Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה פירוט התיקון :

פגוש קדמי 4660 ש"ח

פח חזית 3240 ש"ח

סורג תחתון 1220 ש"ח

סורג ימין 430 ש"ח

סורג קדמי 1290 ש"ח

מעבה מזגן 2930 ש"ח

מגן תחתון 830 ש"ח

קורה קדמית 2010 ש"ח

מוביל אויר 110 ש"ח

עבודה + צבע + ואקום גז = 2000 ש"ח

18,720 + 16% מע"מ = 21,714 ש"ח.

אגב רק הפלסטיקים יוצאים כמעט 4000 ש"ח :?

הנה תמונה של קורה קדמית ( Bumper beam)

239399_1.jpg&width=&height=

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שידוע לי מעיכה זה לא קצה שלדה, חבל שתוריד מחיר על ריק, אתה מפסיד.

אתה אומר שפגיעה בקורה שמוברגת למכונית כן נחשבת קצה שלדה אבל פגיעה בקורת אורך שהיא המכונית עצמה לא נחשבת קצה שלדה?

מייק אולי נפטרת מה-626 אבל מבורותך במכוניות עדיין לא.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זה סדר גודל העלויות של תיקון תאונה מהסוג הזה בכל מקום כמעט

אבא שלי , בדיוק על אותו דבר, חוייב בסובארו בכמעט 30 אלף ש"ח. (יותר נכון הביטוח)

מזל שהרכב הזה עדיין חדש ומחוייבים להשתמש בחלקים מקוריים אחרת היה שימוש בפגוש חליפי , סורגים חליפיים וכו' וכל הפרונט היה נראה מצ'וקמק ורוקד.

לעניין הקצה שילדה - ככל הידוע לי קורה קדמית המחוברת בברגים , החלפתה לא גוררת קצה שילדה.

אם היתה מחוברת בריתוך, אז זה כבר סיפור אחר.

בכל מקרה -בזבוז ללכת למכון בדיקה, עדיף ללכת לפחח מומחה שיעיף מבט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם
אנחנו שילמנו רק השתתפות עצמית , הביטוח שילם את כל העלות.

לגבי ההחלפה של חלקים - במוסך הוא אמר שהם מעדיפים לא לקחת סיכון ולהחליף הכול כי הרכב חדש.

בכל מקרה השמאי אמר שאין פגיעת שלדה.

שלח אלי את חוות הדעת של השמאי שבדק את הרכב ואגיד לך אים קיבלת את כל המגיע לך. ללא התחיבות מצידך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לי טמבון שבור, רדיאטור, מזגן, הרדיאטור גם נכנס לפולי מנוע, פנסים וכמעט הגיע לשלדה כל זה אחרי כניסה של וו גרירה בחנייה(ברחו לא השאירו פרטים), עלה 10000 שקל, השתתפות עצמית 2000 שקל. סובארו אימפרזה 99'.

פורסם

אם זה המחיר בפולו, מעניין כמה יחייבו בארץ על החלפה כזאת בפרארי.

לא שבעלים של פרארי בארץ יהיה מוטרד מעלות של תיקון כזה, אבל עדיין מעניין.

Auto Emoción

פורסם

אם לא ציינת זאת, אז סביר להניח שכרית האוויר לא נפתחה כך שאפשר להבין שבאמת המהירות היתה מאוד נמוכה ומדובר יותר בשיפשוף מאשר במכה. אבל גם לאור המהירות וגם לאור התמונות, עושה רושם שהמוסך והשמאי חגגו על חברת הביטוח.

פורסם

צר לי להגיד לך, לדעתי עשו עליך קומבינה רצינית...

תחפש את החלקים שלך על פולו אחרת, כי לפח הם לא הלכו.

סה"כ שפשוף והחליפו לך חצי אוטו, אם בן אדם שירצה לקנות ממך את האוטו בעתיד

יראה את רשימת הדברים שהוחלפו הוא יתחיל להזיע ובצדק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
צר לי להגיד לך, לדעתי עשו עליך קומבינה רצינית...

תחפש את החלקים שלך על פולו אחרת, כי לפח הם לא הלכו.

סה"כ שפשוף והחליפו לך חצי אוטו, אם בן אדם שירצה לקנות ממך את האוטו בעתיד

יראה את רשימת הדברים שהוחלפו הוא יתחיל להזיע ובצדק.

למה שהוא יתחיל להזיע? יקיר הוא אדם ששומר על הרכב שלו במצב מושלם וכנראה זה למה שהיה נראה לו (לביטוח) הגיוני לשלם מחיר שכזה על התיקון שביצע על מנת להחזיר את הרכב למצב אופטימלי. יש לו תמונות והוכחות להכל. חסרים אנשים שמתייחסים אל הרכב שלהם כמו פחנוע? ולמה למה למה צריך לדבר תמיד על למכור את הרכב בעתיד? אולי הם ישמרו את הרכב 7-9 שנים? זה יהיה בכלל רלוונטי אז?

באמת.

לגבי ההערה שלך על זה שהם יעבירו את החלקים לפולו אחרת, אני נוטה להסכים שיש סיכוי טוב.

פורסם

באמת שאני לא מבין חלק מהאנשים פה :-)

רק להרגיע חלק מהאנשים פה - היום בדק את הרכב פחח מומחה וגם הוא אמר שאין שלדה וחבל על הכסף של הבדיקות שאני רוצה לעשות.

החליפו חצי אוטו ? קומבינה ? חצי מהחלקים שהחליפו זה גרילים , זה שצ'מפיון דופקים מחירים מופקעים לכל חלק זה כבר נושא אחר.

מעבה מזגן , קורה קדמית ופח חזית נפגעו בצורה קלה ביותר ( ראיתי את הפגיעה) וכולם ללא יוצא מן הכלל מוברגים בעזרת ברגים לרכב ( אתם מוזמנים לחפש את החלקים באינטרט ולראות בעצמכם).

אגב למי ששאל - במעבה מזגן היה עיקום והמוסך חשש שידלוף גז מהמזגן ולכן החליפו אותו.

התאונה לא הגיעה לשלדה אז אני לא מבין על מה המהומה פה , אף אחד כאן לא ראה את התאונה וישר קובעים פה קביעות נחרצות לגבי ירידת ערך אסטרונמית לרכב , אני לא אלך להשתגע ולהזמין שמאים פרטיים ב-600 שקל או ללכת למכוני בדיקה בשביל בדיקת סרק לשלדה כדי לשמוע את התשובה ששמעתי כבר.

לגבי קובמינה - זה לא מעסיק אותי , כל עוד כל החלקים מקוריים ואין פגיעת שלדה אז אני מרוצה , כמו שמקסימוס אמר אני שומר על הרכב שלי טוב מאוד ודואג לו כמו שצריך.

לסיכום - מי שירצה לקנות את הרכב יהיה דו"ח שמאי ופירוט מתועד להכול .

פורסם

המחיר המטורף הזה רק מראה כמה גונבים אותנו על חלקי חילוף. לפי עלות החלפים, אם התאונה הייתה מתרחשת ב-40 קמ"ש ולא במהירות חניה, היה כאן אובדן להלכה.

• תוכן חדש...