Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי היקרים לפורום ,

התכניות השתנו, נחגוג לחולה ההגה שלי יומולדת 30 בפורטוגל (אולה) :onfire:

ביררתי על השכרת פרארי - ניחושים כמה עולה ל3 ימים (זה המינימום) ? תשובה למטה...

לכל מקרה- צריכה מידע על נהיגת מסלול/מירוץ, כל דבר חוויתי בפורטוגל.

רצוי בפורטו או בליסבון (אזור סוף אוקטובר).

4724 יורו - לעונים נכונה יוגרל מוט הילוכים :lol:

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

יפה...כל הכבוד על ההשקעה תהנו!!!!!

והסנטר שלי נאבד בזמן קריאת המחיר יהיה טוב.:lol:

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

פרארי? מסלול? :shock: אני מקנא בכם.

על איזה פרארי מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון להיום, בפורטוגל קיימים 2 מסלולי מירוץ ברמה עולמית- אסטוריל ו-פורטימאו (האחרון נסלל ממש בשנים האחרונות).

כדאי לבדוק את עניין הנהיגה על המסלול (Track Day או קורס קצר) עם שני המסלולים אבל יש לי הרגשה שיהיה לך יותר מזל עם פורטימאו; שימי לב- הוא רחוק מאוד מליסבון.

מלבד זאת, בחודשי הסתיו את תלויה בחסדי מזג האוויר- אין לי מושג מה כמות המשקעים הממוצעת שם באוקטובר אבל, במקרה של גשם, יכול להיות שתהנו פחות.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

חלומי :-)

פעם הבאה תשלבי טיסה לארה"ב ועם השכירות של F430 לשלושה ימים היה עולה לך 2990 $ ועוד טיסה וטיול לארה"ב ועדיין יותר זול

אבל אחלה הגשמת חלום :)

rent.jpg

קובי

:-)

פורסם
חלומי :-)

פעם הבאה תשלבי טיסה לארה"ב ועם השכירות של F430 לשלושה ימים היה עולה לך 2990 $ ועוד טיסה וטיול לארה"ב ועדיין יותר זול

אבל אחלה הגשמת חלום :)

צודק,

את הלינק לגרופון קיבלת בת'רד הקודם. היה עוד דיל ב-700 דולר שאתה נוהג בחמש או שש מכוניות שונות במשך 6 שעות.

טיסה למיאמי באלאיטליה זה בערך 1100 דולר. תעשו את החשבון (ויש מבחר מסלולים באיזור מיאמי אם רוצים מסלול)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

תודה !!!!!!

אגב חברים- לא הלכתי על ה4724 יורו ל3 ימים לפרארי , זה עולה פי 2 מכל הטיול של 10 ימים :)

נכון להיום, בפורטוגל קיימים 2 מסלולי מירוץ ברמה עולמית- אסטוריל ו-פורטימאו (האחרון נסלל ממש בשנים האחרונות).

כדאי לבדוק את עניין הנהיגה על המסלול (Track Day או קורס קצר) עם שני המסלולים אבל יש לי הרגשה שיהיה לך יותר מזל עם פורטימאו; שימי לב- הוא רחוק מאוד מליסבון.

מלבד זאת, בחודשי הסתיו את תלויה בחסדי מזג האוויר- אין לי מושג מה כמות המשקעים הממוצעת שם באוקטובר אבל, במקרה של גשם, יכול להיות שתהנו פחות.

girl on wheels

:smilecolr

פורסם
טיסה למיאמי באלאיטליה זה בערך 1100 דולר.

עדיף לטוס עם טורקיש אייר-ליינז ומקבלים בדיקת פרוסטטה חינם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...