רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איפו אפשר לעשות סאנרוף לרכב גולף 1995 ולא בסביר האלה שמקשים 3 אלף על סאנרוף שרק עולה למעלה ולא ניפתח ועם אפשר באזור השרון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ברcl, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל בעלי הוולנטיין מוכרת בוודאי התופעה שהוא מתריע על לייזר כאשר עוברים ליד חניונים עם שערים חשמליים וכדומה. בנתיב מוכר המיקום של הדברים האלו ידוע מראש. היום ציפצף לי מספר פעמים בכביש שאני יודע שהוא נקי מהתרעות שווא כאלו, אבל הציפצוף נמשך לאורך כל הנסיעה והחץ הצביע אחורה. מאחר ואינני מכיר שיטת מדידת מהירות בלייזר מתוך רכב נוסע - הסתכלתי היטב במראה והבחנתי בוולוו S60 חדשה שעקפתי מספר דקות קודם לכן. אז הבנתי שמערכת הCity safety שלה משגעת את הגלאי. מה יקרה כשמערכות כאלו יהפכו לנפוצות? הגלאי יהפוך לחסר ערך אבל אולי גם מכמונות הלייזר של המשטרה. אגב, בניגוד לדעה הנפוצה כאן, גם גלאי הלייזר הציל אותי לא פעם מדו"ח מאחר ובדרך כלל מבוצעת מדידת ניסיון בטווח גדול.
הודעה אחרונה מאת yoelb, -
- 11 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
כמו בכותרת יש לי פיטסטה 97 שהקצבות של הטמבון מקדימה שבור ואני צריך לבור טסט זה יהווה בעיה או שלא מסתקלים על זה בטסט (רוב בטמבון נמצא ) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 684 צפיות
בדקתי באינטרנט והמחירים הם סביב ה3000 יורו לא קצת מוגזם לשלושה ימים?
הודעה אחרונה מאת aries191, -
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
שלום רב. רוצה להזמין מהרשת פלאגים לקראת הטיפול ומתלבט בין 2 סוגים. אשמח לקבל מידע על ההבדלים בינהם, וכמובן מה מומלץ. כמו כן, גם אם ידוע לכם מחיר מומלץ - אשמח עד מאוד. הראשון : NGK FPR6Q מקט - 101 000 063 AA Stock No 6458 http://images52.fotki.com/v642/photos/4/41970/1925173/plugs001-vi.jpg או השני : NGK IFR6Q-G Stock No 5648 http://www.sparkplugauto.com/ngk/laser-iridium/ngk-laser-iridium-ifr6qg-spark-plug.html
הודעה אחרונה מאת eran1987, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוך כדי חיפוש ודיפדוף אחרי נושאים מעניינים בפורום זה , ויש לא מעט, מצאתי התייחסות מאוד רצינית לנושא חיסכון בדלק בחתימה של EILY ( מדריך הפורום להפחתת צריכת הדלק - נחסוך בדלק, נשמור על הסביבה! שווה לשנן ולרענן!), מאחר ואני סבור כי זה נושא חשוב במעלה, אצרף כאן מאמרים בנושא אשר נכתבו בפרשן באמצע 2008: מדריך לנהיגה נבונה, בטיחות ובחיסכון בדלק איור רלוונטי למאמר מדריך לנהיגה נבונה 2 קריאה מהנה, אשמח לענות על כל שאלה ותגובה.
הודעה אחרונה מאת cardoc, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=0aLKNG0FCxw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.whatcar.com/car-news/new-fiat-panda-unveiled/258862 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
שלום חברים, ברשותי רכב מסוג רנו קליאו שנת 96 גיר ידני, הרכב עבר תאונה ובגלל זה ירד מהכביש. הרכב נשאר אצלי ואני מעוניין למכור אותו לפירוק. -מה המחירים פחות או יותר לרכבים אלה? -האם כדאי למכור לברזל או לחלקים? -אני מאזור עפולה איפה יש פירוקיות שיהיו מעוניינות לרכוש רכב כזה? בנוגע למכירת רכב האם יש צורך בתפסים או העברת בעלות? תודה.. אם מישהו מעוניין לרכוש את הרכב (0544313914) סלבה.
הודעה אחרונה מאת Slavon, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי המתנה ושמועות ארוכות נחשף היום רכב הפנאי של מזראטי האיטלקית. הקובנג מבוסס על הג'יפ גראנד צ'רוקי אך במזראטי מבטיחים כי הוא ייבדל ממנו במנועים, בעיצוב ובהתנהגות. מקור המנועים הוא בפרארי והקובנג אמור לתת פיייט לא רע לקאיין של פורשה, במיוחד בעיצוב ובתחושה הכללית שכן מזראטי מותג הרבה יותר אקסלוסיבי מפורשה. הרכב הזה יקפיץ למזראטי את המכירות וימכר כמו לחמניות במחיר הנכון (ממוצב מול קאיין). נשמע מבטיח! לפרטים נוספים: http://www.autoblog.com/2011/09/13/maserati-kubang-frankfurt-2011/
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מעונין לדעת אם אפשר להשיג את הג'נטים הנ"ל גם בלי להיות בעלים של אבראט. מאוד אהבתי את העיצוב. http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2010/03/Abarth-Fiat-Punto-EVO-rims.jpg
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
שלום לכולם שמי דוד ואני חדש בפורום. היום ראיתי רכב באזור תל אביב. מעולם לא ראיתי רכב כזה בשום מקום לפני כן, וסיקרן אותי לדעת אם עוד אנשים ראו את הרכב הנ"ל ואם מישהו יודע איזה סוג רכב זה. תיאור הרכב עד כמה שאפשר : צבע - שחור. גימור - מרובע. גובה נמוך, יחסית קטן. קופה אם אני זוכר נכון.. נראה ממש מגניב עם הרבה פתחי איוורור, סטייל פרארי F50. תודה.
הודעה אחרונה מאת david123el, -
- 2 תגובות
- 612 צפיות
הבנתי שלקראת המיונים לפורמולה מתקיים אימון נהיגה ביום שבת. למישהו יש פרטים/דרך הרשמה/איש קשר אני אשמח לקבל הודעה פרטית. תודה.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי בדואר הזמנה למרתון של צ'מפיון - יש מה ללכת? מישהו מכיר מה הדילים שנותנים שם? יש לי כרגע גולף TSI 2010 (עם 122 כ"ס) ותמיד פזלתי לכיוון הג'יטיאיי - נראה לכם אפשר לקבל מחיר נורמאלי עליה?
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אבי רוצה למכור את רכבה של אשתו , שנייהם רשומים כבעלים של הרכב , האם בהעברת הבעלות שניהם צריכים להגיע לסניף הדואר ? או מספיק רק אחד מהם ? כמבון עם ת.זהות ורישיון הרכב.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
עבודה במוסך
מאת ALON752- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לאחרונה התחלתי יותר להתעניין בקטע המכני של המכוניות וכדומה... ורציתי להתחיל לעבוד במוסך בשביל ידע ואישי וגם בשביל שעוד פעם יהיה לי תקלה ברכב חס וחלילה לא ירמו אותי ויציאו לי המון כסף על שטות קטנה שאני לבד הייתי יכול לתקן. רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל להתחיל לעבוד במוסך? אני יכול להתחיל לעבוד בתור איזה תפקיד קטן בשביל שכר מינמלי ביותר או שאני צריך איזושהי סוג של הכשרה מיוחדת? צריך איזה גיל מסוים או לא משנה (בן 18 דרך אגב) תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
ראיתי אתמול בטלויזיה פרסומת לסיטרואן C3 אוטומט 1.6 ב 89,990, נראה כאילו גם האוטומטיות מצטרפות לחגיגת מכירת המכוניות החדשות הזולות
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבריי היקרים לפורום , התכניות השתנו, נחגוג לחולה ההגה שלי יומולדת 30 בפורטוגל (אולה) ביררתי על השכרת פרארי - ניחושים כמה עולה ל3 ימים (זה המינימום) ? תשובה למטה... לכל מקרה- צריכה מידע על נהיגת מסלול/מירוץ, כל דבר חוויתי בפורטוגל. רצוי בפורטו או בליסבון (אזור סוף אוקטובר). 4724 יורו - לעונים נכונה יוגרל מוט הילוכים
הודעה אחרונה מאת liorif, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום רציתי לדעת איפה אפשר להתקין קיט ניקלים שכולל ידיות ניקל וגם את הניקלים שיש בין הדלתות לא יודע כלכך איך להסביר \וגם רציתי לדעת כמה בערך זה אמור לעלות אפשר גם באזור קרית גת אבל עדיף באר שבע תודה לעוזרים מקווה שפתחתי את הנושא במקום המתאים שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת eilam, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב אתמול פורסמה ב-YNET כתבה, שמתארת את האמת מאחורי משטרת התנועה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121668,00.html אני בטוח, שלרובכם הכתבה לא תחדש דבר, אלא שהפעם מתייצב אדם, שהיה בצד השני ומתאר את מה שהמשטרה השתדלה להסתיר עד כה.
הודעה אחרונה מאת שי צ, -
- 6 תגובות
- 922 צפיות
יש לי כמה קילופי צבע קטנים על הג'אנטים (מה שנקרה stone chips) שהייתי רוצה לתקן. הצבע הוא כסף. יש מקום מומלץ שיכול לעשות TOUCH UP עם צבע לנקודות השחורות האלו עם התאמת צבע ברמה טובה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.dealextreme.com/p/4-key-remote-control-1-x-12v-battery-91285 זה המוצר שהזמנתי, מסתבר שדילאקסטרים לא חזקים בהוראות הפעלה... איך אני מתפעל את הדבר הזה בהנחה שאכן הוא יודע לקרוא את התדר? יש לי את השלט המקורי כך שאם אפשר שהוא יקרא ושאני לא יצטרך לעמוד מול השער חצי יום כדי לקודד..
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 22.1 אלף צפיות
http://www.youtoo.co.il/Site/Deal.aspx?l=1&t=9&id=451&uid=4589
הודעה אחרונה מאת cardoc, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
קליאו 1.2 מוזלת רק ב 3400... http://www.smartpage.co.il/vault/mag/hever_64.html
הודעה אחרונה מאת mipu, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 947 צפיות
אני שואל כיוון שהרכב שלי לא על שמי מטעמי חסכון בביטוח, בעל הרכב לא בארץ אבל שלח לי בדואר אקספרס את הת.ז שלו כדי שאמלא ייפוי כוח ואוכל להעביר בעלות אבל זה יקח כמה ימים עד שהתעודה תגיע אליי, יש מישהו שרוצה מחר לקחת את הרכב לבדיקה ולקנות אותו והשאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה אם אשאיר לו את הרכב, הא יעביר לי את הכסף, נחתום על חוזה (הוא ע"ד צעיר דרך אגב כך שנראה שניתן לסמוך עליו) שבו כתוב שבתאריך ככה וככה העברתי לרשותו את הרכב ללא העברת בעלות ושכל פעולה לא חוקית שתתבצע בעזרת הרכב מתאריך זה ואילך על אחריותו בלבד (דוחות כביש 6 וכו'), כמו כן נוסיף חוזה שאומר שאם לא העברתי בעלות על שמו תוך שבועיים ושהבעיה מצידי בלבד ולא כי סתם לא בא לו להעביר בעלות הוא יוכל לבטל את העסקה. א…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני יודע שזה נשמע קצת מוזר אבל לפעמים אנשים בלי ידע עושים טעויות מוזרות. אז ככה ידידה שלי אמרה שנדלקה לה נורית של שמן ברכב , אמרתי לה שלא תזיז אותו ושתבדוק שמן אחרי שעה שעתיים לראות מה המצב ולבדוק אם אין שמן מתחת לרכב , לפי התיאור כמעט ולא היה שמן ברכב , למזלה (או לא) בבאגז יש בקבוק שמן ואפילו משפך! (אבא אחראי) , הבעיה היא שההגיון שלה היה שאם יש פתח עם מדיד שמן אז לשם מוזגים את השמן (אפילו שיש פקק גדול ובולט) בכל מקרה השאלה שלי האם זה יכול לגרום לנזק מסויים? מדובר בגולף 4 , לא נזל שמן משום מקום ועל פניו לא נראה שיש בעיה , האם יש מקום לדאגה ? מסתבר שהסברים בטלפון לא תמיד עוזרים , אבל לפחות בפעם הבאה היא תדע מה לעשות.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
http://jalopnik.com/5839760/ford-fiesta-st-concept/gallery/3 נראה מעניין
הודעה אחרונה מאת As-21, -
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אנחנו נוסעים בדרך כלל 3 אנשים לעבודה.. תמיד חשבתי שהנתיב המהיר פתוח ל3 אנשים ברכב ,רק כשהוא בעומס נורמלי,קרי על 7 ש"ח,המינימום. ככה זה תמיד היה עד אתמול, כשהעלות של הנתיב הייתה 21 ש"ח בבוקר,ועדיין המספר שהופיע על הצג היה 3 ,וככה חלפנו על פני פקק מטורף אתמול! לצערי היום זה לא חזר על עצמו וכשעברנו שם זה היה על 15 ש"ח,ו 4 אנשים ברכב כדי ליסוע חינם..אבל הפקק היה די סביר. מישהו יכול להסביר לי בעצם מה זה היה?באג? יש למערכת איזשהי חוקיות לא ברורה? יש איזה מערכת בקרה משולבת עם כביש 1 הרגיל, שמטרתה להעביר חלק מהרכבים בכביש הרגיל כשיש עומס קיצוני, והנתיב המהיר במצב סביר מבחינת כמות הרכבים? ממש מעניין אותי איך זה עובד.
הודעה אחרונה מאת jamchi, -
- 5 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע מנסיונו האישי או ממקור מבוסס אם ישנה זכאות להחזר מע"מ או מיסים אחרים כאשר מייבאים רכב מחו"ל? לחדד את הנקודה - הכוונה היא לזיכוי במדינת היבוא בעבור המיסים המשולמים בה, הכלולים מן הסתם במחיר הרכב הסופי לצרכן. ואם כבר יש מישהו שהתנסה ביבוא רכב. האם המיסים בארץ משולמים מהמחיר המלא בו הרכב נרכש בחו"ל (כולל מיסים)? המיסים מחושבים על פי חשבונית הקניה המוצגת במכס במעמד שחרור הרכב? העניין קובע את כדאיות היבוא, שכן, נטל המס בארץ הוא מאוד כבד וישנה משמעות מכרעת למחיר הבסיס ממנו נגזרים תשלומי המיסים... תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת DROR954, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 780 צפיות
אני בעל מיציבושי לנסר שנת 93 עשיתי טיפול של החלפת רצועות וטיימינג ברכב ומאז הרכב לא מגיב כמו לפני לא סוחב טוב זולל דלק מה הבעיה בדיוק ??האם לא עשו עבודה טובה? ערן
הודעה אחרונה מאת D.liven,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- baer
- santiago
- דור--
- 3n
- MOTIOZ
- `Infinity
- MRobot
- GTI33
- vadimavto
- thema832
- BRAVO_SX