Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת מוזר אבל לפעמים אנשים בלי ידע עושים טעויות מוזרות.

אז ככה ידידה שלי אמרה שנדלקה לה נורית של שמן ברכב , אמרתי לה שלא תזיז אותו ושתבדוק שמן אחרי שעה שעתיים לראות מה המצב ולבדוק אם אין שמן מתחת לרכב , לפי התיאור כמעט ולא היה שמן ברכב , למזלה (או לא) בבאגז יש בקבוק שמן ואפילו משפך!

(אבא אחראי) , הבעיה היא שההגיון שלה היה שאם יש פתח עם מדיד שמן אז לשם מוזגים את השמן (אפילו שיש פקק גדול ובולט)

בכל מקרה השאלה שלי האם זה יכול לגרום לנזק מסויים?

מדובר בגולף 4 , לא נזל שמן משום מקום ועל פניו לא נראה שיש בעיה , האם יש מקום לדאגה ?

מסתבר שהסברים בטלפון לא תמיד עוזרים , אבל לפחות בפעם הבאה היא תדע מה לעשות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמו שאמר קודמי, אין שום בעיה.

מנסיון, גולף דור 4 אוכלת כמות מסויימת של שמן לאורך זמן, חשוב לבדוק מידי פעם כדי לא להגיע למצב שהיא הגיע אליו.

פורסם

אין שום בעיה, זה מגיע לאותו מקום. רק אני לא מצליח לדמיין איך לעשות את זה מבלי שינזל רוב השמן החוצה.

זה כמו למלא מים לנרגילה דרך הצינור.

לנסר 1992 ידני.

פורסם

תודה למגיבים

גם אני חשבתי על חוק הכלים השלובים אבל תמיד טוב להתייעץ , מה גם שבכמות שהיא הכניסה ולא נשפך כלום זה חייב להגיע למקום הנכון .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...