רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,562 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום. מבקש המלצה לדגם ומקום להתקנת חיישני רוורס על סקודה אוקטביה חדשה. המחיר שמבקשים בסוכנות הוא לא מציאותי 1000 ש"ח לכאלה פשוטים. הצבע הינו אפור עכבר או לפי הצבע הרישמי אפור פלטינה 2g2g
הודעה אחרונה מאת Step, -
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני יודע שאין מצלמות מהירות נייחות בכביש שש. אבל מישהו יכול להסביר לי מזה הדבר הזה? *מצטער אם כבר שאלו את השאלה הזאת בעבר.
הודעה אחרונה מאת benjah, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
שלום. אני מעוניין להתקין חיישני רוורס,ומבקש חוות דעת ממשהוא שהתקין ברדיו סנטר נתניה.
הודעה אחרונה מאת nburrack, -
חמצן והספקים.
מאת OhadusH- 7 תגובות
- 842 צפיות
מאחר ואני חדש יחסית הייתי רוצה לפני הכל להודות לכל הכותבים והעוזרים, אתם עושים עבודה נפלאה. ולעניין, לפי מה שהבנתי ממה שקראתי ושמעתי הסוד בהגדלת ההספק בכל מנוע הוא בעיקר דחיסת כמות גדולה של אוויר לתערובת, ולאו דווקא של דלק. העיקרון בדיחסת כמות גדולה של אוויר הוא פשוט, ככל שיש יותר אוויר, יש יותר חמצן בתערובת, התערובת יותר נפיצה ותייצר כח חזק יותר בבעירה. נכון? אם כן, אם אמצא דרך לסנן את החמצן מהאוויר הנכנס לתערובת, המנוע ייצר הספק רב יותר באופן ישיר ללא פגיעה בתצרוכת דלק?
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
ומישהו פה יודע עם באירופה כבר מוכרים אותה?
הודעה אחרונה מאת Alesso, -
היום יצא לי לתדלק, תמיד אני מתדלק בפז בסופר לנד בראשון לציון כיוון ששם הכי זול(בחודש שעבר המחיר היה 7.00) ותמיד המקום היה הכי זול אבל כשהיום באתי לתדלק ראיתי שהמחיר זינק ל7.27 כך שלמעשה בגלל החלטת הממשלה להעלות את המחיר ב6 אגורות המחיר בעצם העלתה את המחיר ללקוח ב27 אגורות. למישהו יצא לתדלק ביומיים האחרונים וראה מצב דומה בתחנות אחרות?, האם זה מה שניראה החל מעכשיו בגלל הפגיעה ברווח החברות?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם!, חבר שלי היום נכשל טסט, היה לו טסט טוב בלי חנייה בלי כלום עד שהוא נסע בכביש בעיר שהנסיעה מותרת בו עד 70 ובאמצע הכביש נסעה משאית והוא נסעה מאחורייה ולא עקף אותה נסע ונסע עד שהטסטר אמר לו '' אתה לא מתכוון לעקוף אותו?'' הוא אמר לו '' אני חייב ? '' הטסטר אמר '' אתה לא חייב אבל עם אתה רוצה להמשיך ליסוע במהירות 30 קמ''ש תיסע ולהיתקע פה 3 שעות '' וגם הוא אמר לו '' מותר לעקוף אז תעקוף , מה המהירות המותר פה בכביש? אה אתה לא יודע בסדר ? '' חבר'ה תעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה כולל הערעור עם שווה להגיש אותו בקטע כזה אה ושכחתי להזכיר שהדוח שהוא מילא היה ריק לחלוטין !!!!! תעזרו לי בבקשה חבר'ה תודה מראש לכולם !
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
כלמוביל מספקת מחר מדהים למכונית הקופה שלה. ידנית החל מ-109,900 ועד ל-150 אלף לדגם המאובזר ביותר עם תיבת DCT כפולת מצמדים, ריפודי עור, גג נפתח ועוד http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/420/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C יונדאי ולוסטר - מבחן דרכים
הודעה אחרונה מאת solo-fr, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברים ידידה שלי קנתה ניסן ג'וק והיא מעוניינת לקנות לו מגני רוח, חיפשנו בערך בכל מקום כולל אי ביי ואין, יש מישהו שיודע איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני גם? אזור רשל''צ - פ''ת. תודה.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ביום חמישי התקנתי וו גרירה לפיקנטו ברישיון הרכב רשום כושר ההעמסה בעגלה ללא בלמים 400 ק"ג ועם בלמים 700 ק"ג .יש לי בבית נגרר 500 ק"ג שבעבר גררתי אותו עם סמוראי וג'ימני. האם מותר לי לגרור את העגלה? אשמח לקבל מידע בנושא. מה שמצחיק שגם בקורולה של העבודה הגבילו ל450 ק"ג לעומת 500 ק"ג של הקורולה הקודמת (רובוטית) מה כל פעם שאני יחליף את הרכב אצטרך להתאים לו עגלה חדשה? (כל שני וחמישי משרד הרישוי משנה את התקנות זה הזוי כנראה שאין להם במה להתעסק)
הודעה אחרונה מאת kobi.idan2, -
- 5 תגובות
- 846 צפיות
שלום אבא שלי קיבלתי אוטו ליסינג עכשיו התקשרנו לחברה אלבר שאלנו אותם אם אני יכול לנהוג על האוטו אני בן 20 עם יותר משנתיים רישיון.. עכשיו הם אמרו לי שיש לי ביטוח דרג ג משהו כזה שכל נהג יכול לנהוג ברכב אחרי שניגמר לו הנהג חדש ואני לא צריך לשלוח להם את הרישיון שלי פשוט לנסוע וזהו.. מישהו שמה על כזה דבר פעם שלא צריך להוסיף כסף על נהג צעיר? ואם זה כולל צד ג ומקיף הביטוח הזה? תודה רבה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
אהלן , בתחילת השבע , אחותי נכנסה לחניה ובמקום להכנס לחניה נכנסה בקיר ודפקה את כל הטמבון . הנזק : החלפת פגוש קדמי , פח חזית , סורג תחתון , סורג ימין , סורג קדמי , מעבה מזגן , מגן תחתון , קורה קדמית ומוביל אויר. חלק מהדברים לא היה צורך דחוף להחליף אבל מכיון שהרכב חדש המוסך העדיף לא לקחת סיכון והחליף הכול למקורי וחדש. לרכב אין ירדת ערך והשמאי לא קבע ירידת ערך רצינית ( 1 אחוז ). התיקון בוצע בקלדס ראשון לציון , התיקון היה מעולה , הרבה יותר טוב מהצביעה הקודמת של הטמבון למי שזוכר. אגב - עלות התיקון - 21,740 ש"ח. תמונות לפני ואחרי :
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי באינטרנט כמה ביקורות הזויות. חלקן לרכבים הזויים וחלקן הזויות רק בגלל הסגנון הדפוק של מי שעושה אותן. הנה דוגמה לשני הדברים ביחד. אתם מוזמנים לחלוק את שלכם. http://www.youtube.com/watch?v=f5jmLIwIDGE&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=S8I9mDk3DgE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=jZN0x5Ksl1I&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1863506 106 אלף שקלים במהדורת המבחן! הם השתגעו? עוד כמה שקלים וקונים משפחתית, או להפך סופר מיני באותו המחיר ומטה ומקבלים רכב טוב יותר. בכל מקרה, המחיר הזה משוגע, פעם ראשונה שאני באמת לא מבין את המחיר ההזוי הזה.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
עד היום הייתי מתדלק בניות (50 אג' הנחה) אבל הם הפסיקו את המבצע, מישהו יודע אם הוא כבר הומשך? וגם שמעתי שיש הנחה בתחנת עיר שלם, היא עדיין קיימת? וכמה הנחה הם נותנים?
הודעה אחרונה מאת oria1199, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלתי היא כזאת, אם אני הולך ומזמין רכב חדש מסוכנות ומתכנן לשלם עליו 50% במכה אחת, ו 50% מימון. כאשר אני אני רושם את הרכב על שמי, האם לדוגמא אבא שלי יכול לקחת את המימון עליו ( כך שכל חודש הסכום של המימון ירד מהחשבון שלו) , אם שמימון יכול לקחת רק מי שהרכב רשום על שמו (כך שכל חודש המימון ירד ממני)?.. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
חברים גמר המאסטר כבר באוויר ואתם מוזמנים להיכנס, לצפות בסרטוני הגמר, להצביע ולהכריע מי יהיה המאסטר של קארספורום ואלדן לצפיה והצבעה לחצו כאן- http://on.fb.me/gmarimage הנה שלושת סרטוני הגמר: הסרטון של רענן- 5bWke0LYYUk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. הסרטון של יאיר- a3FblqMzF5U דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. הסרטון של אלדד- 2mWBiXR74q8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is do…
הודעה אחרונה מאת המאסטר, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני קצת מבולבל.. בכביש 4 לצפון, איזור מחלף יבנה, איפה שמשפצים את הכביש (עם שילוט של 60)... האם יש שם מכמונות מהירות פעילות? הWaze התריע על המסך בלי להוציא מילה, ואחרי כמה מטרים יצא לי להסתכל עם המסך ולראות הודעה "מצלמת מהירות בעוד 0 מטרים". באותו רגע התחלתי לחשוב שאולי באמת היה פלאש... מקווה שההודעה במקום. ותודה לעוזרים נקווה שלא נצטרך לממן למדינה את השיפוץ של הכביש
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 726 צפיות
אז תראו עם הפרארי והמזראטי התחילו כבר =] לדעתכם יהיה ככה גם עם למבורגיני?
הודעה אחרונה מאת Almog991, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
גדול, חזק, מעוטר כרום, לא חסכוני ומאובזר עד הגג (תרתי משמע) בכל גאדג'ט חשמלי שרק אפשר לחשוב עליו. ובכל זאת, קאדילק SRX שונה מאוד מכל מהסטיגמה הישנה של מכוניות אמריקאיות. ירון ויניב יצאו עם ה-SRX לנסיעת מבחן והופתעו לטובה. קאדילק SRX - לא נוסעת כמו קאדילק
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ערב טוב. חבר לעבודה קיבל מהסוכנות את הרכב הזה ,מודל 2011. ראיתי שהצמיגים שלו של חברת HANKOOK קוריאניים. סיקרן אותי לדעת באיזה מדינה מייצרים את הרכב הנ"ל. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- 1 תגובות
- 723 צפיות
מצאתי באתר של הדילים דיל משתלם במיוחד מצלמה כזאת ב 199 ש"ח בבקשה קיור לכל מי שהתעניין במצלמה, אשמח אם תציינו אם המצלמה הזאת זהה לזאת שאמורה להיות בקניה הקבוצתית? http://www.dealhayom.co.il/hasharon/ofekpc
הודעה אחרונה מאת ORrrr, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לאבא שלי יש מונית ולי יש רישיון על רכב רגיל, השאלה שלי היא אם אני נוהג עליה (אבל לא מסיע אנשים רק נוהג) מה אמור להיות העונש?
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אחד הדברים שמרגיזים על הכביש, הוא נהג בעל תו נכה, שחושב שהתו מאפשר לו לצפצף על החוק. יש כאן דוגמה לשני נהגים: הרכב הלבן חוסם את כל המדרכה ברחוב הכי סואן בנתניה.שגם להולכי רגל יהיה סיכוי להפוך לנכים. הסוואנה חונה כך באופן קבוע.בכניסה לרחוב, בניגוד לכיוון התנועה ועל מעבר חצייה.התמונות צולמן בימים שונים.ראיתי את הנהג והוא לא נעזר בכיסא גלגלים. אז תגידו לי אתם אם זו לא חוצפה.
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קרני השמש הקטנות שביצבצו אתמול בבוקר מאחורי העננות השטחית לא הדאיגו אף אחד, שכן כל חובב מזג אוויר מתחיל ידע מה עומד לקרות תוך שעות ספורות. מפות המשקעים והמודלים היו ברורים מאוד, ומכ"ם הגשם של השירות המטארולוגי הראה כבר בשעות הבוקר המוקדמות חזית אלימה שמתקרבת לחופי ישראל. הבוקר החל בשקט יחסי. מזג האוויר היה בהיר עד מעונן חלקית, והטמפרטורה הגיעה עד ל31° מעלות בעמק יזרעאל. חובבי מזג האוויר לא ישנו במשך כל הלילה ועקבו באופן קבוע אחרי המכ"ם של השמ"ט שהתעדכן כל 30 דקות. החל משעה 11:15 בבוקר החלו להיכנס עננים מפותחים לאזור מישור החוף הצפוני. היישובים שזכו לחטוף ראשונים ממטח הגשם הראשון היו נהריה, עכו, חיפה והקריות וכן היישובים והקיבוצים באזור. גשם קל החל לרדת כשהוא מלווה …
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מכיר את הרכב הזה? http://www.siz.co.il/my/io0giidmz2mz.jpg
הודעה אחרונה מאת RomanGLX10, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
לכל בעיה יש כמה פתרונות אפשריים. הנה, תסכלו מה עשו בפיג'ו. את הדרישה של השוק למכוניות קטנות, חסכוניות וזולות תקפו משני כיוונים שונים - מצד אחד פיג'ו 107, מכונית מיני מודרנית שמיוצרת בשיתוף פעולה עם טיוטה. מצד שני פיג'ו 206 פלוס, סופר מיני ותיקה שחוזרת לשוק לאחר שקיבלה טיפול בוטוקס. שלושה מחברי המערכת יצאו לבדוק איך מתמודדת ה-206 הוותיקה עם תלאות הזמן. מבחן דרך פיג'ו 206 פלוס.
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין בפיאט ל500 אבל מטריד אותי שיש ככ הרבה למכירה.אלו מכם שמכרו מוכנים לשתף מדוע?
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
כך נודע לנו מהסוכנות, שכל הסקודה אוקטביה שמגיעה לארץ החל מיולי, יהיה להם [תהיה לה] בקרת שיוט מובנית, למרות שזה לא רשום בקטלוג או בשום מקום. נקווה שבסקודה ישכילו לרשות [לרשום] את זה במפרט או בקטלוג.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
זה נראה לי כמו רעיון פשוט מאד לביצוע שיאריך מאד את הטווח שלהן - ועוד בחינם. למה אף יצרנית לא עושה את זה?
הודעה אחרונה מאת שם משתמש תפוס, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 90 אורחים (הצג רשימה מלאה)