Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם מחירים כאלה אני לא מבין איך הביטוח לא עולה פי 3 ממה שהוא עולה היום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לחבר בסובארו B4 כמו שלי עם אותו הנזק כמו אצלך פחות או יותר 26 אלף פלוס מע"מ,.(כשהרכב היה פחות משנה על הכביש)

בתכלס המחיר אמור להיות שליש, סתם שוחטים במחיר, למה אתה חושב המחירון של החלפים מנופח ככה?

בשביל שחברות הביטוח יוכלו לנפח את הפרמיות, כל המערכת הזאת מצוצה מהאצבע.

אם המחירים של החלפים היו הגיונים ומשקפים את ההשווי האמיתי, מחירי הביטוח היו יורדים בהתאם.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יקיר, העיקר שאתם מרוצים.

לטעמי יצא תיקון ממש טוב. האוטו נראה מעולה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עשו עבודה מצויינת, אך המחירים כבוהים והדאגה אמורה להיות עליית הפרמייה של הביטוח בעתיד.

זוגתי עשתה תאונת חזית קלה עם הפורש, מרצדס GL55 נכנס בה חזיתית בחניה, הטמבון הוחלף, תושבות הטמבון, הגרילים הקטנים שעל הטמבון ומכסה תא המטען הקדמי , העלות הייתה לחלקים מקוריים כולל עבודה קצת פחות מ3000 דולר וכוסתה במלואה על ידי הביטוח של נהג המרצדס , במהלך התקופה נהננו ממוסטנג GT פתוחה חלופית (שגם עליה הוא שילם) ותוך שבוע הרכב יצא כמו חדש. לכן גם אם מחשבים מיסים וקשקושים המחיר עדיין נראה לי מופרז מאוד, הרי מדובר ברכב שעולה פי 3.5 ארבע מהתיקון, במיוחד שאני משווה את זה למחירי החלקים של הפורש.

haters will hate

• ספונסר פורום
פורסם
+1

C3 שהייתה לי וקיבלה מכה קלה מאחורה הייתה צריכה החלפה של הטמבון וצמיג אחורי שמאלי שנקרא מהשפיץ של הטמבון.

התיקון עלה כ 7000 ש"ח, הצמיג (משהו סיני שאני לא מסוגל לבטא אפילו את השם שלו) עלה 950!! ש"ח.

הטינופות לא שמו קלבר כמו שהיה לי, ואחרי 3 ימי מריבות ומריטת שערות הסיני הוחזר לפנצ'ריה, במקומו קיבלתי מישלין (כמו הרזרבי שהיה חדש לחלוטין ) בתוספת 250 ש"ח שיצאו מכיסי,שני המישלינים הורכבו מאחורה והקלבר הימני הפך להיות הרזרבי.

אני מציע למי שיש בעיה עם הביטוח בעינין תביעה או. שמאי רכב מטעם חברת הביטוח שלא נתן את כל המגיע להיתקשר איתי ואני ינסה לעזור.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אלי אני אצור איתך קשר שאני אקבל את הדוח שמאי לבית.

בנצי - זה ידוע שמחירי החלפים בארץ מוגזמים , מכס + משלוח+ רווח יבואן = מחיר מופקע.

פורסם

במדינת הגנבים

במדינת הגנבים

רעש מהומה,

אחד מסכן, שפשף טמבון

לקח הלוואה.

ובראש הגדוד צועד

יבואן חמדן שודד,

הוא מכוסה באיצטלה

של חברת פרימיום גרמנייה.

לה לה לה לה לה לה לה לה לה...

אחריו הפראיירים

רכובים על מבצעים,

ממלאים חלל אוויר

שאת הכסף חברת הביטוח תשאיר.

המוסך מכה בעוז

את ביצי-חברת-הביטוח הצלחתי לאחוז,

אחלוב מהם כל ש"ח ואגורה

והטמבון ילך לפחחיה.

לה לה לה לה לה לה לה לה לה...

עם חשכה הטמבון

נראה חדש, ממש צ'מפיון,

יימכר לכל ננס

במחיר מופקע ממש.

במדינת הגנבים

תם עם ערב קול שאון

המוסך מוריד תריסים

ונמכר גם הטמבון.

לה לה לה לה לה לה לה לה....

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

*מחיאות כפיים* :wink:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כמו בהרבה ענפים במשק, מי שמשלם בסוף את המחיר הסופי זה אנחנו.

כולם חוגגים, ועל חשבוננו. כל אחד ואחד שעושים לו תיקון כזה ברכב, מממן את החגיגה

על הגב שלנו.

המוסך, היבואן והשמאי חוגגים על מחירי החלפים והעבודה, חברות הביטוח מגלגלות את הכל

על הפרמיות שהן דורשות מאיתנו, ואנחנו בוכים ומשלמים.

אני אישית, הייתי אומר לחברת הביטוח שאני לא מעוניין לתקן, אלא רוצה את הכסף!

אחרי זה, גם אם היית מכניס את הרכב לתיקון במוסך מורשה, אחרי משא ומתן קל שבקלים,

המחיר היה יורד לחצי.

בעבר עשיתי את זה פעמיים, פעם אחת תיקון מוערך של 6500 שקל שעלה בסוף אולי 2000 לתקן.

זה היה לפני איזה 15 שנה, אז אני לא ממש זוכר, ופעם שניה תיקון מוערך של 23500!!! שעלה בסוף

קצת פחות מ 9000 שקל. גם מקרה לפני איזה כמה שנים טובות.

פורסם

אושרי - שאלת תם:

יש פרוצדורה מיוחדת לבקש מהם את הכסף?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הם כמובן לא אוהבים את זה, ובעבר גם ניסו "לגנוב" את המע"מ, ואחרי כמה פסקי דין הפסיקו

עם זה, למרות שאני לא אתפלא אם זה חזר בדרך של שיטת מצליח.

הנוהל הוא פשוט להגיד לסוכן, אני לא מתקן במוסך, אני רוצה את עלות התיקון. בסופו של דבר

עם קצת סבלנות, הגיע הצ'ק המיוחל.

פורסם

מדהים,פשוט מדהים.

אאל"ט הרכב עובר את ה100K,ולקחו 1/4 מחיר מהמחירון בשביל "כולה" טמבון וכמה חלקים? :shock:

מזכיר לי את התאונה שהייתה לי עם הפולו הראשונה שלי (מצ"ב תמונה)

המחירון בזמן התיקון היה 13K (לאחר שקלולים) - מי רוצה לנחש כמה עלה התיקון הסופי? (כמובן שלא שלמתי אגורה,גם לא השתתפות עצמית,הכל על חשבון הביטוח של האשמה בתאונה - הצד השני)

לדעתי היה אפשר ליישר את המכסה מנוע+להחליף פנס שלם+ולשייף קצת את הטמבון (את הפח בצד אפשר להשאיר כמו שהוא,לא קריטי)

Image000.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...