספורטיביות במחיר דומה.

שים לב שהפרימיום אצלי מופיע במרכאות.

כלומר ריפודי עור , פנסי קסנון מערכת blue &me חלון גג ממש לא משקפים פרימיום בעיני.

כל שאמרתי שבארבארט אתה מקבל אותם במחיר ״ שפוי״ (עע חבילת משודרגת בgti או במיני).

האבארט מתיימרת להיות מכונית ספורט נקודה.

את זה היא עושה ובגדול.

אם אתה מנסה ולו לרגע לרמוז שהיא מכונית show no go , אנא בצע נסיעת מבחן ותחזור עם רשמים.

זו מכונית הכי קרובה לקארטינג במחיר הכי ״שפויי״ בשוק היום.

לגבי תשומת לב, מסכים איתך.

גם אני לא אוהב את מה שהיא משדרת והייתי אף מעדיף אותה חלקה ובלי סימני האבארט הצועקים.

אך כחבילה היא מספקת בדיוק את מה שהיא מתיימרת.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
כשמכרו את ה A3 עם מנוע 1.6 וגיר פלנאטרי רגיל, אף אחד לא פתח פה שרשור על זה וגם יש לא מעט כאלה על הכביש. עכשיו עם מנוע יותר חזק וגיר יותר טוב היא פתאום עגלה מידי?

כי אותה לא הציגו במחיר״מבצע״ בקטגוריית פרימיום.

פורסם
האבארט על מחירה הבלתי שפוי נותנת בקטגוריה שלה תוספות ״פרימיום״

אין באבארת' שום פרימיום, זו סה"כ פיאט 500 בגירסא ספורטיבית, לא פחות ובטח לא יותר.

על אותו משקל אתה יכול לומר שה-106GTI היתה בתקופתה גרסת פרמיום של ה-106 הרגילה ?

ומה לגבי קליאו ספורט, גרסת פרמיום של קליאו רגילה ?

לא, אלה בסה"כ גרסאות ספורטביות של דגמים רגילים, כמובן שלעיתים יש קצת יותר אבזור בגרסאות הספורטיביות כי צריך שיהיה עוד משהו שימשוך פרט למנוע חזק יותר, אבל גם התוספות הנ"ל לא הופכות רכב לפרמיום.

סמל לעומת זאת כן הופך רכב לפרמיום, כמו במקרה המדובר של האודי.

אני אוהב מכוניות מהירות אבל ברור לי שלא כולם נוסעים לנס הרים ויש כאלה שרוצים רכב רגיל.

הענין שגם את זה לא מקבלים פה.

אני לא מסכים איתך ידידי,

רוב הציבור נוהג במכוניות שעושות 0-100 בכ-12 שניות בממוצע ואת הפעמים שהם עוברים 120 קמ"ש אפשר לספור על כף יד אחת, כך שביצועי האודי המדוברת יספקו אותם מעל ומעבר.

לא צריך להיות קיצוניים, האודי הזאת לא תיהיה מכונת מהירות אבל היא כנראה לא תיהיה הרכב האיטי על הכביש, היא כן תספק פשרה לא רעה למי שמהירות היא לא תאוותו העיקרית אבל סמל נחשב כן מדגדג לו את בלוטות החשק, בייחוד עכשיו שהסמל הנחשק הזה מגיע לו גם בזול יותר.

מישהו זרק שזה לא מתאים שרכב כמו אודי מגיע עם מנוע כזה צנום, ואני שואל למה לא מתאים ?

אם בא לך לנהוג ברכב קצת יותר מעניין ממאזדה 3 אבל בלי להקרע בדלק, למה שלא תיהיה לך אופציה כזאת ?

בא לך ללכת על משהו יותר עוצמתי, אין שום בעיה, שים כסף וקח לעצמך S3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Abarth (מה שמך?), ה-A3 הקודמת הייתה מכונית סתמית עם תג והילה של רכב פרמיום.

נכון שגם הדור הנוכחי אינו מבריק דינמית (לא בצורה יוצאת דופן), איך טובה באלפי מונים מאותה A3 שהייתה לך בעבר, בכל דבר.

יצא לך לנהוג ב-VAGית עם 1.2TSI? קח לסיבוב אחת כזאת (עדיפות לאחת ה"שמנות" - אוקטביה, גולף, יטי) ותאמר לנו מה דעתך, יש לי הרגשה שהיא תשתנה לחיוב.

נכון שהן לא בליסטיות כמו ה-Abarth שלך - והן גם לא אמורות להיות כאלה, אך בהשוואה לכל מתחרה בעלת מנוע 1.6 אטמוספרי - הן זריזות יותר ובפער מורגש. בנוסף, תמיד אפשר לצ'פצ'פ אותן ולגרד כ-150 סוסים / 25 קג"מים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא צריך להיות קיצוניים, האודי הזאת לא תיהיה מכונת מהירות אבל היא כנראה לא תיהיה הרכב האיטי על הכביש, היא כן תספק פשרה לא רעה למי שמהירות היא לא תאוותו העיקרית אבל סמל נחשב כן מדגדג לו את בלוטות החשק, בייחוד עכשיו שהסמל הנחשק הזה מגיע לו גם בזול יותר.

מישהו זרק שזה לא מתאים שרכב כמו אודי מגיע עם מנוע כזה צנום, ואני שואל למה לא מתאים ?

אם בא לך לנהוג ברכב קצת יותר מעניין ממאזדה 3 אבל בלי להקרע בדלק, למה שלא תיהיה לך אופציה כזאת ?

בא לך ללכת על משהו יותר עוצמתי, אין שום בעיה, שים כסף וקח לעצמך S3.

על מנת שסמל של מותג מסויים יחשב לפרימיום, הרכב מעבר לסימלון המודבק לו בחרטום חייב לכלול גם מערכות פרימיום.

רכב עם סמל פרימיום ובלי שום אביזרי פרימיום זה תחפושת וזה בדיוק מה שהאודי הזה .

פורסם
Abarth (מה שמך?), ה-A3 הקודמת הייתה מכונית סתמית עם תג והילה של רכב פרמיום.

נכון שגם הדור הנוכחי אינו מבריק דינמית (לא בצורה יוצאת דופן), איך טובה באלפי מונים מאותה A3 שהייתה לך בעבר, בכל דבר.

יצא לך לנהוג ב-VAGית עם 1.2TSI? קח לסיבוב אחת כזאת (עדיפות לאחת ה"שמנות" - אוקטביה, גולף, יטי) ותאמר לנו מה דעתך, יש לי הרגשה שהיא תשתנה לחיוב.

נכון שהן לא בליסטיות כמו ה-Abarth שלך - והן גם לא אמורות להיות כאלה, אך בהשוואה לכל מתחרה בעלת מנוע 1.6 אטמוספרי - הן זריזות יותר ובפער מורגש. בנוסף, תמיד אפשר לצ'פצ'פ אותן ולגרד כ-150 סוסים / 25 קג"מים :wink:

יהונתן זה השם.

ואם תעיין בכמה הודעות אחורה תראה שנהגתי על מנוע 1.2 TSI ועוד ברכב הספציפי הזה.

המנוע הזה הוא פרטנר נהדר על פלטפורמת הפולו, פאביה , איביזה.

הוא ממש לא מתאים לפלטפורמה של הגולף , A3, אוקטביה.

יכול להיות שהרף שלי גבוה, לא יודע.

לי הן פשוט נראות עצלות.

חוץ מזה, אני לא רואה כל טעם להכניס בכל תגובה את האבארט.

זה רכב מסגמנט אחר עם מינוסים ופלוסים בקטגוריה שלו.

פורסם

יהונתן, התרגלת לרכבים חזקים יותר - זה הכל.

קח לסיבוב מאזדה 3 - ולאחר מכן כנס לאוקטביה 1.2TSI, ואתה תופתע מפערי הזריזות שביניהן.

ולגבי ה-Abarth, בהלצה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האבארט מתיימרת להיות מכונית ספורט נקודה.

את זה היא עושה ובגדול.

אם אתה מנסה ולו לרגע לרמוז שהיא מכונית show no go , אנא בצע נסיעת מבחן ותחזור עם רשמים.

זו מכונית הכי קרובה לקארטינג במחיר הכי ״שפויי״ בשוק היום.

במושגים של ארץ ישראל אני מעדיף קליאו ספורט כרכב ספורט (או גולף GTI ידנית בקצת יותר כסף).

במחיר של 160K אני חושב שפיאט 500 ספורטיבית על התנהגותה ה"קארטינגית" המשובבת (אגב, לא כולם אוהבים את זה) צריכה להציע יותר כי היא פשוט יקרה מדי. כל רכב במחיר כזה צריך להציע לקונה הפוטנציאלי הממוצע שעובד לא קל בשביל הסכום הזה מעטפת שימושיות רחבה יותר. 500 אבארט יכולה להיות מגניבה בתור רכב שלישי בבית וזה אם היא היתה עולה 120K בערך.

ה-500 אבארט היא הרבה show וגם כמובן הרבה go, אבל במחיר הזה אפשר לקבל יותר go עם אמנם פחות show אבל שימושיות עדיפה בהרבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
על מנת שסמל של מותג מסויים יחשב לפרימיום, הרכב מעבר לסימלון המודבק לו בחרטום חייב לכלול גם מערכות פרימיום.

רכב עם סמל פרימיום ובלי שום אביזרי פרימיום זה תחפושת וזה בדיוק מה שהאודי הזה .

לדעתך זו תחפושת, כנראה שלדעת מי שרוכש את הרכב כיום זה עדיין רכב פרמיום.

מעבר לזה, למה בדיוק אתה קורא מערכות פרמיום ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שבגלל שיש מלאי כזה מוגבל הם לא יתקשו לגייס 35 קונים.

הרי המחיר שלה עכשיו נושק למחיר של הגולף - ובטוח יהיו מספיק שיסכימו לשלם עוד 5-15 אלפיות בשביל המותג.

בקיצר - הם ייחטפו בלי בעיה.

השאלה מה עוד מוצע ביום מכירות הזה חוץ מA3 1.2. יש למישהו מידע פנימי?

פורסם
במושגים של ארץ ישראל אני מעדיף קליאו ספורט כרכב ספורט (או גולף GTI ידנית בקצת יותר כסף).וזה למה? כי יש להם דבשת כפולה על הגג לאגירת מי גשמים או שמע זו מערכת המתלים המשוכללת שגורמת לכל כביש מעצ להפוך לאוטובאן גרמני?

שני המכוניות שציינת הן מכוניות ספורט ששמן הולך לפניהן אבל הן לא אברט ואתה יודע את זה כמו שאני יודע את זה אם כמובן נהגת על כל השלושה.

לכל אחת מהמכוניות האלו יש הפלוסים ואת המינוסים וכל אחת מיוחדת בפני עצמה.

במחיר של 160K אני חושב שפיאט 500 ספורטיבית על התנהגותה ה"קארטינגית" המשובבת (אגב, לא כולם אוהבים את זה) צריכה להציע יותר כי היא פשוט יקרה מדי. כל רכב במחיר כזה צריך להציע לקונה הפוטנציאלי הממוצע שעובד לא קל בשביל הסכום הזה מעטפת שימושיות רחבה יותר. 500 אבארט יכולה להיות מגניבה בתור רכב שלישי בבית וזה אם היא היתה עולה 120K בערך.

פה כבר הייתי מצפה (כפי שעשית בפסקה הקודמת) את ההשוואה המתבקשת שלא טרחת לעשות ולהכניס את המיני לתמונה.

מיני קופר ערומה מתוספות עולה החל מ 220 שקל!

בעיני, זו המתחרה האמיתית ואם כבר השוואה אז זוהי זו.

ברור שלא כולם אוהבים התנהגות קארטינג אבל זו בדיוק מהות הדיון - האברט מתיימרת לספק את התמורה הזו וזה מה שהיא עושה בגדול.

יקרה מידי, על זה אין ויכוח.

אין בישראל מכונית שמשווקת והיא לא יקרה מידי ופה אנחנו חוזרים לדיון המקורי A3 עם מנוע 1.2 TSI זה גם מאוד מאוד יקר ובטח לא שימושי כרכב משפחתי. ובטח ובטח כמכונית פרימיום.

ה-500 אבארט היא הרבה show וגם כמובן הרבה go, אבל במחיר הזה אפשר לקבל יותר go עם אמנם פחות show אבל שימושיות עדיפה בהרבה.

בשורה התחתונה, לדעתי לפחות אני לא מסופק מהתשובות שלך כמו שכנראה אתה לא מסופק משלי.

פשוט נראה לי הזוי לדחוף מכוניות לא קשורות לכותרת הדיון.

הדיון הוא A3 לא רנו לא פולקסווגן ולא אבארט.

לא מצליח להבין את זה שבנאדם מבין דעה אוביקטיבית ואז דוחפים לו ישר את התמונה שיש לו בסימלון.

פורסם
בשורה התחתונה, לדעתי לפחות אני לא מסופק מהתשובות שלך כמו שכנראה אתה לא מסופק משלי.

פשוט נראה לי הזוי לדחוף מכוניות לא קשורות לכותרת הדיון.

הדיון הוא A3 לא רנו לא פולקסווגן ולא אבארט.

לא מצליח להבין את זה שבנאדם מבין דעה אוביקטיבית ואז דוחפים לו ישר את התמונה שיש לו בסימלון.

המכונית שלך נכנסה לתמונה כי לא הבנת איך מוכרים רכב אחר במחיר X עם נתונים Y.

הרכב שלך הינו דוגמא מעולה לרכישה לא רציונלית עם יחס תמורה\שקל שרוב מבחני הדרכים שעשו לרכב הזה ציינו שהוא בעייתי כשמשווים את ה-500 למכוניות ספורטיביות אחרת בשוק הישראלי במחירים דומים.

אני מסכים איתך שזה לא העניין והנושא נטחן עד דק בשרשורים אחרים, חזל"ש ל- A3 1.2TSI.

פורסם

נסחפתם קצת. ה- A3 מרגישה - מבחינת חומרים ונוחות מושבים - טוב יותר מהגולף ומכל מתחרה אחרת בעצם (לא ניסיתי את הפוקוס החדשה, אבל אני סקפטי). ומי שמשווה אותה לסדרה 1 ועוד טוען שהמנוע של סדרה 1 או הנוחות או האבזור שלה מתקרבים בכלל - שוגה באשליות או שלא נהג עליה. סדרה 1 היא בפשטות חרא של רכב (אולי למעט ניהוג, כמה שכבר הגיר הלא-משהו והמנוע המיושן עד מאוד שלה מציעים). רק מה, הסמל שלה באמת "כבד" יותר משל אאודי, וגם הרכב יפה יותר חיצונית.

אם אתם חושבים שמי שקונה אאודי 1.2 מחפש ניהוג או האצות - אני לא יודע איפה אתם חיים. הוא מחפש נוחות, סוג של פאר (בטח יותר מפואר ונוח מלאון, מזדה, סוזוקי וכו'), ולהגיע מנקודה א' ל- ב'. אני מהמר שרוב הרוכשים יהיו נשים מבוגרות או נוער שיקבל את הרכב מההורים. בשבילהם זה כנראה מספיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...